Ilutrendid mida te EI salli

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kunstripsmed on õudsed. Vahet pole, kui lühikesed/tagasihoidlikud pandud.
Külaline

BMW kirjutas: 06 Juun 2024 17:46
Külaline kirjutas: 04 Juun 2024 22:10 Küünte esiletõstmine, vahet pole, kas kunstküünte paigaldamise või ka oma küünte lakkimise läbi. Eriti jäledad on lakitud varbaküüned. Olen varbafoob ja suvine aeg on mulle katsumus: nii palju varbaid ümberringi ebameeldivalt nähtaval. Ise ei kanna kunagi lahtisi kingi.
OMG. Jäledad on lakkimata varbaküüned! Otsi abi oma foobiale.
Samahästi võid ise ka abi otsida oma foobiale.
BMW

Postitus Postitas BMW »

Külaline kirjutas: 06 Juun 2024 17:57
Külaline kirjutas: 04 Juun 2024 22:10 Küünte esiletõstmine, vahet pole, kas kunstküünte paigaldamise või ka oma küünte lakkimise läbi. Eriti jäledad on lakitud varbaküüned. Olen varbafoob ja suvine aeg on mulle katsumus: nii palju varbaid ümberringi ebameeldivalt nähtaval. Ise ei kanna kunagi lahtisi kingi.
Samahästi võid ise ka abi otsida oma foobiale.
Pole õnneks ühtki foobiat. Sinul on. Päris tõsine häire, kui lahtisi kingi ei kanna. Oled ilmselt hoopis mees. Naised tahavad end tavaliselt ilusamaks teha.
SooleMio
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas SooleMio »

Miks nad jäledad on? Tavalised küüned, mis neist lakkida? Meestel lakiks ka või nende küüned pole jäledad?
Küünelaki hais on küll jäle.
km70
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas km70 »

Su nimi ja su mõttekäik sobivad niiiii hästi kokku :D
BMW

Postitus Postitas BMW »

km70 kirjutas: 07 Juun 2024 00:54
Su nimi ja su mõttekäik sobivad niiiii hästi kokku :D
Nõus. Nime valisin mõttekäigu põhjal.
BMW headuses ei kahtle muidugi keegi.
Mupsik

Postitus Postitas Mupsik »

Kui juba jutt küüntele läks, siis minu arvates just pikad, oma loomulikud ja värvimata sõrmeküüned, tekitavad minus vastikut tunnet. Vb sellepärast, et on silma hakanud just vanematel inimestel ja siis need on sellised veidi kollakaks pehkinud. Otsest foobiat ei ole.
On endal ka hea küünekasv aga ma hoian neid kõik ühepikkusena ja veidi üle sõrmeotsa pikkusena, siis nad ei muuda värvi. Kui aga on veidi pikemad, tõmban mingi heleda piimja poolläbipaistva laki peale.

Ilutrendidest kohe esimese hooga midagi ei meenugi, mida üldse ei salliks.
Mis ei meeldi, on kõrge pihaga püksid. Väga vähesed kannavad välja need. Mina nende hulka ei kuulu ja ebamugavad on ka. Ei sobi minu kehakujuga.
Maasikas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Maasikas »

Mupsik kirjutas: 07 Juun 2024 11:28 Kui juba jutt küüntele läks, siis minu arvates just pikad, oma loomulikud ja värvimata sõrmeküüned, tekitavad minus vastikut tunnet. Vb sellepärast, et on silma hakanud just vanematel inimestel ja siis need on sellised veidi kollakaks pehkinud. Otsest foobiat ei ole.
On endal ka hea küünekasv aga ma hoian neid kõik ühepikkusena ja veidi üle sõrmeotsa pikkusena, siis nad ei muuda värvi. Kui aga on veidi pikemad, tõmban mingi heleda piimja poolläbipaistva laki peale.

Ilutrendidest kohe esimese hooga midagi ei meenugi, mida üldse ei salliks.
Mis ei meeldi, on kõrge pihaga püksid. Väga vähesed kannavad välja need. Mina nende hulka ei kuulu ja ebamugavad on ka. Ei sobi minu kehakujuga.
Minu arust need kõrge pihaga (eriti just laiad) püksid on ilusad, aga ainult väga saleda inimese seljas. Kui natukenegi kopsakam naine, kellel väike kõht ka ees, siis on kohe nagu Karlsson Katuselt.
Kanapasteet

Postitus Postitas Kanapasteet »

Turustiilis riided, kirevad õhukesed polüestrist, ripsmepikendused, erksad kunstküüned, lohvakad hipituunikad ja püksid

kui riided ei sobi omavahel kokku, teksad, roheline jope, roosad tennised, punased sokid, kirev sall. Kui on lihtsalt suvalised riided selga pandud mis värvide ja stiili poolest kokku ei sobi, odava töölisklassi mulje jätab
Külaline

Mina kahtlen ja vägagi. Võrreldes teiste autodega, mis mul on olnud, on bemm kehvema inseneritööga ja silmnähtavalt odavast elektroonikast kokku klopsitud asjandus. Tõesti ei saa selle fenomenist aru.

Aga teemast läheb see jutt kõrvale. Mul suht savi bemmidest, ei saa öelda ka, et on midagi, mida ei salli.
BMW

Postitus Postitas BMW »

Külaline kirjutas: 07 Juun 2024 14:23

Mina kahtlen ja vägagi. Võrreldes teiste autodega, mis mul on olnud, on bemm kehvema inseneritööga ja silmnähtavalt odavast elektroonikast kokku klopsitud asjandus. Tõesti ei saa selle fenomenist aru.

Aga teemast läheb see jutt kõrvale. Mul suht savi bemmidest, ei saa öelda ka, et on midagi, mida ei salli.
Miks ma küll kahtlen, et su teised autod on Porsche, Lambo ja Aston Martin?
Külaline

Hurraa! Perekooli Saskia ja Katza on ka uude foorumisse jõudnud.

Nüüd hakkame kuulama lisaks sellele, kui rikkad nad ikka on, ka loenguid toitumise ja kehakaalu teemadel. Perekooli kodunurgast kadusid tervise- ja toitumisloengud ära pärast seda, kui kasutajanimed tulid nähtavale. Siin saab siis nüüd uuesti laiama hakata.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juun 2024 20:02 Hurraa! Perekooli Saskia ja Katza on ka uude foorumisse jõudnud.

Nüüd hakkame kuulama lisaks sellele, kui rikkad nad ikka on, ka loenguid toitumise ja kehakaalu teemadel. Perekooli kodunurgast kadusid tervise- ja toitumisloengud ära pärast seda, kui kasutajanimed tulid nähtavale. Siin saab siis nüüd uuesti laiama hakata.
Iluopid ja süstid ka ikka :)

Aga hakkab jah juba päris koduseks minema, samad näod ja sama plaat hakkab tulema. Täitsa vahva.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juun 2024 20:37
Külaline kirjutas: 07 Juun 2024 20:02 Hurraa! Perekooli Saskia ja Katza on ka uude foorumisse jõudnud.

Iluopid ja süstid ka ikka :)

Aga hakkab jah juba päris koduseks minema, samad näod ja sama plaat hakkab tulema. Täitsa vahva.
Just! :D

Ja sekka ka targutusi investeerimise ja finantsvabaduse teemadel.
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Sellist trendi, mida kohe ei salli ei olegi vist. Ise muidugi valin mida järgin. Mis aga häirib on see, kui stiil või trend inimese olemusega kuidagi kohe kokku ei lähe. Old money stiilis riietus täieliku ida-euroopa käitumise-suhtumise-suuvärgiga piffi seljas näiteks jne. See, kas stiil inimese olemusega kokku läheb ja ta end tegelikult ka mugavalt tunneb paistab minu jaoks kaugele. See ebakõla on eemaletõukav.
Külaline

Lehvikripsmed ja punni süstitud huuled ning põsed. Sirgendatud juuksed pole mulle samuti kunagi meeldinud.

Ei meeldi ka ülemäära tätoveeritud keha ja igasugu nina- kulmu- huulerõngad. Need on niivõrd jubedad ja teevad kandja inetuks.
Jolkam

Postitus Postitas Jolkam »

Külaline kirjutas: 07 Juun 2024 14:23

Kui ostad 25 aastat vanu autosid, siis võib tunduda, et kehv inseneritöö ja odav elektroonika. Ei usu mina, et sa midagi autodest üldse jagad. Vaevalt sa BMW-d Opelist üldse eristada suudad :D Jutt küll mingi umba-tumba oma.
Huviline
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Huviline »

Sama! Ei ole midagi koledamat kui need kollakas-hallikat korrastamata nahkadega varbad. Ise olen ka varbafoobik, aga seda selles mõttes, et pediküüris käin aasta läbi korralikult ja varbaküüned peavad lakitud olema.
Külaline

kunstripsmed, -küüned ja pardimokad on kindel EI minu jaoks.

Varbaküüned meeldivad lakituna - noortel võivad ju olla küüned naturaalselt väga ilusad, aga keskikka jõudes kipuvad nad kollakaks muutuma, isegi äärest tumedamaks - siis on küll esteetiliselt hädavajalik suvel lakkida.
Kukesupp
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kukesupp »

Külaline kirjutas: 10 Juun 2024 09:41 kunstripsmed, -küüned ja pardimokad on kindel EI minu jaoks.

Varbaküüned meeldivad lakituna - noortel võivad ju olla küüned naturaalselt väga ilusad, aga keskikka jõudes kipuvad nad kollakaks muutuma, isegi äärest tumedamaks - siis on küll esteetiliselt hädavajalik suvel lakkida.
Siia võiks lisada ka hoolitsemata jalakannad. Mis pole küll muidugi ilutrendidega seotud. Nendele mõeldes mulle ei meeldi eriti augustamise teema naistel näo piirkonnas ja kõrvades tunnelid. Nägin hiljuti naisterahvast, kellel oli tehtud põske augustus, ilmselt nooremana ja nüüd, aastaid hiljem, nahk ju lõtvub ja venib ning see auk nägi väga jube välja keset nägu. Samamoodi, need kõrvades tunnelid, ok, algul on äge, kuid hiljem seod need veninud kõrvalestad kukla taha kokku või?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist