Küsimus naistele- mis on parim (kõige armsam või meeldivam) kompliment, mis on sulle tehtud?
Ja milline oleks kõige halvem või nõmedam kompliment, mida oled kuulnud?
Parimad ja halvimad komplimendid
Üks meelesolev hästi tore kompliment oli see, kui mu vanema poja (siis olid nad u 14-aastased) klassiõde lauamängus küsimusele vastates, kellega siinsetest mängijatest vahetaksid oma elu ära, ütles minu lapse nime, "sest sul on lihtsalt nii tore ema!". Mul tulid tegelikult ka rõõmust peaaegu pisarad silma, kui poeg ilmse uhkuse (ja võib-olla ka väikese imestusega, sest ikka ma ju vahel õiendan ja näägutan ka) sellest mulle rääkis.
Nõmedaks peaksin sellist komplimenti, mis teeb kedagi teist maha, no u et "Sina oled küll palju parem/ilusam/targem jne kui x või Y" või et "Sa oled hoopis teistsugune kui teised naised" vms.
Ja kunagi üks mu töökaaslane, kes seni polnud mu vastu erilist huvi ilmutanud, hakkas mulle järjepidevalt tegema komplimente mu joonistusoskuse kohta ja u nädal hiljem küsis, et kas ma joonistaksin talle tema poolt pulmakingituseks minevale kandlikule pruutpaari pildi - vot see jättis ka kuidagi nõmedalt omakasupüüdliku mulje (+ vaene pruutpaar, kes selle kandiku asemel oleks kindlasti tahtnud kinki, mis "mahub ümbrikusse"), ma oleks otsekohest küsimist ilma eelneva veidra üle võlli moosimiseta märksa enam hinnanud. Igatahes kui ma ütlesin, et tasuta tellimustöid kahjuks ajapuudusel ei tee, siis ta jälle lakkas mu vastu huvi tundmast.
Nõmedaks peaksin sellist komplimenti, mis teeb kedagi teist maha, no u et "Sina oled küll palju parem/ilusam/targem jne kui x või Y" või et "Sa oled hoopis teistsugune kui teised naised" vms.
Ja kunagi üks mu töökaaslane, kes seni polnud mu vastu erilist huvi ilmutanud, hakkas mulle järjepidevalt tegema komplimente mu joonistusoskuse kohta ja u nädal hiljem küsis, et kas ma joonistaksin talle tema poolt pulmakingituseks minevale kandlikule pruutpaari pildi - vot see jättis ka kuidagi nõmedalt omakasupüüdliku mulje (+ vaene pruutpaar, kes selle kandiku asemel oleks kindlasti tahtnud kinki, mis "mahub ümbrikusse"), ma oleks otsekohest küsimist ilma eelneva veidra üle võlli moosimiseta märksa enam hinnanud. Igatahes kui ma ütlesin, et tasuta tellimustöid kahjuks ajapuudusel ei tee, siis ta jälle lakkas mu vastu huvi tundmast.
-
Külaline
Kõige omapärasem kompliment (ei teagi, kas üldse oli kompliment) on olnud, kui intervjueerisin üht kandidaati ja hüvasti jättes surusime kätt, mille peale ta ütles: "Nii tugev käepigistus nii väikese naise kohta."
Ma olen 170cm pikk ja olin siis pigem normaalkaalu ülemises otsas. Ei saanudki aru, kuidas ta seda täpsemalt mõtles või miks ütles. Igatahes võttis muigama küll tookord.
Muidugi, võib-olla oli tema jaoks liiga tugev käepigistus
Ma olen 170cm pikk ja olin siis pigem normaalkaalu ülemises otsas. Ei saanudki aru, kuidas ta seda täpsemalt mõtles või miks ütles. Igatahes võttis muigama küll tookord.
Muidugi, võib-olla oli tema jaoks liiga tugev käepigistus
-
Külaline
Minu arust on alati väga imelik kompliment see, kui öeldakse, et sa näed oma vanuse kohta väga hea välja.
-
Külaline
Miks peab üldse keegi tugevasti kätt suruma.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 1970 03:00võib-olla oli tema jaoks liiga tugev käepigistus
Mingi jõu näitamine. Lödi käsi ei meeldi ka.
-
Külaline
See on tegelt ka jube, mulle öeldi seda siis kui olin 33-aastane. Ma saan nüüd hiljem aru küll, et ütleja oli väga noor 18a.ja ei mõelnud seda halvasti, ta polnud selline inimene üldse.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 18:31 Minu arust on alati väga imelik kompliment see, kui öeldakse, et sa näed oma vanuse kohta väga hea välja.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 0 külalist