Kas tahate endale nooremat või vanemat partnerit, sõpra jne?
Kas tahate endale nooremat või vanemat partnerit, sõpra jne?
Miks just sellises vanusevahes? Ja kuidas lood tegelikult on, kas olete saanud seda, millest mõtlesite? Või leiate, et praegune suhe on samuti hea, kui võrrelda soovitud vanusevahega?
-
Külaline
Vanemad võiks olla vanemad ja lapsed jälle nooremad.
Mina tahaksin nooremat, kuna tunnen ennast nooremana ja ka näen noorem välja. Selle järgi. Ega ma ei ütle, vanem võiks ju ka olla, aga nagu ei resoneeru kokku. Ja üle 70a, meestel nagunii eluiga lühem, hakka talle veel hooldajaks või nii, saame natuke koos elatud ja siis juba üks lahkub. Ei tundu nagu õiglane. Sõber võib küll vanem olla, ei näe probleemi. Mida arvate?
-
Külaline
Mina arvan et sa sured ise ka varsti ära.Tolmukübe kirjutas: ↑30 Apr 2025 17:57 Mina tahaksin nooremat, kuna tunnen ennast nooremana ja ka näen noorem välja. Selle järgi. Ega ma ei ütle, vanem võiks ju ka olla, aga nagu ei resoneeru kokku. Ja üle 70a, meestel nagunii eluiga lühem, hakka talle veel hooldajaks või nii, saame natuke koos elatud ja siis juba üks lahkub. Ei tundu nagu õiglane. Sõber võib küll vanem olla, ei näe probleemi. Mida arvate?
-
Külaline
Sõbra puhul vanus ei loe, kui on omavaheline klapp ja tore koos olla.
Suhtepartner olgu ennem noorem kui oluliselt vanem, sest nagu juba öeldud, meestega on vanaduses lood kehvemad nii tervise kui ka eluea poolest. Minu jaoks on ideaalne kaaslane enam-vähem samaealine. Oma kaasaga on mul 2 aastat vahet.
Suhtepartner olgu ennem noorem kui oluliselt vanem, sest nagu juba öeldud, meestega on vanaduses lood kehvemad nii tervise kui ka eluea poolest. Minu jaoks on ideaalne kaaslane enam-vähem samaealine. Oma kaasaga on mul 2 aastat vahet.
Ikka noorem naine. Vähemalt 10a noorem peaks olema.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Sa tolmukübe oled 54 kui minu mälu ei peta. Kõigepealt partnerist. Sulle sobiks meheks (kes oleks siis ka mehe eest väljas) nii umbes 40 aastane mees. See jõuaks sinu tempos püsida. Mis puutub sõpra, siis sõbra puhul vanus nii suurt rolli ei mängi. Samas sõbrad tekivad pigem nooremas eas ja üle viiekümneselt on juba uusi sõpru raskem leida.Tolmukübe kirjutas: ↑30 Apr 2025 17:57 Mina tahaksin nooremat, kuna tunnen ennast nooremana ja ka näen noorem välja. Selle järgi. Ega ma ei ütle, vanem võiks ju ka olla, aga nagu ei resoneeru kokku. Ja üle 70a, meestel nagunii eluiga lühem, hakka talle veel hooldajaks või nii, saame natuke koos elatud ja siis juba üks lahkub. Ei tundu nagu õiglane. Sõber võib küll vanem olla, ei näe probleemi. Mida arvate?
-
Külaline
Ainult, et siin on veel üks aga. Ega seda partnerit saada pole nii, et lähen ja võtan riiulilt sellist nagu tahan.
-
Külaline
Ja miks see 40 mees peaks olema koos 54 naisega? See on ju tühi kaev.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 22:15Sa tolmukübe oled 54 kui minu mälu ei peta. Kõigepealt partnerist. Sulle sobiks meheks (kes oleks siis ka mehe eest väljas) nii umbes 40 aastane mees. See jõuaks sinu tempos püsida. Mis puutub sõpra, siis sõbra puhul vanus nii suurt rolli ei mängi. Samas sõbrad tekivad pigem nooremas eas ja üle viiekümneselt on juba uusi sõpru raskem leida.Tolmukübe kirjutas: ↑30 Apr 2025 17:57 Mina tahaksin nooremat, kuna tunnen ennast nooremana ja ka näen noorem välja. Selle järgi. Ega ma ei ütle, vanem võiks ju ka olla, aga nagu ei resoneeru kokku. Ja üle 70a, meestel nagunii eluiga lühem, hakka talle veel hooldajaks või nii, saame natuke koos elatud ja siis juba üks lahkub. Ei tundu nagu õiglane. Sõber võib küll vanem olla, ei näe probleemi. Mida arvate?
-
Külaline
Ega siis ainult laste saamiseks koos ei olda. Koos ollakse, sest meeldib selle inimesega koos olla. Minu mees on 50, mina olen 40. Mina ei taha selle mehega lapsi, lapsed on meil mõlemal varasematest suhetest olemas. Me ei ole laste pärast koos.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 07:32Ja miks see 40 mees peaks olema koos 54 naisega? See on ju tühi kaev.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 22:15Sa tolmukübe oled 54 kui minu mälu ei peta. Kõigepealt partnerist. Sulle sobiks meheks (kes oleks siis ka mehe eest väljas) nii umbes 40 aastane mees. See jõuaks sinu tempos püsida. Mis puutub sõpra, siis sõbra puhul vanus nii suurt rolli ei mängi. Samas sõbrad tekivad pigem nooremas eas ja üle viiekümneselt on juba uusi sõpru raskem leida.Tolmukübe kirjutas: ↑30 Apr 2025 17:57 Mina tahaksin nooremat, kuna tunnen ennast nooremana ja ka näen noorem välja. Selle järgi. Ega ma ei ütle, vanem võiks ju ka olla, aga nagu ei resoneeru kokku. Ja üle 70a, meestel nagunii eluiga lühem, hakka talle veel hooldajaks või nii, saame natuke koos elatud ja siis juba üks lahkub. Ei tundu nagu õiglane. Sõber võib küll vanem olla, ei näe probleemi. Mida arvate?
-
Külaline
40 mehel ja 54 naisel on omad lapsed olemas ja juba suured. Saab kahekesi kvaliteetaega veeta ning rahulikult omasoodu tiksuda. Armastus ei küsi vanust.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 07:32Ja miks see 40 mees peaks olema koos 54 naisega? See on ju tühi kaev.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 22:15Sa tolmukübe oled 54 kui minu mälu ei peta. Kõigepealt partnerist. Sulle sobiks meheks (kes oleks siis ka mehe eest väljas) nii umbes 40 aastane mees. See jõuaks sinu tempos püsida. Mis puutub sõpra, siis sõbra puhul vanus nii suurt rolli ei mängi. Samas sõbrad tekivad pigem nooremas eas ja üle viiekümneselt on juba uusi sõpru raskem leida.Tolmukübe kirjutas: ↑30 Apr 2025 17:57 Mina tahaksin nooremat, kuna tunnen ennast nooremana ja ka näen noorem välja. Selle järgi. Ega ma ei ütle, vanem võiks ju ka olla, aga nagu ei resoneeru kokku. Ja üle 70a, meestel nagunii eluiga lühem, hakka talle veel hooldajaks või nii, saame natuke koos elatud ja siis juba üks lahkub. Ei tundu nagu õiglane. Sõber võib küll vanem olla, ei näe probleemi. Mida arvate?
-
Külaline
Kaks viimast! Miks te sellele Revolvrile ometi vastate? On ju selgelt aru saada, et ta üritab jälle oma saagi käima tõmmata. Ärge minge sellega kaasa!
Ega ta ju oma jutuga mingit laste saamist silma pea. Sellises vanuses naine on tema arvates lihtsalt mõttetu olend. Ta on ju öelnud, et naissoost isikud on aktsepteeritavad kuni 15-aastaseni. 15+ vanusest alates on naine juba vana ja kõlbmatu.
Ega ta ju oma jutuga mingit laste saamist silma pea. Sellises vanuses naine on tema arvates lihtsalt mõttetu olend. Ta on ju öelnud, et naissoost isikud on aktsepteeritavad kuni 15-aastaseni. 15+ vanusest alates on naine juba vana ja kõlbmatu.
-
Külaline
Uuemad uuringud näitavad, et kõige tervem sperma on 15 aastastel poistel ja parima kvaliteediga lapsed tulevad 20-24 aastastel meestel. Vanus on isa ja ema puhul võrdselt tähtis. Mida vanemaks, seda suurem võimalus on saada intellektipuudega ja muude vigadega lapsi. Mida vanem isa, seda kehvema vaimse võimekusega lapsed tulevad. Miks praegu on nii palju igasugu häiretega lapsi, siis üheks põhjuseks peetakse siin ka seda, et lapse saadakse vanemast peast. Kõige targemad ja tervemad lapsed tulevad noortel vanematel. Seega peaks noor naine enne mõtlema, kui ta vana mehega lapsed saab, ta lapsed tulevad heal juhul keskpärased, aga halvemal juhul ka tõsiste probleemidega.
-
Külaline
Rumalal, kuid kehaliselt terve noore naise lapsed ei pruugi kuigi terased olla.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 11:23 Uuemad uuringud näitavad, et kõige tervem sperma on 15 aastastel poistel ja parima kvaliteediga lapsed tulevad 20-24 aastastel meestel. Vanus on isa ja ema puhul võrdselt tähtis. Mida vanemaks, seda suurem võimalus on saada intellektipuudega ja muude vigadega lapsi. Mida vanem isa, seda kehvema vaimse võimekusega lapsed tulevad. Miks praegu on nii palju igasugu häiretega lapsi, siis üheks põhjuseks peetakse siin ka seda, et lapse saadakse vanemast peast. Kõige targemad ja tervemad lapsed tulevad noortel vanematel. Seega peaks noor naine enne mõtlema, kui ta vana mehega lapsed saab, ta lapsed tulevad heal juhul keskpärased, aga halvemal juhul ka tõsiste probleemidega.
Loogiline, et noortel on suurem tõenäosus terveid lapsi saada.
Noh, aga on ka erandeid. Minu isa oli mu sündides 47 ja ema 35. Mul on noorem õde ka. Mõlemad oleme kõrgharidusega ja täiesti terved keskealised inimesed.
-
Külaline
Ei usu et 40 mehel on lapsed olemas, veel vähem et suured. 40 on mehe jaoks täitsa õige aeg esimese lapse hankimiseks. Saadaval on palju 30 ümber naisi, kellel sama asi meeles mõlgub ja ka tööelus on teatud positsioon saavutatud. Naiste tähelepanust pole mingit puudust.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 10:2740 mehel ja 54 naisel on omad lapsed olemas ja juba suured. Saab kahekesi kvaliteetaega veeta ning rahulikult omasoodu tiksuda. Armastus ei küsi vanust.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 07:32Ja miks see 40 mees peaks olema koos 54 naisega? See on ju tühi kaev.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 22:15
Sa tolmukübe oled 54 kui minu mälu ei peta. Kõigepealt partnerist. Sulle sobiks meheks (kes oleks siis ka mehe eest väljas) nii umbes 40 aastane mees. See jõuaks sinu tempos püsida. Mis puutub sõpra, siis sõbra puhul vanus nii suurt rolli ei mängi. Samas sõbrad tekivad pigem nooremas eas ja üle viiekümneselt on juba uusi sõpru raskem leida.
Ei oska küll öelda ühtegi asja, mis 40 mehe puhul peaks 54 aastases naises tähelepanu köitma. Olge realistid, ärge unistage.
-
Külaline
40 mehe laps on üldiselt 8-10 aastat vana. Elab emaga. 40 mees hakkab välimuses kustuma, näost kortsus, õllekõht ees. On umbes samal tasemel 10 aastat vanema naisega.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:56Ei usu et 40 mehel on lapsed olemas, veel vähem et suured. 40 on mehe jaoks täitsa õige aeg esimese lapse hankimiseks. Saadaval on palju 30 ümber naisi, kellel sama asi meeles mõlgub ja ka tööelus on teatud positsioon saavutatud. Naiste tähelepanust pole mingit puudust.
Ei oska küll öelda ühtegi asja, mis 40 mehe puhul peaks 54 aastases naises tähelepanu köitma. Olge realistid, ärge unistage.
-
Külaline
Tahangi realist olla, paraku mul just selline kogemus ongi. Aga nagu ma korduvalt olen maininud, siis minu jaoks on selline vanusevahe nagu hällirööv. Ei taha üldse alustadagi suhet, mis minu hinnangul on juba eos hukule määratud, kuna inimesed on oma elus nii erinevas kohas.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:56
Ei usu et 40 mehel on lapsed olemas, veel vähem et suured. 40 on mehe jaoks täitsa õige aeg esimese lapse hankimiseks. Saadaval on palju 30 ümber naisi, kellel sama asi meeles mõlgub ja ka tööelus on teatud positsioon saavutatud. Naiste tähelepanust pole mingit puudust.
-
Külaline
Aga kui ta näeb noorem välja nagu ta ütleb. Täitsa võimalik.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 1970 03:01 Ei oska küll öelda ühtegi asja, mis 40 mehe puhul peaks 54 aastases naises tähelepanu köitma. Olge realistid, ärge unistage.
-
Külaline
Isegi kui on nii, siis pensionieelikust mammi teda küll ei huvitaGuest kirjutas: ↑01 Mai 2025 13:1340 mehe laps on üldiselt 8-10 aastat vana. Elab emaga. 40 mees hakkab välimuses kustuma, näost kortsus, õllekõht ees. On umbes samal tasemel 10 aastat vanema naisega.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:56Ei usu et 40 mehel on lapsed olemas, veel vähem et suured. 40 on mehe jaoks täitsa õige aeg esimese lapse hankimiseks. Saadaval on palju 30 ümber naisi, kellel sama asi meeles mõlgub ja ka tööelus on teatud positsioon saavutatud. Naiste tähelepanust pole mingit puudust.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 10:27
40 mehel ja 54 naisel on omad lapsed olemas ja juba suured. Saab kahekesi kvaliteetaega veeta ning rahulikult omasoodu tiksuda. Armastus ei küsi vanust.
-
Külaline
Tühi ärplemine.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 13:14Tahangi realist olla, paraku mul just selline kogemus ongi. Aga nagu ma korduvalt olen maininud, siis minu jaoks on selline vanusevahe nagu hällirööv. Ei taha üldse alustadagi suhet, mis minu hinnangul on juba eos hukule määratud, kuna inimesed on oma elus nii erinevas kohas.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:56
Ei usu et 40 mehel on lapsed olemas, veel vähem et suured. 40 on mehe jaoks täitsa õige aeg esimese lapse hankimiseks. Saadaval on palju 30 ümber naisi, kellel sama asi meeles mõlgub ja ka tööelus on teatud positsioon saavutatud. Naiste tähelepanust pole mingit puudust.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist