Milleks neid parfüüme sul siis vaja on?Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 22:02Ma ise ei lõhnasta enam aastaid ehkki mul on palju erinevaid parfüüme.
Triip saunalinal ja pesemine
-
Külaline
-
Külaline
Neid on mulle kingitud ja eks mõne olen kunagi ka ise ostnud, aga on jäänud seisma.
-
Külaline
Aga võib olla on sul kole nägu või inetud kingad, mis neile ei meeldi? Tasuks uurida. Siis sa enam seal tööl ei käiks, sest tuleb arvestada. Meie arvestame teistega, kui mingi lõhn peaks häirima, siis ütleme. Nagu näha, siis sa ei suuda ka väljaspool tööd end lõhnastada, sest jumal hoidku, äkki mehele ei meeldi, äkki Selveris mõnele vastutulijale ei meeldi. Nii või? Ma ei kujuta ette, kas sa oled ise haistmismeeleta?Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 08:30Jah, erinevalt sinust ma arvestan teiste inimestega. Mõnele kolleegile võib-olla meeldib mu lõhn, mõnele mitte. Ma ei lähe ju neile 12 inimesele, kellega ma ühes toas töötan, igal hommikul küsitlust tegema.Guest kirjutas: ↑26 Mai 2026 07:31Olen sõnatu. Inimene tahab oma elu seada teiste järgi. Mul õnneks veab, normaalsed inimesed ümberringi. Küsime, mis parfüüm kellelgi peal on, teeme komplimente.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 22:02 Ma ise ei lõhnasta enam aastaid ehkki mul on palju erinevaid parfüüme. Ja seda just sellepärast, et teistele (näiteks töökaaslastele) ei pruugi meeldida.
Samas tunnistan, et mõnikord mulle meeldib küll, kui mõnel inimesel on hea parfüüm peal, aimatavalt. Ja hästilõhnavad mehed meeldivad ka.
-
Külaline
Aga võib olla on sul kole nägu või inetud kingad, mis neile ei meeldi? Tasuks uurida. Siis sa enam seal tööl ei käiks, sest tuleb arvestada. Meie arvestame teistega, kui mingi lõhn peaks häirima, siis ütleme. Nagu näha, siis sa ei suuda ka väljaspool tööd end lõhnastada, sest jumal hoidku, äkki mehele ei meeldi, äkki Selveris mõnele vastutulijale ei meeldi. Nii või? Ma ei kujuta ette, kas sa oled ise haistmismeeleta?Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 08:30Jah, erinevalt sinust ma arvestan teiste inimestega. Mõnele kolleegile võib-olla meeldib mu lõhn, mõnele mitte. Ma ei lähe ju neile 12 inimesele, kellega ma ühes toas töötan, igal hommikul küsitlust tegema.Guest kirjutas: ↑26 Mai 2026 07:31Olen sõnatu. Inimene tahab oma elu seada teiste järgi. Mul õnneks veab, normaalsed inimesed ümberringi. Küsime, mis parfüüm kellelgi peal on, teeme komplimente.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 22:02 Ma ise ei lõhnasta enam aastaid ehkki mul on palju erinevaid parfüüme. Ja seda just sellepärast, et teistele (näiteks töökaaslastele) ei pruugi meeldida.
Samas tunnistan, et mõnikord mulle meeldib küll, kui mõnel inimesel on hea parfüüm peal, aimatavalt. Ja hästilõhnavad mehed meeldivad ka.
-
Külaline
Kui kauaks seima jäänud on? Tead ikka seda ka siis, et ka pargüümid vananevad. Vähemalt 2-3 aastaga lõhnaomadused muutuvad.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 20:52Neid on mulle kingitud ja eks mõne olen kunagi ka ise ostnud, aga on jäänud seisma.
-
Külaline
Mõtlesid, et said nii ägeda kommentaariga hakkama, et panid selle igaks juhuks kohe kaks korda?Guest kirjutas: ↑26 Mai 2026 21:11Aga võib olla on sul kole nägu või inetud kingad, mis neile ei meeldi? Tasuks uurida. Siis sa enam seal tööl ei käiks, sest tuleb arvestada. Meie arvestame teistega, kui mingi lõhn peaks häirima, siis ütleme. Nagu näha, siis sa ei suuda ka väljaspool tööd end lõhnastada, sest jumal hoidku, äkki mehele ei meeldi, äkki Selveris mõnele vastutulijale ei meeldi. Nii või? Ma ei kujuta ette, kas sa oled ise haistmismeeleta?Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 08:30Jah, erinevalt sinust ma arvestan teiste inimestega. Mõnele kolleegile võib-olla meeldib mu lõhn, mõnele mitte. Ma ei lähe ju neile 12 inimesele, kellega ma ühes toas töötan, igal hommikul küsitlust tegema.Guest kirjutas: ↑26 Mai 2026 07:31
Olen sõnatu. Inimene tahab oma elu seada teiste järgi. Mul õnneks veab, normaalsed inimesed ümberringi. Küsime, mis parfüüm kellelgi peal on, teeme komplimente.
Ausalt, pole tükk aega midagi nii õelat ja nõmedat lugenud!
Selle kommentaariga andsid sa hinnangu tegelikult iseendale, mitte mulle.
-
Külaline
Tean, aga ei ole ka ära visanud neid. Pole ka nuusutanud, mis seis on.Guest kirjutas: ↑26 Mai 2026 21:25Kui kauaks seima jäänud on? Tead ikka seda ka siis, et ka pargüümid vananevad. Vähemalt 2-3 aastaga lõhnaomadused muutuvad.
-
Külaline
Ookeeei. Siis on ju ka üsna nigel väita, et sul on suur kollektsioon parfüüme. Kui isegi pole aastaid neid avanudKülaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 21:43Tean, aga ei ole ka ära visanud neid. Pole ka nuusutanud, mis seis on.
-
Külaline
Kas ta rääkis mingist kollektsioonist?Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 22:25Ookeeei. Siis on ju ka üsna nigel väita, et sul on suur kollektsioon parfüüme. Kui isegi pole aastaid neid avanud
Mul seisab ka oma 6-7 pudelit vist, mida ma ei kasuta. Ei teagi, miks seisavad, tuletasidki meelde, et peaks sahtlid üle vaatama ja kõik üleliigse ära viskama. Eks ole vist muudki kraami, mis pole enam kasutatav - lakid, lauvärvid, pliiatsid, huulepulgad jms.
-
Külaline
Mina ei pane midagi 2x, seda teeb aeg-ajalt siinne süsteem. Minu kommentaaris ei olnud mitte midagi õelat. Tõin sulle näite, sest sinu oma oli täpselt sama tobe. Kui veidi mõtled, saad aru küll. Peaksid mõistma, et sinu põhjendused lõhna mitte kasutada on alandlikud ja idiootlikud.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 21:43Mõtlesid, et said nii ägeda kommentaariga hakkama, et panid selle igaks juhuks kohe kaks korda?Guest kirjutas: ↑26 Mai 2026 21:11Aga võib olla on sul kole nägu või inetud kingad, mis neile ei meeldi? Tasuks uurida. Siis sa enam seal tööl ei käiks, sest tuleb arvestada. Meie arvestame teistega, kui mingi lõhn peaks häirima, siis ütleme. Nagu näha, siis sa ei suuda ka väljaspool tööd end lõhnastada, sest jumal hoidku, äkki mehele ei meeldi, äkki Selveris mõnele vastutulijale ei meeldi. Nii või? Ma ei kujuta ette, kas sa oled ise haistmismeeleta?Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 08:30
Jah, erinevalt sinust ma arvestan teiste inimestega. Mõnele kolleegile võib-olla meeldib mu lõhn, mõnele mitte. Ma ei lähe ju neile 12 inimesele, kellega ma ühes toas töötan, igal hommikul küsitlust tegema.
-
Külaline
Võimatu on jääda eriarvamusele, eks. Läheks vereni ka välja, et oma arvamust peale suruda, aga kahjuks on ekraan vahel.
-
Külaline
Lollustega on tõesti raske nõustuda, terve mõistus tõrgub.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 23:44 Võimatu on jääda eriarvamusele, eks. Läheks vereni ka välja, et oma arvamust peale suruda, aga kahjuks on ekraan vahel.
-
Külaline
Miks ta peaks mõistma midagi niisugust, mille sa välja mõtlesid?Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 23:33Peaksid mõistma, et sinu põhjendused lõhna mitte kasutada on alandlikud ja idiootlikud.
Mis on teistega arvestamises idiootlikku?
Olgu see siis lõhn või öine disko kortermajas või suitsetamine naabri akna all.
Kui sa pead täiesti tavalist kaaslastega arvestamist alandlikkuseks, siis jah, rõõmuga olen alandlik. Veidi empaatiat kulub igaühele ära.
Eks sina uha egoistina läbi elu, ära kellegagi kunagi arvesta. Eks selliseidki on vaja ilmselt.
-
Külaline
Arvestamine teistega on tore asi küll. Alati tuleb aga arvestada sellega keda miski häirib.
Nii meil on temperatuur keeratud tööl madalamaks, sest üht töötajat häirib. Teatud tuled ei põle, sest tema silmad neid ei kannata. Teda võib ilmselt häirida ka mõni lõhn. Selle kohta ta pole veel midagi öelnud.
Ja nii me talume seda madalamat tempetatuuri, meil on külm. Ja tööl on hämar.
Ja see on väga häiriv.
Kas võib olla nii, et osa inimesi on tundlikumad ja nendega arvestamine muutub teistele häirivaks. Mõtlen, et ma pole ise kunagi tundnud kellelgi mingit häirivat lõhna. Peale mõne vanainimese, kel on pidamatusega ja puhtuse hoidmisega probleeme.
Nii meil on temperatuur keeratud tööl madalamaks, sest üht töötajat häirib. Teatud tuled ei põle, sest tema silmad neid ei kannata. Teda võib ilmselt häirida ka mõni lõhn. Selle kohta ta pole veel midagi öelnud.
Ja nii me talume seda madalamat tempetatuuri, meil on külm. Ja tööl on hämar.
Ja see on väga häiriv.
Kas võib olla nii, et osa inimesi on tundlikumad ja nendega arvestamine muutub teistele häirivaks. Mõtlen, et ma pole ise kunagi tundnud kellelgi mingit häirivat lõhna. Peale mõne vanainimese, kel on pidamatusega ja puhtuse hoidmisega probleeme.
-
Külaline
Konkreetne kodanik mõtles välja mingi lauslolluse, see pole arvestamine. Arvestamine oleks siis, kui ta oleks varem haisenud parfüümi järgi ja kui ta seda endale normaalselt doseerida ei suuda, siis lõpetab kasutamise.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 00:23Miks ta peaks mõistma midagi niisugust, mille sa välja mõtlesid?Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 23:33Peaksid mõistma, et sinu põhjendused lõhna mitte kasutada on alandlikud ja idiootlikud.
Kui sa pead täiesti tavalist kaaslastega arvestamist alandlikkuseks, siis jah, rõõmuga olen alandlik. Veidi empaatiat kulub igaühele ära.
Eks sina uha egoistina läbi elu, ära kellegagi kunagi arvesta. Eks selliseidki on vaja ilmselt.
Sama tark on öelda, et ma enam valgete nahkjalatsitega tööl ei käi, sest eeldan, et mu kolleegidele need ei meeldi.
-
Külaline
Kas sa väidad, et inimesed, kes kasutavad parfüüme(ja usun, et neid on enamik), on egoistid?Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 00:23Miks ta peaks mõistma midagi niisugust, mille sa välja mõtlesid?Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 23:33Peaksid mõistma, et sinu põhjendused lõhna mitte kasutada on alandlikud ja idiootlikud.
-
Külaline
Jah, teatud juhtudel küll.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 10:49Kas sa väidad, et inimesed, kes kasutavad parfüüme(ja usun, et neid on enamik), on egoistid?
-
Külaline
Kõigi asjadega liialdamine ja teiste häirimine on egoism. Kuna sa end lõhnastada ei oska, siis on mõistlik tõesti ilma olla. Üldiselt inimesed oskavad nii lihtsaid asju. Mind näiteks häirivad naised, kes kasutavad sidemeid. Suvel lööb mõnest möödudes ikka korraliku haisu üles. Sellised peaksid kasutama tampoone, aga no näed, nad ei mõtle oma kaaskodanike peale nii nagu sina.
-
Külaline
Loe nüüd oma kommentaar üks kord uuesti läbi? Kas sinu kommentaaris ei olnud mitte midagi õelat ega solvavat? Kas sa oled autismispektrihäirega, et ei oska ennast kõrvalt hinnata ega aru saada, kui teistele inetult ütled?Guest kirjutas: ↑26 Mai 2026 23:33Mina ei pane midagi 2x, seda teeb aeg-ajalt siinne süsteem. Minu kommentaaris ei olnud mitte midagi õelat. Tõin sulle näite, sest sinu oma oli täpselt sama tobe. Kui veidi mõtled, saad aru küll. Peaksid mõistma, et sinu põhjendused lõhna mitte kasutada on alandlikud ja idiootlikud.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 21:43Mõtlesid, et said nii ägeda kommentaariga hakkama, et panid selle igaks juhuks kohe kaks korda?Guest kirjutas: ↑26 Mai 2026 21:11
Aga võib olla on sul kole nägu või inetud kingad, mis neile ei meeldi? Tasuks uurida. Siis sa enam seal tööl ei käiks, sest tuleb arvestada. Meie arvestame teistega, kui mingi lõhn peaks häirima, siis ütleme. Nagu näha, siis sa ei suuda ka väljaspool tööd end lõhnastada, sest jumal hoidku, äkki mehele ei meeldi, äkki Selveris mõnele vastutulijale ei meeldi. Nii või? Ma ei kujuta ette, kas sa oled ise haistmismeeleta?
-
Külaline
Elame ajastul, mil meie ümber on palju perverte, seksuaalhälvikuid ja pedosid ning mul pole mitte mingit kahtlust, et sellise rõlge pealkirja ja teema tootis siia perv. Siin foorumis on pervert, see on pereelu all olnud teemadest täiesti selgeks saanud. Müstika on mu jaoks see, et inimesed loovad pervide tehtud teemade ümber pika arutelu ja toidavad haiget inimest. Palun teadlikumad olla ja tähelepanelikumad, see siin pole nornaalne teema ja arutelu!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: YaCy [Bot] ja 5 külalist