Kas tahate endale nooremat või vanemat partnerit, sõpra jne?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 05 Mai 2025 17:46
Külaline kirjutas: 01 Jaan 1970 03:55 Mis tunnetest sa räägid, sa pole temaga ju kuskil käinud-ei kontserdil, teatris, reisil, restoranis ega seksinud.
Arvad, et ainult nii tekivad tunded. Minul pole mittekunagi nii tekkinud tundeid.
Mis see siia puutub. Jutt oli sellest, et see teine inimene vist ei teagi, et tal kellegagi peaks suured tunded ja suhe olema, sest nad pole kunagi kuskil koos käinud ega midagi koos teinud. Oled sama imelik nagu see Tolmukübe, väga ebaadekvaatsed vastused kogu aeg.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 05 Mai 2025 17:17
Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 16:23
Tolmukübe kirjutas: 03 Mai 2025 14:54 Inimene pakkus välja, et vbl oled liiga ilus, ja mina nõustusin, et vbl ehk tõesti, aga kindalt ju ei tea. Kust mina kindlalt peaks teadma, miks ta ei suhtle?
Mina ei ole see kes siin teemas kindlas kõneviisis nii ütles, et sa nii arvad.
Aga mina olen see kes selle variandi välja pakkus, et ka nii võib olla. Jah vähe usutav, et kui naine ise initsiatiivi välja näitab, et siis sel põhjusel mehed loobuvad. Või tegelt, minesatea kui liiga agaralt peale käia, siis võib ka huvi ära kaduda.
Aga praegu ma arvan, et isegi kui tal oli huvi, siis pere juurest jalga lasta ka nii kerge pole midagi. Seda enam kui lapsed ka on juba.

Ega ei pea ju pere juurest jalga laskma. Oleks siis mingi inimlik kontaktki. Seda ka pole. Suured tunded, veel mitu asja (ei täpsusta) ja tutkit, brat. Imelik. Noh, pole, siis pole, mis seal's ikka. Ainult et imelik on, et pole. Oleks niisama nö meeldiv inimene naeratanud ja sügavalt silma vaadanud ja siis midagi ei järgneks, siis ju saaks aru, kui midagi pole, et see poleks imelik. Aga, arvestades asjaolusid (mida ma ei täpsusta), on ikka imelik küll. Aga ega midagi teha pole. Inimesi on igasuguseid.
Minu arust on antud kontekstis ikka ülioluline ära mainida seda "täpsustamata asjaolu". Vastasel juhul tekibki siinsetel vale pilt teie "suhtest". Oleme ju siin anonüümsed. Nii et mis see mees tegi sellist, et sa hakkasid arvama, et teil midagi on?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Mai 2025 17:50
Külaline kirjutas: 01 Jaan 1970 03:55 Mis tunnetest sa räägid, sa pole temaga ju kuskil käinud-ei kontserdil, teatris, reisil, restoranis ega seksinud.
Arvad, et ainult nii tekivad tunded. Minul pole mittekunagi nii tekkinud tundeid.
Mis see siia puutub. Jutt oli sellest, et see teine inimene vist ei teagi, et tal kellegagi peaks suured tunded ja suhe olema, sest nad pole kunagi kuskil koos käinud ega midagi koos teinud. Oled sama imelik nagu see Tolmukübe, väga ebaadekvaatsed vastused kogu aeg.
Mina olen küll aru saanud, et teine teab tema tunnetest ja isegi vastastikune oli. On mul õigus Tolmukübe?
Külaline

Guest kirjutas: 05 Mai 2025 18:41
Mina olen küll aru saanud, et teine teab tema tunnetest ja isegi vastastikune oli. On mul õigus Tolmukübe?
Tunnetest teab küll, aga see vastastikune asi on jäänud lahtiseks. Tolmukübe arvab jah, et oli suur armastus ja hingesugulus, aga kuna Tolmukübe ei oska inimeste käitumist adekvaatselt tõlgendada, siis pole see päris kindel.
Rissel
Kontakt:

Postitus Postitas Rissel »

Tavaliselt sõltub see eemsärgist. Kui soov koos aega viita - kontserdil, teatris ja söömas käia ning maailmaasju arutada, pole oluline vanus, vaid intellektuaalne võimekus ja sarnased huvid. Kui soov leida voodikaaslast, siis on juba kaks eeldust:1) 50+ vanuses (on erandeid mudiugi ka) mehed ei ole enam oma võimete tipul ja võivad komplekside/hirmude tõttu ülemäära "tagasihoidlikeks" osutada.2) Keemia. Ehk mis kedagi sütitab. 50+ vanuses võivad endiselt ahvatleda teatud välimuse või omadustega inimesed (näiteks treenitud kehaga heas vormis), aga osutuda selles vanuses juba kättesaamatuks.
50aastased mehed eelistavad laias laastus 35-40 aastaseid naisi ja 50 aastased naised teoreetiliselt küll endavanuseid või veidi nooremaid, aga kuna neid ei saa, siis jääksid üle 60 aastased mehed. Kes omakorda heameelega võtaksid 50+ naise, aga enamasti peavad naised ise neid liiga vanaks. Sõltuvalt siis suhte eesmärgist. Nii et siia on soovide ja vajaduste vastuolu sisse kirjutatud. :P
Külaline

Rissel kirjutas: 05 Mai 2025 22:15 T50 aastased naised teoreetiliselt küll endavanuseid või veidi nooremaid, aga kuna neid ei saa, siis jääksid üle 60 aastased mehed. Kes omakorda heameelega võtaksid 50+ naise, aga enamasti peavad naised ise neid liiga vanaks. Sõltuvalt siis suhte eesmärgist. Nii et siia on soovide ja vajaduste vastuolu sisse kirjutatud. :P
Jura! Muidugi saavad 50 naised endavanuseid ning endast nooremaid mehi. Ausalt öeldes ei teagi ühtki lahkuläinud naist, kelle uus mees oleks temast vanem.
Külaline

Rissel kirjutas: 05 Mai 2025 22:15 Tavaliselt sõltub see eemsärgist. Kui soov koos aega viita - kontserdil, teatris ja söömas käia ning maailmaasju arutada, pole oluline vanus, vaid intellektuaalne võimekus ja sarnased huvid. Kui soov leida voodikaaslast, siis on juba kaks eeldust:1) 50+ vanuses (on erandeid mudiugi ka) mehed ei ole enam oma võimete tipul ja võivad komplekside/hirmude tõttu ülemäära "tagasihoidlikeks" osutada.2) Keemia. Ehk mis kedagi sütitab. 50+ vanuses võivad endiselt ahvatleda teatud välimuse või omadustega inimesed (näiteks treenitud kehaga heas vormis), aga osutuda selles vanuses juba kättesaamatuks.
50aastased mehed eelistavad laias laastus 35-40 aastaseid naisi ja 50 aastased naised teoreetiliselt küll endavanuseid või veidi nooremaid, aga kuna neid ei saa, siis jääksid üle 60 aastased mehed. Kes omakorda heameelega võtaksid 50+ naise, aga enamasti peavad naised ise neid liiga vanaks. Sõltuvalt siis suhte eesmärgist. Nii et siia on soovide ja vajaduste vastuolu sisse kirjutatud. :P
Kust need sinu andmed pärinevad, et 50+ naised endavanuseid või endast nooremaid mehi ei saa? Tavaliselt ajab seda jora siin üks foorumi püsikliendist vanamees. A nüüd tuleb välja, et sellise arvamusega tegelasi on veelgi? Ilmselt ka keegi meesterahvas, kel sama kiiks kui foorumi vanamehel.

P S Mina olen 52 ja tahaksin endavanust või paar aastat vanemat meest, aga mind ajavad taga ca 14-aastat nooremad mehed, kes mind näiteks kohe üldse ei paelu.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mai 2025 00:06 P S Mina olen 52 ja tahaksin endavanust või paar aastat vanemat meest, aga mind ajavad taga ca 14-aastat nooremad mehed, kes mind näiteks kohe üldse ei paelu.
Sa selle ühe järgi ka ära üldista.
Ja see jutt ma pakun on üldises plaanis.
Kõik oleneb ikka kuidas muidu teine on.
Külaline

Kui naine on ilus ja vormis, siis saab 50 aastaselt küll nooremaid mehi, aga kui tavaline memm, siis ei saa.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Mai 2025 09:28 Kui naine on ilus ja vormis, siis saab 50 aastaselt küll nooremaid mehi, aga kui tavaline memm, siis ei saa.
Tavaline memm saab omasuguseid nooremaid mehi-pakse ja mittemidagiütlevaid.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 05 Mai 2025 18:41
On küll. Mõlemid näitasid üksteisele omi tundeid välja.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 05 Mai 2025 17:24
Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 16:23
Mina ei ole see kes siin teemas kindlas kõneviisis nii ütles, et sa nii arvad.
Aga mina olen see kes selle variandi välja pakkus, et ka nii võib olla. Jah vähe usutav, et kui naine ise initsiatiivi välja näitab, et siis sel põhjusel mehed loobuvad. Või tegelt, minesatea kui liiga agaralt peale käia, siis võib ka huvi ära kaduda.
Aga praegu ma arvan, et isegi kui tal oli huvi, siis pere juurest jalga lasta ka nii kerge pole midagi. Seda enam kui lapsed ka on juba.

Ega ei pea ju pere juurest jalga laskma. Oleks siis mingi inimlik kontaktki. Seda ka pole. Suured tunded, veel mitu asja (ei täpsusta) ja tutkit, brat. Imelik. Noh, pole, siis pole, mis seal's ikka. Ainult et imelik on, et pole. Oleks niisama nö meeldiv inimene naeratanud ja sügavalt silma vaadanud ja siis midagi ei järgneks, siis ju saaks aru, kui midagi pole, et see poleks imelik. Aga, arvestades asjaolusid (mida ma ei täpsusta), on ikka imelik küll. Aga ega midagi teha pole. Inimesi on igasuguseid.
Mis tunnetest sa räägid, sa pole temaga ju kuskil käinud-ei kontserdil, teatris, reisil, restoranis ega seksinud.
Mõnel ikka tõesti loogika jõhkralt lonkab. Selleks ei pea ju üldse mingeid tundeid olema, et koos käia kontserdil, restos, kus iganes. Seksida saab ka väga edukalt ilma tunneteta. Räägingi tunnetest, mis on olemas. Restosse võid sa võõra mehega ka esmakohtingule minna, mis tundeid mul tema suhtes olema peaks siis? Tunded kas on, või nad ei ole. Kui on tunded ja hoiab eemale, on nagu imelik. Kui tundeid pole ja hoiab eemale, siis miski muu ka ei seo, seetõttu saabki eemale hoida. Aga tunded olid aastaid tagasi, vbl nüüdseks on lahtunud, näiteks. Siis ei annagi näole. Ja muud põhjust ka pole, et välja ilmuda.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 06 Mai 2025 14:42Mõlemid näitasid üksteisele omi tundeid välja.
Kas tõesti suudlesite? Kaugemale ilmselt ei läinud?
Külaline

Guest kirjutas: 06 Mai 2025 14:54
Tolmukübe kirjutas: 06 Mai 2025 14:42Mõlemid näitasid üksteisele omi tundeid välja.
Kas tõesti suudlesite? Kaugemale ilmselt ei läinud?
Kas ei olnud eelmine kord jutuks, et mees oli küllaltki sõbralik ja vist korra ka naeratas töö juures. Muud ei olnud.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 06 Mai 2025 14:51
Külaline kirjutas: 05 Mai 2025 17:24

Mis tunnetest sa räägid, sa pole temaga ju kuskil käinud-ei kontserdil, teatris, reisil, restoranis ega seksinud.
Mõnel ikka tõesti loogika jõhkralt lonkab. Selleks ei pea ju üldse mingeid tundeid olema, et koos käia kontserdil, restos, kus iganes. Seksida saab ka väga edukalt ilma tunneteta. Räägingi tunnetest, mis on olemas. Restosse võid sa võõra mehega ka esmakohtingule minna, mis tundeid mul tema suhtes olema peaks siis? Tunded kas on, või nad ei ole. Kui on tunded ja hoiab eemale, on nagu imelik. Kui tundeid pole ja hoiab eemale, siis miski muu ka ei seo, seetõttu saabki eemale hoida. Aga tunded olid aastaid tagasi, vbl nüüdseks on lahtunud, näiteks. Siis ei annagi näole. Ja muud põhjust ka pole, et välja ilmuda.
Sul ikka endal on kõik peas jumala loogikavaba. Saad sa inimene aru, ta ei soovinud sinuga mitte kusagil käia ega aega veeta, tal pole mitte mingeid tundeid eales olnud. See kõik on sinu väljamõeldis!
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mai 2025 15:15 Sul ikka endal on kõik peas jumala loogikavaba. Saad sa inimene aru, ta ei soovinud sinuga mitte kusagil käia ega aega veeta, tal pole mitte mingeid tundeid eales olnud. See kõik on sinu väljamõeldis!
Sa olid juures, et tead nii kindlalt. Ma ei ütle, et nii pole, aga väita ka ei saa, kui sa just selle abikaasa naine pole.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Mai 2025 15:43
Külaline kirjutas: 06 Mai 2025 15:15 Sul ikka endal on kõik peas jumala loogikavaba. Saad sa inimene aru, ta ei soovinud sinuga mitte kusagil käia ega aega veeta, tal pole mitte mingeid tundeid eales olnud. See kõik on sinu väljamõeldis!
Sa olid juures, et tead nii kindlalt. Ma ei ütle, et nii pole, aga väita ka ei saa, kui sa just selle abikaasa naine pole.
Antud naispool on sellest varem rääkinud. Et see mees vaatas teda ühel korral teatud pilguga ning oli temaga suheldes viisakas. Kogu lugu. Kui sa näed siin tundeid, siis oled samasugune haige stalker.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Mai 2025 17:22
Guest kirjutas: 06 Mai 2025 15:43
Antud naispool on sellest varem rääkinud. Et see mees vaatas teda ühel korral teatud pilguga ning oli temaga suheldes viisakas. Kogu lugu. Kui sa näed siin tundeid, siis oled samasugune haige stalker.
Mul oli sarnast meeles aga kuna ei tahtnud eksida, käisin lausa ekstra otsimas 😁

Tolmukübe
Post 01 Dec 2024 15:33

Nojaa, just, tahan suhelda, aga tema ei reageeri minu kontakti võtmistele. Nüüd pole mitu aastat kirjutanud ka. Kaua sa ikka kirjutad, kui ei vastata. Ometigi näitas suuri tundeid ja sõprust välja kunagi. Ei tea, kas need kaovad siis ära? Mõtled ju, et nii on loogiline, et ta minuga tegemist teeks. Ma saan aru, kui oleks minu suhtes kogu aeg ükskõikne olnud, mis sealt siis ikka oodata.
Tolmukübe

ReportQuote

Post 04 Dec 2024 10:27

Külaline wrote: ↑

Külaline wrote: ↑

Tolmukübe wrote: ↑Nojaa, just, tahan suhelda, aga tema ei reageeri minu kontakti võtmistele. Nüüd pole mitu aastat kirjutanud ka. Kaua sa ikka kirjutad, kui ei vastata. Ometigi näitas suuri tundeid ja sõprust välja kunagi. Ei tea, kas need kaovad siis ära? Mõtled ju, et nii on loogiline, et ta minuga tegemist teeks. Ma saan aru, kui oleks minu suhtes kogu aeg ükskõikne olnud, mis sealt siis ikka oodata..

Kas teil oli varem mingi suhe ka? Tema näitas tundeid aga sina?

Oli teil varem suhe või mitte?

Eraelus ei olnud. Töö juures mõlemad näitasid väga suuri tundeid välja, aga sealt edasi ei läinud. Mõlemad näitasid välja ka pooldavat suhtlust ja sõprust. Mina mõtlesin, et kui nii, siis võib ju asja edasi viia, kirjutasin talle (iga nädal kokku ei saanud), kutsusin välja, aga tema ei reageerinud. See-tõttu mõtlengi, mis see oli. Võib-olla lihtsalt selline inimene, tunded käivad peal ja siis kaovad ära. Igasuguseid inimesi ju on. Mõni armub ehk tihti või tugevalt, ei pruukinud ma tal ju esimene juhus olla, aga siis teab juba kogemustest, et varsti asjaga finito, et seega pole mõtet edasi sebida (aus inimene, ei kasutanud mind ära). Võib ju selline inimene olla.. ?

Ja lisaks siia kübeme muid mõttevälgatusi ja avaldusi, siis tegemist on ilmselt kohtlase inimesega.
Ma üldse nagu oyse paha pärast seda mõtle. Aga päris loogilise mõtlemisega see inimebe olla ei saa.

Eriti kui tagamaid ei selgita(neid polegi reaalselt).
Külaline

Tolmukübe, kuidas kommenteerid? Käisite siis kuskil koos ja oli suhe või kujutasid kõike ette? Ja oled tegelt stalker.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mai 2025 17:22 Et see mees vaatas teda ühel korral teatud pilguga

Kui sa näed siin tundeid, siis oled samasugune haige stalker.
Milline see teatud pilk välja näeb? Mingi ihara pilguga?
Ja mis tähendab stalker?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist