Kui palju räägite seksist?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Kui palju räägite seksist?

Postitus Postitas Külaline »

Kui palju teie räägite oma sõbrannadega (sõpradega) või lihtsalt tuttavatega seksist?

Kuulasin Salajutte. Seal mõlemad saatejuhid räägivad vabalt, kuidas nad eneserahuldamisega tegelevad - "onni panevad" (nende väljendit kasutades) ja milliseis lelusid selleks kasutavad.

Mina ei ole kunagi, mitte ühelegi sõbrannale rääkinud, et ma iseeendaga seksin või mida ma oma mehega voodis teen. Pigem on see teema, mida tahaks endale hoida. Või äärmisel juhul võin siin foorumis anonüümsena kirjutada.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2025 18:00 Kui palju teie räägite oma sõbrannadega (sõpradega) või lihtsalt tuttavatega seksist?

Kuulasin Salajutte. Seal mõlemad saatejuhid räägivad vabalt, kuidas nad eneserahuldamisega tegelevad - "onni panevad" (nende väljendit kasutades) ja milliseis lelusid selleks kasutavad.

Mina ei ole kunagi, mitte ühelegi sõbrannale rääkinud, et ma iseeendaga seksin või mida ma oma mehega voodis teen. Pigem on see teema, mida tahaks endale hoida. Või äärmisel juhul võin siin foorumis anonüümsena kirjutada.
No ega sina ei teeni oma juttudega ka raha. Need pläravad ükskõik millest, et pappi jookseks.
Külaline

Ma ei ole ka kellegagi rääkinud.
Vahele olen endaga tegelemisega jäänud.
Külaline

Ühed räägivad (nagu siinsed näljased) ja teised lihtsalt seksivad.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2025 19:22 Ühed räägivad (nagu siinsed näljased) ja teised lihtsalt seksivad.
Olen ka tähele pannud, et seksipuuduses vaevlevad isikud viivad iga teema seksi peale, teistel sellist vajadust ei ole. Ise eelistan ka tegutseda, miks peaks sellest pidevalt jutustama.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mai 2025 19:25 Olen ka tähele pannud, et seksipuuduses vaevlevad isikud viivad iga teema seksi peale, teistel sellist vajadust ei ole. Ise eelistan ka tegutseda, miks peaks sellest pidevalt jutustama.
Oled tähele pannud, et inimesi on erinevaid. Miks ei peaks sellest jutustama. Kui teema pole sulle, siis ära ava seda. Nii lihtne ongi.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2025 19:18 Ma ei ole ka kellegagi rääkinud.
Kasupojale? :D
Külaline

Sõbrantsidega ikka räägime, normaalne elu osa. Kui keegi mingi mehega seksib ja on korralik varustus, siis räägitakse muidugi ka. Kui mingi väiketill ja jääb viimaseks korraks, siis samuti.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2025 19:37
Külaline kirjutas: 04 Mai 2025 19:25 Olen ka tähele pannud, et seksipuuduses vaevlevad isikud viivad iga teema seksi peale, teistel sellist vajadust ei ole. Ise eelistan ka tegutseda, miks peaks sellest pidevalt jutustama.
Oled tähele pannud, et inimesi on erinevaid. Miks ei peaks sellest jutustama. Kui teema pole sulle, siis ära ava seda. Nii lihtne ongi.
No üks tüüp siin veab iga teema seksile, ilmselt on seksinälg nii suur. Kust mina pean teadma, et see inimene on taas uue konto teinud ja jälle ropendab ja naudib oma kiimaseid jutte.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mai 2025 19:49Sõbrantsidega ikka räägime, normaalne elu osa. Kui keegi mingi mehega seksib ja on korralik varustus, siis räägitakse muidugi ka. Kui mingi väiketill ja jääb viimaseks korraks, siis samuti.
Teated bordelli elust?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mai 2025 19:50No üks tüüp siin veab iga teema seksile, ilmselt on seksinälg nii suur. Kust mina pean teadma, et see inimene on taas uue konto teinud ja jälle ropendab ja naudib oma kiimaseid jutte.
Täna on jah jälle teemasid solgitud. Ilmselt see ka tema loodud.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2025 19:49 Sõbrantsidega ikka räägime, normaalne elu osa. Kui keegi mingi mehega seksib ja on korralik varustus, siis räägitakse muidugi ka. Kui mingi väiketill ja jääb viimaseks korraks, siis samuti.
Seks on elu normaalne osa, aga see ei ole küll eriti kena, et omavahel mehe varustuse jmt üle arutlete. Ok, kui te ei tee seda nimeliselt, siis on arusaadav, aga kui panete sõbrannadega pead kokku ja naerata mehe üle, keda te kõik tunnete, siis on see alatu.

Kujuta ette, et ise oled meestel niimoodi hambus. Irvitatakse midagi sinu keha juures, mida sa ise ei saa muuta.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2025 20:16
Guest kirjutas: 04 Mai 2025 19:49 Sõbrantsidega ikka räägime, normaalne elu osa. Kui keegi mingi mehega seksib ja on korralik varustus, siis räägitakse muidugi ka. Kui mingi väiketill ja jääb viimaseks korraks, siis samuti.
Seks on elu normaalne osa, aga see ei ole küll eriti kena, et omavahel mehe varustuse jmt üle arutlete. Ok, kui te ei tee seda nimeliselt, siis on arusaadav, aga kui panete sõbrannadega pead kokku ja naerata mehe üle, keda te kõik tunnete, siis on see alatu.

Kujuta ette, et ise oled meestel niimoodi hambus. Irvitatakse midagi sinu keha juures, mida sa ise ei saa muuta.
Me ei naera, tunneme kaasa väikese tilliga mehele. Keegi teda ei tunne ja teab eemale hoida. Ei ole ju nii, et oled terve seltskonnaga 3 aastat koos ja siis seksid mingi vennaga. See on normaalne, et hoiatad oma lähedasi. Seltskonda tood lõpuks ikka väärtusliku mehe.
Iga mees on sillas, kui ta suurest varustusest räägitakse. Sellised hoitakse enda lähedal.
Külaline

Aga kui on selline tubli "keskmik", siis ei räägi midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mai 2025 20:28Me ei naera, tunneme kaasa väikese tilliga mehele. Keegi teda ei tunne ja teab eemale hoida.
Ja jah, selle peale üks naljajutt

Kõndisid kolm head sõbrannat Pärnu rannas ja järsku näevad päevitamas alasti meest, ajaleht üle näo päikesevarjuks tõmmatud.
Üks sõbrannadest ehmub: See on ju minu mees!
Teine lohutab: Ei, SINU mees see küll ei ole!
Kolmas vaatab pisut ja teatab: Kuulge, see pole üldse Pärnu mees
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mai 2025 20:28Keegi teda ei tunne ja teab eemale hoida.
??
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mai 2025 20:28 Seltskonda tood lõpuks ikka väärtusliku mehe.
Iga mees on sillas, kui ta suurest varustusest räägitakse.
Meil on nii, et mees peab sõbrannadele oma suurt varustust demonstreerima, sest muidu sõbrannad ju ei usu, et seltskonda toodi väärtuslik mees :P
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2025 20:31
Aga kui on selline tubli "keskmik", siis ei räägi midagi.
Sellist ei taha ju keegi. Polegi midagi rääkida.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2025 20:36
Külaline kirjutas: 04 Mai 2025 20:28Keegi teda ei tunne ja teab eemale hoida.
??
Keegi ei tunne-tähendab, et ei kuulu tutvusringkonda.
Nimi öeldakse ära-teised ei komista portsu otsa ja ei pea häbi tundma.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mai 2025 19:39
Guest kirjutas: 04 Mai 2025 19:18 Ma ei ole ka kellegagi rääkinud.
Kasupojale? :D
Äkki kasutütrele?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 2 külalist