Paljunemiseks pole vaja üldse seksida. Ja ega seda keegi eriti ei viitsi ka, nii et jääb peamiselt seks.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 21:08Paljunemiseks on sul vaja seksida elus paar korda.Kas abielu eesmärk ei ole mitte seks ja paljunemine?
Suur mure ja seksiisu
-
Külaline
-
Külaline
Kas mees ise oli alati nõus kui sina teda tahtsid? Tema ei öelnud sulle kunagi ära? Ei juhtunud sellist asja, et ta ei teinud teist nägugi, kui märku andsid, flirtivaid signaale saatsid? Alati oli valmis?Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 15:53Aga vot palun mingu siis. Keegi vägisi kinni ei hoia. Lahendus on see, et meea lähev ära ja leiab samasuguse mittemõtleva hälviku kõrvale omale hoopis.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 12:29 See ikka ka ei toimi, et mõeldes siis vähemalt mehele ja rahuldad ta ära. Ta pole ka selle olukorraga rahul. Ta tahab päris seksi.
Lahendust polegi vist. Kui talle päris seksi ei paku, siis ta läheb ära ja sul on lisaks murele lapse pärast, mure veel et mees jättis maha, sest talle oli seks oluline.
See nutulaul oi naibe ei anna kodus seksi" ei takista mehel edasi liikumast. Mõttetu väikeapse lalin vaid "emme ei anna kommi", mis ajab naise veel rohkem eemale.
Nagu ma ütlesin, et mul eks tahtis haigla wc-s seksi.
See ausaltöeldes oli viimane piisk ja see on üks suur põhjus lisaks teistele, miks ta eks on.
Minul oli lõpuks lausa kergendus, et "mees maha jättis". Läksin ise ära ja parim otsus elus.
-
Külaline
Jah, ta oli alati valmis. Enamus tema jutt päevast päeva selle teema ümber keerleski. Isegi siis kui üks ränk tööõnnetus tal endal juhtus ja poolinvaliid oli ja valudes piinles.Külaline kirjutas: ↑09 Mai 2025 19:57Kas mees ise oli alati nõus kui sina teda tahtsid? Tema ei öelnud sulle kunagi ära? Ei juhtunud sellist asja, et ta ei teinud teist nägugi, kui märku andsid, flirtivaid signaale saatsid? Alati oli valmis?Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 15:53Aga vot palun mingu siis. Keegi vägisi kinni ei hoia. Lahendus on see, et meea lähev ära ja leiab samasuguse mittemõtleva hälviku kõrvale omale hoopis.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 12:29 See ikka ka ei toimi, et mõeldes siis vähemalt mehele ja rahuldad ta ära. Ta pole ka selle olukorraga rahul. Ta tahab päris seksi.
Lahendust polegi vist. Kui talle päris seksi ei paku, siis ta läheb ära ja sul on lisaks murele lapse pärast, mure veel et mees jättis maha, sest talle oli seks oluline.
See nutulaul oi naibe ei anna kodus seksi" ei takista mehel edasi liikumast. Mõttetu väikeapse lalin vaid "emme ei anna kommi", mis ajab naise veel rohkem eemale.
Nagu ma ütlesin, et mul eks tahtis haigla wc-s seksi.
See ausaltöeldes oli viimane piisk ja see on üks suur põhjus lisaks teistele, miks ta eks on.
Minul oli lõpuks lausa kergendus, et "mees maha jättis". Läksin ise ära ja parim otsus elus.
-
Külaline
Oled sa muidu väga kobe ja ilus naine, keda iga mees tahaks?Külaline kirjutas: ↑09 Mai 2025 20:35 Jah, ta oli alati valmis. Enamus tema jutt päevast päeva selle teema ümber keerleski. Isegi siis kui üks ränk tööõnnetus tal endal juhtus ja poolinvaliid oli ja valudes piinles.
-
Külaline
Ma olen hetkel juba 54, aga mulle on mehed öelnud, et ma olen ilus naine.Külaline kirjutas: ↑09 Mai 2025 20:47Oled sa muidu väga kobe ja ilus naine, keda iga mees tahaks?
-
Külaline
Seksisõltlasel on küll täitsa ükskõik, kas naine on ilus või kole. Impotendil jälle ei tõuse kellegi peale.
-
Külaline
Jäta järgi. Mingit köögikapikujulist naisisikut ei puutu ka kõige kiimasem mees isik isegi 3 meetri pikkuse kepiga.Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2025 08:20 Seksisõltlasel on küll täitsa ükskõik, kas naine on ilus või kole. Impotendil jälle ei tõuse kellegi peale.
-
Külaline
Pole seegi õige, vägistatakse 90 aastaseid memmesidki. Aga miks äärmustesse kogu aeg laskuda. Suurem osa inimesi on tavalised. Siin küsiti, et kas oled mingi miss Universum, et mees tahab kogu aeg seksida. Mina vastasin, et asi pole siin selles, et keegi oleks väga ilus või mitte nii ilus.
-
Külaline
Kui oled paks ja kole, siis meestel libiido langeb. Fakt.Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2025 14:39Pole seegi õige, vägistatakse 90 aastaseid memmesidki. Aga miks äärmustesse kogu aeg laskuda. Suurem osa inimesi on tavalised. Siin küsiti, et kas oled mingi miss Universum, et mees tahab kogu aeg seksida. Mina vastasin, et asi pole siin selles, et keegi oleks väga ilus või mitte nii ilus.
-
Külaline
Keerataks ka sinule taha, mis sest et oled paks ja kole.Guest kirjutas: ↑10 Mai 2025 15:13Kui oled paks ja kole, siis meestel libiido langeb. Fakt.Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2025 14:39Pole seegi õige, vägistatakse 90 aastaseid memmesidki. Aga miks äärmustesse kogu aeg laskuda. Suurem osa inimesi on tavalised. Siin küsiti, et kas oled mingi miss Universum, et mees tahab kogu aeg seksida. Mina vastasin, et asi pole siin selles, et keegi oleks väga ilus või mitte nii ilus.Guest kirjutas: ↑10 Mai 2025 14:32
Jäta järgi. Mingit köögikapikujulist naisisikut ei puutu ka kõige kiimasem mees isik isegi 3 meetri pikkuse kepiga.
Ei ole fakt. USA-s on paksusi palju, kõik omavahel paaris, paljunevad, mingit libiido langust pole. Langeb või mitte, asi saab ikka ära aetud. Ega elu seepärast elamata jää, et naispool paks on.Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2025 15:13Kui oled paks ja kole, siis meestel libiido langeb. Fakt.Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2025 14:39Pole seegi õige, vägistatakse 90 aastaseid memmesidki. Aga miks äärmustesse kogu aeg laskuda. Suurem osa inimesi on tavalised. Siin küsiti, et kas oled mingi miss Universum, et mees tahab kogu aeg seksida. Mina vastasin, et asi pole siin selles, et keegi oleks väga ilus või mitte nii ilus.Guest kirjutas: ↑10 Mai 2025 14:32
Jäta järgi. Mingit köögikapikujulist naisisikut ei puutu ka kõige kiimasem mees isik isegi 3 meetri pikkuse kepiga.
-
Külaline
Ma täpsustaks. Kui mehel on keskmise pikkusega (16 cm) riist, siis külili olles tagantpoolt ei pruugi ulatuda sinna kuhu vaja. Nii et paksema naisega ei ole nii kerge teha seda meeste ja naiste vahelist asja.
-
Külaline
Miks peaks külili olles seksima?Guest kirjutas: ↑10 Mai 2025 16:48Ma täpsustaks. Kui mehel on keskmise pikkusega (16 cm) riist, siis külili olles tagantpoolt ei pruugi ulatuda sinna kuhu vaja. Nii et paksema naisega ei ole nii kerge teha seda meeste ja naiste vahelist asja.
-
Külaline
Miks peaks? Niisama vahelduse mõttes. Keerad suurema naise külili ja sätid end talle selja taha. Tõstad käega ülemise reie "maast lahti" ja asud tagant jonksutama. Eeldab siiski pikemat riista.Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2025 16:49Miks peaks külili olles seksima?
Või on sul muid soovitusi paksemate naistega seksiks?
-
Külaline
Nagu heinasaadu lükkaksKülaline kirjutas: ↑10 Mai 2025 17:19Miks peaks? Niisama vahelduse mõttes. Keerad suurema naise külili ja sätid end talle selja taha. Tõstad käega ülemise reie "maast lahti" ja asud tagant jonksutama. Eeldab siiski pikemat riista.Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2025 16:49Miks peaks külili olles seksima?
-
Külaline
Ja mida teha paksude meestega? Pakse mehi on veel rohkem kui pakse naisi. Kolmveerand keskealistest meestest on ülekaalulised. Nendel on siis seksiga lõpp? Pole võhma pumbata, ei tõuse, kõht segab.Guest kirjutas: ↑10 Mai 2025 17:19Miks peaks? Niisama vahelduse mõttes. Keerad suurema naise külili ja sätid end talle selja taha. Tõstad käega ülemise reie "maast lahti" ja asud tagant jonksutama. Eeldab siiski pikemat riista.Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2025 16:49Miks peaks külili olles seksima?
-
Külaline
Tõsi ta on. Paksudel meestel võib tõesti kõht segama hakata. Kui veel peaks kokku sattuma paks mees ja paks naine, siis peaksid nad hoolega poosi valima, et riist üldse augu servani ulatuks. Igas poosis see ei ulatu.Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2025 18:55Nendel on siis seksiga lõpp? Pole võhma pumbata, ei tõuse, kõht segab.
-
Külaline
Loomulikult. Naine peal või tagant.Guest kirjutas: ↑10 Mai 2025 17:19Miks peaks? Niisama vahelduse mõttes. Keerad suurema naise külili ja sätid end talle selja taha. Tõstad käega ülemise reie "maast lahti" ja asud tagant jonksutama. Eeldab siiski pikemat riista.Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2025 16:49Miks peaks külili olles seksima?
-
Külaline
Ülekaaluline naine võib väiksema mehe "lömastada". Tagantpoolt ei pruugi mees ulatuda, loe ülalpool olevaid kommentaare.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2025 11:14Loomulikult. Naine peal või tagant.
-
Külaline
Kui on mingi lapsetill, siis ei ulata jaa. Kuigi kuidas saab tagantpoolt mitte ulatuda?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline