Kõrini Ukraina sõja uudistest

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 16 Juun 2025 17:16Küll sa oled saamatu
Maakaart on tore asi, aga ma sooviks, et sa pakuks mõne konkreetse riigi sealt kaardi pealt välja Ukraina kandis, keda Venemaa saaks hakata vallutama järgmisena. Piisab paarist riigi nimest.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2025 16:59 Miks Venemaa meid peaks ründama, loogilisem oleks Ukraina kandist järgmised riigid ära vallutada.
Miks peaks. Põhimõtte pärast on vaja.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Juun 2025 17:31
Külaline kirjutas: 16 Juun 2025 17:16Küll sa oled saamatu
Maakaart on tore asi, aga ma sooviks, et sa pakuks mõne konkreetse riigi sealt kaardi pealt välja Ukraina kandis, keda Venemaa saaks hakata vallutama järgmisena. Piisab paarist riigi nimest.
Pole küll sama inimene, aga ma võin aidata, kui sa ise ei oska kaardilt lugeda - Moldova, Rumeenia, Poola, Slovakkia, Leedu, Läti, Eesti - viimased pole küll sellel kaardil näha, aga väike boonus sulle! Ungarit ma ei nimetanud, sest Ungarit pole Venemaal vaja vallutada, lubavad niisama tulla, pakuvad ka teed ja küpsiseid.
Külaline

Ei tea midagi, Eesti ka Pätsu ajal pakkus kõike, aga abi ei olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2025 17:37Pole küll sama inimene, aga ma võin aidata, kui sa ise ei oska kaardilt lugeda - Moldova, Rumeenia, Poola, Slovakkia, Leedu, Läti, Eesti
Et siis Eesti on ka Ukraina kandis? Inimene küsis, miks Venemaa peaks meid ründama, kui ta võib Ukraina kandis mõne riigi vallutada. Nüüd selgub, et kuna meie oleme ka Ukraina kandis, siis võib Venemaa ka meid rünnata. Asi selge.
Külaline

Sa ei saanud aru kuidas sealt lõunast riik-riigilt oleks loogiline tulla? Mis sinu peas rikkis on?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2025 17:44
Külaline kirjutas: 16 Juun 2025 17:37Pole küll sama inimene, aga ma võin aidata, kui sa ise ei oska kaardilt lugeda - Moldova, Rumeenia, Poola, Slovakkia, Leedu, Läti, Eesti
Et siis Eesti on ka Ukraina kandis? Inimene küsis, miks Venemaa peaks meid ründama, kui ta võib Ukraina kandis mõne riigi vallutada. Nüüd selgub, et kuna meie oleme ka Ukraina kandis, siis võib Venemaa ka meid rünnata. Asi selge.
No ma räägin, et need isehakanud sõjaeksperdid siin on lihtsalt parimad. Muid argumente tuua ei osata, kui Putin on kõik oma peas paika pannud, et venelased on loll ajudeta mass, venelased tahavad vallutada ja veel mõned huvitavad teooriad. 😀 Selles mõttes täitsa humoorikas lugemine.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 1970 04:14 No ma räägin, et need isehakanud sõjaeksperdid siin on lihtsalt parimad. Muid argumente tuua ei osata, kui Putin on kõik oma peas paika pannud, et venelased on loll ajudeta mass, venelased tahavad vallutada ja veel mõned huvitavad teooriad. 😀 Selles mõttes täitsa humoorikas lugemine.
Puutini on hull.
Sina oled see kes tahab argumente.
Puutin nii ei mõtle. Ta on kibestunud ja tal pole vaja argumente. Tema tahab purustada, hävitada ja pommitada teisi.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Juun 2025 17:47 Sa ei saanud aru kuidas sealt lõunast riik-riigilt oleks loogiline tulla? Mis sinu peas rikkis on?
Ära halvusta, mul on ajud täitsa olemas. Sa räägi parem täpsemalt, kuidas see riik riigilt tulemine käib. Nii konkreetselt, nimeta julgelt riike. Siis tean mina ka. Sa tundud sõjanduse vallas ekspert olema ja ma kuulaks sind meeleldi. Ära häbene, räägi!
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2025 19:33 ma kuulaks sind meeleldi
no kuidas sa siin :lol: kuulata saad
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2025 19:06 Puutini on hull.
Puutin nii ei mõtle. Ta on kibestunud ja tal pole vaja argumente. Tema tahab purustada, hävitada ja pommitada teisi.
Selline sisukas ülevaade siis olukorrast.

Kui Putin tahaks purustada ja hävitada, siis ta oleks seda juba ammu teinud, nagu tegi üks teine mees Lähis-Idas.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2025 19:38 Kui Putin tahaks purustada ja hävitada
Mina tean, et ta teeb seda ukrainas.
Mida ta seal sinu arust teeb? Vabastab?
Külaline

Puutin on ju väga solvunud. Keegi ei austa teda.
Selliselt mõtlev puutin pommitabki. Pole tal mingit muud mõtet vaja. Sellest talle piisab. Mingit sisukust tal pole vaja.
Kätte maksta on tema soov. Nii lihtne see tal ongi.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 16 Juun 2025 19:06
Külaline kirjutas: 01 Jaan 1970 04:14 No ma räägin, et need isehakanud sõjaeksperdid siin on lihtsalt parimad. Muid argumente tuua ei osata, kui Putin on kõik oma peas paika pannud, et venelased on loll ajudeta mass, venelased tahavad vallutada ja veel mõned huvitavad teooriad. 😀 Selles mõttes täitsa humoorikas lugemine.
Puutini on hull.
Ta ei ole hull, kuid tema iidolid on Peeter I, Stalin, Ivan Julm jt , kes on ennast ajalukku kirjutanud vallutustega ja impeeriumi suurendamisega ja selline on ka tema soov ajalukku minna, raha on tal ju piisavalt, kuid ta tahab, et teda tunnustataks samuti nagu eelpoolnimetatud, ta tahab olla maailmamastaabis tegija.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

puutini ongi maalimamastaabis kurjusejuur ja vaenlane nr1.
Hitler sündis uuesti puutini nahas.
Külaline

Vaadake venelaste küsitlemise alusel tehtud edetabelit maailma (maailma! mitte Venemaa) olulisimatest isikutest. Kellelgi on veel kahtlusi vene rahva vallutusihaluste osas? Stalin, Putin, Lenin, Suvorov, Žukov ... ja esimesed välismaalased on Newton ja Einstein kuskil teises kümnes ... https://www.facebook.com/photo?fbid=101 ... 5485282083 Kui link ei tööta, siis Rein Raua FB postitus.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2025 12:53 Vaadake venelaste küsitlemise alusel tehtud edetabelit maailma (maailma! mitte Venemaa) olulisimatest isikutest. Kellelgi on veel kahtlusi vene rahva vallutusihaluste osas? Stalin, Putin, Lenin, Suvorov, Žukov ... ja esimesed välismaalased on Newton ja Einstein kuskil teises kümnes ... https://www.facebook.com/photo?fbid=101 ... 5485282083 Kui link ei tööta, siis Rein Raua FB postitus.
Ei taha sellise idiootsuse peale isegi rohelist pöialt panna, kuigi väga informatiivne edetabel on. Hea teada venkude mõttemaailma (tegelt, eks see ole juba ammu teada). Ikka kõige kõvema käega diktaatorid on nende jaoks tegijad. Mida rohkem tapad, piinad, peksad, näljutad ja vangistad seda kõvem mees oled.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Juun 2025 14:15
Külaline kirjutas: 18 Juun 2025 12:53 Vaadake venelaste küsitlemise alusel tehtud edetabelit maailma (maailma! mitte Venemaa) olulisimatest isikutest. Kellelgi on veel kahtlusi vene rahva vallutusihaluste osas? Stalin, Putin, Lenin, Suvorov, Žukov ... ja esimesed välismaalased on Newton ja Einstein kuskil teises kümnes ... https://www.facebook.com/photo?fbid=101 ... 5485282083 Kui link ei tööta, siis Rein Raua FB postitus.
Ei taha sellise idiootsuse peale isegi rohelist pöialt panna, kuigi väga informatiivne edetabel on. Hea teada venkude mõttemaailma (tegelt, eks see ole juba ammu teada). Ikka kõige kõvema käega diktaatorid on nende jaoks tegijad. Mida rohkem tapad, piinad, peksad, näljutad ja vangistad seda kõvem mees oled.
Keegi seal kommentaarides arutleb, et tahaks näha võrdlust läbi ajaloo kõige hullemate vene ja muid rahvaid mõrvanud diktaatorite nimekirjaga - päris palju kattuvusi on. Isegi Ivan Julm oli kirjas.
Külaline

Ma ei saa enam aru, kuidas mõelda. Nagu elaks kahes maailmas korraga. Üks mis valmistub sõjaks. Teine mis kulgeb nagu ikka. Üks mis suurendab või tahab suurendada kaitsekulusid. Teine mis elab edasi ja mõtleb praegusele heaolule, suurtele maksudele, ja igapäevaelu raskustele või toredusele.
Külaline

Küll kuulutatakse, et Venemaal kõik peale elavjõu otsas ja samas paanika, et kohe ründab meid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 10 külalist