Inimene jagab oma elu enda instagramis. Meedia korjab selle üles ja teeb artikli. Harva küsitakse persoonilt mingit kommentaari, üldjuhul läheb artikkel üles nii, nagu ajakirjanik seda soovib. Kui sa arvad, et meedias figureerivad inimesed saadavad ajakirjandusele oma jutukesi, siis eksid väga.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2026 18:44Kui see ei ole nii väga minu (või teiste) asi, siis ei ole vaja ka seda igal pool kuulutada. Inimesed, kes jagavad kollasele ajakirjandusele selliseid uudiseid, tahavad ju väga, et nende elu oleks ka teiste inimeste asi. Seega, miks selline küsimus, et mis see minu asi on?Guest kirjutas: ↑08 Mai 2026 18:06Tema väärtushinnangud ei ole sinu asi. Igaüks elab nii nagu talle meeldib.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2026 17:25 Jälle keegi, kes arvab, et naise seksuaalparnterite (või abikaasade arv) näitab naise ilu või "löögivõimekust".
Tal saab varsti vist 10 abikaasat täis. Pole just asi, mille üle uhkust tunda.
Keegi ei arvagi, et ta on halb või kole inimene. Kindlasti ta pole seda. Küsimus on inimese väärtushinnangutes.
Mind häirib kohutavalt see kahepalgelisus ja sildistamine. Oleks tegu meessoost isikuga, siis ei köhiks siin keegi tema ekside arvu üle. Kuna aga tegu naisega, siis järsku on mõnedel tema väärtushinnangud probleemiks. Nõme silmakirjalikkus.
Ei saa aru ja ei mõista - ema ja tütre suhted
-
Külaline
-
Külaline
Tõmmata võib, kindlasti on Beatrix ligitõmbav naine, aga ei hoia ligi see tõmme nähtavasti pikalt. Küllap see laps nägi pealt nii mõndagi, mida ta oma täiskasvanuelus korrata ei taha. Minu meelest on (kui nüüd teemaalgatuse tsitaadi ja teksti juurde ajalooliselt tagasi pöörduda) vägagi ok, kui suur tütar ei taha emaga kokku kolida koos xnda uue mehe ja väikeste laste juurde ema kaela peale.Guest kirjutas: ↑11 Mai 2026 08:13Järelikult on temas seda miskit, mis tõmbab ligi ja mida on vähestel.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 06:19Huvitav siis, et mehed sellise viletsa ja hädise järgi lausa sabas seisavad: nii kui ühest lahutab, nii teisega abiellub.Guest kirjutas: ↑10 Mai 2026 23:18
2025a. Muutusin sisuliselt invaliidiks ja pidin minema operatsioonile, et suudaksin edasi kõndida. Jalg teeb siiani muret ja kroonilised valud on jäänud. Olen aastaid elanud valuvaigistite toel, valudele lisandusid stress ja traumaatilised elusündmused. Antidepressante võtan juba aastaid. Arst on öelnud, et minu puhul on probleemiks krooniline valu, sest see süvendab depressiooni. See ongi nagu suletud ring. Ilma rohtudeta ma elada ei suudaks.
-
Külaline
Osad inimesed viivad Kroonikasse ise enda kohta uudiseid. Nende seas ka tema. Vahepeal ilmus temast regulaarselt artikleid, mille puhul inimene oli ikka ise intervjuu andnud. Sageli pildid reisidest ja jutukesed seal juures. Ja need pildid ei olnud sugugi kuskilt sotsiaalmeediast võetud.Guest kirjutas: ↑11 Mai 2026 08:43Inimene jagab oma elu enda instagramis. Meedia korjab selle üles ja teeb artikli. Harva küsitakse persoonilt mingit kommentaari, üldjuhul läheb artikkel üles nii, nagu ajakirjanik seda soovib. Kui sa arvad, et meedias figureerivad inimesed saadavad ajakirjandusele oma jutukesi, siis eksid väga.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2026 18:44Kui see ei ole nii väga minu (või teiste) asi, siis ei ole vaja ka seda igal pool kuulutada. Inimesed, kes jagavad kollasele ajakirjandusele selliseid uudiseid, tahavad ju väga, et nende elu oleks ka teiste inimeste asi. Seega, miks selline küsimus, et mis see minu asi on?Guest kirjutas: ↑08 Mai 2026 18:06
Tema väärtushinnangud ei ole sinu asi. Igaüks elab nii nagu talle meeldib.
Mind häirib kohutavalt see kahepalgelisus ja sildistamine. Oleks tegu meessoost isikuga, siis ei köhiks siin keegi tema ekside arvu üle. Kuna aga tegu naisega, siis järsku on mõnedel tema väärtushinnangud probleemiks. Nõme silmakirjalikkus.
-
Külaline
Seda tervise juttu on ta terve elu rääkinud. Kui ma õigesti mäletan, siis kunagi, noorena ta rääkis, et teab täiesti kindlalt, et sureb väga noorelt. Nimetas ka vanuse. Sellest ajast on õnneks juba väga palju möödas ja ta on toona nimetatud vanuse ammu ületanud.Guest kirjutas: ↑10 Mai 2026 23:18Ta on mitmel korral rääkinud, et selg jube haige, ja et ta on põhimõtteliselt invaliid.
10a tagasi kirjutas Kroonika nii: raske terviserikke põhjustasid Beatrice’i selgroo lülisambadiskist eraldunud killud, mis surusid vastavale suurele närvile ja nüüd operatsioonist taastudes on naise elukvaliteet tugevasti muutunud, sest ka kõige lihtsamad füüsilised tegevused teevad valu.
Täna ei saa ma panna isegi sukki ise jalga ja ka kõik muu on väga keeruline. Mul võib olla näos kaunis meik, ma liigun ringi ja tegutsen, kuid tegelikkus on trööstitu, sest ma ei saa mitte millegagi ise hakkama. Ma vajan pidevalt kellegi abikätt.
2025a. Muutusin sisuliselt invaliidiks ja pidin minema operatsioonile, et suudaksin edasi kõndida. Jalg teeb siiani muret ja kroonilised valud on jäänud. Olen aastaid elanud valuvaigistite toel, valudele lisandusid stress ja traumaatilised elusündmused. Antidepressante võtan juba aastaid. Arst on öelnud, et minu puhul on probleemiks krooniline valu, sest see süvendab depressiooni. See ongi nagu suletud ring. Ilma rohtudeta ma elada ei suudaks.
Aga ilus näeb välja ikkagi.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 20:59Seda tervise juttu on ta terve elu rääkinud. Kui ma õigesti mäletan, siis kunagi, noorena ta rääkis, et teab täiesti kindlalt, et sureb väga noorelt. Nimetas ka vanuse. Sellest ajast on õnneks juba väga palju möödas ja ta on toona nimetatud vanuse ammu ületanud.Guest kirjutas: ↑10 Mai 2026 23:18Ta on mitmel korral rääkinud, et selg jube haige, ja et ta on põhimõtteliselt invaliid.
10a tagasi kirjutas Kroonika nii: raske terviserikke põhjustasid Beatrice’i selgroo lülisambadiskist eraldunud killud, mis surusid vastavale suurele närvile ja nüüd operatsioonist taastudes on naise elukvaliteet tugevasti muutunud, sest ka kõige lihtsamad füüsilised tegevused teevad valu.
Täna ei saa ma panna isegi sukki ise jalga ja ka kõik muu on väga keeruline. Mul võib olla näos kaunis meik, ma liigun ringi ja tegutsen, kuid tegelikkus on trööstitu, sest ma ei saa mitte millegagi ise hakkama. Ma vajan pidevalt kellegi abikätt.
Selgroo disku väljasopistumine on selgroo diski väljasopistumine, siin pole midagi luuletada või rääkida, sama asjaga on Eestis pooled inimesed invaliidid teatud vanusest.
-
Külaline
Ilmselt ei ole see tervisemure tal eluaeg olnud. Varem ta rääkis astmast.Guest kirjutas: ↑12 Mai 2026 20:19Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 20:59Seda tervise juttu on ta terve elu rääkinud. Kui ma õigesti mäletan, siis kunagi, noorena ta rääkis, et teab täiesti kindlalt, et sureb väga noorelt. Nimetas ka vanuse. Sellest ajast on õnneks juba väga palju möödas ja ta on toona nimetatud vanuse ammu ületanud.Guest kirjutas: ↑10 Mai 2026 23:18
Ta on mitmel korral rääkinud, et selg jube haige, ja et ta on põhimõtteliselt invaliid.
Selgroo disku väljasopistumine on selgroo diski väljasopistumine, siin pole midagi luuletada või rääkida, sama asjaga on Eestis pooled inimesed invaliidid teatud vanusest.
Keegi ei ole arvanudki, et ta luuletab. Aga see suren varsti ära oli tõesti imelik jutt.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 6 külalist