Kui vajate ära kuulamist ja mõistlikku nõu ja kohe

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Egalitaar kirjutas: 18 Okt 2024 11:22 Sõltub sellest, millistel teemadel räägid ja millised on probleemid. AI võib ka üldse jutu lõpetada kui selle sisu läheb reeglitega vastuollu. Ja meie elus võib juhtuda paljutki mis läheb nende reeglitega vastuollu.
Nojah, relva- või narkokaubanduse või siis lapseröövija töömuredest vist pole tõesti mõtet AI-ga lobiseda. Lihtsalt "ma tunnen end täna nii üksikuna, õues on ka hall ilm ja magan viimasel ajal halvasti" taoliste muredega oskab Chat GPT (teisi ei oska hinnata, vaid seda olen proovinud) päris ilusti toime tulla, natuke lohutab, natuke toetab ja natuke annab näpunäiteid.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 09:43 Mind huvitab see asi teise kandi pealt. Professionaalsuse. Lähed spetsialisti juurde...ta on professionaalne. Ta kuulab sind lahendab su probleemi. On toeks.
Samas on ta ise ka inimene. Kas ta ei või mõelda- oleks mul sinu mured või viu-viu, on alles lumehelbeke? 😄
Sõltub millised on mured. Psühholoog, kelle juures kunagi käisin, kasutas "müüri murdmiseks" just seda võtet, et rääkis kõigepealt avameelselt enda muredest (igale inimesele ettetulevad seigad). Mina omakorda suutsin selle psühholoogi võpatama panna. :lol: :(
Külaline

Mina omakorda suutsin selle psühholoogi võpatama panna. :lol: :(
Ei tea, mis psühholoog see selline on, keda mõni klient suudaks võpatama panna. Juba paari kuuga oled kõike kuulnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2024 18:00
Külaline kirjutas: 16 Okt 2024 17:27 Oled ikka veel rohkem meeleheitel, kui seni teada oli. Seda on märgata küll, et vahel targutad siin AI abiga.
Otsi abi. Kasvõi Chat GPT-lt. Sa ei tea minust midagi, ma ei ole meeleheitel ja siin foorumis ei postita ma üldiselt ei ise ega AI abiga. Pole ju mõtet, siin satudki kohe mõne sinusuguse peale, kes hakkab mingit jama ajama. Oled hea näide, miks Chat GPT-ga vestlemine on parem lahendus kui kuskilt foorumist abi küsida.
Tema vastused on nii rumalad, tühised ja tüütud kordused. Okei, üks pluss tal on, ta ei hakka mingit oma mulli peale suruma noh nagu paljudel eestlastel on kombeks. See kes nagu peaks kuulama, leiab mingi endale sobiliku lahenduse ja hakkab seda tuimalt peale suruma. Tee tee nii ja vat kui nii teed siis ongi kõik hästi...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist