Noor naine vana mehega on naise jaoks halb diil
-
Külaline
Mulle tundub, et keegi püüab siin oma isiklikku häiret "Vanaduses ihuüksinduses olla on luksus" kõikidele inimestele peale suruda. Vaene inimene, kes ei tea normaalsetest inimsuhetest mitte midagi!
-
Külaline
Ma pole küll see, kellest räägid, aga ütleks hoopis sinu kohta, et vaene inimene! Mis paneb sind arvama, et sina see inimsuhteekspert oled?Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 20:06 Mulle tundub, et keegi püüab siin oma isiklikku häiret "Vanaduses ihuüksinduses olla on luksus" kõikidele inimestele peale suruda. Vaene inimene, kes ei tea normaalsetest inimsuhetest mitte midagi!
-
Külaline
Aga mehel? Tekkib tunne, et ega temalt ei küsitaKülaline kirjutas: ↑07 Juun 2025 20:00Meie vanim laps on 33-aastane. Ja me oleme suhtes olnud oma mehega ligi 40 aastat. Ikka ei ole tunnet tekkinud, et "kurat, lase mul üksi olla!".
-
Külaline
Sul on tunne, et mees on minu juures vangis või?
-
Külaline
Kas sa oled üldse kunagi üksi elanud?Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 20:02Eksole, jah! Suhtesõltlane! Muidugi käin sõbrannadega reisil. Ja teen väga paljusid koduväliseid asju ilma temata. Lihtsalt, iga päev tahan koos olla ja elada koos temaga!Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 19:35Suhtesõltlane. Sõbrannadega siis reisidel ei käi?Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 11:38
Ja üksiolemise võimalus on mul täiesti olemas. Mõnikord suvel kasutan seda võimalust, aga rohkem kui paar päeva ma mehest lahus ei taha olla. Ei saa aru ja ei ütleks, et see üksiolemine, kui suvel näiteks üksinda maakoju lähen, oleks nii hiigelmõnus ja tohutu luksus.
-
Külaline
Ei saa aru, mis siin on vaja niimoodi vaielda. Mõnele meeldib üksi, mõnele koos, tore, kui on võimalik valida. Mina olin 20 aastat kooselus, 10 aastat üksi. Ja ütleks, et kooselu meeldis mulle rohkem. Samas peab see loomulikult olema just see õige inimene, kellega selline soov võiks üldse tekkida, et koos on parem kui üksi. Eks ole mul neid kooselupakkumisi olnud, aga nende inimestega ma ei ole seda soovinud, üksi on parem.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 8 külalist