Gossipi eest maksavad blogis ju. Ega seal vestlusõhtutel gossipit ei räägita. See ikka vähe teise suunitlusega.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 21:14Mitte gossipi eest ei maksta vaid selle elamuse eest, mida vestlusõhtu pakub.
Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
-
Külaline
Mis see veel olla võibKülaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 21:14Mitte gossipi eest ei maksta vaid selle elamuse eest, mida vestlusõhtu pakub.
-
Külaline
No jumalauta, käi ära.
-
Külaline
Ei saa ju, ehk jään pildile ja siis suren häbisse.
-
Külaline
Selliste tüüpide populaarsus näitab ainult üht- ühiskonna allakäiku.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 21:55Gossipi eest maksavad blogis ju. Ega seal vestlusõhtutel gossipit ei räägita. See ikka vähe teise suunitlusega.
-
Külaline
UUdishimu tappis hiire kaKülaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 22:57Ei saa ju, ehk jään pildile ja siis suren häbisse.
-
Külaline
Kassi
-
Külaline
-
Külaline
Üheksa eluKülaline kirjutas: ↑13 Juul 2026 01:57 see ei ole loogiline, kassil on 7 elu
-
Külaline
Ära muretse, keegi ei pane sind tähelegi.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 22:57 Ei saa ju, ehk jään pildile ja siis suren häbisse.
-
Külaline
Tõenäoliselt teevad tüdrukud head asja. Mallu soetas äsja kolmanda kinnisvara ja Kristina 350 000 maksva korteri.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 20:22Aga seda need ullikesed ju teevad. Maksavad mingi suvalise gossipi eest. Igasuguseid inimesi on olemas...Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 15:40Kindlasti tahaks suvalised inimesed su saladuste eest maksta ja sinuga seotud teemadele klikkida.Guest kirjutas: ↑12 Juul 2026 15:34
Kes tahakski sellistega sõbrustda? Näiteks selle suure M-i sugusega. Mina küll mitte. Ma ei julgeks sellisele mitte midagi usaldada, sest üks mis kindel, et saladus seal ei öüsi. Kõik rahaks ja klikkideks.![]()
Selle kohta ütles kunagi üks mu tuttav ärimees-raha vedeleb maas, ole tark ja korja see ära.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2026 21:57 Tõenäoliselt teevad tüdrukud head asja. Mallu soetas äsja kolmanda kinnisvara ja Kristina 350 000 maksva korteri.
Selle kohta ütles kunagi üks mu tuttav ärimees-raha vedeleb maas, ole tark ja korja see ära.
-
Külaline
Mis sa ise siis veelgi populariseerid neid siin teemas? Nii nõmedad inimesed, aga muudkui lõputult lahkaks nende tegevust. Selle teema ülimuslik populaarsus äkki räägib kommenteerijate kohta ka midagi?Guest kirjutas: ↑12 Juul 2026 23:02Selliste tüüpide populaarsus näitab ainult üht- ühiskonna allakäiku.
-
Külaline
Las teenivad, hoiab ehk nende elukaaslased vähekegi kuritegevusest eemale.
-
Külaline
see on küll asjatu lootus. Fakt on, et need Mallukad, BSH-d ja Pärtelpojad lausa otsivad nö pahasid (no vaata nende kaaslasi...), tõmme on vastastikune ja ei tee nad seda teineteise muutmiseks.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2026 14:36 Las teenivad, hoiab ehk nende elukaaslased vähekegi kuritegevusest eemale.
-
Külaline
Mind küll teeb kadedaks
aga mul on hea meel nende üle. Nutikad, et oskavad "ei millestki" sellist raha teenida.
Tundes ennast mina eioskaks kunagi seda. Aga see kadedus ei pane mind ka pahasti nende kohta ütlema.
Tundes ennast mina eioskaks kunagi seda. Aga see kadedus ei pane mind ka pahasti nende kohta ütlema.
-
Külaline
Kuritegevusega nii väikeste rahade pärast ei tegeleta.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2026 14:36 Las teenivad, hoiab ehk nende elukaaslased vähekegi kuritegevusest eemale.
-
Külaline
Jäin sama mõtlema - sinu tsiteeritud tüüp on lugenud 86 lehekülge klatši nende samade tegelaste teemal ja siis kurdab, et miks neid tüüpe populariseeritakse. Ise on esirinnas nende tüüpide jälgimise ja kommenteerimisega.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2026 14:00Mis sa ise siis veelgi populariseerid neid siin teemas? Nii nõmedad inimesed, aga muudkui lõputult lahkaks nende tegevust. Selle teema ülimuslik populaarsus äkki räägib kommenteerijate kohta ka midagi?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline