Suur mure ja seksiisu

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 07 Mai 2025 21:08
Kas abielu eesmärk ei ole mitte seks ja paljunemine?
Paljunemiseks on sul vaja seksida elus paar korda.
Paljunemiseks pole vaja üldse seksida. Ja ega seda keegi eriti ei viitsi ka, nii et jääb peamiselt seks.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Mai 2025 15:53
Guest kirjutas: 06 Mai 2025 12:29 See ikka ka ei toimi, et mõeldes siis vähemalt mehele ja rahuldad ta ära. Ta pole ka selle olukorraga rahul. Ta tahab päris seksi.
Lahendust polegi vist. Kui talle päris seksi ei paku, siis ta läheb ära ja sul on lisaks murele lapse pärast, mure veel et mees jättis maha, sest talle oli seks oluline.
Aga vot palun mingu siis. Keegi vägisi kinni ei hoia. Lahendus on see, et meea lähev ära ja leiab samasuguse mittemõtleva hälviku kõrvale omale hoopis.
See nutulaul oi naibe ei anna kodus seksi" ei takista mehel edasi liikumast. Mõttetu väikeapse lalin vaid "emme ei anna kommi", mis ajab naise veel rohkem eemale.

Nagu ma ütlesin, et mul eks tahtis haigla wc-s seksi.
See ausaltöeldes oli viimane piisk ja see on üks suur põhjus lisaks teistele, miks ta eks on.
Minul oli lõpuks lausa kergendus, et "mees maha jättis". Läksin ise ära ja parim otsus elus.
Kas mees ise oli alati nõus kui sina teda tahtsid? Tema ei öelnud sulle kunagi ära? Ei juhtunud sellist asja, et ta ei teinud teist nägugi, kui märku andsid, flirtivaid signaale saatsid? Alati oli valmis?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mai 2025 19:57
Guest kirjutas: 06 Mai 2025 15:53
Guest kirjutas: 06 Mai 2025 12:29 See ikka ka ei toimi, et mõeldes siis vähemalt mehele ja rahuldad ta ära. Ta pole ka selle olukorraga rahul. Ta tahab päris seksi.
Lahendust polegi vist. Kui talle päris seksi ei paku, siis ta läheb ära ja sul on lisaks murele lapse pärast, mure veel et mees jättis maha, sest talle oli seks oluline.
Aga vot palun mingu siis. Keegi vägisi kinni ei hoia. Lahendus on see, et meea lähev ära ja leiab samasuguse mittemõtleva hälviku kõrvale omale hoopis.
See nutulaul oi naibe ei anna kodus seksi" ei takista mehel edasi liikumast. Mõttetu väikeapse lalin vaid "emme ei anna kommi", mis ajab naise veel rohkem eemale.

Nagu ma ütlesin, et mul eks tahtis haigla wc-s seksi.
See ausaltöeldes oli viimane piisk ja see on üks suur põhjus lisaks teistele, miks ta eks on.
Minul oli lõpuks lausa kergendus, et "mees maha jättis". Läksin ise ära ja parim otsus elus.
Kas mees ise oli alati nõus kui sina teda tahtsid? Tema ei öelnud sulle kunagi ära? Ei juhtunud sellist asja, et ta ei teinud teist nägugi, kui märku andsid, flirtivaid signaale saatsid? Alati oli valmis?
Jah, ta oli alati valmis. Enamus tema jutt päevast päeva selle teema ümber keerleski. Isegi siis kui üks ränk tööõnnetus tal endal juhtus ja poolinvaliid oli ja valudes piinles.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mai 2025 20:35 Jah, ta oli alati valmis. Enamus tema jutt päevast päeva selle teema ümber keerleski. Isegi siis kui üks ränk tööõnnetus tal endal juhtus ja poolinvaliid oli ja valudes piinles.
Oled sa muidu väga kobe ja ilus naine, keda iga mees tahaks?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mai 2025 20:47Oled sa muidu väga kobe ja ilus naine, keda iga mees tahaks?
Ma olen hetkel juba 54, aga mulle on mehed öelnud, et ma olen ilus naine.
Külaline

Seksisõltlasel on küll täitsa ükskõik, kas naine on ilus või kole. Impotendil jälle ei tõuse kellegi peale.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mai 2025 08:20 Seksisõltlasel on küll täitsa ükskõik, kas naine on ilus või kole. Impotendil jälle ei tõuse kellegi peale.
Jäta järgi. Mingit köögikapikujulist naisisikut ei puutu ka kõige kiimasem mees isik isegi 3 meetri pikkuse kepiga.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mai 2025 14:32
Külaline kirjutas: 10 Mai 2025 08:20 Seksisõltlasel on küll täitsa ükskõik, kas naine on ilus või kole. Impotendil jälle ei tõuse kellegi peale.
Jäta järgi. Mingit köögikapikujulist naisisikut ei puutu ka kõige kiimasem mees isik isegi 3 meetri pikkuse kepiga.
Pole seegi õige, vägistatakse 90 aastaseid memmesidki. Aga miks äärmustesse kogu aeg laskuda. Suurem osa inimesi on tavalised. Siin küsiti, et kas oled mingi miss Universum, et mees tahab kogu aeg seksida. Mina vastasin, et asi pole siin selles, et keegi oleks väga ilus või mitte nii ilus.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mai 2025 14:39
Pole seegi õige, vägistatakse 90 aastaseid memmesidki. Aga miks äärmustesse kogu aeg laskuda. Suurem osa inimesi on tavalised. Siin küsiti, et kas oled mingi miss Universum, et mees tahab kogu aeg seksida. Mina vastasin, et asi pole siin selles, et keegi oleks väga ilus või mitte nii ilus.
Kui oled paks ja kole, siis meestel libiido langeb. Fakt.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mai 2025 15:13

Keerataks ka sinule taha, mis sest et oled paks ja kole.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 10 Mai 2025 15:13

Ei ole fakt. USA-s on paksusi palju, kõik omavahel paaris, paljunevad, mingit libiido langust pole. Langeb või mitte, asi saab ikka ära aetud. Ega elu seepärast elamata jää, et naispool paks on.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 10 Mai 2025 15:34Ega elu seepärast elamata jää, et naispool paks on.
Ma täpsustaks. Kui mehel on keskmise pikkusega (16 cm) riist, siis külili olles tagantpoolt ei pruugi ulatuda sinna kuhu vaja. Nii et paksema naisega ei ole nii kerge teha seda meeste ja naiste vahelist asja.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mai 2025 16:48
Tolmukübe kirjutas: 10 Mai 2025 15:34Ega elu seepärast elamata jää, et naispool paks on.
Ma täpsustaks. Kui mehel on keskmise pikkusega (16 cm) riist, siis külili olles tagantpoolt ei pruugi ulatuda sinna kuhu vaja. Nii et paksema naisega ei ole nii kerge teha seda meeste ja naiste vahelist asja.
Miks peaks külili olles seksima?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mai 2025 16:49Miks peaks külili olles seksima?
Miks peaks? Niisama vahelduse mõttes. Keerad suurema naise külili ja sätid end talle selja taha. Tõstad käega ülemise reie "maast lahti" ja asud tagant jonksutama. Eeldab siiski pikemat riista.

Või on sul muid soovitusi paksemate naistega seksiks?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mai 2025 17:19
Miks peaks? Niisama vahelduse mõttes. Keerad suurema naise külili ja sätid end talle selja taha. Tõstad käega ülemise reie "maast lahti" ja asud tagant jonksutama. Eeldab siiski pikemat riista.

Nagu heinasaadu lükkaks :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mai 2025 17:19

Ja mida teha paksude meestega? Pakse mehi on veel rohkem kui pakse naisi. Kolmveerand keskealistest meestest on ülekaalulised. Nendel on siis seksiga lõpp? Pole võhma pumbata, ei tõuse, kõht segab.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mai 2025 18:55Nendel on siis seksiga lõpp? Pole võhma pumbata, ei tõuse, kõht segab.
Tõsi ta on. Paksudel meestel võib tõesti kõht segama hakata. Kui veel peaks kokku sattuma paks mees ja paks naine, siis peaksid nad hoolega poosi valima, et riist üldse augu servani ulatuks. Igas poosis see ei ulatu.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mai 2025 17:19

Loomulikult. Naine peal või tagant.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mai 2025 11:14Loomulikult. Naine peal või tagant.
Ülekaaluline naine võib väiksema mehe "lömastada". Tagantpoolt ei pruugi mees ulatuda, loe ülalpool olevaid kommentaare.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mai 2025 13:02
Külaline kirjutas: 11 Mai 2025 11:14Loomulikult. Naine peal või tagant.
Ülekaaluline naine võib väiksema mehe "lömastada". Tagantpoolt ei pruugi mees ulatuda, loe ülalpool olevaid kommentaare.
Kui on mingi lapsetill, siis ei ulata jaa. Kuigi kuidas saab tagantpoolt mitte ulatuda?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Kirile ja 7 külalist