Hakkasin vastust kirjutama, aga siis kustutasin ära. Ei ole minu asi lolluse ja lollidega võidelda.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 15:24Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 15:19Me ei ole Antarktika ega Arktika. Fakt, et Maa elanikkond kasvab liiga kiiresti ja Maa eksistents on ohus. Kui Eestis lapsi liiga vähe, eks tulevad siis siia uued inimesed. Mis siis ikka.
Ja kui riik peaks tõesti mingi Nõukogude Liidu aegse sunnimeetme kasutusele võtma, eks siis lahkub siit veelgi rohkem sünnitusealisi naisi.Tänapäeval ei ole paljud naised enam huvitatud pelgalt sünnitusmasinateks olema. Eks see jääb rohkem vaesemate ja vähem haritute pärusmaaks.
Emadus: valik või naiseks olemise paratamatus
-
Külaline
-
Külaline
Kas saaksid arusaadavas eesti keeles oma mõtet korrata? Ehk võtad ChatGPT appi, kui endal teadmistest ja oskustest puudu jääb?Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 15:28Meil on vähe meditsiinitöötajaid, maksustame sinu tööd. Kes kõrvalise karjääri valivad, aitavad tervishoiu koormatusele kaasa Sinu mõtlemise kohaselt peaksid sellega igati nõus olema.Tõutäkk kirjutas: ↑14 Juul 2024 15:05Liigpaljunemine vääriks maksustamist seal, kus keskkond seda ei võimalda. Aga katsu sa seda teha.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 15:02 Postitus on kustutatud
Meil, kes me oleme rahvusena kadumas, tuleks siiski maksustada neid, kes oma tegevusetusega sellele kaasa aitavad.
-
Külaline
Mida siin jaurata lehekülgede kaupa. Loomulikult valik.
-
Külaline
Said aru kui tahtsid.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 15:32Kas saaksid arusaadavas eesti keeles oma mõtet korrata? Ehk võtad ChatGPT appi, kui endal teadmistest ja oskustest puudu jääb?Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 15:28Meil on vähe meditsiinitöötajaid, maksustame sinu tööd. Kes kõrvalise karjääri valivad, aitavad tervishoiu koormatusele kaasa Sinu mõtlemise kohaselt peaksid sellega igati nõus olema.
-
Külaline
Tõsi see on. Ei tahtnudki sellest rumalast purtsatusest aru saada. Targemaid mõtteid on huvitav lugeda.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 16:08Said aru kui tahtsid.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 15:32Kas saaksid arusaadavas eesti keeles oma mõtet korrata? Ehk võtad ChatGPT appi, kui endal teadmistest ja oskustest puudu jääb?Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 15:28
Meil on vähe meditsiinitöötajaid, maksustame sinu tööd. Kes kõrvalise karjääri valivad, aitavad tervishoiu koormatusele kaasa Sinu mõtlemise kohaselt peaksid sellega igati nõus olema.
-
Külaline
Minu Nikkolo kampsunile pole küll vaja viidata. Mul on lapsed ja lapselapsed, palju raha ning elan täisväärtuslikku elu.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 13:31Kui pärast tagasi vaadates saad siiralt (endale, mitte foorumis) öelda, et “oli, mis oli, aga vähemalt ma krt elasin täiega” - siis anna tuld. Kellelgi ei tohiks midagi öelda selle kohta.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 08:52
Ei taha kulutad elu parimaid aastaid laste taktis. Vanaduses rõõmu pakkumine ei korva 20-40 vahel neile kulunud aega. Mis neist ikka vanaduses rääkida, elavad oma elu.
Paraku, paljud (mitte kõik, aga paljud) lastetud elavad tâiesti nüri: tööle-koju-tööle elu.
Pole neil lapsi, pole neil ka midagi muud. Elu rõõm on uus Nikkolo kampsun (viide ühele teisee teemale siin). Ja see on küll kurb.
Ka paljude lastega inimeste elu on kurb, nii et jõuame taas sinna: ela kuidas tahad, peaasi, et tagasi vaadates poleks piinavalt kahju tühjade päevade pärast, millest pole midagi meenutada.
-
Külaline
Pole vaja siis kehvik olla, et isegi laps koormab. Uskumatud inimesed.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 14:59Minu mees nii ei arva. Ta on vägagi õnnelik, et tal pole naist kes tahab teda lastega rakkesse panna parimas vanuses ja kes koormavad tema rahakotti 18+ aastat.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 13:08Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 08:52
Ei taha kulutad elu parimaid aastaid laste taktis. Vanaduses rõõmu pakkumine ei korva 20-40 vahel neile kulunud aega. Mis neist ikka vanaduses rääkida, elavad oma elu.
Mõttetu naine. Loodan, et su mees leiab endale normaalse naise.
Asjatult loodad, mees kõrvalt luges su kommentaari ja poetas mokaotsas “sellised on normaalsed?” Irw
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 16:19Mõtlen sama. Mul on 3 last ja selle kõrval raha piisavalt, ise teenitud. Mitte ükski laps ei ole mind kunagi 'koormanud'. Imelikud inimesed tõesti. Aga sellised ei peaks tõesti lapsi saama, kes iseendagagi hakkama ei saa. Mees, kes lapsesaamise asemel poetab, et kas sellised on normaalsed, ei ole kindlasti normaalne.
-
Külaline
No jätke inimene rahule.
Inimesed, kes saavad vaevalt iseendagagi hakkama ei peaks lapsi tegema.
Nii et õige otsus ja väga tublid, et ise sellest aru saavad.
-
Külaline
“Vaevalt iseendagagi hakkama”, sinu omalooming ja eneselohutus? Sinust saan paremini hakkamaKülaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 19:50 No jätke inimene rahule.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 20:48“Vaevalt iseendagagi hakkama”, sinu omalooming ja eneselohutus? Sinust saan paremini hakkamaKülaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 19:50 No jätke inimene rahule.
Nii et õige otsus ja väga tublid, et ise sellest aru saavad.![]()
Eks sa ju pea end millegagi lohutama. Midagi head su elus ju pole, ka mees on imelik.
-
Külaline
Ei pea ennast kehvikuksKülaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 16:19Pole vaja siis kehvik olla, et isegi laps koormab. Uskumatud inimesed.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 14:59Minu mees nii ei arva. Ta on vägagi õnnelik, et tal pole naist kes tahab teda lastega rakkesse panna parimas vanuses ja kes koormavad tema rahakotti 18+ aastat.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 13:08
Mõttetu naine. Loodan, et su mees leiab endale normaalse naise.
Asjatult loodad, mees kõrvalt luges su kommentaari ja poetas mokaotsas “sellised on normaalsed?” Irw
-
Külaline
Mu mees aevas sind imelik olevat. Nõustun temaga igati. Sinu päeva hiilgehetk on foorumis ärapanemine, su elu tundub nii hea, kadestan sindKülaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 20:52Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 20:48“Vaevalt iseendagagi hakkama”, sinu omalooming ja eneselohutus? Sinust saan paremini hakkamaKülaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 19:50 No jätke inimene rahule.
Eks sa ju pea end millegagi lohutama. Midagi head su elus ju pole, ka mees on imelik.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 20:54Mu mees aevas sind imelik olevat. Nõustun temaga igati. Sinu päeva hiilgehetk on foorumis ärapanemine, su elu tundub nii hea, kadestan sind![]()
![]()
![]()
Vastad siin erinevatele inimestele, kelle kõigi arust pole te kumbki päris okeid.
-
Külaline
Ise ju kirjutasid, et ei saa omale last lubada.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 20:48“Vaevalt iseendagagi hakkama”, sinu omalooming ja eneselohutus? Sinust saan paremini hakkamaKülaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 19:50 No jätke inimene rahule.
Ja minu meelest teed õigesti. Pole mõtet vaesust juurdr toota.
-
Külaline
Lastetus = pole päris okei? Midaiganes. Ei hooli kellegi arvamusest kelle elu suursaavutus ja sisu on lapsed ning kelle arvates peaks kah teiste elu sisuks olema. Näha on, pole oma otsustes kindel oldud. Vastasel juhul ei kriibiks teiste lastetus hingeKülaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 21:06Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 20:54Mu mees aevas sind imelik olevat. Nõustun temaga igati. Sinu päeva hiilgehetk on foorumis ärapanemine, su elu tundub nii hea, kadestan sindKülaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 20:52
Eks sa ju pea end millegagi lohutama. Midagi head su elus ju pole, ka mees on imelik.![]()
![]()
![]()
Vastad siin erinevatele inimestele, kelle kõigi arust pole te kumbki päris okeid.
-
Külaline
Käesoleval hetkel last saades kasvaks see laps paremas majanduslikus seisus kui pooled pered lubada suudaksid Ma ei saa lubada lapsele kvaliteetset finantsvaba elu. Vaesusest pole haisugi.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 21:09Ise ju kirjutasid, et ei saa omale last lubada.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 20:48“Vaevalt iseendagagi hakkama”, sinu omalooming ja eneselohutus? Sinust saan paremini hakkamaKülaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 19:50 No jätke inimene rahule.
Ja minu meelest teed õigesti. Pole mõtet vaesust juurdr toota.
-
Külaline
Meil on ilmselt vaesusest erinev arusaamKülaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 21:12Käesoleval hetkel last saades kasvaks see laps paremas majanduslikus seisus kui pooled pered lubada suudaksid Ma ei saa lubada lapsele kvaliteetset finantsvaba elu. Vaesusest pole haisugi.
Aga ma olengi ju sinu poolt, nii et sa ei pea minuga vaidlema. Mina arvan, et sa teed õigesti kui lapsi ei saa.
Minu meelest on see väga vastutustundlik - kui raha ei ole piisavalt, siis ei maksa lapsi teha.
-
Külaline
Pagan! Aga siis kui see "poolik" paljuneb, on ta ju "terve". Jama kui palju! Praakgeen kirjutatakse kokku.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 14:24 Postitus onkustutatud
-
Külaline
Lõppeks on igaühe oma otsus. Ja täpselt selline asi, et kui tunned, et ei tea, kas saad hakkama, siis pigem mitte teha.
Ei ole vaja uusi inimesi kuhugi virelema.
Minu meelest ka see naine, kes siin võtta sai, et ta lapsi ei taha, teeb just õigesti.
Mees ei taha temalt lapsi - nii et mehepoolne tugi kahtlane. Endal raha pole, et last ära majandada.
Ja siis inimesed siin õiendavad, et peaks sinna ellu veel lapsed ka juurde tegema.
Mille jaoks ometi
Ei ole vaja uusi inimesi kuhugi virelema.
Minu meelest ka see naine, kes siin võtta sai, et ta lapsi ei taha, teeb just õigesti.
Mees ei taha temalt lapsi - nii et mehepoolne tugi kahtlane. Endal raha pole, et last ära majandada.
Ja siis inimesed siin õiendavad, et peaks sinna ellu veel lapsed ka juurde tegema.
Mille jaoks ometi
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 3 külalist