Guest kirjutas: ↑27 Okt 2025 22:13
Guest kirjutas: ↑27 Okt 2025 21:47
Guest kirjutas: ↑27 Okt 2025 21:23
No tohoh, ise ju äsja pakkusid viidet teemale, juba meelest läinud? Kiiresti-kiiresti tabletikarbi järele.
Mul ei ole kombeks teemade pealkirju pähe õppida, seega ei saa sulle öelda teema pealkirja. Pereelu all olid eelmisel nädalal korraga kaks petmisteemalist lõime. Küllap ise tead seda väga hästi.
Oleksid võinud kohe, oma esimeses kommentaaris öelda, et tulid teemasse trollima. Siis ei oleks hakanud vastamisega vaeva nägema. Loodan, et keegi teine ka ei tee seda.
Sa nägid VAEVA mulle vastamisega? Huvitav, mina nägin vaeva SULLE vastamisega, sinu valedele viitamisega. Mina ei trolli. Ma ei talu seda, kui keegi (kas üks või enam siinse foorumi asukaist) hakkab mingis teemas moonutama teksti, mida teises teemas räägitud. Sina oled selle käekirja võimas esindaja. Seejärel teeb süütu näo ja ohhetab, kuidas teda nüüd kiusati. Tegelikult on kõik vastupidi, sina oled kiusaja ja mina sinu halb unenägu - keegi, kes ei lase sul teisi kiusata. Selles teemas ei räägitud midagi sellist, et naised ei tohi maha jätta, et petmine tuleb andestada, eriti mehele. Mine tuleta meelde, mis seal räägiti - täiesti sootult oli jutuks, et kui muidu on suhe hea, siis on mõnikord hea mõte üks kord andestada.
Äkki siis palun täpsustad, mis osa on vale ja laim?
Ja, mis kiusamisest sa veel räägid? Minu küsimus oli, et miks üks konkreetne kommenteerija (siin teemas!) häbistas ainult naist, aga mees, kes ka pettis, ei saa samas olukorras mingit tähelepanu. Kes ja mida siin valetas või laimas?
Ja milles kiusamine seisneb?
Kui me räägime teemast "Miks keegi teiega koos on", siis seal läks ikka õige kõvasti ühe naise tümitamiseks. Kui naine ütles, et ta jättis petva mehe maha, siis tuli kommentaare stiilis: Aju ja elu tajumine nagu lasteaialapsel. Teine vastab: Noh, pigem nagu tiinekal, kus uksed pauguvad ja mõistusel ning mõistlikkusel puudub igasugune sõnaõigus. Kolmas: Mees ei armunud kellessegi uude, ei muutunud hoolimatuks oma naise suhtes, elu oli tore ja hea mitmeid aastaid. Kuni naine avastas, et ükskord ammu juhtus midagi. Ja siis viskas kogu eelneva ilusa abielu minema. Tolmukübe kirjutab: Jah, enesehinnang on kõrge. Mingi 3 min nühkimist ei tõmba vaipa jalge alt ära, saab edasi toimida. Selline naine ei põe seda truudusetuse fakti. Juhtus, siis juhtus. Inimene läks heast elust lolliks, muud ei midagi. On, kellel pole kedagi olnud; on, kellel mees peksab, solvab, tööl ei käi, rahaliselt ei panusta, hingelisest soojusest rääkimata - need oleksid ju väga õnnelikud, kui selline mees ja seksuaalne sobivus oleks, mis see väike libastumine, annaksid hea meelega andeks. Nad oskaks seda hinnata, mis neil on olemas. Mina küll ei sooviks koos olla inimesega, kes on nii ebakindel või nii võimukas, et teisele ühtki viga andestada ei või. Ole pealegi omaette.
Kes ja mida siin moonutatud on? See jutt kõik kehtib ju selle kohta, et mehele tuleks "libastumised" andestada, mitte nii tühja-tähja pärast lahku minna. Keegi isegi ütles, et tema poolest on igati ok, kui mees ringi tõmbab. Palju hullem olevat see, kui mees teda teistele temast selja taga räägiks. Vot siis oleks küll kohe lahkuminek.
Selle kohta, et kui mehele on lubatud, siis naistele mitte, vastab üks täiesti tõsimeeli: Tõsi-naiste petmine on hullem, haigettegevam, sest naistel on petmiseks tavalislt tunded ja meestel mitte-nii on.