Kas tahate endale nooremat või vanemat partnerit, sõpra jne?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 01 Mai 2025 13:20
Külaline kirjutas: 01 Jaan 1970 03:01 Ei oska küll öelda ühtegi asja, mis 40 mehe puhul peaks 54 aastases naises tähelepanu köitma. Olge realistid, ärge unistage.
Aga kui ta näeb noorem välja nagu ta ütleb. Täitsa võimalik.
Isegi kui näeb noorem välja, siis on saadaval palju naisi, kes ON nooremad :lol: :lol: :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mai 2025 13:26
Guest kirjutas: 01 Mai 2025 13:13
Guest kirjutas: 01 Mai 2025 12:56
Ei usu et 40 mehel on lapsed olemas, veel vähem et suured. 40 on mehe jaoks täitsa õige aeg esimese lapse hankimiseks. Saadaval on palju 30 ümber naisi, kellel sama asi meeles mõlgub ja ka tööelus on teatud positsioon saavutatud. Naiste tähelepanust pole mingit puudust.
Ei oska küll öelda ühtegi asja, mis 40 mehe puhul peaks 54 aastases naises tähelepanu köitma. Olge realistid, ärge unistage.
40 mehe laps on üldiselt 8-10 aastat vana. Elab emaga. 40 mees hakkab välimuses kustuma, näost kortsus, õllekõht ees. On umbes samal tasemel 10 aastat vanema naisega.
Isegi kui on nii, siis pensionieelikust mammi teda küll ei huvita :lol: :lol: :lol:
Ja kuidas veel huvitab!

Pensionieelikust mammi?

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... ga-hakkama
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mai 2025 13:27
Külaline kirjutas: 01 Jaan 1970 03:01 Ei oska küll öelda ühtegi asja, mis 40 mehe puhul peaks 54 aastases naises tähelepanu köitma. Olge realistid, ärge unistage.
Isegi kui näeb noorem välja, siis on saadaval palju naisi, kes ON nooremad :lol: :lol: :lol:
Räägib inimene, kelle jaoks juba 16 aastane on vana. Haige.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mai 2025 13:26
Tühi ärplemine.
Oleks see vaid nii.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mai 2025 13:27
Isegi kui näeb noorem välja, siis on saadaval palju naisi, kes ON nooremad
Seda ka. Minuteada ta oma jutu järgi üksik.
Tolmukübe, tundub, et me siin otsime sulle õiget meest.
Mis vanuses meest sa ise tahaksid?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 01 Mai 2025 13:47
Ma olen mõelnud. Ca 5a tagasi nägin ma veel välja 25, nüüd on ca 10 - 15 aastakest lisandunud, mis teha, aeg läheb.. Mees vanuses 35 - 40? Sama palju, nagu ma isegi välja paistan? Ma ei tea, kui vanalt ma ennast tunnen, aga 50+ ei tunne ma ennast täiesti kindlasti. Kui tunneks, siis sobiks ju ka enesele 50+ mees. Tunnen ka ennast 35 -40 ehk? Tegelikult ma tunnen ennast eatuna. Kas keegi veel ennast niiviisi tunneb, või olete ikka numbris kinni? No vbl näen välja üle 40, et ise ei saa aru. Näonahk pole enam see, mis 5a tagasi. Samas kortse ka palju pole, lauba peal on paar tükki. Ega ma ei ütle, kui on hea inimene, võib mees ka 40+ olla. Rumal on teine vanuse järgi maha kriipsutada, ikka üksikuks jääda ja 20a pärast avastada, et näed, 50+ sobiks ju (nüüd) hästi küll tegelikult.. Asi lihtsalt selles, kui ta näeb välja ja tundub minust oluliselt vanemana ja minu puhul pole teps mitte nii, siis kas ma sellega ära harjun. Kui omamoodi, siis harjub ju paremini. Aga kui sõber, siis nagu erilist harjumist ei nõua, sobivad erinevad vanused. Aga 20a-sega oleks ikka imelik sõbrustada. Ei tea, vbl minu kompleks. Seepärast küsisingi, et nt milline vanusevahe võiks olla nt sõpradel, üks 55, teine 25.. 35 vbl on natuke noor (ja vbl mitte), aga 40 on küll hea vanus. Ennegi inimestel 20 aastane vanusevahe olnud.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 01 Mai 2025 14:41 Ma olen mõelnud. Ca 5a tagasi nägin ma veel välja 25, nüüd on ca 10 - 15 aastakest lisandunud, mis teha, aeg läheb.. Mees vanuses 35 - 40? Sama palju, nagu ma isegi välja paistan?
Kui vana see abielumees sul on?
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 01 Mai 2025 14:41

Ma olen mõelnud. Ca 5a tagasi nägin ma veel välja 25, nüüd on ca 10 - 15 aastakest lisandunud, mis teha, aeg läheb.. Mees vanuses 35 - 40? Sama palju, nagu ma isegi välja paistan? Ma ei tea, kui vanalt ma ennast tunnen, aga 50+ ei tunne ma ennast täiesti kindlasti. Kui tunneks, siis sobiks ju ka enesele 50+ mees. Tunnen ka ennast 35 -40 ehk? Tegelikult ma tunnen ennast eatuna. Kas keegi veel ennast niiviisi tunneb, või olete ikka numbris kinni? No vbl näen välja üle 40, et ise ei saa aru. Näonahk pole enam see, mis 5a tagasi. Samas kortse ka palju pole, lauba peal on paar tükki. Ega ma ei ütle, kui on hea inimene, võib mees ka 40+ olla. Rumal on teine vanuse järgi maha kriipsutada, ikka üksikuks jääda ja 20a pärast avastada, et näed, 50+ sobiks ju (nüüd) hästi küll tegelikult.. Asi lihtsalt selles, kui ta näeb välja ja tundub minust oluliselt vanemana ja minu puhul pole teps mitte nii, siis kas ma sellega ära harjun. Kui omamoodi, siis harjub ju paremini. Aga kui sõber, siis nagu erilist harjumist ei nõua, sobivad erinevad vanused. Aga 20a-sega oleks ikka imelik sõbrustada. Ei tea, vbl minu kompleks. Seepärast küsisingi, et nt milline vanusevahe võiks olla nt sõpradel, üks 55, teine 25.. 35 vbl on natuke noor (ja vbl mitte), aga 40 on küll hea vanus. Ennegi inimestel 20 aastane vanusevahe olnud.
Kui vana sa päris päriselt oled(sünniaasta järgi?)
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mai 2025 13:14
Külaline kirjutas: 01 Mai 2025 12:56
Ei usu et 40 mehel on lapsed olemas, veel vähem et suured. 40 on mehe jaoks täitsa õige aeg esimese lapse hankimiseks. Saadaval on palju 30 ümber naisi, kellel sama asi meeles mõlgub ja ka tööelus on teatud positsioon saavutatud. Naiste tähelepanust pole mingit puudust.
Ei oska küll öelda ühtegi asja, mis 40 mehe puhul peaks 54 aastases naises tähelepanu köitma. Olge realistid, ärge unistage.
Tahangi realist olla, paraku mul just selline kogemus ongi. Aga nagu ma korduvalt olen maininud, siis minu jaoks on selline vanusevahe nagu hällirööv. Ei taha üldse alustadagi suhet, mis minu hinnangul on juba eos hukule määratud, kuna inimesed on oma elus nii erinevas kohas.
Sellise suhte jaoks peavad mõlemad olema enesekindlad ning oma elus heas kohas inimesed. Sina seda ilmselgelt ei ole, oled ebakindel ja jaurad mingist hälliröövist, nagu oleksid 14-aastasena sünnitanud. Pealegi see hällis olev inimene on kortsus ja vananev.
Saad sellise mehega kokku, armute esimesest pilgust, aga sina ütled-eiei, ma ei soovi sinuga suhet, sa oled liiga noor. Neljakümneaastasele :lol:
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 01 Mai 2025 14:41

Sain ma õigesti aru, et 49-aastasena nägid sa välja 25?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Jah, said õigesti aru. Ma olen ise korra elus sellist asja näinud, arsti ukse taga, saime naisterahvaga jutu peale, vaatan, et noor naine, nii 20+, jutu sees tuli muu info, ma siis ütlesin, mis vanus ta välja näeb, ta ütles, et on juba üle 50 ja et lapsed on ka juba suured. Ma ise nägin sellist asja. Kortse nagu polnud, nahk oli nooruslik. Minul on laubale 1 korts juurde tulnud ja nahk üleüldiselt ei näe enam nii nooruslik välja, seega 25 on nüüd adjöö. Nii et nahk on mul küpsem, eks ta peab ju tasapisi ka minema. Kes siin sünniaastat küsis, vanus saab see aasta 55.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 01 Mai 2025 16:45 Jah, said õigesti aru. Ma olen ise korra elus sellist asja näinud, arsti ukse taga, saime naisterahvaga jutu peale, vaatan, et noor naine, nii 20+, jutu sees tuli muu info, ma siis ütlesin, mis vanus ta välja näeb, ta ütles, et on juba üle 50 ja et lapsed on ka juba suured. Ma ise nägin sellist asja. Kortse nagu polnud, nahk oli nooruslik. Minul on laubale 1 korts juurde tulnud ja nahk üleüldiselt ei näe enam nii nooruslik välja, seega 25 on nüüd adjöö. Nii et nahk on mul küpsem, eks ta peab ju tasapisi ka minema. Kes siin sünniaastat küsis, vanus saab see aasta 55.
Pane pilt, siis ütlen kui vana sa paistad, ilma selleta on kõik tühi ärplemine.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 01 Mai 2025 16:45 Jah, said õigesti aru. Ma olen ise korra elus sellist asja näinud, arsti ukse taga, saime naisterahvaga jutu peale, vaatan, et noor naine, nii 20+, jutu sees tuli muu info, ma siis ütlesin, mis vanus ta välja näeb, ta ütles, et on juba üle 50 ja et lapsed on ka juba suured. Ma ise nägin sellist asja. Kortse nagu polnud, nahk oli nooruslik. Minul on laubale 1 korts juurde tulnud ja nahk üleüldiselt ei näe enam nii nooruslik välja, seega 25 on nüüd adjöö. Nii et nahk on mul küpsem, eks ta peab ju tasapisi ka minema. Kes siin sünniaastat küsis, vanus saab see aasta 55.
Sa räägid mingist muust naisest. Küsimus on sulle-kas sulle pakuti 49-aastasena vanuseks 25? Kortsud või mittekortsud ei ole põhjus pidada nooremaks või vanemaks. Mu tuttav on täiesti kortsuvaba, kaalub 100 kilo, on 59 aastat vana ja selliseks teda ka peetakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mai 2025 16:48Sa räägid mingist muust naisest. Küsimus on sulle-kas sulle pakuti 49-aastasena vanuseks 25? Kortsud või mittekortsud ei ole põhjus pidada nooremaks või vanemaks. Mu tuttav on täiesti kortsuvaba, kaalub 100 kilo, on 59 aastat vana ja selliseks teda ka peetakse.
Mu vanaemal oli veel 70aastasenagi nägu (mitte kael!) täiesti kortsuvaba. 25aastaseks teda keegi siiski ei pidanud.
Külaline

Kui ma teismelisena haiglasse sattusin, siis ütlesin palatikaaslasele jutu sees, et too X kõrvalpalatist näeb oma ea kohta nooruslik välja. Vestluskaaslane vaatas korra imelikult, aga ei laiendanud teemat. Hiljem selgus, et see, keda mina pidasin nooruslikuks 50aastaseks, oli tegelikult 25...
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mai 2025 17:12 Kui ma teismelisena haiglasse sattusin, siis ütlesin palatikaaslasele jutu sees, et too X kõrvalpalatist näeb oma ea kohta nooruslik välja. Vestluskaaslane vaatas korra imelikult, aga ei laiendanud teemat. Hiljem selgus, et see, keda mina pidasin nooruslikuks 50aastaseks, oli tegelikult 25...
Minul oli ka naljakas juhus. Meile tuli tööle uus kolleeg ja rääkis, et temale väga meeldib meie ülemus, et näeb ea kohta väga hea välja. Ma ütlesin, et ta ongi ju üpriski noor, 39. Siis tegi suuri silmi ja ütles, et issand, ma arvasin, et 50+, aga näeb hea välja. Mulle ta komplimenti väljanägemise kohta ei teinud, aga oli väga imestunud, kui sai teada, et olen 52. Ütles, et tema arvas, et 40. Nii et kumb meist nüüd komplimendi sai, kas ülemus, kes pidi olema hästisäilinud 50+ või mina, kes pidi olema halvasti säilinud 40, ei teagi nüüd öelda :). Kortsude puudumine või mittepuudumine ei muuda vanust, on küllalt noori, kellel on päris sügavad kortsud, ikka ju näed, et ta on noor. Ja on vanemaid naisi, kes on kas ennast ära tuuninud või lihtsalt kortsuvabad, aga ega nad sellepärast 25 ikkagi välja ei näe. Ülekaalulised näevad tavaliselt vanemad välja, kuigi kortse on neil näos vähem. Et Tolmukübe arvab, et ta näeb välja 25, on päris naljakas. Mina isiklikult pole sellist inimest oma elus veel näinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mai 2025 16:48

Ma pole küll tolmukübe, aga hakkas ka teema huvitama. Veriff AI pakkus praegu tehtud selfie'le vanuseks 32. Igaks juhuks lisan, et olen hetkel täiesti meigivaba, sassis juustega ja täna duši all käimata 50-aastane. 🤷

Siia ma sellist pilti just panna ei soovi. Ega üldse mingit pilti.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mai 2025 17:21

Ma pole küll tolmukübe, aga hakkas ka teema huvitama. Veriff AI pakkus praegu tehtud selfie'le vanuseks 32. Igaks juhuks lisan, et olen hetkel täiesti meigivaba, sassis juustega ja täna duši all käimata 50-aastane. 🤷

No siis kindlasti näedki 20 aastat noorem välja, kui juba Ai ütles. Hakkab pihta siin see eputamine, kes ikka noorem välja enda arust näeb. No Tolmukübet sa ikka üle ei trumpa, pole mõtet proovidagi. 50+ naised sellised, päris naljakas.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mai 2025 17:35
Guest kirjutas: 01 Mai 2025 17:21

No siis kindlasti näedki 20 aastat noorem välja, kui juba Ai ütles. Hakkab pihta siin see eputamine, kes ikka noorem välja enda arust näeb. No Tolmukübet sa ikka üle ei trumpa, pole mõtet proovidagi. 50+ naised sellised, päris naljakas.
Ma ei tea, vbl ütlebki nende AI kõigile, et nad nooremad bälja näevad - nagu meelitus või nii. Saan aru, kui pakub nii 5-7 aastat nooremat vanust igaks juhuks. Aga kui vahe on 18, siis tekib juba küsimus, kas nende tuvastamisteenus ikka on adekvaatne. Või siis näengi piisavalt palju noorem välja. No üks 35-aastane on mind kohe kindlasti omavanusega sassi ajanud.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mai 2025 12:56
Guest kirjutas: 01 Mai 2025 10:27
Guest kirjutas: 01 Mai 2025 07:32
Ja miks see 40 mees peaks olema koos 54 naisega? See on ju tühi kaev.
40 mehel ja 54 naisel on omad lapsed olemas ja juba suured. Saab kahekesi kvaliteetaega veeta ning rahulikult omasoodu tiksuda. Armastus ei küsi vanust.
Mina olen 52 ja minu kõige tulisem austaja on 38-aastane mees. Ehk siis 14 aastat noorem. Ta on mind järjekindlalt taga ajanud 8 aastat. Alguses suhtlesin temaga, aga siis sain aru, et nii pole õige. Ta peab leidma eakohase naise, lapsi saama jne. Aga tema ei lase minust lahti. Ütleb, et tahab vaid mind. Miks tahab? Ma ei tea! Mina tahan suhtes olla endaealise mehega.

Hetkel olen suhtes endast 6 aastat noorema mehega. Ja ka see on minu jaoks liiga suur vanusevahe. Minu jaoks oleks sobilik pluss/miinus 2 aastat.

Nii et väide, et ühtegi meest endast vanemad naised ei huvita, on puhas lollus. See, et sinu jaoks on naine alates 16ndast eluaastast juba vana, on ainult sinu enda ja teiste pedofiilide arvamus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 7 külalist