Hei, rikkurid!

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 24 Mai 2025 20:26
Guest kirjutas: 24 Mai 2025 19:38 Noo mõtle miks neid ainult sinule pannakse.
Mis siin ikka pikalt mõelda- paar kadestajast rumalat inimest aktsioonis. Häbi peaks olema.
Ära arva. Mida on anonüümses foorumis kadestada? Mul on väga rikkaid sõpru ja tuttavaid, isegi neid, kellest tõesti tean, et on väga varakad, ei kadesta. Raha ei ole neile kellelegi erilist õnne toonud, tavalised inimesed tavaliste emotsioonidega. Ükski neist ei ärple oma varaga mitte kuskil, ei rõhuta oma investeeringuid ega räägi kinnisvarast, mida omavad.
Tundub, et väiklased inimesed tahavad pidevalt rõhutada, kui palju neil midagi on.
Külaline

Perekoolis oli 2 nimega ärplejaid, siis ei ole isegi nime. Milleks ometi??
Külaline

Guest kirjutas: 24 Mai 2025 21:23
Mis siin ikka pikalt mõelda- paar kadestajast rumalat inimest aktsioonis. Häbi peaks olema.
Ära arva. Mida on anonüümses foorumis kadestada? Mul on väga rikkaid sõpru ja tuttavaid, isegi neid, kellest tõesti tean, et on väga varakad, ei kadesta. Raha ei ole neile kellelegi erilist õnne toonud, tavalised inimesed tavaliste emotsioonidega. Ükski neist ei ärple oma varaga mitte kuskil, ei rõhuta oma investeeringuid ega räägi kinnisvarast, mida omavad.
Tundub, et väiklased inimesed tahavad pidevalt rõhutada, kui palju neil midagi on.
Idikas, loe teemat.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Mai 2025 21:08
Külaline kirjutas: 24 Mai 2025 21:05Mitmed kinnisvarad on tõesti umbes 14-15 aastat, seega tubli mälu. Istu, viis.
Sellest olen ma ammu aru saanud, aga miks sa seda erinevates teemades kogu aeg rõhutad? Kas anonüümses foorumis ärplemine annab sulle kuidagi parema enesetunde ja tõstab sinu enesehinnangut?
Kas ma ei tohi teemale vastata? Sinulaadset tonti ju nii häirib, eks. Kas sinu jaoks on see ärplemine? Mis sul peas valesti on? Vaesust võib rõhutada, see oleks sulle sobiv, eks, et sa end tunneksid ka kellegina, onju? Nõme alaväärne inimene oled, otsi abi.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Mai 2025 21:23
Miks sa siis ise rikas pole? Kust sina tead, mida su tuttavad kuskil anonüümselt teevad? Ikka jube palju arvad endast :lol:
Mul on samuti palju rikkaid sõpru, erinevalt sinust mina küll ei tea, kus nad mida räägivad ja kas raha on neile õnne või mitte õnne toonud.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Mai 2025 23:03Kas ma ei tohi teemale vastata? Sinulaadset tonti ju nii häirib, eks. Kas sinu jaoks on see ärplemine? Mis sul peas valesti on? Vaesust võib rõhutada, see oleks sulle sobiv, eks, et sa end tunneksid ka kellegina, onju? Nõme alaväärne inimene oled, otsi abi.
Vastan. Iga inimene võib selles foorumis kommenteerida. Teisi halvustada ei ole ilus, nagu sina tegema siin kipud. Kiunuda ja teistele diagnoose panna sulle meeldib, sellest olen ka aru saanud, aga vasta palun siis ka minu küsimusele. Kas see rõhutamine anonüümses foorumis tekitab mingi parema enesetunde ja sa saad sellest mingi rahulduse?
Külaline

Guest kirjutas: 24 Mai 2025 23:18
Külaline kirjutas: 24 Mai 2025 23:03Kas ma ei tohi teemale vastata? Sinulaadset tonti ju nii häirib, eks. Kas sinu jaoks on see ärplemine? Mis sul peas valesti on? Vaesust võib rõhutada, see oleks sulle sobiv, eks, et sa end tunneksid ka kellegina, onju? Nõme alaväärne inimene oled, otsi abi.
Vastan. Iga inimene võib selles foorumis kommenteerida. Teisi halvustada ei ole ilus, nagu sina tegema siin kipud. Kiunuda ja teistele diagnoose panna sulle meeldib, sellest olen ka aru saanud, aga vasta palun siis ka minu küsimusele. Kas see rõhutamine anonüümses foorumis tekitab mingi parema enesetunde ja sa saad sellest mingi rahulduse?
Kiunumine on madala sordi inimeste väljendus. Koledasti räägid.
Vastan-ei tekita, see on mu tavaline elu ja elukeskkond. See pole ärplemine. See, et sina nii tunned, näitab su madalat enesehinnangut. Sinulaadsele on seda raske seletada, sa ei saa ju aru. Minu ringkonnas selliseid pooletoobiseid pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Mai 2025 23:06Mul on samuti palju rikkaid sõpru, erinevalt sinust mina küll ei tea, kus nad mida räägivad ja kas raha on neile õnne või mitte õnne toonud.
Mina tean, sest nad on tõesti sõbrad, mitte "sõbrad". Lapsepõlvest saati oleme suhelnud kõigil teemadel, aastakümneid. Terve elu oleme koos veetnud ja teame, mis üksteise eludes toimub, mis emotsioonid kellelgi on ja mida keegi üle elab. Ka rikkad on täiesti tavalised inimesed.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Mai 2025 23:45See pole ärplemine. See, et sina nii tunned, näitab su madalat enesehinnangut. Sinulaadsele on seda raske seletada, sa ei saa ju aru. Minu ringkonnas selliseid pooletoobiseid pole.
Milleks see halvustamine, lugupeetud rikkur?
Külaline

Guest kirjutas: 24 Mai 2025 23:48
Külaline kirjutas: 24 Mai 2025 23:06Mul on samuti palju rikkaid sõpru, erinevalt sinust mina küll ei tea, kus nad mida räägivad ja kas raha on neile õnne või mitte õnne toonud.
Mina tean, sest nad on tõesti sõbrad, mitte "sõbrad". Lapsepõlvest saati oleme suhelnud kõigil teemadel, aastakümneid. Terve elu oleme koos veetnud ja teame, mis üksteise eludes toimub, mis emotsioonid kellelgi on ja mida keegi üle elab. Ka rikkad on täiesti tavalised inimesed.
Ongi tavalised. Mina olen ka. Minu ükski lähedane, 20-30 aastat, ei tea, et ma kuskil foorumis räägin, seega ära kujuta ette, et sa mingitest inimestest midagi tead. Mu oma meeski ei tea. Ammugi mitte sina. Seega-jube tähtis mutt, null teadmist ja kogemust. Ole parem vait.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Mai 2025 23:45Vastan-ei tekita, see on mu tavaline elu ja elukeskkond. See pole ärplemine.
Anonüümses internetifoorumis kiitlemine võib mõjutada inimese enesehinnangut mitmel viisil. Ühelt poolt võib see pakkuda ajutist enesekindluse tõusu, kuna positiivne tagasiside või teiste imetlus võib tekitada heaolutunde. Samas, kui kiitlemine põhineb liialdustel või ebatäpsustel, võib see viia enesehinnangu ebastabiilsuseni—kui kiitus kaob või keegi esitab väljakutse, võib inimene tunda end ebakindlalt.
Terve enesehinnang põhineb enese aktsepteerimisel ja realistlikul enesehinnangul, mitte ainult välistel kinnitustel. Kui kiitlemine on viis kompenseerida madalat enesehinnangut, võib see olla lühiajaline lahendus, mis ei aita pikaajaliselt enesekindlust kasvatada.
Külaline

Jube tüütu!

Tahaks nagu teemast lugeda, aga alati peab see rikas, 16 aastat noorema mehega tädi, teema üle võtma ja fookuse enda peale tõmbama.

Me teame ja usume, et oled rikas. Lase nüüd inimestel omavahel edasi suhelda.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Mai 2025 23:38 Jube tüütu!

Tahaks nagu teemast lugeda, aga alati peab see rikas, 16 aastat noorema mehega tädi, teema üle võtma ja fookuse enda peale tõmbama.

Kas sa äkki lõpetaksid oma valetamise? Mingit 16 aastat nooremat meest mul pole, see on neljaviiekümbiste solvaja väljamõeldis. Ärge nüüd erinevaid identiteete ka mulle toppige, eks. Üle viskab juba see 16a noorema iba.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Mai 2025 23:38 Jube tüütu!

Sind jälle alati häirib kõige rohkem see 16 aastat noorem mees. See tädi on sellega vast paar korda hüpanud, aga sina topid seda juba kümneid kordi igale poole. Saa üle juba kellegi nooremast mehest.
Külaline

Koht on väga ilus. Sel põhjusel ostaks küll.

See muidugi ka hea mõtet, et ideaalne laste mängumaaks. Väikeste printsessidele loss, kus pannakse uhked kleidid selga.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Mai 2025 08:31Mingit 16 aastat nooremat meest mul pole,
Kas andsid 16 aastat nooremale mehele hundipassi? Miks küll?
Külaline

Guest kirjutas: 26 Mai 2025 18:48
Külaline kirjutas: 26 Mai 2025 08:31Mingit 16 aastat nooremat meest mul pole,
Kas andsid 16 aastat nooremale mehele hundipassi? Miks küll?
Sa ei saa ikka veel aru, et pole kunagi olnudki? Nii lihtsalt lähetegi selle kibestunud vanamehe väljamõeldud pläma liimile? Ajuhiiglased :lol:
Külaline

See imeline loss on ikka müügis, hind ka vist sama. Kas kuulutamine on nii odav, et tasub lootusetuid kuulutusi lõputult avaldada?
https://www.kv.ee/neogootis-loss-valgja ... 12760.html
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 19:45 See imeline loss on ikka müügis, hind ka vist sama. Kas kuulutamine on nii odav, et tasub lootusetuid kuulutusi lõputult avaldada?
https://www.kv.ee/neogootis-loss-valgja ... 12760.html
Õudne. Investeeringuks ei sobi, elamiseks liiga suur. Minu maja, mis toob tulu, on 1100 ruutu suur ja Tallinnas. Ma väga ei näe, et maal selline investeering ära tasuks.
Külaline

Mõni venemaa rikkur oleks ehk ostnud, aga neid ka nüüd ei käi. On ikka idee selline meisterdada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Karlsson, Mai, Mauno ja 6 külalist