Armukestele kogemuste vahetamiseks

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 16 Apr 2026 22:28
Külaline kirjutas: 16 Apr 2026 22:23Sul siis kodus pole mullivanni või miks see sulle nii põnev on?
Mul ei ole kodus mullivanni. Kodune mullivann on ...selline üheksakümnendad. Aga see tunnisauna mullivann oli selline suurem ja põnevam. Käisin seal neli viis korda aastas umbes seitsme kaheksa aasta jooksul erinevate partneritega hullamas. Diskreetne koht. Minu jaoks oli põnev vaheldus.
Mis need naised seal siis tegid, et põnev oli?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Apr 2026 23:13Mis see põnevus maksis? Kas kumm püsib vees peal? Vaheldus millest?
Siin foorumis ei tohi detailseks minna ja hakata kirjeldama, et mis ja kuidas täpselt. Mode paneb seda pahaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Apr 2026 23:15Mis need naised seal siis tegid, et põnev oli?
Siin foorumis ei tohi detailseks minna ja hakata kirjeldama, et mis ja kuidas täpselt. Mode paneb seda pahaks.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Apr 2026 09:46
Külaline kirjutas: 16 Apr 2026 23:15Mis need naised seal siis tegid, et põnev oli?
Mina panen ka. Mingi jorsi seksiseiklused nii huvitavad küll ei ole.
Külaline

Seda enam, et (armukesele räägitud versiooni kohalselt) seob seda paari rohkem maja kui muu, ei saa aru, miks mees peaks hiilima, varjama ja valetama, kui võiks avalikult siis armukese juures käia, niiet teemaalgatajal ka mingi muu elu oleks, kui kohe jalad rõuku visata, kui mehikesel vaba hetk juhtub olema. Aga ju siis on liiga arg mees. Või on tegelikkus ikkagi päris midagi muud kui armukesele jutustatud muinasjutt.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mul oli tuttav mees, elas naisega koos naise korteris, seksi neil enam polnud, pidas avalikult armukest, selles mõttes, et naine oli teadlik, aga naine teda välja ka ei visanud. Ei tea, kas maksis kõik maksud ära ja andis toiduraha kah peale, või oli platoonilise sõbra eest, või miks ta teda pidas. Mees seletas, et talle meeldiks, kui naine ka endale kellegi leiaks. Miks selle naisega enam seksida ei kõlvanud, ma ei küsinud, ega poleks sobinud ka.
Selles mõttes, et kui toodud näites naisega nagunii enam midagi ei ole ja maja on ühine, mida siis ikkagi varjata on. Järelikult on, mida varjata, ju tal oma naisega ikka susiseb midagi.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 17 Apr 2026 16:31Järelikult on, mida varjata,
Eks selline salastatus lisab suhtele vürtsi
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 17 Apr 2026 16:31Järelikult on, mida varjata, ju tal oma naisega ikka susiseb midagi.
Mina jällegi ütlen, et ei pruugi nii olla, et oma naisega susiseb ja seksib. Midagi muud pigem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist