Suur mure ja seksiisu
-
Külaline
Suur mure ja seksiisu
Kas teil on isu ja soov seksida, kui teil on mingi väga suur mure? Näiteks, kui keegi pereliige on raskelt haige. Või ei sega selline asi seksimast ja seda nautimast?
-
Külaline
Vastan lihtsalt seepärast, et keegi vastaks - mina aru ei saa, miks siia miinuseid laotakse. Küsimus nagu iga teine. Mina ei oska öelda, mis ma siis teeksin, pole sellist pikaajalist olukorda olnud. Üldiselt aga seks kindlasti aitab stressi leevendada, vallandab dopamiini. Aga igaüks otsustab ja teab ise, mis talle hea on.
No aga kui välku lööb siis ju nigel maandustraat küljes seksutada. Tuleb veel keravälk külla ... oh õudust.Guest kirjutas: ↑05 Mai 2025 23:30 Vastan lihtsalt seepärast, et keegi vastaks - mina aru ei saa, miks siia miinuseid laotakse. Küsimus nagu iga teine. Mina ei oska öelda, mis ma siis teeksin, pole sellist pikaajalist olukorda olnud. Üldiselt aga seks kindlasti aitab stressi leevendada, vallandab dopamiini. Aga igaüks otsustab ja teab ise, mis talle hea on.
-
Külaline
Olen TA. Ja natukene ka imestan selle miinustamise pärast. Ei saagi aru, kas see on tabuteema või lihtsalt nõme teema.
Minul tekkis see küsimus täiesti isikliku kogemuse pinnalt. Kui me laps raskelt ja ravimatult haigestus, siis olin ikka päris mitu kuud nii rivist väljas, et ei suutnud mitte millelegi sellisele mõelda. Tõttöelda langesin nii sügavale auku, et vajasin lausa ise abi. Mees aga ei saanud üldse aru, mis seos on lapse haigusel ja seksisoovi kadumisel.
Sellepärast hakkasingi mõtlema, et kas teistel inimestel on ka nii? Kui on, siis kas see kehtib vaid naiste kohta? Mehed hoiavad seksiasjad elumuredest eraldi?
Minul tekkis see küsimus täiesti isikliku kogemuse pinnalt. Kui me laps raskelt ja ravimatult haigestus, siis olin ikka päris mitu kuud nii rivist väljas, et ei suutnud mitte millelegi sellisele mõelda. Tõttöelda langesin nii sügavale auku, et vajasin lausa ise abi. Mees aga ei saanud üldse aru, mis seos on lapse haigusel ja seksisoovi kadumisel.
Sellepärast hakkasingi mõtlema, et kas teistel inimestel on ka nii? Kui on, siis kas see kehtib vaid naiste kohta? Mehed hoiavad seksiasjad elumuredest eraldi?
-
Külaline
Murega ma ei taha ei süüa ega seksida ega üldse midagi toredat teha. Söön sest pean. Seksiga sama.
-
Külaline
Nõme mees sul.Guest kirjutas: ↑05 Mai 2025 23:59 Olen TA. Ja natukene ka imestan selle miinustamise pärast. Ei saagi aru, kas see on tabuteema või lihtsalt nõme teema.
-
Külaline
Mure, kurbus, isegi kergem ärritus mõjuvad minu jaoks turn-offina.
-
Külaline
Nõme mees jah. Mu eks oli samasugune. Samamoodi, lapsega olin haiglas ja tema enamus külastamise teema oli see, et lähme vaikselt vetsu kiirelt nahistama. No eiiiGuest kirjutas: ↑06 Mai 2025 07:46Nõme mees sul.Guest kirjutas: ↑05 Mai 2025 23:59 Olen TA. Ja natukene ka imestan selle miinustamise pärast. Ei saagi aru, kas see on tabuteema või lihtsalt nõme teema.
Eks me alguses arvasime, et see sama kiimas isik tegi selle teema, kes absoluutselt kõik teemad seksi jutule viib.
Oleks võinud kohe selle selgitava lõigu teemaalgatusse panna.
-
Külaline
Meestel on vastupidi. Seksuaalne rahuldus on viis mure leevendamiseks. Nii et kui sa ise ei saa seksida, siis vähemalt löö mehel pauk lahti. Tükki see küljest ei võta, kuid mehel hakkab parem.
-
Külaline
Jah, mehed pole nagu naised. Üksteise sõimamine ei tee mitte midagi paremaks.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:08Nõme mees jah. Mu eks oli samasugune. Samamoodi, lapsega olin haiglas ja tema enamus külastamise teema oli see, et lähme vaikselt vetsu kiirelt nahistama. No eiiiGuest kirjutas: ↑06 Mai 2025 07:46Nõme mees sul.Guest kirjutas: ↑05 Mai 2025 23:59 Olen TA. Ja natukene ka imestan selle miinustamise pärast. Ei saagi aru, kas see on tabuteema või lihtsalt nõme teema.
Sellepärast hakkasingi mõtlema, et kas teistel inimestel on ka nii? Kui on, siis kas see kehtib vaid naiste kohta? Mehed hoiavad seksiasjad elumuredest eraldi?mul polnud seks absoluutselt mõttes. Mure oli suur, sest lapse haigestumise pärast muutus kogu meie elu. Ka tema enda elu.
Eks me alguses arvasime, et see sama kiimas isik tegi selle teema, kes absoluutselt kõik teemad seksi jutule viib.
Oleks võinud kohe selle selgitava lõigu teemaalgatusse panna.
-
Külaline
Löögu ise endal see pauk lahti ja lohutagu naist, kui endal lastest ja kõigest muust nii savi on. Saaks seksi ka, kui naist vaimselt toetaks, mitte ei roniks täiesti ebasobival hetkel vägisi selga.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:08 Meestel on vastupidi. Seksuaalne rahuldus on viis mure leevendamiseks. Nii et kui sa ise ei saa seksida, siis vähemalt löö mehel pauk lahti. Tükki see küljest ei võta, kuid mehel hakkab parem.
-
Külaline
Jah, võib ka nii suhtuda. Teeme sellest võitlusvälja ja veel ühe mure! Kõige tähtsam asi on ju see, kelle sõna peale jääb.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:11Löögu ise endal see pauk lahti ja lohutagu naist, kui endal lastest ja kõigest muust nii savi on. Saaks seksi ka, kui naist vaimselt toetaks, mitte ei roniks täiesti ebasobival hetkel vägisi selga.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:08 Meestel on vastupidi. Seksuaalne rahuldus on viis mure leevendamiseks. Nii et kui sa ise ei saa seksida, siis vähemalt löö mehel pauk lahti. Tükki see küljest ei võta, kuid mehel hakkab parem.
-
Külaline
Löö ise, sa rõve elukas. Sellise empaatiavõimetu tölliga ei elaks päevagi koos.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:08 Meestel on vastupidi. Seksuaalne rahuldus on viis mure leevendamiseks. Nii et kui sa ise ei saa seksida, siis vähemalt löö mehel pauk lahti. Tükki see küljest ei võta, kuid mehel hakkab parem.
-
Külaline
Kui mees on nii enesekeskne, et ei saa aru, et näiteks laps on haige ja naine endast väljas, vaid hakkab siis nõudma, et löö mul pauk lahti, siis on ju tõesti siin probleem. Inimesel puudub empaatiavõime ja naine näeb, et mees ei hooli üldse lapsest ega ka oma naisest. See on naise jaoks ülimalt solvav ja kui sa sellest aru ei saa, oled viimane puupea. Mingis sõna peale jäämises pole asi.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:23Jah, võib ka nii suhtuda. Teeme sellest võitlusvälja ja veel ühe mure! Kõige tähtsam asi on ju see, kelle sõna peale jääb.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:11Löögu ise endal see pauk lahti ja lohutagu naist, kui endal lastest ja kõigest muust nii savi on. Saaks seksi ka, kui naist vaimselt toetaks, mitte ei roniks täiesti ebasobival hetkel vägisi selga.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:08 Meestel on vastupidi. Seksuaalne rahuldus on viis mure leevendamiseks. Nii et kui sa ise ei saa seksida, siis vähemalt löö mehel pauk lahti. Tükki see küljest ei võta, kuid mehel hakkab parem.
-
Külaline
Kuidas see näitab hoolimist lapsest? Täpselt samamoodi on naine enesekeskne ja ei hooli oma mehest. Mehele on see äärmiselt solvav ja kui sa sellest aru ei saa, siis oled sa viimane puupea.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:26Kui mees on nii enesekeskne, et ei saa aru, et näiteks laps on haige ja naine endast väljas, vaid hakkab siis nõudma, et löö mul pauk lahti, siis on ju tõesti siin probleem. Inimesel puudub empaatiavõime ja naine näeb, et mees ei hooli üldse lapsest ega ka oma naisest. See on naise jaoks ülimalt solvav ja kui sa sellest aru ei saa, oled viimane puupea. Mingis sõna peale jäämises pole asi.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:23Jah, võib ka nii suhtuda. Teeme sellest võitlusvälja ja veel ühe mure! Kõige tähtsam asi on ju see, kelle sõna peale jääb.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:11
Löögu ise endal see pauk lahti ja lohutagu naist, kui endal lastest ja kõigest muust nii savi on. Saaks seksi ka, kui naist vaimselt toetaks, mitte ei roniks täiesti ebasobival hetkel vägisi selga.
-
Külaline
Kui seks on sinu jaoks rõve, siis kuidas üldse lapse said?Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:24Löö ise, sa rõve elukas. Sellise empaatiavõimetu tölliga ei elaks päevagi koos.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:08 Meestel on vastupidi. Seksuaalne rahuldus on viis mure leevendamiseks. Nii et kui sa ise ei saa seksida, siis vähemalt löö mehel pauk lahti. Tükki see küljest ei võta, kuid mehel hakkab parem.
-
Külaline
Solvu kuskil nurgas ja siis lahku ning pane uks väljastpoolt kinni. Mingit kasu sellisest ju pole.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:44Kuidas see näitab hoolimist lapsest? Täpselt samamoodi on naine enesekeskne ja ei hooli oma mehest. Mehele on see äärmiselt solvav ja kui sa sellest aru ei saa, siis oled sa viimane puupea.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:26Kui mees on nii enesekeskne, et ei saa aru, et näiteks laps on haige ja naine endast väljas, vaid hakkab siis nõudma, et löö mul pauk lahti, siis on ju tõesti siin probleem. Inimesel puudub empaatiavõime ja naine näeb, et mees ei hooli üldse lapsest ega ka oma naisest. See on naise jaoks ülimalt solvav ja kui sa sellest aru ei saa, oled viimane puupea. Mingis sõna peale jäämises pole asi.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:23
Jah, võib ka nii suhtuda. Teeme sellest võitlusvälja ja veel ühe mure! Kõige tähtsam asi on ju see, kelle sõna peale jääb.
-
Külaline
Ise alustasid, näitasin sulle peeglitKülaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:46Solvu kuskil nurgas ja siis lahku ning pane uks väljastpoolt kinni. Mingit kasu sellisest ju pole.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:44Kuidas see näitab hoolimist lapsest? Täpselt samamoodi on naine enesekeskne ja ei hooli oma mehest. Mehele on see äärmiselt solvav ja kui sa sellest aru ei saa, siis oled sa viimane puupea.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:26
Kui mees on nii enesekeskne, et ei saa aru, et näiteks laps on haige ja naine endast väljas, vaid hakkab siis nõudma, et löö mul pauk lahti, siis on ju tõesti siin probleem. Inimesel puudub empaatiavõime ja naine näeb, et mees ei hooli üldse lapsest ega ka oma naisest. See on naise jaoks ülimalt solvav ja kui sa sellest aru ei saa, oled viimane puupea. Mingis sõna peale jäämises pole asi.
-
Külaline
Ja jälle jõuame siis sinna, et seks on tõesti ainuke viis osadele meestele, millega naine peaks nagu kinnitama, et hollib? Kurb.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:44Kuidas see näitab hoolimist lapsest? Täpselt samamoodi on naine enesekeskne ja ei hooli oma mehest. Mehele on see äärmiselt solvav ja kui sa sellest aru ei saa, siis oled sa viimane puupea.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:26Kui mees on nii enesekeskne, et ei saa aru, et näiteks laps on haige ja naine endast väljas, vaid hakkab siis nõudma, et löö mul pauk lahti, siis on ju tõesti siin probleem. Inimesel puudub empaatiavõime ja naine näeb, et mees ei hooli üldse lapsest ega ka oma naisest. See on naise jaoks ülimalt solvav ja kui sa sellest aru ei saa, oled viimane puupea. Mingis sõna peale jäämises pole asi.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:23
Jah, võib ka nii suhtuda. Teeme sellest võitlusvälja ja veel ühe mure! Kõige tähtsam asi on ju see, kelle sõna peale jääb.
-
Külaline
See on väga oluline osa tõesti. Kas see on sulle uudis?Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:49Ja jälle jõuame siis sinna, et seks on tõesti ainuke viis osadele meestele, millega naine peaks nagu kinnitama, et hollib? Kurb.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:44Kuidas see näitab hoolimist lapsest? Täpselt samamoodi on naine enesekeskne ja ei hooli oma mehest. Mehele on see äärmiselt solvav ja kui sa sellest aru ei saa, siis oled sa viimane puupea.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:26
Kui mees on nii enesekeskne, et ei saa aru, et näiteks laps on haige ja naine endast väljas, vaid hakkab siis nõudma, et löö mul pauk lahti, siis on ju tõesti siin probleem. Inimesel puudub empaatiavõime ja naine näeb, et mees ei hooli üldse lapsest ega ka oma naisest. See on naise jaoks ülimalt solvav ja kui sa sellest aru ei saa, oled viimane puupea. Mingis sõna peale jäämises pole asi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline