Ma identifitseerin ennast sajajalgsena. Sellepärast.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:50 Siin on ühel kõik sussid.
Kes magavad abikaasadega eraldi magamistubades?
-
Külaline
-
Külaline
Lastetu,mehetu on rääkinud.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 09:20 Uskumatu kui palju neid susse naisi on. Seksuaalrevolutsioon oli kuuekümnendatel. Praeguseks võiks ju küll isegi need kõige tuhmimad juba hakata asjadest aru saama. Aga ei! paneme omale spiraali sisse ja sööme peoga hormoone peale. Peaasi, et mees…
-
Külaline
Sa ei tsiteeri küll mind, aga olen selle kommenteerijaga 100% nõus. Mul on mees (kooselu/abielu 37 aastat) ja mul on 4 last.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 01:13Lastetu,mehetu on rääkinud.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 09:20 Uskumatu kui palju neid susse naisi on. Seksuaalrevolutsioon oli kuuekümnendatel. Praeguseks võiks ju küll isegi need kõige tuhmimad juba hakata asjadest aru saama. Aga ei! paneme omale spiraali sisse ja sööme peoga hormoone peale. Peaasi, et mees…
Sinu jaoks on tubli naine see, kes mehe ees lömitab?
-
Külaline
Ta tsiteerib mind. Kooselu 25 aastat, 2 lastKülaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 21:25Sa ei tsiteeri küll mind, aga olen selle kommenteerijaga 100% nõus. Mul on mees (kooselu/abielu 37 aastat) ja mul on 4 last.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 01:13Lastetu,mehetu on rääkinud.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 09:20 Uskumatu kui palju neid susse naisi on. Seksuaalrevolutsioon oli kuuekümnendatel. Praeguseks võiks ju küll isegi need kõige tuhmimad juba hakata asjadest aru saama. Aga ei! paneme omale spiraali sisse ja sööme peoga hormoone peale. Peaasi, et mees…
-
Külaline
No täpselt. On mind ka tsiteerinud, vastamiseks ei ole põhjust näinud. Las möliseb omaette.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 21:42Ta tsiteerib mind. Kooselu 25 aastat, 2 lastAga ma ei viitsinud talle vastata. Liiga tühi koht.
-
Külaline
Ma ei ole küll see, kellele sa vastad, aga kas sinu arust on end spiraaliga kaitsev naine mehe ees lömitaja? Iga inimese asi on iseennast kaitsta. Kes ei taha lapsi, see selle eest ka hoolitseb. Lihtne. Sinu ja mõne sinu kaasakoogutaja väited on lihtsalt uskumatud. Häbi.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 21:25Sa ei tsiteeri küll mind, aga olen selle kommenteerijaga 100% nõus. Mul on mees (kooselu/abielu 37 aastat) ja mul on 4 last.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 01:13Lastetu,mehetu on rääkinud.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 09:20 Uskumatu kui palju neid susse naisi on. Seksuaalrevolutsioon oli kuuekümnendatel. Praeguseks võiks ju küll isegi need kõige tuhmimad juba hakata asjadest aru saama. Aga ei! paneme omale spiraali sisse ja sööme peoga hormoone peale. Peaasi, et mees…
-
Külaline
Minu jaoks on lömitaja see, kes leiab, et rasedusest hoidumine on AINULT NAISE MURE! Ja sinu arvates see ongi ainult naiste mure!Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 21:53Ma ei ole küll see, kellele sa vastad, aga kas sinu arust on end spiraaliga kaitsev naine mehe ees lömitaja? Iga inimese asi on iseennast kaitsta. Kes ei taha lapsi, see selle eest ka hoolitseb. Lihtne. Sinu ja mõne sinu kaasakoogutaja väited on lihtsalt uskumatud. Häbi.
Sa tahad öelda, et paarid, kus naised kasutavad spiraali, ei taha lapsi saada ainult naised? Mehed kõik tahaksid?
Tõesti häbi, et tänapäeval veel nii allaheitlikke ja madala seksuaalharitusega naisi on olemas.
-
Külaline
Kui keegi ütleks, et pean end naisena steriliseerima-saadaksin kukele. Samuti ei leia, et seda oppi peaks tegema mees. Mees saab kasutada kondoomi, mina endale sobivat vahendit.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:12Minu jaoks on lömitaja see, kes leiab, et rasedusest hoidumine on AINULT NAISE MURE! Ja sinu arvates see ongi ainult naiste mure!Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 21:53Ma ei ole küll see, kellele sa vastad, aga kas sinu arust on end spiraaliga kaitsev naine mehe ees lömitaja? Iga inimese asi on iseennast kaitsta. Kes ei taha lapsi, see selle eest ka hoolitseb. Lihtne. Sinu ja mõne sinu kaasakoogutaja väited on lihtsalt uskumatud. Häbi.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 21:25
Sa ei tsiteeri küll mind, aga olen selle kommenteerijaga 100% nõus. Mul on mees (kooselu/abielu 37 aastat) ja mul on 4 last.
Sa tahad öelda, et paarid, kus naised kasutavad spiraali, ei taha lapsi saada ainult naised? Mehed kõik tahaksid?
Tõesti häbi, et tänapäeval veel nii allaheitlikke ja madala seksuaalharitusega naisi on olemas.
Allaheitlik ja madal seksuaalharitus? Iga teine naine on allaheitlikum, kui mina, seega loll jutt suhu tagasi. Milles väljendub mu madal seksuaalharitus? Selles, et tean, milliseid vahendeid saab kasutada? Mul pole probleeme, paistab, et sul on neid kõvasti, hoolimata sellest, et terve pere steriliseeritud. Äkki seetõttu oledki nii õel?
-
Külaline
Sa ei saa isegi mitte aru, millest jutt on. Jajah, keegi ütleb sulle,et sa pead steriliseerima. Sa elad mingis hitlerjugendis oma peas? Aga tee, mis tahad, peaasi, et mehe hais majas. üldse ei ole sa allaheitlik naine, ei oleKülaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:57Kui keegi ütleks, et pean end naisena steriliseerima-saadaksin kukele. Samuti ei leia, et seda oppi peaks tegema mees. Mees saab kasutada kondoomi, mina endale sobivat vahendit.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:12Minu jaoks on lömitaja see, kes leiab, et rasedusest hoidumine on AINULT NAISE MURE! Ja sinu arvates see ongi ainult naiste mure!Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 21:53
Ma ei ole küll see, kellele sa vastad, aga kas sinu arust on end spiraaliga kaitsev naine mehe ees lömitaja? Iga inimese asi on iseennast kaitsta. Kes ei taha lapsi, see selle eest ka hoolitseb. Lihtne. Sinu ja mõne sinu kaasakoogutaja väited on lihtsalt uskumatud. Häbi.
Allaheitlik ja madal seksuaalharitus? Iga teine naine on allaheitlikum, kui mina, seega loll jutt suhu tagasi. Milles väljendub mu madal seksuaalharitus? Selles, et tean, milliseid vahendeid saab kasutada? Mul pole probleeme, paistab, et sul on neid kõvasti, hoolimata sellest, et terve pere steriliseeritud. Äkki seetõttu oledki nii õel?![]()
-
Külaline
Täielik lammas, mulle pole üldse meest vaja, erinevalt sinust.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 23:04Sa ei saa isegi mitte aru, millest jutt on. Jajah, keegi ütleb sulle,et sa pead steriliseerima. Sa elad mingis hitlerjugendis oma peas? Aga tee, mis tahad, peaasi, et mehe hais majas. üldse ei ole sa allaheitlik naine, ei oleKülaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:57Kui keegi ütleks, et pean end naisena steriliseerima-saadaksin kukele. Samuti ei leia, et seda oppi peaks tegema mees. Mees saab kasutada kondoomi, mina endale sobivat vahendit.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:12
Minu jaoks on lömitaja see, kes leiab, et rasedusest hoidumine on AINULT NAISE MURE! Ja sinu arvates see ongi ainult naiste mure!
Allaheitlik ja madal seksuaalharitus? Iga teine naine on allaheitlikum, kui mina, seega loll jutt suhu tagasi. Milles väljendub mu madal seksuaalharitus? Selles, et tean, milliseid vahendeid saab kasutada? Mul pole probleeme, paistab, et sul on neid kõvasti, hoolimata sellest, et terve pere steriliseeritud. Äkki seetõttu oledki nii õel?![]()
![]()
-
Külaline
Aga, kui mees ütleb, et SINA pead rasedusest hoidumisega tegelema, siis sa ei saadaks kukele? Sinu mees ju ei kasutaks kondoomi. Miks ta peaks, kui tal on allaheitlik naine, kes korraldab sellised "pisi-olmemured" käratult ära?Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:57Kui keegi ütleks, et pean end naisena steriliseerima-saadaksin kukele. Samuti ei leia, et seda oppi peaks tegema mees. Mees saab kasutada kondoomi, mina endale sobivat vahendit.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:12Minu jaoks on lömitaja see, kes leiab, et rasedusest hoidumine on AINULT NAISE MURE! Ja sinu arvates see ongi ainult naiste mure!Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 21:53
Ma ei ole küll see, kellele sa vastad, aga kas sinu arust on end spiraaliga kaitsev naine mehe ees lömitaja? Iga inimese asi on iseennast kaitsta. Kes ei taha lapsi, see selle eest ka hoolitseb. Lihtne. Sinu ja mõne sinu kaasakoogutaja väited on lihtsalt uskumatud. Häbi.
Me kõik teame, milliseid vahendeid saab kasutada. See ei puutu teemasse. Küsimus on selles, et miks see vahendite kasutamine peab naise "eralõbu" olema? Sellele küsimusele sa vastata ei oska.
Mis terve pere steriliseeritud?
-
Külaline
Mulle pole eales keegi nii öelnud. Mina teen oma eluga, mis tahan. Enne jätan seksimata, kui hakkaks kondoomiga seksima, see veel puudus.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 23:14Aga, kui mees ütleb, et SINA pead rasedusest hoidumisega tegelema, siis sa ei saadaks kukele? Sinu mees ju ei kasutaks kondoomi. Miks ta peaks, kui tal on allaheitlik naine, kes korraldab sellised "pisi-olmemured" käratult ära?Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:57Kui keegi ütleks, et pean end naisena steriliseerima-saadaksin kukele. Samuti ei leia, et seda oppi peaks tegema mees. Mees saab kasutada kondoomi, mina endale sobivat vahendit.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:12
Minu jaoks on lömitaja see, kes leiab, et rasedusest hoidumine on AINULT NAISE MURE! Ja sinu arvates see ongi ainult naiste mure!
-
Külaline
Mees on sul üksi steriliseeritud?Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 23:14Aga, kui mees ütleb, et SINA pead rasedusest hoidumisega tegelema, siis sa ei saadaks kukele? Sinu mees ju ei kasutaks kondoomi. Miks ta peaks, kui tal on allaheitlik naine, kes korraldab sellised "pisi-olmemured" käratult ära?Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:57Kui keegi ütleks, et pean end naisena steriliseerima-saadaksin kukele. Samuti ei leia, et seda oppi peaks tegema mees. Mees saab kasutada kondoomi, mina endale sobivat vahendit.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:12
Me kõik teame, milliseid vahendeid saab kasutada. See ei puutu teemasse. Küsimus on selles, et miks see vahendite kasutamine peab naise "eralõbu" olema? Sellele küsimusele sa vastata ei oska.
Mis terve pere steriliseeritud?![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Kes siis veel peaks olema?Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 23:19Mees on sul üksi steriliseeritud?Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 23:14Aga, kui mees ütleb, et SINA pead rasedusest hoidumisega tegelema, siis sa ei saadaks kukele? Sinu mees ju ei kasutaks kondoomi. Miks ta peaks, kui tal on allaheitlik naine, kes korraldab sellised "pisi-olmemured" käratult ära?Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:57
Kui keegi ütleks, et pean end naisena steriliseerima-saadaksin kukele. Samuti ei leia, et seda oppi peaks tegema mees. Mees saab kasutada kondoomi, mina endale sobivat vahendit.
Mis terve pere steriliseeritud?![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Täpsustan. Enne tegelen käsikiimlusega, kui hakkan kondoomiga seksima.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 23:18Enne jätan seksimata, kui hakkaks kondoomiga seksima, see veel puudus.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 23:18Mulle pole eales keegi nii öelnud. Mina teen oma eluga, mis tahan. Enne jätan seksimata, kui hakkaks kondoomiga seksima, see veel puudus.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 23:14Aga, kui mees ütleb, et SINA pead rasedusest hoidumisega tegelema, siis sa ei saadaks kukele? Sinu mees ju ei kasutaks kondoomi. Miks ta peaks, kui tal on allaheitlik naine, kes korraldab sellised "pisi-olmemured" käratult ära?Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:57
Kui keegi ütleks, et pean end naisena steriliseerima-saadaksin kukele. Samuti ei leia, et seda oppi peaks tegema mees. Mees saab kasutada kondoomi, mina endale sobivat vahendit.
Mitte sina ei hakkaks kondoomiga seksima, vaid su mees ei kasutaks iialgi kondoomi. Ja allaheitlik naine nõustub sellega. Ja vasektoomia ei tuleks iialgi kõne alla. Seega jah, sa loomulikult teed oma eluga, mida tahad. Õigemini, sa teed oma kehaga täpselt seda, mida su mees tahab.
-
Külaline
Täpselt naelapea pihta, aga samas mis see sinu perset torgib, kuidas ma elan?Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 23:24Õigemini, sa teed oma kehaga täpselt seda, mida su mees tahab.
-
Külaline
Esimene mõistlik lause su poolt. See on kyll tõsi, et see pole meie asi, millega sina lepid.
Aga mis on meie kõigi ühine asi, on see, et selliseid naisi, kes ikka veel arvavad, et “peaasi, et mees” - et neid oleks võimalikult vähe. Õnneks ongi neid 40’te hulgas vähem kui 70’te hulgas. Ja 20’te hulgas vähem kui 40’te hulgas. Jne.
Ühiskond liigub õiges suunas, aga nagu juuresolevalt pildilt näha, üsna aeglaselt.
-
Külaline
No kui sul nagunii meest pole, milleks sul siis see spiraal veel on? Niisama proovi mõttes lasid endale ka panna, et “mis tunne on”?Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 23:13Täielik lammas, mulle pole üldse meest vaja, erinevalt sinust.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 23:04Sa ei saa isegi mitte aru, millest jutt on. Jajah, keegi ütleb sulle,et sa pead steriliseerima. Sa elad mingis hitlerjugendis oma peas? Aga tee, mis tahad, peaasi, et mehe hais majas. üldse ei ole sa allaheitlik naine, ei oleKülaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:57
![]()
-
Külaline
Sest mehetu, kole femmarnats teab täpselt kuidas teised elama peavad. Aega tal selleks on, sest nii koledat ja õelat naisterahvast ei vaata ükski mees.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist