Nõu shit? Siis võid küll ülemiselt riiulilt ühe küpsise võtta!Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 12:02Mina naisena küll märkan. Mul pole selleks meest vaja. Saan isegi õli kontrollitud/lisada ja lambipirni ka oma auto vahetatud. Rehvi olen ka täitsa ise vahetanud.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 21:26No miks ükski naine ei märka, et katlamajas toru higistab, autol rattalaager vilistab või geneka rihm libiseb? Elementaarne asi ju.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 20:34
Tõsi. Aga ma hakkasin mõtlema, et miks mehed sellist asja ei märka ja neid ei huvita? Ja muuhulgas paljusid muid asju kodus. Kas sellepärast äkki, et naised jõuavad juba enne kõik ära küürida?
Samas mul on üks tuttav abielupaar, kus just mees peseb aknad ja kasvatab toataimi. Aga tal on muud halvad küljed.
Naine ja mees tööturul
-
Külaline
-
Külaline
Süvene natuke, milline on USA-s Haridusministeeriumi roll ja milline Eestis. Vihjeks, et USA-s on igas osariigis omad Haridusministeeriumid, mida ei kaotatud ära. Aga küsin vastu (nagu juba tegelikult ka küsisin) - kus siis haridust arendatakse, kui mitte ministeeriumis?Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 12:05 Haridusministeerium arendab mida? Kohvimasinate varastamist?
Trump kaotas haridusministeeriumi sootuks ära ja kõvast seakisast hoolimata, taevas ei kukkunudki maapeale!![]()
![]()
![]()
Ma ei ole kursis meditsiinivaldkonna viimaste avastuste tegijate soolise jaotusega. Olen üsna kindel, et pole ka sina, sa lihtsalt arvad midagi. Küsimus, millele vastasin, ei rääkinud teadusest. Meditsiin ei ole ainult teadus.Millised on naiste viimase aja suuremad avastused meditsiini vallas? Kui võtame arvesse, et naisi on sellel alal massiivselt rohkem, siis peaks ju ka avastuste hulk olema korrelatsioonis? Nagu malemängus, mida rohkem harrastajaid, seda rohkem tippe.
Antud juhul aga kahjuks nii ei ole
-
Külaline
Hohohoo, meditsiin on peamiselt teadus. Iga meditsiinilise protseduuri ja praktika taga seisab teaduslik avastus. Või mitu.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 12:21Süvene natuke, milline on USA-s Haridusministeeriumi roll ja milline Eestis. Vihjeks, et USA-s on igas osariigis omad Haridusministeeriumid, mida ei kaotatud ära. Aga küsin vastu (nagu juba tegelikult ka küsisin) - kus siis haridust arendatakse, kui mitte ministeeriumis?Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 12:05 Haridusministeerium arendab mida? Kohvimasinate varastamist?
Trump kaotas haridusministeeriumi sootuks ära ja kõvast seakisast hoolimata, taevas ei kukkunudki maapeale!![]()
![]()
Ma ei ole kursis meditsiinivaldkonna viimaste avastuste tegijate soolise jaotusega. Olen üsna kindel, et pole ka sina, sa lihtsalt arvad midagi. Küsimus, millele vastasin, ei rääkinud teadusest. Meditsiin ei ole ainult teadus.Millised on naiste viimase aja suuremad avastused meditsiini vallas? Kui võtame arvesse, et naisi on sellel alal massiivselt rohkem, siis peaks ju ka avastuste hulk olema korrelatsioonis? Nagu malemängus, mida rohkem harrastajaid, seda rohkem tippe.
-
Külaline
See on umbes sama hea loogika kui et igat Eesti asutust juhib peaminister.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 14:17Hohohoo, meditsiin on peamiselt teadus. Iga meditsiinilise protseduuri ja praktika taga seisab teaduslik avastus. Või mitu.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 12:21Süvene natuke, milline on USA-s Haridusministeeriumi roll ja milline Eestis. Vihjeks, et USA-s on igas osariigis omad Haridusministeeriumid, mida ei kaotatud ära. Aga küsin vastu (nagu juba tegelikult ka küsisin) - kus siis haridust arendatakse, kui mitte ministeeriumis?Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 12:05 Haridusministeerium arendab mida? Kohvimasinate varastamist?
![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist