Kas suhtleksite mehe või naisega, kellel on hambad korrast ära?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 20 Juul 2025 19:35
Guest kirjutas: 20 Juul 2025 19:00
Nii et, teemaalgataja peaks ka KINDLASTI sellele peikakandidaadile ütlema, et ei saa sinuga suhelda, sest suu on ilge. Muidu see ei teagi, miks suhtlus katki jäi.
Kui sul on mädanenud hambad ja pruudikandidaadil ei ole, kas endal siis ei löö kellukest põlema, et inimesel on jäle sinuga suudelda ja suhtest ei tule midagi?
Absoluutselt mitte. Mehed sebivad tihtipeale endast oluliselt parema välimusega naisi, mingi hammaste puudumine ei takista mõnele kaunitarile külge löömast.
Sulle on kordi öeldud, et hammaste puudumine pole mingi välimuse küsimus. See on rõve ja hoolimatus oma tervise suhtes. Kas sa ei saa aru, et su suu konkreetselt haiseb, kui sa ei ravi oma hambaid.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juul 2025 11:33Säästmine käib alati kellegi ja millegi arvelt. Kui sul on pesumasin katki, siis sa säästad uue ostmiseks ja ei jää sealt hambaraviks üle.
Sul läksid pesumasin ja hambad korraga katki v? Miks ma küll seda ei usu? Pakun, et hambad olid ammu enne pesumasnat katki.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Juul 2025 19:50
Külaline kirjutas: 19 Juul 2025 11:33Säästmine käib alati kellegi ja millegi arvelt. Kui sul on pesumasin katki, siis sa säästad uue ostmiseks ja ei jää sealt hambaraviks üle.
Sul läksid pesumasin ja hambad korraga katki v? Miks ma küll seda ei usu? Pakun, et hambad olid ammu enne pesumasnat katki.
Jäin just mõtlema, et mul on olnud vaja pesumasin välja vahetada ca iga 10-13 aasta tagant. Olgu, majapidamises on ka teisi masinaid, mis vajavad aegajalt väljavahetamist. Ja kindlasti tekib igal inimesel regulaarselt ka muid ootamatuid väljaminekuid. Aga ikkagi - säästmine ja kogumine on siiski mõtteviisi küsimus, mitte ei ole asi väikeses sissetulekus. Ka väga väikeste sissetulekute juures on võimalik midagi kõrvale panna.

Ja hambad on kahtlemata A ja O! Prioriteetide hulgas vähemalt esimese kolme hulgas, kui mitte kõige esimene, sest see on sinu tervis! Tõesti, pigem loobun uuest pesumasinast või millestki muust, kui et jätan hambad hooletusse.
Külaline

Ja hambad on kahtlemata A ja O! Prioriteetide hulgas vähemalt esimese kolme hulgas, kui mitte kõige esimene, sest see on sinu tervis! Tõesti, pigem loobun uuest pesumasinast või millestki muust, kui et jätan hambad hooletusse.
Päris rõve mõelda, et siin on vähemalt üks meesterahvas, kelle arvates hambad on mingi tarbetu edevus, las nendega tegelevad need, kes on edevamad. Tema arvates surnuaed suus naiste sebimisel mingi takistus ei ole ja igapäevaelus suhtlemisel nagunii. Tihti sellised ka suitsetavad, nii et hirmus hais käib üle pea nagunii. Et teised tema haisevate hammaste ja suitsuhaisu kompotis hingatagi ei saa, selliseid ei huvita mitte üks gramm.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 09:05
Päris rõve mõelda, et siin on vähemalt üks meesterahvas, kelle arvates hambad on mingi tarbetu edevus, las nendega tegelevad need, kes on edevamad. Tema arvates surnuaed suus naiste sebimisel mingi takistus ei ole ja igapäevaelus suhtlemisel nagunii. Tihti sellised ka suitsetavad, nii et hirmus hais käib üle pea nagunii. Et teised tema haisevate hammaste ja suitsuhaisu kompotis hingatagi ei saa, selliseid ei huvita mitte üks gramm.
Sa pead vist silmas minu kommentaari, aga ma pole isegi mees. :D Rääkisin sellest, mida olen ise näinud. See on fakt, et meeste ego lubab neil endast ilusamatele naistele külge lüüa. Kui saavadki korvi, siis liiguvad lihtsalt eluga edasi ja polegi mingit probleemi - kellegagi ükskord ikka näkkab. Kuigi sulle ilmselt meeldiks nii arvata, et sellised inimesed norutavad kuskil kodus, häbenevad endal silmad peast välja ega loo sotsiaalseid suhteid, siis sa eksid rängalt.
Külaline

Kuigi sulle ilmselt meeldiks nii arvata, et sellised inimesed norutavad kuskil kodus, häbenevad endal silmad peast välja ega loo sotsiaalseid suhteid, siis sa eksid rängalt.
Seda ma ei arva, kui see nende jaoks probleem oleks, nad ei käiks ju nii ringi. Ja eks leiavadki naised, kellel ka suus surnuaed, normaalne naine ei suuda sellisega koos olla.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 13:05
Kuigi sulle ilmselt meeldiks nii arvata, et sellised inimesed norutavad kuskil kodus, häbenevad endal silmad peast välja ega loo sotsiaalseid suhteid, siis sa eksid rängalt.
Seda ma ei arva, kui see nende jaoks probleem oleks, nad ei käiks ju nii ringi. Ja eks leiavadki naised, kellel ka suus surnuaed, normaalne naine ei suuda sellisega koos olla.
No ei ole see nii, sellest ma ju räägingi, ei nad leiavad küll endast paremaid naisi. Ju siis julge pealehakkamine ja muud hüved korvavad need puuduvad hambad.
Külaline

Jeerum, hambad saab ju korda teha. Kui see on ainus probleem mehe juures, siis on see ju väga kergesti teostatav muutus. Esita ultimaatum ja kui ta sind ikka väga tahab, küll ta siis hambaarsti juurde jookseb. Ega vanemas eas paremaid mehi sulle ette ei satu nagunii. Ei tasu pirtsutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 17:47 Jeerum, hambad saab ju korda teha. Kui see on ainus probleem mehe juures, siis on see ju väga kergesti teostatav muutus. Esita ultimaatum ja kui ta sind ikka väga tahab, küll ta siis hambaarsti juurde jookseb. Ega vanemas eas paremaid mehi sulle ette ei satu nagunii. Ei tasu pirtsutada.
Mida hekki :lol: Mehed on surnud või mis mõttes ei satu ette?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 17:47 Jeerum, hambad saab ju korda teha. Kui see on ainus probleem mehe juures, siis on see ju väga kergesti teostatav muutus. Esita ultimaatum ja kui ta sind ikka väga tahab, küll ta siis hambaarsti juurde jookseb. Ega vanemas eas paremaid mehi sulle ette ei satu nagunii. Ei tasu pirtsutada.
Lepi siis mingi asotsiaali tüüpi parmuga, peaasi et mees. Kui hambad täitsa korrast ära, siis nende kordategemine võib minna 10 000+ ja mitu aastat aega. Ega see nii kergesti parandatav asi siiski ei ole.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 17:47 Jeerum, hambad saab ju korda teha. Kui see on ainus probleem mehe juures, siis on see ju väga kergesti teostatav muutus. Esita ultimaatum ja kui ta sind ikka väga tahab, küll ta siis hambaarsti juurde jookseb. Ega vanemas eas paremaid mehi sulle ette ei satu nagunii. Ei tasu pirtsutada.
Miks ei saa vanemas eas häid mehi ette sattuda? Minu kogemus ütleb just vastupidi - nooremana ei oska korralikult valida ja võid igasugu juhmakate otsa sattuda. Vanemas eas tead täpselt, milline partner peab olema ja oskad paremini valida.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 18:54
Miks ei saa vanemas eas häid mehi ette sattuda? Minu kogemus ütleb just vastupidi - nooremana ei oska korralikult valida ja võid igasugu juhmakate otsa sattuda. Vanemas eas tead täpselt, milline partner peab olema ja oskad paremini valida.
Väga lihtne-kui omavanused on köntidega, valid nooremate hulgast. Kellelgi ikka hambad suus.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 18:54
Sest nad on juba suhtes. Head mehed niisama laokil juba ei vedele. Kindlasti tead vanemas eas paremini milline sobib, aga vot need "millised" ei ole vallalised.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 18:01
Lepi siis mingi asotsiaali tüüpi parmuga, peaasi et mees. Kui hambad täitsa korrast ära, siis nende kordategemine võib minna 10 000+ ja mitu aastat aega. Ega see nii kergesti parandatav asi siiski ei ole.
Alusta teemaalgataja kirja lugemisest. Mees oli sümpaatne ja hambad olid ainuke pipratera. Ei olnud mingi parm.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 18:01
Mis parm? Ta (teemaalgataja) oli valmis selle mehega suhtesse astuma. Mees käib tööl, teenima peaks normaalselt, sümpaatne jne. Hambad olid ainuke pidur.
Parmuga ei astuks ju suhtesse isegi kui talle Hollywoodi naeratus suhu pandud. Või mine sa tea, ju siis sina oled. Peaasi, et mehel hambad vastu läigivad, rohkem pole sulle vaja.
Külaline

Samas need hambad on ikka jubedalt kallid ja kui üldse pole raha, siis kogu elu sellepärast seisma panna, et on vaja implantaadid panna, on ka päris nõme. Ma käisin tegin mingi hambaröntgeni, hakati ka rääkima, et näe, siin ikka mingi jama toimub. Mina ei tunne midagi, väljast on ilus hammas, aga näe, kästakse välja tirida ja uus panna. Ma mõtlen nüüd seda asja. Sugulasega oli nii, et tal oli 60+ mees ja ei tahtnud protseese, tahtis kogu suu korda teha ja implantaadid panna. 20 000 pani sinna magama. Kaks aastat sai olla oma ilusate hammastega, neli aastat ravi kestis, mis oli ebamugav, valus, mingid ajutised hambad, mis kippusid ära kukkuma, no jube jama oli kogu aeg. Kaks aastat sai siis nautida ja siis sai insuldi, oli koos oma hammastega haiglas kuus kuud ja nüüd suri maha. Sugulane ütles, et nad oleks võinud äkki reisida siis selle raha eest või teha midagi koos, aga panid kõik oma säästud mehe hammastele. Kui teaks elu ette, mis siis viga oleks elada.
Külaline

Aga Juku-Kallel peaks ju raha jätkuma, samas hambaid pole tal suus. Arusaamatu, miks?
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juul 2025 19:24 Aga Juku-Kallel peaks ju raha jätkuma, samas hambaid pole tal suus. Arusaamatu, miks?
Kas ikka pole, kust sellised andmed?
Külaline

Mul oli üks implantaat. Sai mingi aasta või kaks olla, siis tuli ära. Uuesti ei lasknud panna.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 19:02
Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 18:54
Väga lihtne-kui omavanused on köntidega, valid nooremate hulgast. Kellelgi ikka hambad suus.
Kolm lolli panid sellele postitusele miinuse. Aga jumal küll, imege neid könte! :D On ikka sitt enesehinnang, et kõik võetakse vastu :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist