Mis muudab mutiks

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 19 Aug 2025 07:38
Külaline kirjutas: 18 Aug 2025 23:47
Guest kirjutas: 18 Aug 2025 22:55 Vaadake ja õppige Marju Karinilt. Nii suhtumist kui välimust.
Oeh. Minu jaoks ehtne mutt. Vabandan ka siinkohal muidugi.
Lihtsalt vale meik. Muidu ilus naine ja mutilik ta minu arust küll pole.
Otsi mulle môni pilt, kus ta kôige vähem mutilik on. Vôib vana pilt ka olla.
Külaline

Tore, lôbus teema on tehtud, mulle meeldib!
Külaline

Marju Karin ei ole veel mutieaski, aga temast saab kindlasti äge mutt, mis mõttes keegi tahab võtta- kellele ta meeldib, kellele mitte. Mis nendest iluprotseduuridest kunagi järgi jääb... :?

Stiilseid vanemaid naisi on ikka olnud, nt Ita Ever polnud kunagi mutt, va kui ta tahtis olla.
Külaline

Miks see pidanuks müüt olema? See on ju teada ja kindel fakt. Või oled sa ise elanud sellel ajal, et tead väita, et talupojad vaatasid pigem saledaid tüdrukuid.

Kui veel ilust rääkida, siis Rubensi maalidel on ka lopsakad naised kui ideaali kujutatud.
Eesti talunaised olid päris kindlasti normaalkaalulised, mitte paksud. Sellise eluviisi ja toiduga ei saanud olla paks. Aristokraat võis olla, kes tööd ei pidanud tegema ja sai hommikust õhtuni süüa. Seega ära hakka võrdlema eesti talunaist ja Rubensi piltidel olevaid naisi. Kas see oli üldse selle aja iluideaal laiemalt, see pole kindel, võib-olla Rubensi kiiks, teised kunstnikud maalisid ju naisi teisiti. Praegu on ka mehi olemas, kellel on paksufetiš. Ja alati on siiski ideaaliks terve inimene, mitte nii ülekaaluline, kelle samm on töntsakas ja kes ei saagi enam midagi teha.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Aug 2025 08:39 Marju Karin ei ole veel mutieaski, aga temast saab kindlasti äge mutt, mis mõttes keegi tahab võtta- kellele ta meeldib, kellele mitte. Mis nendest iluprotseduuridest kunagi järgi jääb... :?

Stiilseid vanemaid naisi on ikka olnud, nt Ita Ever polnud kunagi mutt, va kui ta tahtis olla.
Ita ei olnud tôesti mutt. Karin on juba noorena mutt.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2025 08:04
Külaline kirjutas: 18 Aug 2025 23:47
Oeh. Minu jaoks ehtne mutt. Vabandan ka siinkohal muidugi.

https://tanulikkus.ee/27-marju-karin-2/
Külaline

Guest kirjutas: 19 Aug 2025 09:30

Tema on ju alles 40ndates eluaastates.
Külaline

Ei Marju Karin, Ita Ever ega ka näiteks ka Anu Saagim ei ole ega olnud mutid.

Ilusüstid, isegi kui nendega on liialdatud, ei tähenda veel, et tegu on mutiga. Selline dramaatiline, ekstravertne tüüp muutub harva mutiks. Mutt on ikka see, kes vaikselt nurgas istub ja mõtleb "Aga mida teised inimesed mõtlevad, kui ma...?" Halvemal juhul ta ka kadestab nooremaid, ilusamaid, julgemaid, edukamaid naisi. Mõnikord on mutt ka vanamoodsalt veendunud, et naine ilma meheta ei ole keegi, või vähemalt ei tohiks naine iseseisvalt raha teenida, sest tema, mutt, ju ei teeni. Sellised on minu jaoks kindlad mutiomadused, lisaks välimusele.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Aug 2025 12:19 Ei Marju Karin, Ita Ever ega ka näiteks ka Anu Saagim ei ole ega olnud mutid.

Ilusüstid, isegi kui nendega on liialdatud, ei tähenda veel, et tegu on mutiga. Selline dramaatiline, ekstravertne tüüp muutub harva mutiks. Mutt on ikka see, kes vaikselt nurgas istub ja mõtleb "Aga mida teised inimesed mõtlevad, kui ma...?" Halvemal juhul ta ka kadestab nooremaid, ilusamaid, julgemaid, edukamaid naisi. Mõnikord on mutt ka vanamoodsalt veendunud, et naine ilma meheta ei ole keegi, või vähemalt ei tohiks naine iseseisvalt raha teenida, sest tema, mutt, ju ei teeni. Sellised on minu jaoks kindlad mutiomadused, lisaks välimusele.
Mulle seostub mutilikkusega eelkõige vingumine, tänitamine, klatšimine, kibestunud ja negatiivne ellusuhtumine.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Aug 2025 12:19 Ei Marju Karin, Ita Ever ega ka näiteks ka Anu Saagim ei ole ega olnud mutid.

Ei ole nii. Eesti mutil jääb naiselikkusest puudu, mehelik tüüp, perekonnapea, kes otsustab ka mehe eest ja kamandab meest, nagu filmis "Siin me oleme"
Külaline

Guest kirjutas: 19 Aug 2025 12:27

Ei ole nii. Eesti mutil jääb naiselikkusest puudu, mehelik tüüp, perekonnapea, kes otsustab ka mehe eest ja kamandab meest, nagu filmis "Siin me oleme"
No ei tea. Suuremal osal muti kategooriasse sobivatest naistest ei olegi meest, kas pole kunagi olnudki või siis on ta lahutatud või lesk. Nende kamandajate hulgas on nii mutte kui mittemutte. Aga jah, üks mutiomadus on ka minu jaoks liigne oma laste ellu sekkumine ja oma elu puudumine. Mutt ei saa aru, et nõu ei anta ilma küsimata ja et minia majas on perenaine ikkagi minia. Nii et osalt klapib.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2025 09:30 https://tanulikkus.ee/27-marju-karin-2/
See ju tundmatuseni ära töödeldud.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2025 12:07
Guest kirjutas: 19 Aug 2025 09:30

Tema on ju alles 40ndates eluaastates.
Paari aasta pärast 50.
Külaline

Mutil on kindlasti lühike soeng, selline mutisoeng - kindel tundemärk. Ja selline hästi standardne rõivastus (+jalanõud, mütsid, käekotid) ja arvamus, et ainult selline ongi õige ja ilus.
Külaline

Keegi on siin sellesse karinisse vist lausa armunud :D
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2025 23:08
Külaline kirjutas: 18 Aug 2025 22:57
Külaline kirjutas: 18 Aug 2025 22:55Vaadake ja õppige Marju Karinilt. Nii suhtumist kui välimust.
Sa ei mõtle seda ometi tõsiselt Pilt
Postitus on kustutatud
Ma imestan, et ta mees sellel pildil alles 30 on :shock:
Vabalt võiks selle pildi järgi vanused ära vahetada.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Aug 2025 13:12
Külaline kirjutas: 18 Aug 2025 22:57
Sa ei mõtle seda ometi tõsiselt Pilt
Postitus on kustutatud
Sinu arust näeb MK siin 30 välja või?
Külaline

Guest kirjutas: 19 Aug 2025 13:31
Guest kirjutas: 19 Aug 2025 13:12

Postitus on kustutatud
Sinu arust näeb MK siin 30 välja või?
Ilusüstide pardimokad. Näeb välja nagu mõni venelane
Külaline

taevake, mis te sellest hirmsast pardimokkadega näost siia postitate? /mutt lausa ehmatas/
Külaline

Pidage piiri jah, krohv võib pildilt pudenema hakata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist