Mis te siis Trumpi ja Zelenskõi kohtumiseset arvate?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 10:21
Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 09:55
Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 05:26
Ainult juhul kui me räägime tavalistest lollidest. Mõtlevad inimesed arutasid siiski palju rohkem ja probleemid olid, erinevalt tänasest, eksistentsiaalsed.
Arutleti loomulikult kõikvõimalike asjade üle, nii eksistentsiaalseid kui ajaloolisi ning rahvuslikke teemasid, aga me rääkisime sõjahirmust. Seda ei olnud, ka mitte (või just eriti) intelligentsemal rahval.
Sa oled idioot. Sõda oli kaotatud ja käis Eesti rahva väljasuretamine, hirm oli eksistentsiaalne. Kas jääda rahvana üldse kestma? See on hullem kui sõjahirm. Sõjas võid pommiga pihta saada, aga võid ka ellu jääda. Venestamise käigus hukkub rahvas kindlasti.
See on sama hea kui seal sulus elada. Lollakas mõtleb, et "kõik on ok, söödetakse hästi, toitu ei peagi ise otsima".
Tark teab, mis sügisel juhtub.

Ma mäletan väga hästi seda ängi ja jõuetust. Ja kindlasti mäletavad näiteks need inimesed, kelle tegevuse pinnapealne osa oli 40 kiri.
Aga lollide meelest oli kõik muidugi parimas korras.
Ise oled idioot. Kas sa ei saa aru, mis vahe on sõjahirmul ja eksistentsiaalsetel muudel hirmudel? Ma ju väidangi, et hirme oli, lootusetust oli, kõike oli - aga konkreetselt sõjahirmu ei olnud. Püüa oma solvanguid natuke tagasi hoida, antud juhul oled küll ise loll, kui aru ei saa, millest ma rääkisin.
Külaline

iiR kirjutas: 06 Mär 2025 10:26
Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 10:21Sa oled idioot. Sõda oli kaotatud ja käis Eesti rahva väljasuretamine, hirm oli eksistentsiaalne. Kas jääda rahvana üldse kestma? See on hullem kui sõjahirm. Sõjas võid pommiga pihta saada, aga võid ka ellu jääda. Venestamise käigus hukkub rahvas kindlasti.
See on sama hea kui seal sulus elada. Lollakas mõtleb, et "kõik on ok, söödetakse hästi, toitu ei peagi ise otsima".

Ma mäletan väga hästi seda ängi ja jõuetust. Ja kindlasti mäletavad näiteks need inimesed, kelle tegevuse pinnapealne osa oli 40 kiri.
Ma olen su jutuga muidu üsna nõus, aga milleks nii tige ja halvustav suhtlusviis, päriselus ka räägidki teiste inimestega sel moel?
Lokkidega ei viitsi üldse rääkida midagi
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 11:08
Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 10:31
Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 10:21
Sa oled idioot. Sõda oli kaotatud ja käis Eesti rahva väljasuretamine, hirm oli eksistentsiaalne. Kas jääda rahvana üldse kestma? See on hullem kui sõjahirm. Sõjas võid pommiga pihta saada, aga võid ka ellu jääda. Venestamise käigus hukkub rahvas kindlasti.

Ise oled idioot. Kas sa ei saa aru, mis vahe on sõjahirmul ja eksistentsiaalsetel muudel hirmudel? Ma ju väidangi, et hirme oli, lootusetust oli, kõike oli - aga konkreetselt sõjahirmu ei olnud. Püüa oma solvanguid natuke tagasi hoida, antud juhul oled küll ise loll, kui aru ei saa, millest ma rääkisin.
Postitus on kustutatud
Mis puutub üldisesse sõjahirmu Afgaani sõda ja Tšernobõl? Kardeti sõjaväkke minekut ja tuumaradiatsiooni, aga mitte sõda ennast, kui mitu korda ma seda veel seletama pean? No ei seleta ka rohkem. Ropenda ja sõimle omaette edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 12:19
Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 11:08
Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 10:31 Ise oled idioot. Kas sa ei saa aru, mis vahe on sõjahirmul ja eksistentsiaalsetel muudel hirmudel? Ma ju väidangi, et hirme oli, lootusetust oli, kõike oli - aga konkreetselt sõjahirmu ei olnud. Püüa oma solvanguid natuke tagasi hoida, antud juhul oled küll ise loll, kui aru ei saa, millest ma rääkisin.
Postitus on kustutatud
Mis puutub üldisesse sõjahirmu Afgaani sõda ja Tšernobõl? Kardeti sõjaväkke minekut ja tuumaradiatsiooni, aga mitte sõda ennast, kui mitu korda ma seda veel seletama pean? No ei seleta ka rohkem. Ropenda ja sõimle omaette edasi.
Kui sõtta lähed siis sõda ei karda või? Aga muidugi, SIND see ei puudutanud, järelikult siis mitte kedagi :lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 12:31 Kui sõtta lähed siis sõda ei karda või? Aga muidugi, SIND see ei puudutanud, järelikult siis mitte kedagi :lol: :lol: :lol:
Jutt käis üldisest ühiskonna sõjahirmust - hirmust, et algab üldine maailmasõda, mis puudutab kõiki tsiviilisikuid.
Sina räägid sõduri hirmust sõjas surma saada.
Need ei ole üks ja seesama, ülbitse kui palju tahad.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 12:49
Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 12:31 Kui sõtta lähed siis sõda ei karda või? Aga muidugi, SIND see ei puudutanud, järelikult siis mitte kedagi :lol: :lol: :lol:
Jutt käis üldisest ühiskonna sõjahirmust - hirmust, et algab üldine maailmasõda, mis puudutab kõiki tsiviilisikuid.
Sina räägid sõduri hirmust sõjas surma saada.
Need ei ole üks ja seesama, ülbitse kui palju tahad.
Sai juba selgeks jah, et sina ei kartnud midagi. Aga räägi enda eest, ühiskond ei koosne ainult sinust.
Külaline

Miks te kõik teemad ära solgite?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 17:45 Miks te kõik teemad ära solgite?
Kes "te"? Sa oled nagu mu sõbranna mees, kui laps lõugab ja jonnib ning sõbranna lapsele rahulikult selgitab asju, siis ühel hetkel mehe närv katkeb ja käratab, et "mis te karjute kogu aeg!".
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 12:19Mis puutub üldisesse sõjahirmu Afgaani sõda ja Tšernobõl? Kardeti sõjaväkke minekut ja tuumaradiatsiooni, aga mitte sõda ennast, kui mitu korda ma seda veel seletama pean? No ei seleta ka rohkem. Ropenda ja sõimle omaette edasi.
Mina olen 1980ndate laps ja mäletan küll, et kartsin sõda. See oli veel see aeg, kus Tartus harrastasid (väidetavalt sageli purjus) vene lendurid öösel Tartu kohal madallende harjutada. Koolis õpetati vatno-marlevaja povjaskasid tegema, veeti varjenditesse jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 18:03Kes "te"? Sa oled nagu mu sõbranna mees, kui laps lõugab ja jonnib ning sõbranna lapsele rahulikult selgitab asju, siis ühel hetkel mehe närv katkeb ja käratab, et "mis te karjute kogu aeg!".
Ma arvan, et su sõbranna mees ei armasta su sõbrannat.
Külaline

