Rakett69
-
Külaline
Rakett69
Vaatan praegu järelvaatamisest (ilma helita), saate formaat on üsna tuttav, aga ikka tundub ebaõiglene, et kehakesi või isegi üksinda peab nelja vastu võistlema. Roheline võtskond oli supertubli, punastest oli kahju kui kaheksi jäid, edasine tundus juba loogiline. Samas siniste võistkonnas olid 2 tegelast täiesti passsivvsed, aeg-ajalt mõõdulinti hoidsid või mullaproove kogusid. Seega mulle jäi natule selgusetuks, mis aluselö teaduasteatrisse need 3 sinist välja valiti (et miks kõik 4 ei pääsenud). Teadusteater tundus üsna ebahuvitav ilma helita vaatamisel, miks üks roheline ja kõige passivsem sinine sinna väljalangemisvooru sattusid? Ainult kohtunike häälte põhjal? See roheliste kutt tundus tegija, no tal oli ka supertubli võistkonnakaaslane. Sinistest tundub ainult nende kapten asjali, see tüdruk ka suht. Vaatan edasi, ehk arvamused muutuvad, aga mis mulje teile jäi kes online vaatasid?
-
Külaline
Loobusin saate vaatamisest, sest "vanal ajal" korralikus koolis käinule on praegusaja noorte etteasted väga mannetud, välja arvatud eneseesitlus.
Ja siis imestame, et insenere pole.
*Mul endal on humanitaarharidus.
-
Külaline
Vaatasin edasi, kuigi ma pidasin siniste võistkonna kümnendikku kõige passiivsemaks, siis uskumatul kombel suutis ta 2.kursust võita. Jätkuvalt hoian pöialt ainsale allesjäänud rohelisele (kes tegelikult vist hooaega ei võitnud, kuigi oleks seda ilmselt väärinud). Imeline kuidas üks 17 aastane tüdruk kõiki tööriistu käsitleb, teistest kiiremini lahenduseb leiab.
-
Külaline
Mul vastupidi. "Vanal ajal" korralikus koolis käinuna, reaalained viied või tugevad neljad, ei saaks seal saates praegu mitte midagi tehtud. Nii palju ära unustanud. Täiesti mannetu tunne tekib.Guest kirjutas: ↑10 Juun 2025 01:59 Loobusin saate vaatamisest, sest "vanal ajal" korralikus koolis käinule on praegusaja noorte etteasted väga mannetud, välja arvatud eneseesitlus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist