Kui kaua on teil suhted kestnud?
Kui kaua on teil suhted kestnud?
Minu arust see teema on juba olnud, aga mulle ei löö ette seda pealkirja (kui hakkan uut teemat tegema, ta annab mälust) ja otsinguga ka ei leidnud. Seega teen igaks juhuks uuesti. Et kui kaua siis suhted kestnud on? Mõtlen siin romantilisi suhteid, aga võib ka vastata, kauaks sõbrasuhted on vastu pidanud. Mis arvate, kas jäid lühikeseks, või olid just paraja pikkusega?
-
Külaline
Kohe, kui vastused ilmuma hakkavad, on see vanamees (või sinu alter ego) platsis teisi sõimamas ja rääkimas, kuidas nad elu lõpuni üksikuks jäävad. Teada repertuaar juba, vaheta plaati.
-
Külaline
Tiheda läbikäimisega sõprussuhted on alates lapsepõlvest keskmiselt 5-10 aastat kestnud. Romantiline suhe 25 a. Sõbrad on vahetunud päris palju seoses elukoha või pereseisu muutusega.
-
Külaline
Mul kolm suhet või siis kooselu. Esimene 5 aastat, teine 2 aastat, kolmas 25 aastat ja see kestab hetkel.
-
Külaline
-
Külaline
Abielu 19a, aga sõbrad on sellest ajast, kui 1. klassis koos istusime, seega üle 30a. Üksik pole keegi neist.
-
Külaline
Esimene pärissuhe kestis 12 aastat. Hetkel olen 3.ndat aastat vallaline ja seda omal valikul. Üks väga hea sõprus on kestnud 15 aastat.
Kooliaegsed kadusid ära siis, kui kõik lapsi üsna varakult saama hakkasid ja lapsi. Minul siis veel polnud lapsi ja isegi suhet mitte. Esimese lapse sain 25-selt.
Kooliaegsed kadusid ära siis, kui kõik lapsi üsna varakult saama hakkasid ja lapsi. Minul siis veel polnud lapsi ja isegi suhet mitte. Esimese lapse sain 25-selt.
-
Külaline
Millised need sõbrasuhted on? Et elame koos, ei seksi? Või sõpruse poolest teeme seda asja ilma tunnteta, ei suudle?
-
Külaline
Miks peab kõik seksi peale keerama? Sul sõpru üldse pole või? Lapsepõlvest, mõni töökaaslane, kellega tihedamalt läbi käite, ka perekonniti? Mul on mõned kursusekaaslased, kellega oleme tihedalt suhtlema jäänud. Toredad inimesed, ühised huvid.Külaline kirjutas: ↑17 Mai 2025 12:01Millised need sõbrasuhted on? Et elame koos, ei seksi? Või sõpruse poolest teeme seda asja ilma tunnteta, ei suudle?
-
Külaline
Siis olete sõbrad, elate eraldi ja sellist kui suhet pole.Külaline kirjutas: ↑17 Mai 2025 12:21 Mul on mõned kursusekaaslased, kellega oleme tihedalt suhtlema jäänud. Toredad inimesed, ühised huvid.
Sõprussuhe seda ma arvan et ei ole.
Suhtes elatakse ka koos nüüd kas sõpradena või romantiline koos tunnetega.
-
Külaline
Sõprussuhe ei tähenda seksuaalsuhet. Kui sa elad kellegagi koos ja seksid, siis see pole mingi sõprussuhe. Kas on tunded või ei ole, on teisejärguline. Kuigi normaalne inimene ei ela koos ja ei seksi mingi suvalise inimesega. Kui sõbrad elavad koos, et kulusid jagada, on nad korterinaabrid, mitte neil pole mingit suhet.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2025 12:33Siis olete sõbrad, elate eraldi ja sellist kui suhet pole.Külaline kirjutas: ↑17 Mai 2025 12:21 Mul on mõned kursusekaaslased, kellega oleme tihedalt suhtlema jäänud. Toredad inimesed, ühised huvid.
Sõprussuhe seda ma arvan et ei ole.
Suhtes elatakse ka koos nüüd kas sõpradena või romantiline koos tunnetega.
-
Külaline
-
Külaline
Praegune algas aastal 1997 ja kestab.
hiljuti oli 25 pulma-aastapäev. koos miski üle kolmekümne.
-
Külaline
Kas teil kahel viimati vastajal on veel armastust ja tundeid ka suhtes mõlemapoolselt?
Või olete koos lihtsalt kuna juba olete koos. Kellegi teisega hakata elama pole ka nii lihtne. On ju elu juba omavahel seotud.
See, et kaua koos olla polegi vast eriline asi. Aeg läheb märkamatult.
Või olete koos lihtsalt kuna juba olete koos. Kellegi teisega hakata elama pole ka nii lihtne. On ju elu juba omavahel seotud.
meil on ikka väga tugevad tunded - oleme teineteise kadunud ja taaskohtunud teised pooledGuest kirjutas: ↑18 Mai 2025 16:40 Kas teil kahel viimati vastajal on veel armastust ja tundeid ka suhtes mõlemapoolselt?
-
Külaline
Ma pole küll see, kellelt küsid, aga vastan ikkagi - muidugi mitte! Ma pole lesbi, pole elu sees tahtmist olnud teist naist suudelda või näppida. Kui mõni sõbranna oleks üritanud sellist asja teha, siis vaevalt et ma tahaks edaspidi enam temaga sõbrustada. Õnneks on mul kõik sõbrannad ikka normaalsed olnud.
-
Külaline
Oled biseksuaalne siis äkki ja käisid omasugustega läbi? Mitte et see kuidagi vale oleks, aga päris hetero naised/tüdrukud nii ei tee. Ma ei tea kedagi, kes teeks.
-
Külaline
Ma ka mitte. Teise tüdruku suudlemine või mingi "näppimine" ei ole meie sõpruskonnas kunagi mõttessegi tulnud. Ka teismeeas ei katsetanud. Pole iial tahtnud ühegi tüdruku/naisega midagi seksuaalset proovida, kuigi oleme palju kordi maganud sõbrannadega ühes voodis või tihedalt koos telgis.Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2025 22:10Ma ei tea kedagi, kes teeks.
-
Külaline
Lähedasi oli, elasime ka pikalt koos. Kumbki ei tahtnud proovida, ei huvitanud üldse teise tüdruku keha.Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2025 22:57Postitus on kustutatud
Ja ma pole see, keda tsiteerid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist