Kas teil on olnud suhteid samast soost inimestega?
-
Külaline
Kas teil on olnud suhteid samast soost inimestega?
Kas teil on olnud tõsisemat suhet või nooruspõlve katsetusi samast soost inimestega?
-
Külaline
Ei ole, aga kunagi olin ühest nooremast kolleegist kahtlaselt sissevõetud küll. Õnneks läksid need imelikud tundmused kiiresti üle.
-
Külaline
Ma ei usu, et siin foorumis gay mehed liiguvad. Tundub rohkem hetero suunitlusega pereemade foorum olema.
-
Külaline
-
Külaline
Jah, on olnud nii lühemad kui pikemaid suhteid.
-
Külaline
Pigem ei.
Tegelikult vajaks defineerimist ka see, mida lugeda suhteks. Kas ainuüksi konkreetset n-ö seksi?
Vahel armastavad teismelised tüdrukud kaelakuti koos olla, kallistavad ja jagavad põsemusisid ning igatsevad teineteise järele. Kui üks päev on suhtluses vahele jäänud, siis juba saadetakse pisaraist tilkuvaid emotikone. Öökülla jäädes istutakse koos poole ööni samas voodis ja parandatakse maailma. Ja kui kolmas sõbranna üritab sinna vahele tulla, siis tekib armukadedus. Ma leian, et niisuguses suhtes on põhimõtteliselt armastuse elemendid isegi täitsa olemas.
Tegelikult vajaks defineerimist ka see, mida lugeda suhteks. Kas ainuüksi konkreetset n-ö seksi?
Vahel armastavad teismelised tüdrukud kaelakuti koos olla, kallistavad ja jagavad põsemusisid ning igatsevad teineteise järele. Kui üks päev on suhtluses vahele jäänud, siis juba saadetakse pisaraist tilkuvaid emotikone. Öökülla jäädes istutakse koos poole ööni samas voodis ja parandatakse maailma. Ja kui kolmas sõbranna üritab sinna vahele tulla, siis tekib armukadedus. Ma leian, et niisuguses suhtes on põhimõtteliselt armastuse elemendid isegi täitsa olemas.
-
Külaline
Mis see on sul mingi "ise küsin, ise vastan" rubriik? Aga teemaalgataja olen ja ma mõtlesin ikka romantilisi suhteid. Seks vast käib samuti nende alla, kuigi nii detailidesse pole vaja laskuda.
-
Külaline
No sõbrannadega kallistamine, põsemusid ja pea igapäevaselt suhtlemine on igas eas tavaline ja normaalne. Samuti see, kui istutakse koos, siis ollakse poole ööni maailma parandamas.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 08:25 Pigem ei.
-
Külaline
Mitte "vast käib", vaid kindlasti käib. Kui on suhe samast soost inimesega, siis on ka seks samast soost inimesega.Külaline kirjutas: ↑15 Mai 2025 15:16Seks vast käib samuti nende alla, kuigi nii detailidesse pole vaja laskuda.
-
Külaline
Jaa, praegugi on, üle 10 aasta juba kestab. Nooruspõlves kusjuures ei katsetanud, siis olin täitsa heteroGuest kirjutas: ↑08 Mai 2025 17:57 Kas teil on olnud tõsisemat suhet või nooruspõlve katsetusi samast soost inimestega?
-
Külaline
Mul on noorena olnud väga mitmete tüdrukutega tugevad sõbranna suhted, aga mitte kunagi ei ole me kaelakuti koos olnud, põsemusisid jaganud, igatsusest üksteise järele nutnud või muudmoodi kergelt seksuaalse alatooniga suhelnud.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 08:25 Pigem ei.
Mingis vanuses olid sõbranna kolmnurgad küll olemas, aga see jäi pigem algklasside aegadesse ning kindlasti ei olnud seal ka armumise või seksuaalse taustaga olukorda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 7 külalist