Seda(normaalselt suhelda) saab teha vaid siis, kui just ka see petja seda mingit ulmelist aistust taga ei aja. Aga üldjuhul need, kes on petnud oma partnerit, ajavad 90% ajast selle teise süüks üldse ja ei oska ise normaalselt enam peale lahku minekut normaalselt suhelda. Siis sellisega ongi raske ka sõbralikuks jääda.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 14:03Katsu järge pidada, mingit seksijuttu petnud mehega polnud. Väidetavalt ei ole võimalik sellise mehega sõbralikult suhelda. Ok, saan aru, et vb esimene aasta on viha ja pettumus, aga eluga lähed edasi ja oled sõbralik, sest ta on olnud sulle kallis inimene. Veedad jõulud isegi koos, laste sünnipäevad. Uued kaaslased, saab ka siis lastega samal üritusel koos olla, isegi ühe laua taga istuda. Täiesti naeruväärsed sellised inimesed, kes ei oska elada.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 13:55Sa räägid ju täiesti teisest asjast. Asi algas sellest, et üks ütles, et no las pettis, sina suhtle sõbralikult ja austavalt edasi, vahel väike sekski kulub ju marjaks ära. Selle peale mina ütlen, et miks peaks olema sõbralik ja austav inimesega, kes oma naist ega ülejäänud perekonda pole austanud. Miks peaks sellisega veel kunagi seksima. Et on palju saasta liikvel, ei tähenda, et endast lugupidav inimene peaks sellistega suhtlema.Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 13:52
Kas keegi kukkus kuu pealt, et ei tea, et petmine on üks enamlevinud suetega kaasnevaid tegevusi? Nii lapsemeelne inimene ei tohiks üldse suhtesse minnagi, ammugi mitte lapsi teha. Mõistus nagu 5-aastasel.
Mis põhjustel olete suhteid lõpetanud?
-
Külaline
-
Külaline
Petmine ongi minu jaoks väga tõsine põhjuse. Jah, me suhtleme nii palju kui vaja. Sageli ja normaalselt, aga igasuguse sõprussuhteta. Ja seks ei tule pärast petmist kõne allagi. Ei soovi seksida sellise inimesega, kes mind on teiste naistega petnud.Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 10:44Kirjutasid, et läksite lahku petmise tõttu. Ma ei näe mingit põhjust, miks ei saa tulevikus normaalselt ja sõbralikult edasi suhelda, tõenäoliselt pead inimesena veel kaua kasvama, et sinna jõuda. Seks seksiks, aga sõbralikud ja austav lapsevanemate vaheline suhe on elementaarne.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 08:25Mind tsiteerid. Me läksime väga tõsisel ja raskel põhjusel lahku. Sõbralikesse suhetesse saab minu hinnangul jääda siis, kui lahku mindi mingil lihtsamal põhjusel - näiteks kasvasime lahku, enam ei olnud pinget koos olla vmt. Põhjus, miks meie lahku läksime, ei ole selline, kus me tulevikus suhtleme toredalt edasi ja aegajalt ehk isegi seksime. Ei!Guest kirjutas: ↑12 Mai 2026 18:51
Lahutusega muutub vaid see, et te ei ela enam koos ja ei seksi/kuigi võite ka seda kõike ju aeg-ajalt teha/. Ta on ikka su laste isa, sugulus-ja sõprussuhted ei muutu, ühine maakodu ja ettevõte ka mitte.
-
Külaline
Ma ei olegi enam selle mehega suhtes. See sind aga näib ka miskipärast häirivat - et miks te enam koos ei ole, miks te ei võiks suured sõbrad olla, miks te ei võiks edasi omavahel seksida...Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 13:52Kas keegi kukkus kuu pealt, et ei tea, et petmine on üks enamlevinud suetega kaasnevaid tegevusi? Nii lapsemeelne inimene ei tohiks üldse suhtesse minnagi, ammugi mitte lapsi teha. Mõistus nagu 5-aastasel.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 13:42Pole küll see, kellelt küsid, aga küll on rumal küsimus. Ilmselgelt sellepärast, et ta ei teadnud, milline see isik on. Kui saad oma tuttava kohta näiteks teada, et see vägistas mõne lapse ära, siis ka ütled, et saa üle, olge sõbrad edasi. Austa ja armasta edasi, mis see väike seks siis ikka teeb.Sina selle inimsaastaga koos olid ja mingil põhjusel tegid temaga ka lapsed. Kui saast sa ise veel oled!?
Katsu siis ära otsustada, kuidas see kõige õigem käitumine oleks, et petetud naised ei näiks sulle 5-aastastena.
-
Külaline
See inimene ei saa aru, et petmise puhul on reetmine ja valetamine suurem asi kui mingi seks. Mingi sõber ega austusväärne isik see pettur enam olla ei saa.Ma ei olegi enam selle mehega suhtes. See sind aga näib ka miskipärast häirivat - et miks te enam koos ei ole, miks te ei võiks suured sõbrad olla, miks te ei võiks edasi omavahel seksida...
Katsu siis ära otsustada, kuidas see kõige õigem käitumine oleks, et petetud naised ei näiks sulle 5-aastastena.
-
Külaline
Katsu siis ise ka järge pidada. Keegi siin leidis, et igati normaalne oleks aegaajalt eksmehega seksida.Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 14:03Katsu järge pidada, mingit seksijuttu petnud mehega polnud. Väidetavalt ei ole võimalik sellise mehega sõbralikult suhelda. Ok, saan aru, et vb esimene aasta on viha ja pettumus, aga eluga lähed edasi ja oled sõbralik, sest ta on olnud sulle kallis inimene. Veedad jõulud isegi koos, laste sünnipäevad. Uued kaaslased, saab ka siis lastega samal üritusel koos olla, isegi ühe laua taga istuda. Täiesti naeruväärsed sellised inimesed, kes ei oska elada.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 13:55Sa räägid ju täiesti teisest asjast. Asi algas sellest, et üks ütles, et no las pettis, sina suhtle sõbralikult ja austavalt edasi, vahel väike sekski kulub ju marjaks ära. Selle peale mina ütlen, et miks peaks olema sõbralik ja austav inimesega, kes oma naist ega ülejäänud perekonda pole austanud. Miks peaks sellisega veel kunagi seksima. Et on palju saasta liikvel, ei tähenda, et endast lugupidav inimene peaks sellistega suhtlema.Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 13:52
Kas keegi kukkus kuu pealt, et ei tea, et petmine on üks enamlevinud suetega kaasnevaid tegevusi? Nii lapsemeelne inimene ei tohiks üldse suhtesse minnagi, ammugi mitte lapsi teha. Mõistus nagu 5-aastasel.
Kust sa seda välja lugesid, et me kogu hingest vihkame üksteist või kakleme? Ühiste laste tõttu on meil sageli vaja ühes seltskonnas viibida. Ilmselgelt me käitume tsiviliseeritult. Aga loota pärast sellist asja suurt sõprust ja südamlikku läbikäimist...? Milleks? Kellele ja mida see peaks juurde andma?
-
Külaline
Täpselt, kui sõbranna sulle valetab ja sind reedab, siis sa ju ka temaga enam sõbranna ei soovi olla. Miks peaks siis pettur eksmehega soovima suur sõber olla? Seda enam, et petturi mõtteviis sügavamalt ju ei muutu. Kui tema arvates on sellised teod normaalsed, siis minu väärtushinnangutega sellised asjad kuidagi kokku ei käi ja ma ei leia niimoodi mõtlevate inimestega ja endaga midagi ühist. Miks ma peaksin siis suur sõber olema ja koos uute kaasadega peresõprust pidama?Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 16:32See inimene ei saa aru, et petmise puhul on reetmine ja valetamine suurem asi kui mingi seks. Mingi sõber ega austusväärne isik see pettur enam olla ei saa.Ma ei olegi enam selle mehega suhtes. See sind aga näib ka miskipärast häirivat - et miks te enam koos ei ole, miks te ei võiks suured sõbrad olla, miks te ei võiks edasi omavahel seksida...
Suhteid on erinevaid. Ma ei välistaks, et kui oleks mingi kergema põhjusega lahku läinud - armastus sai otsa, ei olnud enam ühiseid huvisid vmt et siis võib edasi sõbrustada.
-
Külaline
Mu oma eksmees arvas ka, et vanade aegade nimel võiks veel seksida vahel peale üsna inetut lahkuminekutKülaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 16:45Keegi siin leidis, et igati normaalne oleks aegaajalt eksmehega seksida.
-
Külaline
Jutt on sõbralikkusest, mitte sõber olemisest, ammugi veel suur sõber olemisest. Kas see on sinu jaoks sama asi? Kas sa oled sõbralik ainult oma sõpradega, teistega oled külm ja ametlik?Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 16:52Täpselt, kui sõbranna sulle valetab ja sind reedab, siis sa ju ka temaga enam sõbranna ei soovi olla. Miks peaks siis pettur eksmehega soovima suur sõber olla? Seda enam, et petturi mõtteviis sügavamalt ju ei muutu. Kui tema arvates on sellised teod normaalsed, siis minu väärtushinnangutega sellised asjad kuidagi kokku ei käi ja ma ei leia niimoodi mõtlevate inimestega ja endaga midagi ühist. Miks ma peaksin siis suur sõber olema ja koos uute kaasadega peresõprust pidama?Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 16:32See inimene ei saa aru, et petmise puhul on reetmine ja valetamine suurem asi kui mingi seks. Mingi sõber ega austusväärne isik see pettur enam olla ei saa.Ma ei olegi enam selle mehega suhtes. See sind aga näib ka miskipärast häirivat - et miks te enam koos ei ole, miks te ei võiks suured sõbrad olla, miks te ei võiks edasi omavahel seksida...
Suhteid on erinevaid. Ma ei välistaks, et kui oleks mingi kergema põhjusega lahku läinud - armastus sai otsa, ei olnud enam ühiseid huvisid vmt et siis võib edasi sõbrustada.
Kui su hea sõbranna petab oma meest, siis ta enam su sõbranna ei ole, ega, sest sinu väärtushinnangutega see ju kokku ei käi.
-
Külaline
Reetmine ja valetamine on valus ainult sellel hetkel, kui saad teada, et su mees on sind petnud. Kui oled lahku läinud, ei tee see enam haiget, reetmine oli tema otsus ja probleem, pole minu asi ja edaspidises mittekooselus ma seda isegi ei mäleta. Kui peaks mäletama, tähendab see seda, et ma pole temast üle saanud, et ma kannan seda taaka kaasas, et see teeb mulle ikka haiget. Pooled inimesed petavad või on petnud, see ei tee neid kuidagi teistest halvemateks.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 16:32See inimene ei saa aru, et petmise puhul on reetmine ja valetamine suurem asi kui mingi seks. Mingi sõber ega austusväärne isik see pettur enam olla ei saa.Ma ei olegi enam selle mehega suhtes. See sind aga näib ka miskipärast häirivat - et miks te enam koos ei ole, miks te ei võiks suured sõbrad olla, miks te ei võiks edasi omavahel seksida...
-
Külaline
Loomulikult teeb. Sinu väärtushinnangutega on juba asi selge, aga ära otsuta teiste eest, et nende väärtused peaksid samad olema.Pooled inimesed petavad või on petnud, see ei tee neid kuidagi teistest halvemateks.
-
Külaline
Millest sa ise aru ei saa?Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 17:25Jutt on sõbralikkusest, mitte sõber olemisest, ammugi veel suur sõber olemisest. Kas see on sinu jaoks sama asi? Kas sa oled sõbralik ainult oma sõpradega, teistega oled külm ja ametlik?Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 16:52Täpselt, kui sõbranna sulle valetab ja sind reedab, siis sa ju ka temaga enam sõbranna ei soovi olla. Miks peaks siis pettur eksmehega soovima suur sõber olla? Seda enam, et petturi mõtteviis sügavamalt ju ei muutu. Kui tema arvates on sellised teod normaalsed, siis minu väärtushinnangutega sellised asjad kuidagi kokku ei käi ja ma ei leia niimoodi mõtlevate inimestega ja endaga midagi ühist. Miks ma peaksin siis suur sõber olema ja koos uute kaasadega peresõprust pidama?Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 16:32
See inimene ei saa aru, et petmise puhul on reetmine ja valetamine suurem asi kui mingi seks. Mingi sõber ega austusväärne isik see pettur enam olla ei saa.
Kui su hea sõbranna petab oma meest, siis ta enam su sõbranna ei ole, ega, sest sinu väärtushinnangutega see ju kokku ei käi.
Mina justnimelt oma petva eksiga olengi külm aga ametlik. Lapse teemal vaid suhtleme ja nii minimaalselt kui vaja.
Minul endal ei ole mingit probleemi olla ühes ruumis/üritusel(lahku minekust peale) tsiviliseeritud viisakusega. Aga vat temal(petjal) oli alati häda justnimelt viisakaks jäämisega.
Nüüd on õnneks 4a möödas ja vist on maha rahunenud.
-
Külaline
Tunded üle läinud?Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 17:50Nüüd on õnneks 4a möödas ja vist on maha rahunenud.
-
Külaline
Pigem on ta viha lahtunud, et ma ära läksin.
Eks ta veidike rahunes maha siis ka kui ta uue "ohvri" leidis. Siis oli vaikus sel perioodil.
Eks ta lõpuks on aru saanud, et tal puudub minu üle võim mis tal oli.
-
Külaline
Kust sa siis välja lugesid, et ma ebasõbralik olen?Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 17:25Jutt on sõbralikkusest, mitte sõber olemisest, ammugi veel suur sõber olemisest. Kas see on sinu jaoks sama asi? Kas sa oled sõbralik ainult oma sõpradega, teistega oled külm ja ametlik?Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 16:52Täpselt, kui sõbranna sulle valetab ja sind reedab, siis sa ju ka temaga enam sõbranna ei soovi olla. Miks peaks siis pettur eksmehega soovima suur sõber olla? Seda enam, et petturi mõtteviis sügavamalt ju ei muutu. Kui tema arvates on sellised teod normaalsed, siis minu väärtushinnangutega sellised asjad kuidagi kokku ei käi ja ma ei leia niimoodi mõtlevate inimestega ja endaga midagi ühist. Miks ma peaksin siis suur sõber olema ja koos uute kaasadega peresõprust pidama?Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 16:32
See inimene ei saa aru, et petmise puhul on reetmine ja valetamine suurem asi kui mingi seks. Mingi sõber ega austusväärne isik see pettur enam olla ei saa.
Ja, kui siin kirjutati, et normaalne oleks koos uute kaaslastega perekonniti läbi käia, siis see on lihtsalt sõbralik olemisest suur samm edasi ning eeldaks pigem siiski sõbrustamist, mitte lihtsalt sõbralik olemist.
-
Külaline
Teeks nii, et sa ei otsusta teiste inimeste eest, mis nad tundma peavad või kui kaua nad tohivad petmis- ja kaotusvalu tunda.Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 17:29Reetmine ja valetamine on valus ainult sellel hetkel, kui saad teada, et su mees on sind petnud. Kui oled lahku läinud, ei tee see enam haiget, reetmine oli tema otsus ja probleem, pole minu asi ja edaspidises mittekooselus ma seda isegi ei mäleta. Kui peaks mäletama, tähendab see seda, et ma pole temast üle saanud, et ma kannan seda taaka kaasas, et see teeb mulle ikka haiget. Pooled inimesed petavad või on petnud, see ei tee neid kuidagi teistest halvemateks.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 16:32See inimene ei saa aru, et petmise puhul on reetmine ja valetamine suurem asi kui mingi seks. Mingi sõber ega austusväärne isik see pettur enam olla ei saa.Ma ei olegi enam selle mehega suhtes. See sind aga näib ka miskipärast häirivat - et miks te enam koos ei ole, miks te ei võiks suured sõbrad olla, miks te ei võiks edasi omavahel seksida...
Lisaks, ülesaamisel on ikka väga suur vahe, kas lahku minnakse pärast mõnekuist koos olemist, pärast mõneaastast kooselu või on inimesed koos elanud 30-40 aastat. Loogiline ju, et näiteks lühiajalisest suhtest, kus vbl polnud ka lapsi, on lihtsam üle saada. Eriti, kui oledki harjunud pidevalt kaaslaseid vahetama.
-
Külaline
Minu arust on ta seesama tädi, kes igas sellises teemas kireb, kui lollid ja naiivsed on need abielunaised, kes terve elu ühe mehega elavad. Tema arvates KÕIK petavad ja tema arvates on normaalne pidevalt oma partnereid vahetada.Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 17:45Loomulikult teeb. Sinu väärtushinnangutega on juba asi selge, aga ära otsuta teiste eest, et nende väärtused peaksid samad olema.Pooled inimesed petavad või on petnud, see ei tee neid kuidagi teistest halvemateks.
-
Külaline
Igasuguseid hädiseid on olemas, räägin mitmekümneaastasest kooselust.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 19:18Teeks nii, et sa ei otsusta teiste inimeste eest, mis nad tundma peavad või kui kaua nad tohivad petmis- ja kaotusvalu tunda.Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 17:29Reetmine ja valetamine on valus ainult sellel hetkel, kui saad teada, et su mees on sind petnud. Kui oled lahku läinud, ei tee see enam haiget, reetmine oli tema otsus ja probleem, pole minu asi ja edaspidises mittekooselus ma seda isegi ei mäleta. Kui peaks mäletama, tähendab see seda, et ma pole temast üle saanud, et ma kannan seda taaka kaasas, et see teeb mulle ikka haiget. Pooled inimesed petavad või on petnud, see ei tee neid kuidagi teistest halvemateks.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 16:32
Lisaks, ülesaamisel on ikka väga suur vahe, kas lahku minnakse pärast mõnekuist koos olemist, pärast mõneaastast kooselu või on inimesed koos elanud 30-40 aastat. Loogiline ju, et näiteks lühiajalisest suhtest, kus vbl polnud ka lapsi, on lihtsam üle saada. Eriti, kui oledki harjunud pidevalt kaaslaseid vahetama.
-
Külaline
Ahah. mingi järgmine loll siin deklareerimas, et tema mees küll ei peta. Kus sa sellise lolli tarkused üldse ammutasid? Lammas ju.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 19:20Minu arust on ta seesama tädi, kes igas sellises teemas kireb, kui lollid ja naiivsed on need abielunaised, kes terve elu ühe mehega elavad. Tema arvates KÕIK petavad ja tema arvates on normaalne pidevalt oma partnereid vahetada.Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 17:45Loomulikult teeb. Sinu väärtushinnangutega on juba asi selge, aga ära otsuta teiste eest, et nende väärtused peaksid samad olema.Pooled inimesed petavad või on petnud, see ei tee neid kuidagi teistest halvemateks.
-
Külaline
See olukord kõlab mingi Grossi poe taga viinajoomis käigus lahkuläinud perekonnaga.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 18:20Pigem on ta viha lahtunud, et ma ära läksin.
Eks ta veidike rahunes maha siis ka kui ta uue "ohvri" leidis. Siis oli vaikus sel perioodil.
Kui end sellisena ei identifitseeri, siis vaata Sõõrukaid ja katsu oma elu seda nende normaalse elu järgi.
-
Külaline
Et siis normaalne elu on see, kui vorbid erinevate kaaslastega lapsi ja muudkui aga marsid järgmise juurde?Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 21:18See olukord kõlab mingi Grossi poe taga viinajoomis käigus lahkuläinud perekonnaga.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 18:20Pigem on ta viha lahtunud, et ma ära läksin.
Kui end sellisena ei identifitseeri, siis vaata Sõõrukaid ja katsu oma elu seda nende normaalse elu järgi.
Väga omapärane arusaam normaalsest pereelust.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist