Hei, rikkurid!
-
Külaline
Hei, rikkurid!
Ostke loss ära https://www.kv.ee/neogootis-loss-valgja ... 12760.html
Täitsa uus https://www.ehitusuudised.ee/sisuturund ... moisahoone
-
Külaline
Kõiki asju võib osta. Mida nendega aga peale hakata?Guest kirjutas: ↑22 Mai 2025 23:07 Ostke loss ära https://www.kv.ee/neogootis-loss-valgja ... 12760.html
-
Külaline
Issver, milline kitš. Plaatidest loss, mis näeb välja nagu oleks Disneylandist kohale veetud. Huvitav oleks teada, kes selle ükskord ära ostab ja mis otstarbeks.
-
Külaline
Täitsa äge.Guest kirjutas: ↑23 Mai 2025 09:52 Issver, milline kitš. Plaatidest loss, mis näeb välja nagu oleks Disneylandist kohale veetud. Huvitav oleks teada, kes selle ükskord ära ostab ja mis otstarbeks.
Täiesti napakas.
Ma ei ütle, et seal ei võiks elada toredad inimesed või et inimesed ei võiks luua just sellist kodu, nagu tahavad, aga no et keegi tahabki elada kuskil, oleme ausad, täielikku kolkasse rajatud kergblokkidest ehitatud võltslossis, kus elutoa seinal ripub laest alla surnud ilves, on ikkagi naljakas mõelda.
Ma ei ütle, et seal ei võiks elada toredad inimesed või et inimesed ei võiks luua just sellist kodu, nagu tahavad, aga no et keegi tahabki elada kuskil, oleme ausad, täielikku kolkasse rajatud kergblokkidest ehitatud võltslossis, kus elutoa seinal ripub laest alla surnud ilves, on ikkagi naljakas mõelda.
-
Külaline
Maitsed on tõesti väga erinevad. Minul tekkis neid pilte vaadates tunne, et seal ei julgeks istuda ega astuda. Kõik on kuidagi nii paigutatud, et ruumi justkui on, aga mitte elamiseks vaid ainult kaugelt vaatamiseks. Justkui muuseumis.
See Disneystiil ei meeldi mulle samuti, aga nagu öeldud- maitse üle ei vaielda.
-
Külaline
Plokk on see sõna.iiR kirjutas: ↑23 Mai 2025 11:12 Täiesti napakas.
-
Külaline
Rahaliselt saaks seda osta küll, aga ei näe, kes midagi sellist võiks soovida. See pole originaal ja mingit lossi uusarendust ei soovi. Pakun, et kui hind oleks 800 000, võiks mõni endale maakoduks osta, see praegune hind on liig, mis liig.
-
Külaline
Ole nüüd ikka, mis 800 000Guest kirjutas: ↑23 Mai 2025 17:22 Rahaliselt saaks seda osta küll, aga ei näe, kes midagi sellist võiks soovida. See pole originaal ja mingit lossi uusarendust ei soovi. Pakun, et kui hind oleks 800 000, võiks mõni endale maakoduks osta, see praegune hind on liig, mis liig.
-
Külaline
Mina muidugi mitte. Minu jaoks ei ole sellel väärtust ja ma ei usu, et on olemas inimene, kes maksaks sellise jama eest 2,5 milli. Summa, mida ta küsib, on mul olemas, palju targema, perspektiivikama ning tootvama kinnisvara all.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2025 17:31Ole nüüd ikka, mis 800 000Guest kirjutas: ↑23 Mai 2025 17:22 Rahaliselt saaks seda osta küll, aga ei näe, kes midagi sellist võiks soovida. See pole originaal ja mingit lossi uusarendust ei soovi. Pakun, et kui hind oleks 800 000, võiks mõni endale maakoduks osta, see praegune hind on liig, mis liig.Sa tegelikult ei ostaks seda ka 200 000 eest va naljanina.
-
Külaline
Mul on küsimus, miks keegi kohtlane muudkui hahaasid topib? Kas sul on vaimne probleem?
-
Külaline
-
Külaline
Ma kujutan seda lossi ette näiteks mingi lastele suunatud atraktsioonina. Midagi Raputzeli-teemalist või Cantervilla mängumaa sarnast. Lastel oleks seal põnev ringi mütata. Eriti, kui ümbrust ka vastavaks muuta.iiR kirjutas: ↑23 Mai 2025 11:12 Täiesti napakas.
-
Külaline
Mis siin ikka pikalt mõelda- paar kadestajast rumalat inimest aktsioonis. Häbi peaks olema.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2025 19:38 Noo mõtle miks neid ainult sinule pannakse.
-
Külaline
Sehr gut! Oleme seda kümneid kordi siin foorumis lugenud. Mitmed kinnisvarad ja 16 aastat.....Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2025 19:26Summa, mida ta küsib, on mul olemas, palju targema, perspektiivikama ning tootvama kinnisvara all.
-
Külaline
Mitmed kinnisvarad on tõesti umbes 14-15 aastat, seega tubli mälu. Istu, viis.
-
Külaline
Sellest olen ma ammu aru saanud, aga miks sa seda erinevates teemades kogu aeg rõhutad? Kas anonüümses foorumis ärplemine annab sulle kuidagi parema enesetunde ja tõstab sinu enesehinnangut?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2025 21:05Mitmed kinnisvarad on tõesti umbes 14-15 aastat, seega tubli mälu. Istu, viis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Babyyoda, Karlsson, Mai, Mauno ja 6 külalist