Mis arvate Sass Hennost?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 15:55
Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 15:00
Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 18:19

Eks noored ole ajast aega igatsenud teismeeas suuremat vabadust kui vanemad neile anda julgevad, siin ei ole omavaheliste suhete ega usaldusega suurt pistmist. Lihtsalt, kui ikka kangesti kisub seiklema ja tahaks põnevust, siis hakkadki vanematele valetama. Nii on alati olnud.
Jah, nii ongi. Vanem peab seda teadma ja omalt poolt püüdma olla nii vähe naiivne kui võimalik.

Mõni laps on küll enda ohtu panemisel "eriliselt andekas" (vingerdab kõigest läbi ja mööda, pärast, kui jama üüratu - appi, päästke!), kahjuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 15:45
Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 23:45
Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 22:27
Hoolimine küll piinlik ei ole.
Usalda aga kontrolli.
Üldjuhul 80% emasüdametest ikka tunneb, kui midagi mäda on.
Milline rumal jutt! Meest ka kontrollid?
Mees on täiskasvanud inimene.

Lapse turvalisuse eest lapsevanem vastutab.

Saab laps täiskasvanuks, siis vastutab ise. Senikaua on ta laps.
Nuhid igaks juhuks lapse e-koolis ka, eks.
Masendav.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 18:17

Masendav.
Troll jälle hoos ja tinutamisega peale hakanud. E-kooli vaatamine on lapsevanema kohustus, kui sa veel pole kuulnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 16:30
Mul üks lastest ka keerulise puberteediga. Tegid sõbrannaga teineteisele katet, tütar ütles mulle, et ööbib klassiõe pool, klassiõde aga ütles oma emale, et ööbib minu tütre pool. Kui küsisin tolle klassiõe ema kontakti, siis mulle kontakt anti - ent pärast tuli välja, et see kontakt oli hoopis tüdrukute endi poolt tekitatud number, millele nad ise vaheldumisi vastasid ja teineteise muretsevaid emasid rahustasid.
Kas siis emad tõesti aru ei saanud, et sõbranna ema asemel telefonile vastab.
Ei pruugi alati häälest aru saada, eriti kui selle teise emaga pole sattunud pikemasse vestlusse. 15-a pole enam lapsehääl, vaid oskab naisehäält järele teha küll. Ja teiseks saab saata edukalt ka sms.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 18:17

Masendav.
Masendav on see, et sa ei tea, et e-kool on kohustuslik paik ka lapsevanemale.
Ja mida sealt siis "nuhkida" saab? Hindeid?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 18:45
Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 16:30
Mul üks lastest ka keerulise puberteediga. Tegid sõbrannaga teineteisele katet, tütar ütles mulle, et ööbib klassiõe pool, klassiõde aga ütles oma emale, et ööbib minu tütre pool. Kui küsisin tolle klassiõe ema kontakti, siis mulle kontakt anti - ent pärast tuli välja, et see kontakt oli hoopis tüdrukute endi poolt tekitatud number, millele nad ise vaheldumisi vastasid ja teineteise muretsevaid emasid rahustasid.
Kas siis emad tõesti aru ei saanud, et sõbranna ema asemel telefonile vastab.
Ei pruugi alati häälest aru saada, eriti kui selle teise emaga pole sattunud pikemasse vestlusse. 15-a pole enam lapsehääl, vaid oskab naisehäält järele teha küll. Ja teiseks saab saata edukalt ka sms.
15 aastase lapse omanikuna ülteks, et ei vea üks 15 aastane tüdruk ema rolli küll kuidagi välja.
Külaline

Käpad eemale sassi hennost. kõikide piinatud ja liiga tehtud naiste kaitsjast.
huvitav palju neid arvamusliidritest autoriteete veel välja tuleb. aasta ema, tartu mingi naistevarjjupaiga juhike kes oma vägivalduri palkas riigi raha eest enda juurde tööle, igasugused kogemusnõustajakesed jne. ikka kõigil 1 narratiiv. nemad päästavad õnnetuid naisi
Külaline

Kus on Sassi Henno? Miks ta ei tee roppe ja pröökavaid avaldusi Keldrimäe maniakk kastreerida.
Külaline

See teema on tõesti üllatavalt ruttu päevakajast maha vajunud 🤨
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Guest kirjutas: 26 Apr 2025 20:37 See teema on tõesti üllatavalt ruttu päevakajast maha vajunud 🤨
No kõik on selge ja pole enam midagi lisada või arutada, sellep. ongi päevakorrast maas. Asi lõpetatud ju, mingit koolides (või üldse avalikku) esinemist enam ei tule ja loodetavasti tüdrukud enne lähemat tutvumist ikka googeldavad korraks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 8 külalist