Ja mis kriteerium see peaks olema, et sind ei häiri? Tema jutt on väga rumala inimese oma. Karjub kaugele, et haridust pole ja mingi muu kiiiks on ka küljes. Samas ego on üleelusuurune ja mitte reaalsusega kooskõlas. Ma ei öelnud, et see mind häiriks. Lihtsalt omapärane inimene, ma päriselus pole selliste inimestega väga kokku puutunud.
Kas tahate endale nooremat või vanemat partnerit, sõpra jne?
-
Külaline
-
Külaline
Ma lihtsalt ei tunne et häiriks. Kriteeriumit polegi.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 11:50Ja mis kriteerium see peaks olema, et sind ei häiri? Tema jutt on väga rumala inimese oma. Karjub kaugele, et haridust pole ja mingi muu kiiiks on ka küljes. Samas ego on üleelusuurune ja mitte reaalsusega kooskõlas. Ma ei öelnud, et see mind häiriks. Lihtsalt omapärane inimene, ma päriselus pole selliste inimestega väga kokku puutunud.
Pigem isegi meeldib tema jutt.
Ega ei teagi miks mul nii või kellegi teisiti.
Miski sageduste värk äkki.
Ilmseslt igaüks ise tunneb või teine hoopis peegeldab seda tunnet endas.
-
Külaline
Tundud ka kummaline, võite sobida küll. Sina oled see imelik mees, kes siin räägib, et ilusat naist ei tahaks? No hakka siis Tolmukübemega liini ajama, saad kohe 55 aastase kaunitari, kes näeb välja nagu 25. Sellist sa rohkem küll kuskil ei kohta.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 12:17Ma lihtsalt ei tunne et häiriks. Kriteeriumit polegi.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 11:50Ja mis kriteerium see peaks olema, et sind ei häiri? Tema jutt on väga rumala inimese oma. Karjub kaugele, et haridust pole ja mingi muu kiiiks on ka küljes. Samas ego on üleelusuurune ja mitte reaalsusega kooskõlas. Ma ei öelnud, et see mind häiriks. Lihtsalt omapärane inimene, ma päriselus pole selliste inimestega väga kokku puutunud.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 11:41
Sa ka ei saa üle oma nimetatud terminist.
Sind häirb tema jutt või?
Mind küll mitte.
Pigem isegi meeldib tema jutt.
Ega ei teagi miks mul nii või kellegi teisiti.
Miski sageduste värk äkki.
Ilmseslt igaüks ise tunneb või teine hoopis peegeldab seda tunnet endas.
-
Külaline
Sinu enda jutu järgi ju ilusat ei taheta. Miks sa siis talle kaunitari pakud? Loogika lappes ikka.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 12:23
Tundud ka kummaline, võite sobida küll. Sina oled see imelik mees, kes siin räägib, et ilusat naist ei tahaks? No hakka siis Tolmukübemega liini ajama, saad kohe 55 aastase kaunitari, kes näeb välja nagu 25. Sellist sa rohkem küll kuskil ei kohta.
-
Külaline
Mul on väike kahtlus, et see suur ilu on rohkem proua enda peas.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:02Sinu enda jutu järgi ju ilusat ei taheta. Miks sa siis talle kaunitari pakud? Loogika lappes ikka.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 12:23
Tundud ka kummaline, võite sobida küll. Sina oled see imelik mees, kes siin räägib, et ilusat naist ei tahaks? No hakka siis Tolmukübemega liini ajama, saad kohe 55 aastase kaunitari, kes näeb välja nagu 25. Sellist sa rohkem küll kuskil ei kohta.![]()
-
Külaline
Ma tegelt ei ütle, et ilusat naist ei taha. Kui naine hirmus ei tundu, siis tahan ikka. Rääkides saab aru milline on. Ja enamus on ju tegelikult hea iseloomuga head inimesed.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:02Sinu enda jutu järgi ju ilusat ei taheta. Miks sa siis talle kaunitari pakud? Loogika lappes ikka.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 12:23
Tundud ka kummaline, võite sobida küll. Sina oled see imelik mees, kes siin räägib, et ilusat naist ei tahaks? No hakka siis Tolmukübemega liini ajama, saad kohe 55 aastase kaunitari, kes näeb välja nagu 25. Sellist sa rohkem küll kuskil ei kohta.![]()
Aga vastastikused tunded võiks olla.
-
Külaline
Minu arust sobiksite väga hästi, väga sarnased tundute. Kirjuta siis Tolmukübemele individuaalselt ja saategi õnnelkuks.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:22Ma tegelt ei ütle, et ilusat naist ei taha. Kui naine hirmus ei tundu, siis tahan ikka. Rääkides saab aru milline on. Ja enamus on ju tegelikult hea iseloomuga head inimesed.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:02Sinu enda jutu järgi ju ilusat ei taheta. Miks sa siis talle kaunitari pakud? Loogika lappes ikka.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 12:23
Aga vastastikused tunded võiks olla.
-
Külaline
Kusjuures ma võin ka öelda, et ma näen noorem välja ja tunnen end nooremana kui olen. Ma seepärast isegi usun Tolmukübeme juttu.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:40 Minu arust sobiksite väga hästi, väga sarnased tundute. Kirjuta siis Tolmukübemele individuaalselt ja saategi õnnelikuks.
Ma vaatasin ka, et loogikat nagu pole, või et lonkab kõvasti, kuidagi imelikult. See on vist see sama isik, kellele siit teemast kuulub järgmine lause: No ta ise arvas küll, et see abielumees ei julge temaga suhelda, sest ta on liiga ilus. Kopeerisin. Mina pole kuskil nii arvanud ega kirjutanud, seda üks Külaline arvas. Aga ega ei ole mõtet vaielda, inimesele on midagi pähe löönud, mis reaalsusele ei vasta, ja seda ta nüüd jorutab pidevalt. No see peaks ka mingeid häireid näitama, aga mis seal's siis ikka, kõigil meil omad kitsaskohad.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:02Sinu enda jutu järgi ju ilusat ei taheta. Miks sa siis talle kaunitari pakud? Loogika lappes ikka.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 12:23
-
Külaline
Ega poleks muud arvanudki.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:11Kusjuures ma võin ka öelda, et ma näen noorem välja ja tunnen end nooremana kui olen. Ma seepärast isegi usun Tolmukübeme juttu.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:40 Minu arust sobiksite väga hästi, väga sarnased tundute. Kirjuta siis Tolmukübemele individuaalselt ja saategi õnnelikuks.
-
Külaline
Mina mäletan seda asja natuke teisiti. Üks külaline pakkus selle välja ja sina nõustusid, et võib küll nii olla. Ära nüüd hakka tagasi ajama. Ma muidugi ei viitsi seda kuskile nüüd otsima minna, aga nii ju tegelikult oli, ära hakka maha salgama.Tolmukübe kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:13Ma vaatasin ka, et loogikat nagu pole, või et lonkab kõvasti, kuidagi imelikult. See on vist see sama isik, kellele siit teemast kuulub järgmine lause: No ta ise arvas küll, et see abielumees ei julge temaga suhelda, sest ta on liiga ilus. Kopeerisin. Mina pole kuskil nii arvanud ega kirjutanud, seda üks Külaline arvas. Aga ega ei ole mõtet vaielda, inimesele on midagi pähe löönud, mis reaalsusele ei vasta, ja seda ta nüüd jorutab pidevalt. No see peaks ka mingeid häireid näitama, aga mis seal's siis ikka, kõigil meil omad kitsaskohad.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:02Sinu enda jutu järgi ju ilusat ei taheta. Miks sa siis talle kaunitari pakud? Loogika lappes ikka.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 12:23
Siin ei ole midagi maha salata. Kui ma nõustusin, et võib küll olla (ähmaselt ka nagu mäletan), siis kui võib olla ühtemoodi, saab olla ka teistmoodi. Võib olla ei tähenda, et on kindlasti. Ega mina ei tea, miks abielumees ei suhtle, vbl on tal kindlad reeglid, vbl olen liiga vana, vbl olen liiga ilus, vbl olen liiga paks, jne. Jumal teab, mis põhjus see võib olla. Inimene pakkus välja, et vbl oled liiga ilus, ja mina nõustusin, et vbl ehk tõesti, aga kindalt ju ei tea. Kust mina kindlalt peaks teadma, miks ta ei suhtle? Ma ei öelnud talle, et heureka, just nii ongi, ainuõige tõde. Järelikult ma (kindlalt) ei arvanud, et olen liiga ilus, et seetõttu abielumees ei julge suhelda. Ma arvasin, et vbl on see põhjus, aga see on sama hea, kui muud põhjused. Külaline, kes seda teksti minu kohta ajab, ajab seda kindlas kõneviisis, aga mina isiklikult küll kindlalt ei tea, et olen liiga ilus, ja see on kindlasti põhjus, miks minuga abielumees ei suhtle. Mina põhjust ei tea. Aga külaline juba teab minu eest, et olen liiga ilus, seepärast.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:15Mina mäletan seda asja natuke teisiti. Üks külaline pakkus selle välja ja sina nõustusid, et võib küll nii olla. Ära nüüd hakka tagasi ajama. Ma muidugi ei viitsi seda kuskile nüüd otsima minna, aga nii ju tegelikult oli, ära hakka maha salgama.Tolmukübe kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:13Ma vaatasin ka, et loogikat nagu pole, või et lonkab kõvasti, kuidagi imelikult. See on vist see sama isik, kellele siit teemast kuulub järgmine lause: No ta ise arvas küll, et see abielumees ei julge temaga suhelda, sest ta on liiga ilus. Kopeerisin. Mina pole kuskil nii arvanud ega kirjutanud, seda üks Külaline arvas. Aga ega ei ole mõtet vaielda, inimesele on midagi pähe löönud, mis reaalsusele ei vasta, ja seda ta nüüd jorutab pidevalt. No see peaks ka mingeid häireid näitama, aga mis seal's siis ikka, kõigil meil omad kitsaskohad.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:02
Sinu enda jutu järgi ju ilusat ei taheta. Miks sa siis talle kaunitari pakud? Loogika lappes ikka.![]()
-
Külaline
Naljakas jutt. Kõige tõenäolisemat põhjust pole: sa ei paku talle huvi.Siin ei ole midagi maha salata. Kui ma nõustusin, et võib küll olla (ähmaselt ka nagu mäletan), siis kui võib olla ühtemoodi, saab olla ka teistmoodi. Võib olla ei tähenda, et on kindlasti. Ega mina ei tea, miks abielumees ei suhtle, vbl on tal kindlad reeglid, vbl olen liiga vana, vbl olen liiga ilus, vbl olen liiga paks, jne. Jumal teab, mis põhjus see võib olla. Inimene pakkus välja, et vbl oled liiga ilus, ja mina nõustusin, et vbl ehk tõesti, aga kindalt ju ei tea. Kust mina kindlalt peaks teadma, miks ta ei suhtle? Ma ei öelnud talle, et heureka, just nii ongi, ainuõige tõde. Järelikult ma (kindlalt) ei arvanud, et olen liiga ilus, et seetõttu abielumees ei julge suhelda. Ma arvasin, et vbl on see põhjus, aga see on sama hea, kui muud põhjused. Külaline, kes seda teksti minu kohta ajab, ajab seda kindlas kõneviisis, aga mina isiklikult küll kindlalt ei tea, et olen liiga ilus, ja see on kindlasti põhjus, miks minuga abielumees ei suhtle. Mina põhjust ei tea. Aga külaline juba teab minu eest, et olen liiga ilus, seepärast.
-
Külaline
Mina ei ole see kes siin teemas kindlas kõneviisis nii ütles, et sa nii arvad.
Aga mina olen see kes selle variandi välja pakkus, et ka nii võib olla. Jah vähe usutav, et kui naine ise initsiatiivi välja näitab, et siis sel põhjusel mehed loobuvad. Või tegelt, minesatea kui liiga agaralt peale käia, siis võib ka huvi ära kaduda.
Aga praegu ma arvan, et isegi kui tal oli huvi, siis pere juurest jalga lasta ka nii kerge pole midagi. Seda enam kui lapsed ka on juba.
-
Külaline
Miks sa siin innustad Tolmukübeme lootust, ta ju võtabki kõike tõsiselt. Samas pole olnud ühtki märki, et see mees oleks kunagi Tolmukübemest huvitatud üldse olnudki. Milleks fantaseerida siin siis pere juurest ära tulekust või ei tea millest.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 16:23Mina ei ole see kes siin teemas kindlas kõneviisis nii ütles, et sa nii arvad.
Aga mina olen see kes selle variandi välja pakkus, et ka nii võib olla. Jah vähe usutav, et kui naine ise initsiatiivi välja näitab, et siis sel põhjusel mehed loobuvad. Või tegelt, minesatea kui liiga agaralt peale käia, siis võib ka huvi ära kaduda.
Aga praegu ma arvan, et isegi kui tal oli huvi, siis pere juurest jalga lasta ka nii kerge pole midagi. Seda enam kui lapsed ka on juba.
-
Külaline
Ta ei näe sind naisena, sa ei paku talle huvi, sa ei meeldi talle. Nii lihtne ongi! Kui inimene ei suhtle, ei tähenda see seda, et ta ei julge suhelda vaid on otsene märk, et ei soovi suhelda. Kõik muu on su luulu ja väljamõeldis.Tolmukübe kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:54Siin ei ole midagi maha salata. Kui ma nõustusin, et võib küll olla (ähmaselt ka nagu mäletan), siis kui võib olla ühtemoodi, saab olla ka teistmoodi. Võib olla ei tähenda, et on kindlasti. Ega mina ei tea, miks abielumees ei suhtle, vbl on tal kindlad reeglid, vbl olen liiga vana, vbl olen liiga ilus, vbl olen liiga paks, jne. Jumal teab, mis põhjus see võib olla. Inimene pakkus välja, et vbl oled liiga ilus, ja mina nõustusin, et vbl ehk tõesti, aga kindalt ju ei tea. Kust mina kindlalt peaks teadma, miks ta ei suhtle? Ma ei öelnud talle, et heureka, just nii ongi, ainuõige tõde. Järelikult ma (kindlalt) ei arvanud, et olen liiga ilus, et seetõttu abielumees ei julge suhelda. Ma arvasin, et vbl on see põhjus, aga see on sama hea, kui muud põhjused. Külaline, kes seda teksti minu kohta ajab, ajab seda kindlas kõneviisis, aga mina isiklikult küll kindlalt ei tea, et olen liiga ilus, ja see on kindlasti põhjus, miks minuga abielumees ei suhtle. Mina põhjust ei tea. Aga külaline juba teab minu eest, et olen liiga ilus, seepärast.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:15Mina mäletan seda asja natuke teisiti. Üks külaline pakkus selle välja ja sina nõustusid, et võib küll nii olla. Ära nüüd hakka tagasi ajama. Ma muidugi ei viitsi seda kuskile nüüd otsima minna, aga nii ju tegelikult oli, ära hakka maha salgama.Tolmukübe kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:13
Ma vaatasin ka, et loogikat nagu pole, või et lonkab kõvasti, kuidagi imelikult. See on vist see sama isik, kellele siit teemast kuulub järgmine lause: No ta ise arvas küll, et see abielumees ei julge temaga suhelda, sest ta on liiga ilus. Kopeerisin. Mina pole kuskil nii arvanud ega kirjutanud, seda üks Külaline arvas. Aga ega ei ole mõtet vaielda, inimesele on midagi pähe löönud, mis reaalsusele ei vasta, ja seda ta nüüd jorutab pidevalt. No see peaks ka mingeid häireid näitama, aga mis seal's siis ikka, kõigil meil omad kitsaskohad.
-
Külaline
Teema oli selles, et sina olid miskipärast täiesti kindalt pähe võtnud, et see abielumees on sinusse armunud. Kust või mille põhjal sul selline veendumus tekkis?Tolmukübe kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:54Siin ei ole midagi maha salata. Kui ma nõustusin, et võib küll olla (ähmaselt ka nagu mäletan), siis kui võib olla ühtemoodi, saab olla ka teistmoodi. Võib olla ei tähenda, et on kindlasti. Ega mina ei tea, miks abielumees ei suhtle, vbl on tal kindlad reeglid, vbl olen liiga vana, vbl olen liiga ilus, vbl olen liiga paks, jne. Jumal teab, mis põhjus see võib olla. Inimene pakkus välja, et vbl oled liiga ilus, ja mina nõustusin, et vbl ehk tõesti, aga kindalt ju ei tea. Kust mina kindlalt peaks teadma, miks ta ei suhtle? Ma ei öelnud talle, et heureka, just nii ongi, ainuõige tõde. Järelikult ma (kindlalt) ei arvanud, et olen liiga ilus, et seetõttu abielumees ei julge suhelda. Ma arvasin, et vbl on see põhjus, aga see on sama hea, kui muud põhjused. Külaline, kes seda teksti minu kohta ajab, ajab seda kindlas kõneviisis, aga mina isiklikult küll kindlalt ei tea, et olen liiga ilus, ja see on kindlasti põhjus, miks minuga abielumees ei suhtle. Mina põhjust ei tea. Aga külaline juba teab minu eest, et olen liiga ilus, seepärast.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:15Mina mäletan seda asja natuke teisiti. Üks külaline pakkus selle välja ja sina nõustusid, et võib küll nii olla. Ära nüüd hakka tagasi ajama. Ma muidugi ei viitsi seda kuskile nüüd otsima minna, aga nii ju tegelikult oli, ära hakka maha salgama.Tolmukübe kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:13
Ma vaatasin ka, et loogikat nagu pole, või et lonkab kõvasti, kuidagi imelikult. See on vist see sama isik, kellele siit teemast kuulub järgmine lause: No ta ise arvas küll, et see abielumees ei julge temaga suhelda, sest ta on liiga ilus. Kopeerisin. Mina pole kuskil nii arvanud ega kirjutanud, seda üks Külaline arvas. Aga ega ei ole mõtet vaielda, inimesele on midagi pähe löönud, mis reaalsusele ei vasta, ja seda ta nüüd jorutab pidevalt. No see peaks ka mingeid häireid näitama, aga mis seal's siis ikka, kõigil meil omad kitsaskohad.
Ja siis olid kindel, et teie suhe ei arene edasi sellepärast, et mees kardab sulle läheneda. Ja sealt edasi tekkis arutelu, et kas võib asi olla selles, et sa oled silmipimestavalt ilus ja sellepärast mees ei julge.
Ehk siis tegelikult on sul mingi häire. Kõigepealt kujutad asju ette - et mees on sinusse armunud. Siis usud, et oled imeilus kaunitar. Ja siis, et näed oma 55-eluaasta juures 25-aastane välja.
Oled väga viljakas teemaalgataja. Aga paraku on kõik need teemad, sellised... möh? Igavad, mitte midagiütlevad ja sageli ka täiesti segase sõnastusega püstitatud.
Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 16:23Mina ei ole see kes siin teemas kindlas kõneviisis nii ütles, et sa nii arvad.
Ega ei pea ju pere juurest jalga laskma. Oleks siis mingi inimlik kontaktki. Seda ka pole. Suured tunded, veel mitu asja (ei täpsusta) ja tutkit, brat. Imelik. Noh, pole, siis pole, mis seal's ikka. Ainult et imelik on, et pole. Oleks niisama nö meeldiv inimene naeratanud ja sügavalt silma vaadanud ja siis midagi ei järgneks, siis ju saaks aru, kui midagi pole, et see poleks imelik. Aga, arvestades asjaolusid (mida ma ei täpsusta), on ikka imelik küll. Aga ega midagi teha pole. Inimesi on igasuguseid.
-
Külaline
Mis tunnetest sa räägid, sa pole temaga ju kuskil käinud-ei kontserdil, teatris, reisil, restoranis ega seksinud.Tolmukübe kirjutas: ↑05 Mai 2025 17:17Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 16:23Mina ei ole see kes siin teemas kindlas kõneviisis nii ütles, et sa nii arvad.
Ega ei pea ju pere juurest jalga laskma. Oleks siis mingi inimlik kontaktki. Seda ka pole. Suured tunded, veel mitu asja (ei täpsusta) ja tutkit, brat. Imelik. Noh, pole, siis pole, mis seal's ikka. Ainult et imelik on, et pole. Oleks niisama nö meeldiv inimene naeratanud ja sügavalt silma vaadanud ja siis midagi ei järgneks, siis ju saaks aru, kui midagi pole, et see poleks imelik. Aga, arvestades asjaolusid (mida ma ei täpsusta), on ikka imelik küll. Aga ega midagi teha pole. Inimesi on igasuguseid.
-
Külaline
Arvad, et ainult nii tekivad tunded. Minul pole mittekunagi nii tekkinud tundeid.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 1970 03:55 Mis tunnetest sa räägid, sa pole temaga ju kuskil käinud-ei kontserdil, teatris, reisil, restoranis ega seksinud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Kirile, Panda ja 5 külalist