Ma arvan, et sinusugustel on ka vastavad naised kodus. Kes igal võimalikul ja võimatul juhul ennast täis tõmbavad ja jalad laiali ajavad ükstapuha kelle ees. Eks saate koos siis oma suguhaigusi ravimas käia.
Miks keegi teiega koos on?
-
Külaline
-
Külaline
Petja tunneb süüd ainult siis, kui see välja tuleb. Ja sellepärast, et vahele jäi, mitte et oleks oma kaasale haiget teinud.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2025 08:55Ma ei saa aru, kust te võtate, et petja üldse mingeid süümekaid tunneb ja taaka kannab? Usun, et enamus petjatest ei põe üldse. Vastupidi - neil juhtub aegaajalt ikka ja jälle seda.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 21:15Absoluutselt õige. Tegid, siis kanna ise oma risti, mitte ära looda, et nüüd räägin naisele ära ja küll ta andeks annab ja mul on südametunnistus puhas. Isegi kui andeks annab, on see naise suhtes sigadus. Jajah, mõlemad on sigadused, petmine ja rääkimine ka - siis on juba 2 sigadust. Väga isekad inimesed, kes niimoodi hiljem ära räägivad tehtud patud.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:56
Psühholoogid soovitavad kõrvalehüppe tegijal mitte oma kaaslasele sellest rääkida, sest oma taagaga peab iga inimene ise elama.
See on mingi naiste loll ettekujutus, et mees nüüd kannatab oma tegude pärast elu lõpuni.
Ja teis poole pealt, kui mind on petetud, siis on minu jaoks ülioluline seda teada. Täiesti arusaamatu on mu jaoks seisukoht, et naine ei tohi teada, ja las elada õndsas teadmatuses. Kuni juhtub nii, et asi tuleb aastaid hiljem hoopis kellegi teise kaudu päevavalgele.
-
Külaline
Arvan sama, et petja kahetseb vaid seda, et vahele jäi. Oma tegu enamus petjatest ei kahetse üldse. Seda kinnitab ka asjaolu, et enamus petjaid petavad korduvalt.Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 10:47Petja tunneb süüd ainult siis, kui see välja tuleb. Ja sellepärast, et vahele jäi, mitte et oleks oma kaasale haiget teinud.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2025 08:55Ma ei saa aru, kust te võtate, et petja üldse mingeid süümekaid tunneb ja taaka kannab? Usun, et enamus petjatest ei põe üldse. Vastupidi - neil juhtub aegaajalt ikka ja jälle seda.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 21:15 Absoluutselt õige. Tegid, siis kanna ise oma risti, mitte ära looda, et nüüd räägin naisele ära ja küll ta andeks annab ja mul on südametunnistus puhas. Isegi kui andeks annab, on see naise suhtes sigadus. Jajah, mõlemad on sigadused, petmine ja rääkimine ka - siis on juba 2 sigadust. Väga isekad inimesed, kes niimoodi hiljem ära räägivad tehtud patud.
See on mingi naiste loll ettekujutus, et mees nüüd kannatab oma tegude pärast elu lõpuni.
Ja teis poole pealt, kui mind on petetud, siis on minu jaoks ülioluline seda teada. Täiesti arusaamatu on mu jaoks seisukoht, et naine ei tohi teada, ja las elada õndsas teadmatuses. Kuni juhtub nii, et asi tuleb aastaid hiljem hoopis kellegi teise kaudu päevavalgele.
-
Külaline
EI tea mis naudingut see suvaliste võõrastega magamine küll mõnele annab. Minu arust vastik lasta end suvalisel inimesel puudutada, keda sa ei tunne ja kes sulle ei meeldi.
-
Külaline
Taskupsühholooge võiks siin foorumis küll palju vähem olla.Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 09:27 Ma saan aru, et teda on kõik mehed järjest petnud ja maha jätnud ning siis tunneb kahjurõõmu, et teiste naistega ka selliseid asju juhtub. Sellepärast ta ei usugi, et tegelikult on olemas ka selliseid inimesi, kes ei peta oma kaaslast.
Muidugi on olemas ka palju inimesi, kes oma kaaslast ei peta, aga julgen arvata, et põhjuseks pole enamasti mitte nende üllad ideaalid, vaid muud põhjused - erinevused iseloomus, seksuaalsuses, vedamine olemasoleva paarilisega ning ka juhustes. Mina väidan, et pole olemas inimest, kes asjaolude kokkulangevusel kindlasti ei hakkaks petma. Kõik me oleme ühesugused. Mõnel käib see kergemini ja mõnel raskemini.
-
Külaline
https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/82 ... le-raakidaKülaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 21:00Mitte midagi sellist psühholoogid ei soovita. Küll aga kasutas seda sinu soovitust see antud mees, ta ise ju ei rääkinudki midagi, asi tuli juhuslikult välja. See naisterahvas on sellest siin mitmeid kordi rääkinud. Ilmselgelt on saanud sellest asjast suuremat sorti trauma. Seega kas see teistega magamine on ikka nii süütu tegevus. Rikud ära oma kooselu ja tekitad teisele suurt südamevalu. Normaalsele inimesele piisab nendest argumentidest, et ta ei peta. Aga egoistid ja lollid arvavad, et ikka teen, ega mina ju vahele nagunii ei jää. Aga tegelikult ikka tuleb enamasti välja see petmine.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:56Psühholoogid soovitavad kõrvalehüppe tegijal mitte oma kaaslasele sellest rääkida, sest oma taagaga peab iga inimene ise elama.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:46
Mis tähtust sel on, kas 10 või 100. See inimene on ju pettur, kes sulle näkku valetab. Sa ei saa teda enam kunagi usaldada mitte üheski küsimuses. Selles on ju probleem. Imelik, kuidas nii mõistmatut juttu võib ajada.
Kui on olnud juhuslik ühekordne seks (kuskil mujal, inimesega, kes ei kuulu pidevasse tutvuskonda) ja see ei varjuta osalise tunde- ega mõttemaailma, oleks üleastujal õigem oma süümepiinadega pigem ise hakkama saada, teha inventuuri iseendas ja selgitada, mis ja kes talle tõeliselt korda läheb.
-
Külaline
Täieliku debiili jutt. Mina pole kuskilt otsast kibestunud. Edasist sodi ei viitsi isegi kommenteerida. Sama naiivne nagu see 38 aastat koos elanud.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2025 09:20Olla inimesega, kes sind ei peta ja pidevalt näkku ei valeta, ei ole mingi muinasjutt, vaid minimaalne, mida oma partnerilt oodata. Pigem olla üksi, kui olla eluaeg mingi kibestunud krõll nagu sina, kes ei ootagi muud. Ta ei saa paremat, siis raiubki endale, et kõik petavad, see on reaalne elu. Sa pole elus teistsuguseid inimesi näinud, ilmselt oma isa juba pettis ema, kõik mehed on sind petnud, sa ei olegi teistsugust elu kunagi näinud, sellepärast oled selline. Ja siis mõtledki, et paras, kui teiste mehed ka petavad, pole mina ainuke kannataja. Sageli kargavad sellised naised meelega suhtes meestele kaela, et endale tõestada, jaa, kõik petavad, nii on. Aga tegelikkus on ju see, et saad täpselt sellised, nagu sa endale valid.Trauma ja südamevalu on selle inimese probleem, kes selle saab. Kui võtad elu nagu muinasjuttu ning eeldad, et inimesed on ideaalsed ja eksimatud, siis peadki omad vitsad saama, arenema ning edaspidi targem ning realistlikum olema.
-
Külaline
Ta ei ole naiivne, aga elab tardunud maailmas, kus ei tehta enam vahet oma soovunelmatel ja reaalsusel.Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 12:14Täieliku debiili jutt. Mina pole kuskilt otsast kibestunud. Edasist sodi ei viitsi isegi kommenteerida. Sama naiivne nagu see 38 aastat koos elanud.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2025 09:20Olla inimesega, kes sind ei peta ja pidevalt näkku ei valeta, ei ole mingi muinasjutt, vaid minimaalne, mida oma partnerilt oodata. Pigem olla üksi, kui olla eluaeg mingi kibestunud krõll nagu sina, kes ei ootagi muud. Ta ei saa paremat, siis raiubki endale, et kõik petavad, see on reaalne elu. Sa pole elus teistsuguseid inimesi näinud, ilmselt oma isa juba pettis ema, kõik mehed on sind petnud, sa ei olegi teistsugust elu kunagi näinud, sellepärast oled selline. Ja siis mõtledki, et paras, kui teiste mehed ka petavad, pole mina ainuke kannataja. Sageli kargavad sellised naised meelega suhtes meestele kaela, et endale tõestada, jaa, kõik petavad, nii on. Aga tegelikkus on ju see, et saad täpselt sellised, nagu sa endale valid.Trauma ja südamevalu on selle inimese probleem, kes selle saab. Kui võtad elu nagu muinasjuttu ning eeldad, et inimesed on ideaalsed ja eksimatud, siis peadki omad vitsad saama, arenema ning edaspidi targem ning realistlikum olema.
-
Külaline
No aga jookse siis oma unelmate juurde. Siin teemas on jutt inimestest kellega tahetakse koos olla.Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 12:14Täieliku debiili jutt. Mina pole kuskilt otsast kibestunud. Edasist sodi ei viitsi isegi kommenteerida. Sama naiivne nagu see 38 aastat koos elanud.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2025 09:20Olla inimesega, kes sind ei peta ja pidevalt näkku ei valeta, ei ole mingi muinasjutt, vaid minimaalne, mida oma partnerilt oodata. Pigem olla üksi, kui olla eluaeg mingi kibestunud krõll nagu sina, kes ei ootagi muud. Ta ei saa paremat, siis raiubki endale, et kõik petavad, see on reaalne elu. Sa pole elus teistsuguseid inimesi näinud, ilmselt oma isa juba pettis ema, kõik mehed on sind petnud, sa ei olegi teistsugust elu kunagi näinud, sellepärast oled selline. Ja siis mõtledki, et paras, kui teiste mehed ka petavad, pole mina ainuke kannataja. Sageli kargavad sellised naised meelega suhtes meestele kaela, et endale tõestada, jaa, kõik petavad, nii on. Aga tegelikkus on ju see, et saad täpselt sellised, nagu sa endale valid.Trauma ja südamevalu on selle inimese probleem, kes selle saab. Kui võtad elu nagu muinasjuttu ning eeldad, et inimesed on ideaalsed ja eksimatud, siis peadki omad vitsad saama, arenema ning edaspidi targem ning realistlikum olema.
-
Külaline
Ta jättis mehe maha.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 22:02Trauma ja südamevalu on selle inimese probleem, kes selle saab. Kui võtad elu nagu muinasjuttu ning eeldad, et inimesed on ideaalsed ja eksimatud, siis peadki omad vitsad saama, arenema ning edaspidi targem ning realistlikum olema.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 21:00Mitte midagi sellist psühholoogid ei soovita. Küll aga kasutas seda sinu soovitust see antud mees, ta ise ju ei rääkinudki midagi, asi tuli juhuslikult välja. See naisterahvas on sellest siin mitmeid kordi rääkinud. Ilmselgelt on saanud sellest asjast suuremat sorti trauma. Seega kas see teistega magamine on ikka nii süütu tegevus. Rikud ära oma kooselu ja tekitad teisele suurt südamevalu. Normaalsele inimesele piisab nendest argumentidest, et ta ei peta. Aga egoistid ja lollid arvavad, et ikka teen, ega mina ju vahele nagunii ei jää. Aga tegelikult ikka tuleb enamasti välja see petmine.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:56
Psühholoogid soovitavad kõrvalehüppe tegijal mitte oma kaaslasele sellest rääkida, sest oma taagaga peab iga inimene ise elama.
-
Külaline
Kuhu ma jooksma pean? Ma elangi oma unelmate mehega. Ja ei, ma ei tea, et ta mind petnud oleks. Tunnen alati ning igal hetkel, et olen tema prioriteet. See aga ei tähenda, et ma oma ajud või reaalsustaju oleks kaotanud.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2025 12:43No aga jookse siis oma unelmate juurde. Siin teemas on jutt inimestest kellega tahetakse koos olla.Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 12:14Täieliku debiili jutt. Mina pole kuskilt otsast kibestunud. Edasist sodi ei viitsi isegi kommenteerida. Sama naiivne nagu see 38 aastat koos elanud.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2025 09:20
Olla inimesega, kes sind ei peta ja pidevalt näkku ei valeta, ei ole mingi muinasjutt, vaid minimaalne, mida oma partnerilt oodata. Pigem olla üksi, kui olla eluaeg mingi kibestunud krõll nagu sina, kes ei ootagi muud. Ta ei saa paremat, siis raiubki endale, et kõik petavad, see on reaalne elu. Sa pole elus teistsuguseid inimesi näinud, ilmselt oma isa juba pettis ema, kõik mehed on sind petnud, sa ei olegi teistsugust elu kunagi näinud, sellepärast oled selline. Ja siis mõtledki, et paras, kui teiste mehed ka petavad, pole mina ainuke kannataja. Sageli kargavad sellised naised meelega suhtes meestele kaela, et endale tõestada, jaa, kõik petavad, nii on. Aga tegelikkus on ju see, et saad täpselt sellised, nagu sa endale valid.
-
Külaline
Assoo, sa oled siis see tädi, kes igas teemas kriiskab, kuidas KÕIK mehed petavad, välja arvatud tema mees. Sest tema on ju nii super-hüper naine, et pole mingit põhjust. Aga KÕIGI teiste mehed muidugi petavad, raudpolt kindel.Kuhu ma jooksma pean? Ma elangi oma unelmate mehega. Ja ei, ma ei tea, et ta mind petnud oleks. Tunnen alati ning igal hetkel, et olen tema prioriteet. See aga ei tähenda, et ma oma ajud või reaalsustaju oleks kaotanud.
-
Külaline
OMG, kas ma olen öelnud, et minu mees ei peta? Seda ma ju üritangi öelda, et see, mida inimene näeb, ei pruugi olla see, mis on tõsi.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2025 13:17Assoo, sa oled siis see tädi, kes igas teemas kriiskab, kuidas KÕIK mehed petavad, välja arvatud tema mees. Sest tema on ju nii super-hüper naine, et pole mingit põhjust. Aga KÕIGI teiste mehed muidugi petavad, raudpolt kindel.Kuhu ma jooksma pean? Ma elangi oma unelmate mehega. Ja ei, ma ei tea, et ta mind petnud oleks. Tunnen alati ning igal hetkel, et olen tema prioriteet. See aga ei tähenda, et ma oma ajud või reaalsustaju oleks kaotanud.
-
Külaline
Päris omapäraseid asju ikka juhtub mõnedel. Sa oled vist seda tüüpi mees, kes poleks siis vist ka üldse üllatunud ega oskaks midagi kosta, kui mingi vuntsidega võrksärgis tüüp su täis joodaks, pepu paljaks võtaks ja väikse kähkuka teeks. Tunded ju niikunii ei mängi mingit rolli ja ega purjus peaga eriti aru ei saagi, mis, kus ja kellega asi toimus.Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 09:27Mul korra nii olnud, et ise purjus ja teine naine hakkas suudlema. Kuidagi äkki olid meil pepud paljad ja kähkukas tehtud, enne kui midagi aru sain.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2025 09:11Aga, miks sa siis petsid? Lihtsalt, pulli pärast. Ma ju olen mees. Olin purjus.
-
Külaline
Meestel üldjuhul ei mängigi tunded mingit rolli, on see sulle üllatus?Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2025 14:24Päris omapäraseid asju ikka juhtub mõnedel. Sa oled vist seda tüüpi mees, kes poleks siis vist ka üldse üllatunud ega oskaks midagi kosta, kui mingi vuntsidega võrksärgis tüüp su täis joodaks, pepu paljaks võtaks ja väikse kähkuka teeks. Tunded ju niikunii ei mängi mingit rolli ja ega purjus peaga eriti aru ei saagi, mis, kus ja kellega asi toimus.Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 09:27Mul korra nii olnud, et ise purjus ja teine naine hakkas suudlema. Kuidagi äkki olid meil pepud paljad ja kähkukas tehtud, enne kui midagi aru sain.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2025 09:11Aga, miks sa siis petsid? Lihtsalt, pulli pärast. Ma ju olen mees. Olin purjus.
-
Külaline
Siis õnneks ei tohiks naiste üle aisa löömine (erinevalt mehe omast) üldse mingeid peredraamasid põhjustada - kuna on ju teada, et tolle teise mehe jaoks pole samuti tundeid mängus ja see pereema on samasugune lambi auk nagu iga teine, arvaku naine ise mis tahes. Mis vahet seal siis on, kes sealt küla pealt ennast sinna kergendamas käib, kas oma mees või mõni muu, tunded elavad mingit oma eraldi elu.Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 14:56Meestel üldjuhul ei mängigi tunded mingit rolli, on see sulle üllatus?Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2025 14:24Päris omapäraseid asju ikka juhtub mõnedel. Sa oled vist seda tüüpi mees, kes poleks siis vist ka üldse üllatunud ega oskaks midagi kosta, kui mingi vuntsidega võrksärgis tüüp su täis joodaks, pepu paljaks võtaks ja väikse kähkuka teeks. Tunded ju niikunii ei mängi mingit rolli ja ega purjus peaga eriti aru ei saagi, mis, kus ja kellega asi toimus.Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 09:27
Mul korra nii olnud, et ise purjus ja teine naine hakkas suudlema. Kuidagi äkki olid meil pepud paljad ja kähkukas tehtud, enne kui midagi aru sain.
-
Külaline
Veel kord! Palun selgita, miks ma (mina see, kes elas 38 aastat koos) naiivne olen? Milles see minu naiivsus seisneb?Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 12:14Täieliku debiili jutt. Mina pole kuskilt otsast kibestunud. Edasist sodi ei viitsi isegi kommenteerida. Sama naiivne nagu see 38 aastat koos elanud.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2025 09:20Olla inimesega, kes sind ei peta ja pidevalt näkku ei valeta, ei ole mingi muinasjutt, vaid minimaalne, mida oma partnerilt oodata. Pigem olla üksi, kui olla eluaeg mingi kibestunud krõll nagu sina, kes ei ootagi muud. Ta ei saa paremat, siis raiubki endale, et kõik petavad, see on reaalne elu. Sa pole elus teistsuguseid inimesi näinud, ilmselt oma isa juba pettis ema, kõik mehed on sind petnud, sa ei olegi teistsugust elu kunagi näinud, sellepärast oled selline. Ja siis mõtledki, et paras, kui teiste mehed ka petavad, pole mina ainuke kannataja. Sageli kargavad sellised naised meelega suhtes meestele kaela, et endale tõestada, jaa, kõik petavad, nii on. Aga tegelikkus on ju see, et saad täpselt sellised, nagu sa endale valid.Trauma ja südamevalu on selle inimese probleem, kes selle saab. Kui võtad elu nagu muinasjuttu ning eeldad, et inimesed on ideaalsed ja eksimatud, siis peadki omad vitsad saama, arenema ning edaspidi targem ning realistlikum olema.
-
Külaline
Miks sa arvad, et mina olen oma reaalsustaju kaotanud? Sa arvad nagu tõsiselt, et ma kooselu ajal ei teadnud, et selline asi nagu petmine on olemas ja, et ma ei arvestanud sellega, et ka mina võin saada petetud?Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 13:14Kuhu ma jooksma pean? Ma elangi oma unelmate mehega. Ja ei, ma ei tea, et ta mind petnud oleks. Tunnen alati ning igal hetkel, et olen tema prioriteet. See aga ei tähenda, et ma oma ajud või reaalsustaju oleks kaotanud.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2025 12:43No aga jookse siis oma unelmate juurde. Siin teemas on jutt inimestest kellega tahetakse koos olla.Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 12:14
Täieliku debiili jutt. Mina pole kuskilt otsast kibestunud. Edasist sodi ei viitsi isegi kommenteerida. Sama naiivne nagu see 38 aastat koos elanud.
-
Külaline
Ma ei ole tema, kelle käest küsid, aga võin selgitada. Sa jaotad inimesed nendeks, keda ei peteta, ning kibestunud krõllideks, keda pidevalt petetakse. Ehk siis headeks ja halbadeks. Ja see ongi naiivne. Pluss muud ebameeldivad detailid selles postituses - teed mingeid ebameeldivaid meelevaldseid järeldusi, lähed inimese vanemate kallale.Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 18:00Veel kord! Palun selgita, miks ma (mina see, kes elas 38 aastat koos) naiivne olen? Milles see minu naiivsus seisneb?Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 12:14Täieliku debiili jutt. Mina pole kuskilt otsast kibestunud. Edasist sodi ei viitsi isegi kommenteerida. Sama naiivne nagu see 38 aastat koos elanud.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2025 09:20
Olla inimesega, kes sind ei peta ja pidevalt näkku ei valeta, ei ole mingi muinasjutt, vaid minimaalne, mida oma partnerilt oodata. Pigem olla üksi, kui olla eluaeg mingi kibestunud krõll nagu sina, kes ei ootagi muud. Ta ei saa paremat, siis raiubki endale, et kõik petavad, see on reaalne elu. Sa pole elus teistsuguseid inimesi näinud, ilmselt oma isa juba pettis ema, kõik mehed on sind petnud, sa ei olegi teistsugust elu kunagi näinud, sellepärast oled selline. Ja siis mõtledki, et paras, kui teiste mehed ka petavad, pole mina ainuke kannataja. Sageli kargavad sellised naised meelega suhtes meestele kaela, et endale tõestada, jaa, kõik petavad, nii on. Aga tegelikkus on ju see, et saad täpselt sellised, nagu sa endale valid.
-
Külaline
Mina ei ole mitte kedagi siin kuhugile jaotanud. Kibestunud krõllidest ei ole ma midagi kirjutanud.Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 19:07Ma ei ole tema, kelle käest küsid, aga võin selgitada. Sa jaotad inimesed nendeks, keda ei peteta, ning kibestunud krõllideks, keda pidevalt petetakse. Ehk siis headeks ja halbadeks. Ja see ongi naiivne. Pluss muud ebameeldivad detailid selles postituses - teed mingeid ebameeldivaid meelevaldseid järeldusi, lähed inimese vanemate kallale.Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 18:00Veel kord! Palun selgita, miks ma (mina see, kes elas 38 aastat koos) naiivne olen? Milles see minu naiivsus seisneb?Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 12:14
Täieliku debiili jutt. Mina pole kuskilt otsast kibestunud. Edasist sodi ei viitsi isegi kommenteerida. Sama naiivne nagu see 38 aastat koos elanud.
Kelle vanemate kallale ma olen läinud? Ilmselt viitad kellegi kommentaarile, arvates, et selle olen mina kirjutanud? Ei, mina ei ole midagi sellist kirjutanud!
Küsin konkreetse inimese käest, miks ta mind rumalaks ja naiivseks peab?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 1 külaline