Kui vahetab pole probleemi. Kalu meres palju nagu öeldakse. Ma pole püsisuhte otsingul. Seega kui mind jäetakse on see üldjuhul kergendus. Saab edasi liikuda. Mina jagan siin oma kogemusi mida ma olen kogenud,näinud, kuulnud jne. Viimase 5 aasta turuseis on siis selline. Kelle õnn. Kelle õnnetus. Minule sobib aga õnnetud püsisuhte otsijad saavad küll nii, et tolmab. Eesti keeles öeldakse, et neid lastakse lihtsalt üle. Mõned targemad tulevad sellest välja ja muudavad suhtumist nagu mina. Enamus lollieksi lastakse veel ja veel ja veelkord üle. Niikaua kui kibestuvad. Ronivad oma urgu ja hakkavad naisi vihkama.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 15:48
Jah, see on sinu peeglisse vaatamise koht, miks sind esimesel võimalusel välja vahetatakse. Üldse kusjuures ei imesta ka, sa pole mingi kingitus.
Kui palju endast vanem mees on normaalne?
-
Külaline
-
Külaline
Nii juhtus ju sinuga ka. Nüüd on ainuke meelelahutus kuskil Tinderis istumine ja foorumis oksendamine. Üks ja sama plaat aastaid ja aastaid. Ei kujuta ette, milline sa siis veel oleks, kui sa poleks eluga rahul.Niikaua kui kibestuvad. Ronivad oma urgu ja hakkavad naisi vihkama.
-
Külaline
Kesse tänapäeval püsisuhet tahab? Naised on kah õnnelikud.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 15:54Kui vahetab pole probleemi. Kalu meres palju nagu öeldakse. Ma pole püsisuhte otsingul. Seega kui mind jäetakse on see üldjuhul kergendus. Saab edasi liikuda. Mina jagan siin oma kogemusi mida ma olen kogenud,näinud, kuulnud jne. Viimase 5 aasta turuseis on siis selline. Kelle õnn. Kelle õnnetus. Minule sobib aga õnnetud püsisuhte otsijad saavad küll nii, et tolmab. Eesti keeles öeldakse, et neid lastakse lihtsalt üle. Mõned targemad tulevad sellest välja ja muudavad suhtumist nagu mina. Enamus lollieksi lastakse veel ja veel ja veelkord üle. Niikaua kui kibestuvad. Ronivad oma urgu ja hakkavad naisi vihkama.
Nagu öeldakse, vorsti sai, aga siga ei pidanud pidama. Naise jaoks on püsisuhte loomine väga kerge, keegi õnneotsijaid kaua taga ei nuta.
-
Külaline
Mis mõttes kerge? Kui neid sigu pikas perspektiivis üldse pidada ei kannata, siis millisega see naine veel püsisuhte peaks looma või kust sellise võtma?Kesse tänapäeval püsisuhet tahab? Naised on kah õnnelikud.
Nagu öeldakse, vorsti sai, aga siga ei pidanud pidama. Naise jaoks on püsisuhte loomine väga kerge, keegi õnneotsijaid kaua taga ei nuta.
-
Külaline
Sul nagu mitte midagi meeles ei seisa. Purjus ehk? Mina pole kunagi Tinderis olnud? Ja pole ka aastaid halanud? Samuti pole ka perekoolis olnud nagu sa pidevalt siin toonitad.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 16:30Nii juhtus ju sinuga ka. Nüüd on ainuke meelelahutus kuskil Tinderis istumine ja foorumis oksendamine. Üks ja sama plaat aastaid ja aastaid. Ei kujuta ette, milline sa siis veel oleks, kui sa poleks eluga rahul.Niikaua kui kibestuvad. Ronivad oma urgu ja hakkavad naisi vihkama.
-
Külaline
Valetad, pealegi lollilt, kõik teavad, et valeatd. Jaaa, sina "perekoolis pole olnud" ju täpseöt tead, mida seal räägitakse, miks valetad nii lollisti, et järgmise lausega ise vahele jääd. Oma viga, OMA VIGA kui naised sind ei taha, mida sa nämmutad sellest pidevalt- luuser oled ja selleks jääd. Miks ometi mõni naine sind üldse tahatma peaks peale paari korda, isegi need kõige meeleheitlikumad mamslid proovivad korra ja sülitavad välja tagasi. Sinu osaks on üksindus ja sapipritsimine foorumis, kus on palju parema KAASLASEGA NAISED.
-
Külaline
Kuule, kui juba paar korda tahavad, siis on ju väga hästi.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 18:59 Miks ometi mõni naine sind üldse tahatma peaks peale paari korda
Ma saaks aru, et üldse ei taha, siis oleks kehvasti.
-
Külaline
Väga imeliku koha pealt otsitakse probleemi. Mees saab olla ainult täpselt enda vanune, kõik muu oleks normaalsusest kaugel. Või on keegi siin kunagi kohanud mõnda meest, kes endast vanem?
-
Külaline
Kui keeletunnetust ega haridust ikka ei ole ja kuskilt tulemas ka ei paista, ei peaks üritama keeleteaduse ainel nalja teha. Keeleliselt on täiesti korrektne nii küsida. Endast vanem, endast kaks korda vanem mees, endast 2a vanem mees, endaga ühevanune mees- kõik on tavalised väljendid. Või kuida targutaja pakukus siis?Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 03:40 Väga imeliku koha pealt otsitakse probleemi. Mees saab olla ainult täpselt enda vanune, kõik muu oleks normaalsusest kaugel. Või on keegi siin kunagi kohanud mõnda meest, kes endast vanem?
-
Külaline
Millest sina täpsemalt sonid? Keeleküsimusest see sinu tsiteeritu ei rääkinud midagi.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 10:55Kui keeletunnetust ega haridust ikka ei ole ja kuskilt tulemas ka ei paista, ei peaks üritama keeleteaduse ainel nalja teha. Keeleliselt on täiesti korrektne nii küsida. Endast vanem, endast kaks korda vanem mees, endast 2a vanem mees, endaga ühevanune mees- kõik on tavalised väljendid. Või kuida targutaja pakukus siis?Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 03:40 Väga imeliku koha pealt otsitakse probleemi. Mees saab olla ainult täpselt enda vanune, kõik muu oleks normaalsusest kaugel. Või on keegi siin kunagi kohanud mõnda meest, kes endast vanem?
'
-
Külaline
Sa ei saanud eru ei eelmisest ega üleeelmisest vastusest, aga tundsid vajadust vastata?`Miks ometi...? Kui ei suuda sarnaselt üle-eelmisega vahet teha väljenditel "endast vanem" ja "iseendast vanem", mida üle-eelmine arvas olevat ühetähenduslikud, siis paistab see tõesti sonimine. Aga kes saab aru, see saab aru, sina mine loe uuesti.
-
Külaline
Mina eriti palju vanemaid mehi ei taha, sest olen ise nii vana, et 20-30 aastat vanemad oleks pensionärid ja juba nii kehva tervisega, et sellisega pole mdiagi teha. Ja probleem on ka täiesti vananenud väärtushinnangutes. Juba minuvanused on šovinistliku maailmavaatega. Kes on kaua üksikud, on hirmsad vingatsid ja kibestunud. Mulle just üks rääkis, et tänapäeva Lääne naised on ikka nii halva kvaliteediga, ei taha mehe eest hoolitseda, aga nõuavad ei tea mida, ei tohi juua, ei tohi suitsetada, iga asjaga häda. Nemad on harjunud nõukaaegse naisega, kes käis tööl, tegi kõik kodutööd, teenindas meest ja oli vait, kui see purjus peaga koju tuli ja kappi tualetina kasutas. Ühe mehega täitsa kaalusin kooselamist, tema väga soovis seda, aga no siis selguski, mis on tema nägemus asjast. Kulud pooleks, aga süüa ostan peamiselt mina, sest ta kolib ju minu juurde ja naine teeb süüa ja käib poes. Maja eest hoolitsen ikka mina edasi, sest minu maja ju, tema ainult elab siin ja palju ta siis ikka kulutab. Iga päev pean süüa tegema talle. Eesmärk oli see, et tema elukvaliteet paraneks märgatavalt, hoiaks kokku kulusid, keegi "hoolitseks" (loe teenindaks) ja iga päev saaks seksi muidugi ka. Paar õlut õhtu jooksul juua on okei, ega sellest siis mees ju purjus pole. Mina üldiselt ei naudi, et mul jälle mingi laps majas on, kelle eest peab kogu aeg "hoolitsema", kui tegemist on täiskasvanud mehega. Aga selline on paljude 50+ meeste nägemus kooselust.
-
Külaline
Kas õlu pidid ka sina talle poest tooma? Või selle poeskäiguga sai ta ise hakkama?Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 11:11 Mina eriti palju vanemaid mehi ei taha, sest olen ise nii vana, et 20-30 aastat vanemad oleks pensionärid ja juba nii kehva tervisega, et sellisega pole mdiagi teha. Ja probleem on ka täiesti vananenud väärtushinnangutes. Juba minuvanused on šovinistliku maailmavaatega. Kes on kaua üksikud, on hirmsad vingatsid ja kibestunud. Mulle just üks rääkis, et tänapäeva Lääne naised on ikka nii halva kvaliteediga, ei taha mehe eest hoolitseda, aga nõuavad ei tea mida, ei tohi juua, ei tohi suitsetada, iga asjaga häda. Nemad on harjunud nõukaaegse naisega, kes käis tööl, tegi kõik kodutööd, teenindas meest ja oli vait, kui see purjus peaga koju tuli ja kappi tualetina kasutas. Ühe mehega täitsa kaalusin kooselamist, tema väga soovis seda, aga no siis selguski, mis on tema nägemus asjast. Kulud pooleks, aga süüa ostan peamiselt mina, sest ta kolib ju minu juurde ja naine teeb süüa ja käib poes. Maja eest hoolitsen ikka mina edasi, sest minu maja ju, tema ainult elab siin ja palju ta siis ikka kulutab. Iga päev pean süüa tegema talle. Eesmärk oli see, et tema elukvaliteet paraneks märgatavalt, hoiaks kokku kulusid, keegi "hoolitseks" (loe teenindaks) ja iga päev saaks seksi muidugi ka. Paar õlut õhtu jooksul juua on okei, ega sellest siis mees ju purjus pole. Mina üldiselt ei naudi, et mul jälle mingi laps majas on, kelle eest peab kogu aeg "hoolitsema", kui tegemist on täiskasvanud mehega. Aga selline on paljude 50+ meeste nägemus kooselust.
-
Külaline
Sa vist sattusid selle Perekooli mehe otsa, kes naiste pakutava kohta vigises - polevat neil naistel muud isiklikku kinnisvara kui paneelika korter. Ja muudkui korrutas seda, nagu see tema asi oleks, aga sinna ta oma tegevustega ka sihib. Iga asjaga hoiavad need mehed kokku, igal pool, kus võimalik, elatakse teiste kulul, nihverdatakse, aga raha ega muud elus püsivat ettenäidatavat neil millegipärast ikkagi pole.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 11:11 Mina eriti palju vanemaid mehi ei taha, sest olen ise nii vana, et 20-30 aastat vanemad oleks pensionärid ja juba nii kehva tervisega, et sellisega pole mdiagi teha. Ja probleem on ka täiesti vananenud väärtushinnangutes. Juba minuvanused on šovinistliku maailmavaatega. Kes on kaua üksikud, on hirmsad vingatsid ja kibestunud. Mulle just üks rääkis, et tänapäeva Lääne naised on ikka nii halva kvaliteediga, ei taha mehe eest hoolitseda, aga nõuavad ei tea mida, ei tohi juua, ei tohi suitsetada, iga asjaga häda. Nemad on harjunud nõukaaegse naisega, kes käis tööl, tegi kõik kodutööd, teenindas meest ja oli vait, kui see purjus peaga koju tuli ja kappi tualetina kasutas. Ühe mehega täitsa kaalusin kooselamist, tema väga soovis seda, aga no siis selguski, mis on tema nägemus asjast. Kulud pooleks, aga süüa ostan peamiselt mina, sest ta kolib ju minu juurde ja naine teeb süüa ja käib poes. Maja eest hoolitsen ikka mina edasi, sest minu maja ju, tema ainult elab siin ja palju ta siis ikka kulutab. Iga päev pean süüa tegema talle. Eesmärk oli see, et tema elukvaliteet paraneks märgatavalt, hoiaks kokku kulusid, keegi "hoolitseks" (loe teenindaks) ja iga päev saaks seksi muidugi ka. Paar õlut õhtu jooksul juua on okei, ega sellest siis mees ju purjus pole. Mina üldiselt ei naudi, et mul jälle mingi laps majas on, kelle eest peab kogu aeg "hoolitsema", kui tegemist on täiskasvanud mehega. Aga selline on paljude 50+ meeste nägemus kooselust.
See on mingi osa meestest. Suurem osa meestest siiski sellised ei ole. On täitsa kobedaid ja korralikke vabu eksemplare ka olemas. Neil pole vajadust naist aktiivselt otsida, neil on endal kõik mis vaja olemas.
-
Külaline
Jah, iga kord kui see mees siin jälle tuututama hakkab, et mis naisel pakkuda on, midagi pole pakkuda, tuleb kohe seesama mees silme ette. Pärast tuligi välja, et ta ongi kogu aeg naiste kaelas elanud. Aga pahad naised on ta mingil ajal ikka välja visanud, siis on meeletult vihane, sest naised on ta mõnusa elu ju ära rikkunud.Sa vist sattusid selle Perekooli mehe otsa, kes naiste pakutava kohta vigises - polevat neil naistel muud isiklikku kinnisvara kui paneelika korter. Ja muudkui korrutas seda, nagu see tema asi oleks, aga sinna ta oma tegevustega ka sihib. Iga asjaga hoiavad need mehed kokku, igal pool, kus võimalik, elatakse teiste kulul, nihverdatakse, aga raha ega muud elus püsivat ettenäidatavat neil millegipärast ikkagi pole.
See on mingi osa meestest. Suurem osa meestest siiski sellised ei ole. On täitsa kobedaid ja korralikke vabu eksemplare ka olemas. Neil pole vajadust naist aktiivselt otsida, neil on endal kõik mis vaja olemas.
-
Külaline
Ohh seda vihkamist ja kibestumist. Kas nii raske pole elada. Nähes kõigis ja kõiges tonti.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 12:07Jah, iga kord kui see mees siin jälle tuututama hakkab, et mis naisel pakkuda on, midagi pole pakkuda, tuleb kohe seesama mees silme ette. Pärast tuligi välja, et ta ongi kogu aeg naiste kaelas elanud. Aga pahad naised on ta mingil ajal ikka välja visanud, siis on meeletult vihane, sest naised on ta mõnusa elu ju ära rikkunud.Sa vist sattusid selle Perekooli mehe otsa, kes naiste pakutava kohta vigises - polevat neil naistel muud isiklikku kinnisvara kui paneelika korter. Ja muudkui korrutas seda, nagu see tema asi oleks, aga sinna ta oma tegevustega ka sihib. Iga asjaga hoiavad need mehed kokku, igal pool, kus võimalik, elatakse teiste kulul, nihverdatakse, aga raha ega muud elus püsivat ettenäidatavat neil millegipärast ikkagi pole.
-
Külaline
Miks valetad? Olin perekooli kasutaja pikka aega ja mäletan ka seda meest või mehi. Seal ei saanud aru kes mida täpselt kirjutas. Nagu siingi. Seal armastati lihtsalt kõik ühte patta panna. Aga asjast. Mina ei mäleta, et seal midagi sellist välja tuli. Veider tegelane oli, aga ta ei ropendanud ja kirjutas suhtelisel<t viisakalt. Ja mitte kuskilt ei tulnud välja, et oleks olnud vaene, saamatu ja oleks naiste kulul elanud. Pigem vastupidi. Tema kiiks oli see, et kuna ta oli paar korda petta saanud siis otsustas ta, et tema püsisuhet ei taha. Ja kui midagi tekkima hakkas siis lõpetas asja ja liikus edasi. Ta ka ei varjanud, et see oli tema viis ennast kaitsta.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 12:07Jah, iga kord kui see mees siin jälle tuututama hakkab, et mis naisel pakkuda on, midagi pole pakkuda, tuleb kohe seesama mees silme ette. Pärast tuligi välja, et ta ongi kogu aeg naiste kaelas elanud. Aga pahad naised on ta mingil ajal ikka välja visanud, siis on meeletult vihane, sest naised on ta mõnusa elu ju ära rikkunud.Sa vist sattusid selle Perekooli mehe otsa, kes naiste pakutava kohta vigises - polevat neil naistel muud isiklikku kinnisvara kui paneelika korter. Ja muudkui korrutas seda, nagu see tema asi oleks, aga sinna ta oma tegevustega ka sihib. Iga asjaga hoiavad need mehed kokku, igal pool, kus võimalik, elatakse teiste kulul, nihverdatakse, aga raha ega muud elus püsivat ettenäidatavat neil millegipärast ikkagi pole.
Küll aga mäletan inetut sõimu tema suunas. Ja provokaatoreid kes vahele kirjutasid ja sõimlesid. Ja lõpuks oli pudru ja kaosad ning keegi ei saanud midagi aru. Välja arvatud need sõimlejad a`la jälkurmees, impotent jne. Need ikirjutasid igale postitusele midagi sellist vastuseks.
-
Külaline
Ja miks sa seljuhul praegu sõna võtad, kui see sind isiklikult ei puuduta kuidagiviisi?Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 14:03Miks valetad? Olin perekooli kasutaja pikka aega ja mäletan ka seda meest või mehi. Seal ei saanud aru kes mida täpselt kirjutas. Nagu siingi. Seal armastati lihtsalt kõik ühte patta panna. Aga asjast. Mina ei mäleta, et seal midagi sellist välja tuli. Veider tegelane oli, aga ta ei ropendanud ja kirjutas suhtelisel<t viisakalt. Ja mitte kuskilt ei tulnud välja, et oleks olnud vaene, saamatu ja oleks naiste kulul elanud. Pigem vastupidi. Tema kiiks oli see, et kuna ta oli paar korda petta saanud siis otsustas ta, et tema püsisuhet ei taha. Ja kui midagi tekkima hakkas siis lõpetas asja ja liikus edasi. Ta ka ei varjanud, et see oli tema viis ennast kaitsta.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 12:07Jah, iga kord kui see mees siin jälle tuututama hakkab, et mis naisel pakkuda on, midagi pole pakkuda, tuleb kohe seesama mees silme ette. Pärast tuligi välja, et ta ongi kogu aeg naiste kaelas elanud. Aga pahad naised on ta mingil ajal ikka välja visanud, siis on meeletult vihane, sest naised on ta mõnusa elu ju ära rikkunud.Sa vist sattusid selle Perekooli mehe otsa, kes naiste pakutava kohta vigises - polevat neil naistel muud isiklikku kinnisvara kui paneelika korter. Ja muudkui korrutas seda, nagu see tema asi oleks, aga sinna ta oma tegevustega ka sihib. Iga asjaga hoiavad need mehed kokku, igal pool, kus võimalik, elatakse teiste kulul, nihverdatakse, aga raha ega muud elus püsivat ettenäidatavat neil millegipärast ikkagi pole.
Küll aga mäletan inetut sõimu tema suunas. Ja provokaatoreid kes vahele kirjutasid ja sõimlesid. Ja lõpuks oli pudru ja kaosad ning keegi ei saanud midagi aru. Välja arvatud need sõimlejad a`la jälkurmees, impotent jne. Need ikirjutasid igale postitusele midagi sellist vastuseks.
-
Külaline
Sulle kuskil ülevalpool vastati, et pole statistikat vaid on elukogemus. Ei usu mina, et 100% meestest kes vasakule panevad on oma koduse eluga rahul. Ainult 20% jahimeestest ja neist ka pooled juba lahutatud. Hea naise kõrvalt ei minda kuhugi seiklema. Täpselt sama nagu hea mehe kõrvalt.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 23:10Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 11:07Ma olen ligi 8 aastat kooselus. Õnnelikus kooselus ja ka 1 tütar on. Ei minul ega mu kaasal pole igav ja pole seega põhjust kuskilt kõrvalt vaadata. Mina oma eelnevast elust õppisin, et selliseks nagu minu "armukeste" kaasad olid ei tohi muutuda. Sest muidu tõesti....
Ootan endiselt viidet sinu eeltoodud statistikale.
Huvitav kellele need mehed siis "kotid taha" ajavad kui kõik naised on ausad ja truud. Kas sinu arust on enamus naisi vallalisi või kellele kotid taha keeratakse? Las ma naeran natuke. Eks ühed mustad mõlemad. Mien tutvumisportaalidese ja siis näed alles päris elu. 90% naistest kellel pilti pole on sulaselge l.its
[/quote]
Ehk siis see on ühe inimese subjektiivne arvamus, mis pole mitte kuidagi arvestatav ja tõsiseltvõetav. Ja mingist enda elukogemusest ei peaks rääkima inimene, kelle arvates petavad mehed vaid sellepärast, et nende enda naine on nõiamoor.
[/quote]
Kodus on kõik korras ja mees läheb lööb lihtsalt niisama üle aisa. Ei ole usutav ja ei usu ka.
[/quote]
Aga, miks sa siis alati nii raevunult reageerid, kui see ülipaha naine laseb oma petval "üliheal" mehel oma teed minna? Sul on ju see teema (ja muidugi kõik teised teemad ka) paksult täis kirjutatud, kui pahad on need ülihalvad petetud naised, kes oma ülihead mehed on vabaks andnud.
Katsu siis ükskord ära otsustada, kuidas üks õige, hea ja korralik naine peab käituma!
-
Külaline
Sa siis ilmselt ei lugenud kõiki tema kommentaare. Või ei lugenud mõttega. Ta ei ropendanud, aga kõik ta kommentaarid on naisi alandavad, halvustavad, vihkavad, mõnitavad jne. Ega asjata ei hakka suur hulk inimesi ühele inimesele kraesse. Selle on inimene kuidagipidi ikka ise välja teeninud.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 14:03Miks valetad? Olin perekooli kasutaja pikka aega ja mäletan ka seda meest või mehi. Seal ei saanud aru kes mida täpselt kirjutas. Nagu siingi. Seal armastati lihtsalt kõik ühte patta panna. Aga asjast. Mina ei mäleta, et seal midagi sellist välja tuli. Veider tegelane oli, aga ta ei ropendanud ja kirjutas suhtelisel<t viisakalt. Ja mitte kuskilt ei tulnud välja, et oleks olnud vaene, saamatu ja oleks naiste kulul elanud. Pigem vastupidi. Tema kiiks oli see, et kuna ta oli paar korda petta saanud siis otsustas ta, et tema püsisuhet ei taha. Ja kui midagi tekkima hakkas siis lõpetas asja ja liikus edasi. Ta ka ei varjanud, et see oli tema viis ennast kaitsta.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 12:07Jah, iga kord kui see mees siin jälle tuututama hakkab, et mis naisel pakkuda on, midagi pole pakkuda, tuleb kohe seesama mees silme ette. Pärast tuligi välja, et ta ongi kogu aeg naiste kaelas elanud. Aga pahad naised on ta mingil ajal ikka välja visanud, siis on meeletult vihane, sest naised on ta mõnusa elu ju ära rikkunud.Sa vist sattusid selle Perekooli mehe otsa, kes naiste pakutava kohta vigises - polevat neil naistel muud isiklikku kinnisvara kui paneelika korter. Ja muudkui korrutas seda, nagu see tema asi oleks, aga sinna ta oma tegevustega ka sihib. Iga asjaga hoiavad need mehed kokku, igal pool, kus võimalik, elatakse teiste kulul, nihverdatakse, aga raha ega muud elus püsivat ettenäidatavat neil millegipärast ikkagi pole.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist