Kui palju päevas telekat vaatate?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 27 Nov 2025 19:35
Külaline kirjutas: 27 Nov 2025 19:33Mis magamistoas? Ära mõtle ise asju välja. Miks ma magamistoas peaks istuma, kui filmi vaatan?
Istud teleka toas ja vaatad arvutist telekat?
Kas sa oled päris rumal? Tuleta nüüd meelde põhjus, miks ma arvutist vaatan. Jah, istun elutoas ja vaatan arvutist filmi. Või söögitoas või kus tahan parajasti.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Nov 2025 16:13
Külaline kirjutas: 27 Nov 2025 12:41Ma olen see, kellel ka taustaks mängib. Üldjuhul ikka otse teleprogramm.
Naudid kõik iga 15 min järel korduvad reklaamid ka ära?
Kuna see on taustaks, siis kuulen ju millal reklaam tuleb ja ei häiri nii palju, kui ekraani ees istudes. Saan vabalt oma tegevust edasi teha.
Ma tegelt lasen taustaks päris palju etv kanalit. Seal ei ole reklaame.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Nov 2025 19:27Kui ma mittetöötavat telerit vaatan (süües näiteks läheb pilk peale), kas siis see on ka teleri vaatamine?
Ikka, kõik on teleka vaatamine.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Nov 2025 17:01 Subtiitrite lugemine on nii sügavalt juurdunud, et kuigi võiks ka ilma vaadata, siis nagu enam ei oskagi. Ja tõesti vaatan samamoodi sõnaraamatulaiendusest uute sõnade tähendust. Aga - jube kahju on sellest, et enam ei kontrolli inimesed AI transkribeeritud subtiitreid üle ja jube palju on vigu. Ja Eesti telekanalid kasutavad nüüd ka AI-d või on siis masintõlke toimetajad jube lohakas, vähemalt sarjas "Preili Scarlet ja hertsog" oli vahepeal täiesti kummastavaid tõlkeid.
Mina ei suuda üldse eestikeelseid subtiitreid lugeda. Kasutan ainult ingliskeelseid, ma saan küll inglise keelest ka piisavalt hästi aru, et ilma subtiitrita vaadata, aga ei kuule alati kõiki nüansse välja ja minu jaoks supakad lihtsalt toetavad audiot.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Nov 2025 21:47
Guest kirjutas: 27 Nov 2025 17:01 Subtiitrite lugemine on nii sügavalt juurdunud, et kuigi võiks ka ilma vaadata, siis nagu enam ei oskagi. Ja tõesti vaatan samamoodi sõnaraamatulaiendusest uute sõnade tähendust. Aga - jube kahju on sellest, et enam ei kontrolli inimesed AI transkribeeritud subtiitreid üle ja jube palju on vigu. Ja Eesti telekanalid kasutavad nüüd ka AI-d või on siis masintõlke toimetajad jube lohakas, vähemalt sarjas "Preili Scarlet ja hertsog" oli vahepeal täiesti kummastavaid tõlkeid.
Mina ei suuda üldse eestikeelseid subtiitreid lugeda. Kasutan ainult ingliskeelseid, ma saan küll inglise keelest ka piisavalt hästi aru, et ilma subtiitrita vaadata, aga ei kuule alati kõiki nüansse välja ja minu jaoks supakad lihtsalt toetavad audiot.
Mina vaatan Netflixi sisu soomekeelsetega.
Külaline

Telekas justkui on, aga kuna ühtegi teleteenust ma kunagi ostnud pole, siis peale ETV jms vaadata midagi ei saagi, isegi, kui tahaks. Üht-teist veel midagi duoplayst näeb. Sel aastal olen vaadanud järelvaatamisest “Meie aasta Brasiilias” ja “Öökülalist” Olin varasemalt ka suur “Su nägu kõlab tuttavalt fänn”, aga seda enam kuskilt ei näe. ETV-st vaatan Eurovisooni ja mõnda filmi või seriaali Jupiterist. ETV saateid ei vaata eriti- “Segasummasuvila ratastel” vaatasin vist viimase asjana. Vahel erandina mõnda kõmulisemat Pealtnägijat ka paar korda aastas. Nii et üsna vähe võrreldes Netflixi , Youtube’i või isegi mingite Soome tv saadetega, mis on netis vaadatavad ja päris head. See uus, 40 miljoniline ERR-i maja võks minu poolest küll olemata olla. Taustaks vahel käib Youtube enamasti.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2025 08:50 Telekas justkui on, aga kuna ühtegi teleteenust ma kunagi ostnud pole, siis peale ETV jms vaadata midagi ei saagi, isegi, kui tahaks. Üht-teist veel midagi duoplayst näeb. Sel aastal olen vaadanud järelvaatamisest “Meie aasta Brasiilias” ja “Öökülalist” Olin varasemalt ka suur “Su nägu kõlab tuttavalt fänn”, aga seda enam kuskilt ei näe. ETV-st vaatan Eurovisooni ja mõnda filmi või seriaali Jupiterist. ETV saateid ei vaata eriti- “Segasummasuvila ratastel” vaatasin vist viimase asjana. Vahel erandina mõnda kõmulisemat Pealtnägijat ka paar korda aastas. Nii et üsna vähe võrreldes Netflixi , Youtube’i või isegi mingite Soome tv saadetega, mis on netis vaadatavad ja päris head. See uus, 40 miljoniline ERR-i maja võks minu poolest küll olemata olla. Taustaks vahel käib Youtube enamasti.
Miks sa pole kunagi ühtki teleteenust ostnud ja kuidas nii üldse elada saab? Mida sa mitukümmend aastat tagasi vaatasid, kui polnud mingeid Youtubesid ja Netflixe?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2025 17:39Mida sa mitukümmend aastat tagasi vaatasid, kui polnud mingeid Youtubesid ja Netflixe?
Sel ajal olid paljud telekanalid vabalevis.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Karlsson ja 10 külalist