Kas mehed peaks ajama kaenlakarvu?
-
Külaline
Kas mehed peaks ajama kaenlakarvu?
Kuidas suhtute meeste karvapügamisse? Jätame habeme kõrvale. Kas eelistate mehi, kes, nagu naisedki, trimmivad oma kehakarvu? Või on ok, et kuna mees, siis las kasvavad need põõsad tal?
-
Külaline
Normaalne oleks. Rõvedad on need puhmas kaenlaalused ja kubemed. Õnneks pole ühtegi kaaslast olnud, kes enda eest ei hoolitseks ja mina pole pidanud sellele tähelepanu juhtima.
-
Külaline
Peaks ikka ajama küll. Minu arust on karvased kaenlaalused jubedad, vahet pole, on see mees või naine.
-
Külaline
Jah, peaks piirama nii kaenla-kui kubemekarvu. Mingit metsa ei viitsi näha.
-
Külaline
Aga kui mees ütleb midagi naiste karvade kohta, siis see on otsekohe ahistamine

-
Külaline
No kui sa suvalisele naisele tema karvu hakkad kommenteerima, siis on see tõesti ahistamine. Oma eelistustest siin räägi palju tahad.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 19:53 Aga kui mees ütleb midagi naiste karvade kohta, siis see on otsekohe ahistamine![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Mis mülkas sa kolad, et naised kõik kaenla alt ja tussidest karvased? Rõveee.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 19:53 Aga kui mees ütleb midagi naiste karvade kohta, siis see on otsekohe ahistamine![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Ma arvan et see pole kellegi teise asi.
-
Külaline
Kui kube on karvavaba, siis "see" tundubvisuaalselt suurem. Meestel.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 16:01Rõvedad on need puhmas kaenlaalused ja kubemed.
-
Külaline
Naistel ka.
-
Külaline
Mehed ei pea midagi.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 15:36 Kuidas suhtute meeste karvapügamisse? Jätame habeme kõrvale. Kas eelistate mehi, kes, nagu naisedki, trimmivad oma kehakarvu? Või on ok, et kuna mees, siis las kasvavad need põõsad tal?
-
Külaline
Jaa, loomulikult. Naised peavad tegema seda, teist ja kolmandat, mehed ei pea midagi. Kui ainuke naiselaadne olend, keda õnnestub näha, on mingi tasuline prost, nagu siin mõni vanaätt kiitleb, siis muidugi ei pea midagi. Ole milline jubedus tahes.
-
Külaline
Kui sa nii arvadGuest kirjutas: ↑04 Mai 2025 09:57Jaa, loomulikult. Naised peavad tegema seda, teist ja kolmandat, mehed ei pea midagi. Kui ainuke naiselaadne olend, keda õnnestub näha, on mingi tasuline prost, nagu siin mõni vanaätt kiitleb, siis muidugi ei pea midagi. Ole milline jubedus tahes.
-
Külaline
Kas vanaldane pervert pole enda hoolitsemisest midagi kuulnud?Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 20:44Jälle mingid homojutud?
-
Külaline
Mind ei huvita, kas mu mees ennast pügab või mitte. Samuti ei huvita, kas mingid teised mehed/ naised seda teevad või ei. Jumala külmaks jätab.
-
Külaline
Mind küll ei häiri. Oma mehe puhul see pole üldse oluline (ei aja ja pole väga hull karvakasv) ja teiste meeste karvu ei näe eriti (rannas elan kaenlaaluse puhma nägemise ka üle). Tehke vähem probleemi kõigest. Ma olen näinud keemiaravi järel täiesti karvutut meest, vot mehelik selline vaatepilt küll ei ole, nagu teie igatsete- kaenla all karvutu, kubemest karvutu- nagu ülekasvanud poisstitt.
-
Külaline
Täiesti karvutu ja trimmimine ikka pole sama asi. Nii nagu me käime kõik regulaarselt juuksuris ja peseme end, nii on ka normaalne, et piiratakse veidi muud karvakasvu. Minu jaoks elementaarne hügieen. Karvased kaenlaalused ajaks öökima.Guest kirjutas: ↑05 Mai 2025 12:57 Mind küll ei häiri. Oma mehe puhul see pole üldse oluline (ei aja ja pole väga hull karvakasv) ja teiste meeste karvu ei näe eriti (rannas elan kaenlaaluse puhma nägemise ka üle). Tehke vähem probleemi kõigest. Ma olen näinud keemiaravi järel täiesti karvutut meest, vot mehelik selline vaatepilt küll ei ole, nagu teie igatsete- kaenla all karvutu, kubemest karvutu- nagu ülekasvanud poisstitt.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist