Riided ja vanus

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Barett on aksessuaar, mis on alati moes ning sobib nii noortele kui ka eakamatele.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juul 2025 15:48 Barett on aksessuaar, mis on alati moes ning sobib nii noortele kui ka eakamatele.
1990-2010 oli barett täiesti moest väljas, ainult mutid kandsid, nüüd on jälle moodi tulnud ja kannavad ka noored.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2025 14:57 Bsretiga beeže mutte olen ikka näinud küll ja küll.
Baretiga vanainimene

Pilt
Külaline

Küllap see pearätt ka jälle moodi tuleb, eriti seoses islami levikuga üritatakse seda teadlikult moodi tuua, et mosleminaised ei peaks end halvasti tundma.
Külaline

Barett teeb tegelikult mutilikuks jah. Selleks et barett peas äge välja näeks, peab ka ülejäänud outfit äge olema. Mitte nii, et mingi hall hiir paneb bareti pähe ja näeb laksust stiilne välja.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Juul 2025 17:30
Guest kirjutas: 20 Juul 2025 16:58
Guest kirjutas: 20 Juul 2025 16:51

Kõik ju süstivad, Maarja-Liis Ilus, Eda-Ines Etti, Gerli Padar, Merle Palmiste, Evelin Võigemast vms, kellelgi pole mingit jonnipunni peas.
Ja neil kõikidel on näha, et süstivad. Spetsiifiline nägu tekib. See omakorda teebki vanaks, sest see süstitud nägu ongi vanainimese nägu.
Olen Maarja-Liis Ilusat päriselt näinud ja ta on väga noore ja värske väljanägemisega, 44 aastased näevad tavaliselt palju vanemad välja, Mingit vanainimese või spetsiifilist nägu tal pole. Sinu arust ongi tänapäeval kõik 50 aastased nagu 30, seda pead juba nagu normiks, aga päris lambist see siiski kuskilt ei tule.
Minule Maarja-Liis väga muidu meeldib välimuselt - keha ka teisel nii ilusas vormis -, küll aga imestan, miks ta oma silmalauge ei lõika. Need on tal juba üsna noorest east alla vajunud ja ma arvan, et selle opi võiks ta küll ette võtta, annaks veelgi värskema ilme.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2025 16:36 Küllap see pearätt ka jälle moodi tuleb, eriti seoses islami levikuga üritatakse seda teadlikult moodi tuua, et mosleminaised ei peaks end halvasti tundma.
No see kommentaar liigitub nüüd küll konspiratsiooniteooriate alla.

Rätikuid on ka väljaspool islamikultuuri alati kantud. Mulle isiklikult väga meeldib viis, kuidas aafriklannad oma rätte seovad. Nemad muidugi teevad seda juuste kaitseks või siis nende paigal hoidmiseks ja religiooniga seal seos puudub.

Ka Eestis on vanal ajal rätte või peakatteid kantud, eriti peale abiellumist polnud naisel sobilik enam katmata peaga käia.

See aafriklannade stiil siis siin:

Pilt

Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2025 17:09 Barett teeb tegelikult mutilikuks jah. Selleks et barett peas äge välja näeks, peab ka ülejäänud outfit äge olema. Mitte nii, et mingi hall hiir paneb bareti pähe ja näeb laksust stiilne välja.
Kõik riided on koledad, kui ise stiilne ja hoolitsetud pole.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juul 2025 17:16
Guest kirjutas: 20 Juul 2025 16:58

Ja neil kõikidel on näha, et süstivad. Spetsiifiline nägu tekib. See omakorda teebki vanaks, sest see süstitud nägu ongi vanainimese nägu.
Olen Maarja-Liis Ilusat päriselt näinud ja ta on väga noore ja värske väljanägemisega, 44 aastased näevad tavaliselt palju vanemad välja, Mingit vanainimese või spetsiifilist nägu tal pole. Sinu arust ongi tänapäeval kõik 50 aastased nagu 30, seda pead juba nagu normiks, aga päris lambist see siiski kuskilt ei tule.
Minule Maarja-Liis väga muidu meeldib välimuselt - keha ka teisel nii ilusas vormis -, küll aga imestan, miks ta oma silmalauge ei lõika. Need on tal juba üsna noorest east alla vajunud ja ma arvan, et selle opi võiks ta küll ette võtta, annaks veelgi värskema ilme.
Need ei ole vajunud, vaid ongi tema iseloomulik tunnus juba lapsest peale. Ta läheks täiesti teist nägu, kui need ära lõigata. Nagu Renee Zellweger proovis ka värskemaks saada, aga läks nägu täiesti teist nägu. Nüüd on taas oma nägu läinud, kui laud on taas all.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2025 20:30

Need ei ole vajunud, vaid ongi tema iseloomulik tunnus juba lapsest peale. Ta läheks täiesti teist nägu, kui need ära lõigata. Nagu Renee Zellweger proovis ka värskemaks saada, aga läks nägu täiesti teist nägu. Nüüd on taas oma nägu läinud, kui laud on taas all.
Hahhaa, et juhul, kui rinnad on titest saadik kivid sokkis, siis ongi äge w? Läheks teist nägu tõesti, ilusamaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2025 20:30

Ühelegi inimesele ei sobi, et laud kuskil ripuvad, lõpeta ära. Zellweger on pärast näokohendust palju ilusam, nagu enamik inimesi.
Külaline

Maarja-Liis Ilus oli juba lapsena selliste laugudega, seega pole põhjust neid ka lõigata. Kaunimaks see ei tee.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2025 21:52 Maarja-Liis Ilus oli juba lapsena selliste laugudega, seega pole põhjust neid ka lõigata. Kaunimaks see ei tee.
Igast koledaid inimesi on olemas. Ärgu jumala pärast end puutugu, paremaks nagunii ei saa.
Mis sul viga on? Abi ei soovi otsida? Kade ja õel.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juul 2025 21:52 Maarja-Liis Ilus oli juba lapsena selliste laugudega, seega pole põhjust neid ka lõigata. Kaunimaks see ei tee.
No mis jutt see on, et kaunimaks ei tee. Kui inimesel on lapsest saati käsn keset nina, siis pole mõtet ära lõigata, sest kaunimaks niikuinii ei tee ja läheb teist nägu?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2025 22:02
Guest kirjutas: 24 Juul 2025 21:52 Maarja-Liis Ilus oli juba lapsena selliste laugudega, seega pole põhjust neid ka lõigata. Kaunimaks see ei tee.
No mis jutt see on, et kaunimaks ei tee. Kui inimesel on lapsest saati käsn keset nina, siis pole mõtet ära lõigata, sest kaunimaks niikuinii ei tee ja läheb teist nägu?
Ära pane tähele-siin on mitmed inimesed, kes on koledad nagu öö, mehed on jätnud kenama pärast maha ja nüüd protestivad kõige vastu, mis ilusamaks teeb.
Külaline

Huvitav, et pensioiniealised välismaalalsed tunneb kohe ära nende välimuse ja riietuse järgi. Just skandinaavlasi silmas pidades.
Nad on riides nooruslikult ja sportlikult (on ju siin reisil, et oleks mugav olla ja liikuda). Samas maitsekad ja kenad. Hoolimata vanusest.
Neil on kuidagi riided ka kvaliteetsemad/ trendikamad... Ma ise hangin ka oma riideid Rootsist ja Norrast: kohalikud brändid, keegi naljalt samas riietuses vastu ei jaluta.
Olen nõks üle 40-ne.

Mind ajavad muigama need väljendid "mutikingad" ja mutisoeng" :D Ma 40 eluaasta kukkudes küll oma pikki juukseid maha ei lõiganud.
Ühed "mutkingad" on mul küll. Jana toode. Heledas toonis. Konts on selline veider. Ma ei teagi, miks ma nad üldse soetasin? Pole veel kordagi kandnud.
Ca 5 aastat on need karbis seisnud. Tegelikult on ilusad kingad, lihtsalt vanus pole veel sealmaal, et neid kanda :)

Siia ma ei oska (enda klõpsatud) pilti lisada, muidu küsiksin ka teie arvamust nende kingade kohta. Puhtalt huvi pärast.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2025 22:02Kui inimesel on lapsest saati käsn keset nina, siis pole mõtet ära lõigata, sest kaunimaks niikuinii ei tee ja läheb teist nägu?
Milleks see liialdus vajalik oli?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2025 17:36See aafriklannade stiil siis siin:

Pilt

Pilt
Kuidas need pussakad peas püsivad?
Külaline

Guest kirjutas: 25 Juul 2025 01:37
Kuidas need pussakad peas püsivad?
Väga hästi, tänan küsimast. Eestlastele omase lamekukla puhul muidugi ei pruugi nii hästi minna. Sul muidu mütsipussakas püsib peas või on sellega ka probleeme?
Külaline

KokfeAJik kirjutas: 25 Juul 2025 07:33 Mina kannan, mis mulle meeldib – kuni surmani! Vanadus ei määra, mis ma selga panen...! :D :D :D
Kui mulle meeldib värviline ja stiilne, siis nii olgu.

Viimati muutis KokfeAJik, 25 Juul 2025 08:26, muudetud 6 korda kokku
Kui selle kasutaja teksti tsiteerida, siis tuleb kaasa üks meeletu joru muud jama. Ma arvan, et see on mingi robot või scammer, kes siia mingil põhjusel sulanduda proovib. Liitus täna öösel.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 1 külaline