Kuniks ma luban sul elada
-
Külaline
Selles mõttes huvitav, et seriaali lõpuks vihkad ohvrit, mitte kurjategijat.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2025 00:39 Hea seriaal Jupiteris, vaadake.
-
Külaline
Kas see päris naine oli autistlik või mängis näitleja ta selliseks?
Väga hea sari. Kusjuures see mees ei tapnud ainult seda modelli ära, vaid ka koos temaga olnud kaks meesterahvast. Seda sarjas ei olnud.
Väga hea sari. Kusjuures see mees ei tapnud ainult seda modelli ära, vaid ka koos temaga olnud kaks meesterahvast. Seda sarjas ei olnud.
-
Külaline
Mis maa sari see on?Guest kirjutas: ↑08 Mai 2025 00:39 Hea seriaal Jupiteris, vaadake.
* Ma ei ela Eestis, Jupiteri vaatan harva. Lihtsalt, et kirjelduse järgi aiman, et tegu ühe Skandinaavia sarjaga, aga kindel pole.
-
Külaline
-
Külaline
Tõestisündinud lool põhinev lühisari Londonis elavast medõest Delia Palmerist (Anna Maxwell Martin), kes tutvub 1991. aastal sarmika puusepa John Sweeneyga (Shaun Evans) ning alustab temaga suhet. Ent armuõnn ei kesta kaua, sest John muutub vägivaldseks ning Delia avastab, et mehe minevikus on mitu sünget saladust.
-
Külaline
Pagan, Shaun Evans on üks mu lemmiknäitlejatest. Ülihea oli Endeavouris. Kas peaks teda pahategelasena üldse vaatama?
-
Külaline
Oskab ennast ikka täieliku tõprana välja mängida. Hea näitleja tõesti. Suurem osa näitlejaid mängib alati iseennast, aga temal on väga eriilmelised rollid ja alati on väga usutav.Guest kirjutas: ↑14 Mai 2025 00:27 Pagan, Shaun Evans on üks mu lemmiknäitlejatest. Ülihea oli Endeavouris. Kas peaks teda pahategelasena üldse vaatama?
-
Külaline
Ma olen kolmanda osa juures, siiani on küll ohvrist kahju.
-
Külaline
Äkki peale miinustamise ka selgitad, miks ei tohi ohvrist kahju olla? Sinu arust on normaalne, mis temaga tehti?
-
Külaline
Vihkad, et ohver ellu jäi või?Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2025 18:17Selles mõttes huvitav, et seriaali lõpuks vihkad ohvrit, mitte kurjategijat.
-
Külaline
Pigem seda, et ta oma ohvrirolli uppus ja kõik oma ümber hävitas, ma pakun.
-
Külaline
Delia Balmer siiski. Neile, kes guugeldada otsustavad.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2025 23:58Tõestisündinud lool põhinev lühisari Londonis elavast medõest Delia Palmerist (Anna Maxwell Martin), kes tutvub 1991. aastal sarmika puusepa John Sweeneyga (Shaun Evans) ning alustab temaga suhet. Ent armuõnn ei kesta kaua, sest John muutub vägivaldseks ning Delia avastab, et mehe minevikus on mitu sünget saladust.
-
Külaline
Traumajärgselt võivad inimesed hakata käituma hoopis teisiti kui varem, lisaks ei olnud ta elu ennegi eriti suurepärane. Töökoht vilets ja ebakindel, tugivõrgustik puudus jne. Väga kummaline on siin ohvrit vihata ja kurjategijat temast sümpaatsemaks pidada.
-
Külaline
Jah, loomulikult võivad. Siin ongi küsimus, kas inimesel on mingi temaga juhtunud sündmuse tagajärjel ennastmõistetav õigus teisi halvasti kohelda ja kui kaugele selle tolereerimisega on normaalne minna. Siia võib mõtisklemiseks võtta kasvõi siitsamast Eestist ridamisi inimesi ja nende käitumist/käitumise õigustamist.Guest kirjutas: ↑14 Mai 2025 12:55Traumajärgselt võivad inimesed hakata käituma hoopis teisiti kui varem, lisaks ei olnud ta elu ennegi eriti suurepärane. Töökoht vilets ja ebakindel, tugivõrgustik puudus jne. Väga kummaline on siin ohvrit vihata ja kurjategijat temast sümpaatsemaks pidada.
-
Külaline
Ta oli 40.a kui selle mehega kohtus. Sõpru tal ei olnud, käitus imelikult, töökohas teised töötajad samuti mainisid, et ta on imelik. Kõik see tema stiil ja korteri välja nägemine jne. olid mu arust väga autistlikule inimesele omased. See tõbras puusepp kasutas seda lihtsalt ära. Et kummaline kuju ja ronin ta korterisse ja elan täiega kukil. Isegi lõpukohtus, nõudis see kurjategija puusepp, et naine peab tulema kohtupinki tunnistama. Õnneks psühhiaater andis talle vabastuse. See värdjas mees teadis täpselt, kuidas seda naist mõjutada ja hulluks ajada.
Nüüdseks on ta üle 80a vana, reisib palju, ja see vist aitabki tal kogu seda õudust mõnekski ajaks unustada. Ellujääja.
Nüüdseks on ta üle 80a vana, reisib palju, ja see vist aitabki tal kogu seda õudust mõnekski ajaks unustada. Ellujääja.
Väga hea sari oli, aitäh soovituse eest!
Täiesti arusaamatu, kuidas saaks keegi kõrvalseisja seda ohvrit vihata - ta kogemus oligi traumaatiline ju, ta koges äärmist ebaõiglust ja jõhkrat vägivalda. Muidugi sellise inimese lähedane olla oleks samuti kohutavalt väsitav ja traagiline ehk siis ütleks, et see värdjas mõrvar rikkus tegelikult ära ka igasuguse võimaluse, et Balmeril oleks saanud tekkida enamvähemgi normaalseid suhteid.
Täiesti arusaamatu, kuidas saaks keegi kõrvalseisja seda ohvrit vihata - ta kogemus oligi traumaatiline ju, ta koges äärmist ebaõiglust ja jõhkrat vägivalda. Muidugi sellise inimese lähedane olla oleks samuti kohutavalt väsitav ja traagiline ehk siis ütleks, et see värdjas mõrvar rikkus tegelikult ära ka igasuguse võimaluse, et Balmeril oleks saanud tekkida enamvähemgi normaalseid suhteid.
-
Külaline
Vaatasin nüüd pilte päris tegelastest ja see näitleja casting oli küll üsna mööda. See “sarmikas” lokkidega tapja nägi päriselus ikka suht lamp kiilanev veidrik välja.
-
Külaline
Kas sa ei arva, et need lokid valiti sinu võlumiseks? Siingi näha, et vähemalt ühele mõrtsukas väga meeldis.Külaline kirjutas: ↑15 Mai 2025 14:49Vaatasin nüüd pilte päris tegelastest ja see näitleja casting oli küll üsna mööda. See “sarmikas” lokkidega tapja nägi päriselus ikka suht lamp kiilanev veidrik välja.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 17 külalist