Kuidagi kahtlaselt käegakatsutavaks on see kõik muutunud

Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 18:25
Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 12:19Mis puutub üldisesse sõjahirmu Afgaani sõda ja Tšernobõl? Kardeti sõjaväkke minekut ja tuumaradiatsiooni, aga mitte sõda ennast, kui mitu korda ma seda veel seletama pean? No ei seleta ka rohkem. Ropenda ja sõimle omaette edasi.
Mina olen 1980ndate laps ja mäletan küll, et kartsin sõda. See oli veel see aeg, kus Tartus harrastasid (väidetavalt sageli purjus) vene lendurid öösel Tartu kohal madallende harjutada. Koolis õpetati vatno-marlevaja povjaskasid tegema, veeti varjenditesse jne.
Sa kartsid, sest seda hirmu sisendasid sulle su vanemad. Mina ei kartnud. Koolis oli üks-kaks õpetajat, kes hirmutasid, ülejäänud olid normaalsed. Mingit üleüldist sõjahirmu polnud, kuigi sõjalise tunnis sai püssi laskmist harjutatud ja marlimaske õmmeldud.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 00:29
Sa kartsid, sest seda hirmu sisendasid sulle su vanemad. Mina ei kartnud. Koolis oli üks-kaks õpetajat, kes hirmutasid, ülejäänud olid normaalsed. Mingit üleüldist sõjahirmu polnud, kuigi sõjalise tunnis sai püssi laskmist harjutatud ja marlimaske õmmeldud.
Räägi enda eest! Sa ei tea mis teistel oli, ära tee üldistusi.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 01:13

Sõna "üleüldine" tähendust tead? Vaata järele. See, et sina kartsid, ei muuda asjaolu, et üleüldiselt ei kardetud.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 01:57
Sõna "üleüldine" tähendust tead? Vaata järele. See, et sina kartsid, ei muuda asjaolu, et üleüldiselt ei kardetud.
Millel sinu andmed põhinevad? Kogu elanikkonna küsitlusel? Vaevalt.
Seega, räägi asjadest, mida tead. Wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen.
Külaline

Jah, ema-isa käisid regulaarselt öösel lennukiga madalalt üle meie maja lendamas ning üleüldiselt valitsevat rahu ja sõprust häirimas. Eks nad ühed mädaneva kapitalismi ja imperialismi käsilased olid.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 02:16
Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 01:57
Seega, räägi asjadest, mida tead. Wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen.
Selgitan loogika põhitõde. Kui miski hirm on üldine, siis peab see esinema kõigil käsitletava regiooni ja aja inimestel. Minul, minu lähedastel, minu tutvuskonnal sõjahirmu ei olnud. Järelikult ei olnud tollal sõjahirm üldine. Kõik, nii lihtne ongi. Ütle nüüd donnerwetter ja jätame selle vaidluse.
Külaline

:evil:
Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 03:07
Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 02:16
Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 01:57 Sõna "üleüldine" tähendust tead? Vaata järele. See, et sina kartsid, ei muuda asjaolu, et üleüldiselt ei kardetud.
Selgitan loogika põhitõde. Kui miski hirm on üldine, siis peab see esinema kõigil käsitletava regiooni ja aja inimestel. Minul, minu lähedastel, minu tutvuskonnal sõjahirmu ei olnud. Järelikult ei olnud tollal sõjahirm üldine. Kõik, nii lihtne ongi. Ütle nüüd donnerwetter ja jätame selle vaidluse.
Ära jampsi. Ei pea esinema kõigil.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 17:45 Miks te kõik teemad ära solgite?
Miks peab sellisele üldse vastama? Ta on siin, et foorumit solkida.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 22:55No mis sel Kaljulaidil üle jääb. Tema ju seletas enne Trumpi võimule saamist, kui hästi tegelikult tema Trumpiga läbi sai ja kui asjalik ta on ja kuidas temast võib palju loota. Eks püüab sama joont jätkata, kuigi iga pime ka näeb, et Trump on täiesti ettearvamatu.
Kaljulaid võiks jälle Moskvasse Putini juurde sõita "rahuläbirääkimisi" pidama. Presidendiks oleku ajal ta ju ise kutsus ennast Putinile külla, sõitku nüüd ka ja klaarigu suhteid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist