Kas tahate endale nooremat või vanemat partnerit, sõpra jne?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 06 Mai 2025 17:22
Guest kirjutas: 06 Mai 2025 15:43
Külaline kirjutas: 06 Mai 2025 15:15 Sul ikka endal on kõik peas jumala loogikavaba. Saad sa inimene aru, ta ei soovinud sinuga mitte kusagil käia ega aega veeta, tal pole mitte mingeid tundeid eales olnud. See kõik on sinu väljamõeldis!
Sa olid juures, et tead nii kindlalt. Ma ei ütle, et nii pole, aga väita ka ei saa, kui sa just selle abikaasa naine pole.
Antud naispool on sellest varem rääkinud. Et see mees vaatas teda ühel korral teatud pilguga ning oli temaga suheldes viisakas. Kogu lugu. Kui sa näed siin tundeid, siis oled samasugune haige stalker.
Sul endal on väljamõeldised, sa ei näinud, kuidas tal tunded avaldusid, inimene seletab lambist mingit suvalist teksti. Juures sa polnud, järelikult pole vaja tühja mula toota. Eks sa otsi välja, kus ma kirjutasin, et "vaatas ühe korra teatud pilguga ja kogu lugu". Teatud pilku polnud ja tunded olid, lugu hoopis teistsugune. Mina ka siin "teatud pilgus ja viisakas olemises" tundeid ei näe, tunded avaldusid tal hoopis teistmoodi.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kübe, sa võiksid ju kasvõi kaudselt selgitada kuidas see olukord välja nägi, nagunii anonüümne foorum. Sellisel juhul saaksid kõik ühtmoodi aru ja võibolla oskaksid ka öelda mis põhjusel mees nüüd väldib. Mina olen ka aru saanud, et suheldi lihtsalt sõbralikult nagu kolleegid ikka ja see tekitabki küsimusi. Kui sa tegelikke tagamaid ei selgita ja viskad õhku ainult selliseid ebamääraseid lauseid, siis jääbki arusaamatuks mis siis tegelikult juhtus või ei juhtunud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile, Panda ja 5 külalist