Guest kirjutas: ↑05 Mai 2025 12:57 Mind küll ei häiri. Oma mehe puhul see pole üldse oluline (ei aja ja pole väga hull karvakasv) ja teiste meeste karvu ei näe eriti (rannas elan kaenlaaluse puhma nägemise ka üle). Tehke vähem probleemi kõigest. Ma olen näinud keemiaravi järel täiesti karvutut meest, vot mehelik selline vaatepilt küll ei ole, nagu teie igatsete- kaenla all karvutu, kubemest karvutu- nagu ülekasvanud poisstitt.
Kas mehed peaks ajama kaenlakarvu?
-
Külaline
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑05 Mai 2025 13:36Guest kirjutas: ↑05 Mai 2025 12:57 Mind küll ei häiri. Oma mehe puhul see pole üldse oluline (ei aja ja pole väga hull karvakasv) ja teiste meeste karvu ei näe eriti (rannas elan kaenlaaluse puhma nägemise ka üle). Tehke vähem probleemi kõigest. Ma olen näinud keemiaravi järel täiesti karvutut meest, vot mehelik selline vaatepilt küll ei ole, nagu teie igatsete- kaenla all karvutu, kubemest karvutu- nagu ülekasvanud poisstitt.
Kust sa välja lugesid, et igatseme karvutut meest?
-
Külaline
Ju on ta ise ka karvik ja mehega ühesugused, siis pole tõesti õigust kobiseda.Guest kirjutas: ↑05 Mai 2025 13:36Guest kirjutas: ↑05 Mai 2025 13:36Guest kirjutas: ↑05 Mai 2025 12:57 Mind küll ei häiri. Oma mehe puhul see pole üldse oluline (ei aja ja pole väga hull karvakasv) ja teiste meeste karvu ei näe eriti (rannas elan kaenlaaluse puhma nägemise ka üle). Tehke vähem probleemi kõigest. Ma olen näinud keemiaravi järel täiesti karvutut meest, vot mehelik selline vaatepilt küll ei ole, nagu teie igatsete- kaenla all karvutu, kubemest karvutu- nagu ülekasvanud poisstitt.
Kust sa välja lugesid, et igatseme karvutut meest?
Tema pole ilmselt kuulnud, aga enamik mehi ei vahata ennast, nii et karvutu ja karvanässu vahepeale jäävaid eksisteerib ka ilmas.
-
Külaline
Vanaldane "pervert" ei pea kaela või kubemekarvade pügamist enda eest hoolitsemiseks. See lõbu jäägu kapipededele nagu sina.
-
Külaline
Sama siin, vaheldus peab olema, mitmekesisus. Kui oma partner on "sealt" karvane, siis vahelduseks on ju hea karvutuga meeste ja naiste vahelist asja teha.Külaline kirjutas: ↑05 Mai 2025 13:36Mind küll ei häiri. Oma mehe puhul see pole üldse oluline (ei aja ja pole väga hull karvakasv) ja teiste meeste karvu ei näe eriti
-
Külaline
Naine ei saa olla kapipede.Guest kirjutas: ↑05 Mai 2025 23:11Vanaldane "pervert" ei pea kaela või kubemekarvade pügamist enda eest hoolitsemiseks. See lõbu jäägu kapipededele nagu sina.
Aga sina oled rõveduse tipp. Pole ime, et sind keegi tasuta ei taha.
-
Külaline
Ära valeta ennast naiseks siin.Guest kirjutas: ↑05 Mai 2025 23:27Naine ei saa olla kapipede.
Aga sina oled rõveduse tipp. Pole ime, et sind keegi tasuta ei taha.
-
Külaline
Sa pole vist normaalseid mehi näinudki. Arvad, et kõik on sinusugused peotagused, kusekollaste karvadega.
-
Külaline
Kusekollased karvad tekivad suitsetajal, mina ei suitseta, mul neid pole. Alkoholi tarbin väga vähesel määral. Talvel harjutan trenažööril, suvel sõidan rattaga, ja periooditi kasutan vaid deodoranti, ehk siis tavaliselt keemia järele ei haise. Sinusugune "naismees" ma ei ole!Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 13:01Sa pole vist normaalseid mehi näinudki. Arvad, et kõik on sinusugused peotagused, kusekollaste karvadega.
-
Külaline
Ma olen naine. Imelik mees, kes lõhna ei kasuta. Ma pole mitte ühtki sellist kohanud.Guest kirjutas: ↑09 Mai 2025 12:50Kusekollased karvad tekivad suitsetajal, mina ei suitseta, mul neid pole. Alkoholi tarbin väga vähesel määral. Talvel harjutan trenažööril, suvel sõidan rattaga, ja periooditi kasutan vaid deodoranti, ehk siis tavaliselt keemia järele ei haise. Sinusugune "naismees" ma ei ole!
-
Külaline
Teiste meeste karvkate ei häiri. Aga minu mehel peaksid olema kaenlaalused puhtad. Kube ka raseeritud, äärmisel juhul masinaga lühikeseks trimmitud. Nii palju, kui olen kuulnud, siis alla 35a mehed ikka hoolitsevad nende kahe piirkonna eest. Võibolla vanematel põlvkondadel on teised harjumused ja eelistused.
-
Külaline
Ei usu, et oled naine, mingi homo oled.Guest kirjutas: ↑09 Mai 2025 13:07Ma olen naine. Imelik mees, kes lõhna ei kasuta. Ma pole mitte ühtki sellist kohanud.Guest kirjutas: ↑09 Mai 2025 12:50Kusekollased karvad tekivad suitsetajal, mina ei suitseta, mul neid pole. Alkoholi tarbin väga vähesel määral. Talvel harjutan trenažööril, suvel sõidan rattaga, ja periooditi kasutan vaid deodoranti, ehk siis tavaliselt keemia järele ei haise. Sinusugune "naismees" ma ei ole!Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 13:01
Sa pole vist normaalseid mehi näinudki. Arvad, et kõik on sinusugused peotagused, kusekollaste karvadega.
Kui leiaksin elukaaslase ja see oleks naise soov, siis mul poleks küll mingit probleemi raseerida sealt kust vaja, ainult pealage ei hakkaks paljaks ajama, kui naisele kiilakad peaksid meeldima, siis peaks ta omale teise mehe otsima.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Soovitan sulle üht asja. Raseeri "sealt kus vaja" ja asu siis elukaaslast otsima. Ma usun, et tõenäosus leida tõuseb märgatavalt. Jäta meelde asjade järjekord. Algul raseerid ja siis otsingutele, mitte vastupidi!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Panda ja 6 külalist