Milline näeb välja teie igapäevaelu?

vana hea klassika
Vasta
Tolmukübe
Kontakt:

Milline näeb välja teie igapäevaelu?

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mida teete tavaliselt iga päev? Kas see on ammu juba nii olnud?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Hommikul tööle,
lõunal sööma,
õhtu hilja koju.
Ja seda ammu.
Külaline

Istun päeva otsa siin valves. Ehk keegi kirjutab midagi. Muud ei teegi.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 23 Apr 2025 13:48Kas see on ammu juba nii olnud?
Jaaah, juba ammu olen söönud, hinganud, žittunud. Tee veel huvitavaid teemasid!
Külaline

Üks filosoofilisemaid küsimusi Tolmukübemelt, mida lugema juhtunud olen!
Jaa, see on (liiga) ammu nii, et päevad on ühesugused. Muidu ju ei saaks öelda, et "see on ammu nii". Ikka üks ja sama. Enam pole seda vabandust ka, et "lapsed on väikesed, ei saa midagi muuta".
Vaja on elama hakata tõepoolest, teha asju, mis teevad rõõmu, mitte korrata iga päev eilset päeva.
Külaline

Tööpäevadel: ärkan, sirvin kiirelt uudiasedi ja söön, tulen koju, surfan veel arvutis ja lähen magama
Vabal päeval võib olla nii ja naa: ehk surfan arvutis ja teen minimaalselt koduseid töid või siis olen kogu päeva tegus ja õhtul loen kiirelt meile ja uudiseid. Kui väga tubli olen, siis käin trennis ka ehkki algul nagu ei viitsi aga pärast on hea meel et end kokku võtsin. Kogu päev tegus olemisest on ka hea meel et nii palju tehtud sai. Laiskusepäevad tekitavad süümetunnet, et päev sai niisama ära raisatud, aga liiga pikalt ei põe ka seda. Ehk siiski peaks.
Külaline

Õnneks töötan kodus ja õnneks ka nii, et kella ei pea järgima.
Ärkan, kohvitan, toidan koerad, panen Telehommiku mängima, loen uudiseid, suhtlen lastega, koristan veidi. Söön. Siis töö. Seejärel teen ca tunnise rattatiiru. Veel tööd.
Valmistan ette õhtusöögi. Söön midagi. Käin koertega pikemal tiirul. Kui vaja, töötan veel.
Siis loen raamatut või surfan netis. Vahepeal kiikan ka foorumisse.
Õhtul mõni film või sari telekast.
Aga kui suveks läheb, siis ikka rohkem aiatöid, sõpru, saunatamist, lõkkeõhtuid ja grillimist.
Lastelaste hoidmine toob vaheldust (seda päris tihti, õnneks), reisimine samuti.
Külaline

no tööpäevad on esmaspäev, teisipäev, kolmapäev. siis olen linnas ja asjalik. kui töönädal läbi, siis maale. seal kaevan, kujundan, istutan - mulle meeldib hullult aiandus. kolan fotokaga metsas, sõidan jalgrattaga, ujun, uisutan. paar korda aastas reisin, vahel koos lapselapsega. tartu botaanikaaiapäev, türi lillelaat ja parimad aiandustalud saab ka iga-aastaselt läbi käidud. kui aega üle jääb, siis loen, vildin, heegeldan, joonistan. vahel käin sugulastel/sõpradel külas või võõrustan neid enda pool. niske nupsik vanainimese elu :)
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 23 Apr 2025 13:48 Mida teete tavaliselt iga päev? Kas see on ammu juba nii olnud?
Tavaliselt iga päev loen ma sinu uusi nõmedaid teemaalgatusi. See on olnud niimoodi umbes pool aastat, ma täpsemalt ei mäleta, millal sa selle spordialaga alustasid.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Apr 2025 06:10
Tolmukübe kirjutas: 23 Apr 2025 13:48 Mida teete tavaliselt iga päev? Kas see on ammu juba nii olnud?
Tavaliselt iga päev loen ma sinu uusi nõmedaid teemaalgatusi. See on olnud niimoodi umbes pool aastat, ma täpsemalt ei mäleta, millal sa selle spordialaga alustasid.
no selline anonüümne kaagutamine küll erilist nutikust ei näita. tolmukübe vähemalt viitsib teemasid teha, sinusugune lagistab lihtsalt mõttetult lõugu. mis ronid siis siia, kui ei meeldi?
Külaline

Guest kirjutas: 24 Apr 2025 00:40 Õnneks töötan kodus ja õnneks ka nii, et kella ei pea järgima.
Ärkan, kohvitan, toidan koerad, panen Telehommiku mängima, loen uudiseid, suhtlen lastega, koristan veidi. Söön. Siis töö. Seejärel teen ca tunnise rattatiiru. Veel tööd.
Valmistan ette õhtusöögi. Söön midagi. Käin koertega pikemal tiirul. Kui vaja, töötan veel.
Siis loen raamatut või surfan netis. Vahepeal kiikan ka foorumisse.
Õhtul mõni film või sari telekast.
Aga kui suveks läheb, siis ikka rohkem aiatöid, sõpru, saunatamist, lõkkeõhtuid ja grillimist.
Lastelaste hoidmine toob vaheldust (seda päris tihti, õnneks), reisimine samuti.
Mul üsna sama, v.a laste ja lastelaste osa.
Ärkan siis, kui koerad üles ajavad. Täna oli selleks kell viis hommikul. Lasen nad üle ukse õue ja samal ajal panen neile ja kassidele toidud valmis.
Tööd veel vaatan, millal tegema hakkan. Praegu vedelen voodis ega viitsi kohvigi omale tuua.
Külaline

Minu argipäevad on ka üsna sarnased. Hommikul vara üles, natuke koduseid toimetusi-valmistan midagi syya lõunaks, pesumasin, nõudepesumasina tühjendamine, triikimine. Kella9ks tööle. Õhtul kui pole just külm või pime siis väike jalutustuur. Edasi õhthsöök, vaatan netflixist mõnda seriaali ja nii ta läheb. Laps on teises linnas ûlikoolis, käib vahetustel kodus siis proovin midagi paremat syya teha õhtuks. Aga tihti juhtub nii et tal.omad plaanid ja siis oleme ka laup mehega kahekesi.Mees vedeleks terved päevad diivani peal ja vaataks sporti. Jalutamas küll käib minuga koos aga pm kôikide asjade jaoks peab tulema i initsiatiiv minult. (Seks kaasaarvatud).oleme 50ndate keskel.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 22:23 Tööpäevadel: ärkan, sirvin kiirelt uudiasedi ja söön, tulen koju, surfan veel arvutis ja lähen magama
Vabal päeval võib olla nii ja naa: ehk surfan arvutis ja teen minimaalselt koduseid töid või siis olen kogu päeva tegus ja õhtul loen kiirelt meile ja uudiseid. Kui väga tubli olen, siis käin trennis ka ehkki algul nagu ei viitsi aga pärast on hea meel et end kokku võtsin. Kogu päev tegus olemisest on ka hea meel et nii palju tehtud sai. Laiskusepäevad tekitavad süümetunnet, et päev sai niisama ära raisatud, aga liiga pikalt ei põe ka seda. Ehk siiski peaks.
Selline see üksiku keskealise naise elu juba kord on. 20 a pärast kõik sama. Sõna töö kaob ja kodu asendub vanadekoduga.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Apr 2025 08:22 Minu argipäevad on ka üsna sarnased. Hommikul vara üles, natuke koduseid toimetusi-valmistan midagi syya lõunaks, pesumasin, nõudepesumasina tühjendamine, triikimine. Kella9ks tööle. Õhtul kui pole just külm või pime siis väike jalutustuur. Edasi õhthsöök, vaatan netflixist mõnda seriaali ja nii ta läheb. Laps on teises linnas ûlikoolis, käib vahetustel kodus siis proovin midagi paremat syya teha õhtuks. Aga tihti juhtub nii et tal.omad plaanid ja siis oleme ka laup mehega kahekesi.Mees vedeleks terved päevad diivani peal ja vaataks sporti. Jalutamas küll käib minuga koos aga pm kôikide asjade jaoks peab tulema i initsiatiiv minult. (Seks kaasaarvatud).oleme 50ndate keskel.
Aa lahuta ära. Võta 16 a noorem mees. Vähemalt seksi algatus tuleb siis mehe poolt. Kui tuleb. Kõik oleneb välimusest.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Apr 2025 06:10
Ja mina näen, et sa inised 100ga.
taivopalm
Teerajaja

Postitus Postitas taivopalm »

Mulle on viimasel ajal külje alla ujunud Anneli. Joodab mulle napsi sisse ja ajab mingit filosoofilist juttu. Ma kardan seda, et tal on plaan minult korter välja petta.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Apr 2025 09:20
Guest kirjutas: 23 Apr 2025 22:23 Tööpäevadel: ärkan, sirvin kiirelt uudiasedi ja söön, tulen koju, surfan veel arvutis ja lähen magama
Selline see üksiku keskealise naise elu juba kord on. 20 a pärast kõik sama. Sõna töö kaob ja kodu asendub vanadekoduga.
Mille järgi sa otsustasid, et ma olen üksik keskealine naine? Täitsa huvitab mis nendele kolmele kriteeriumile viitab?
Külaline

Guest kirjutas: 24 Apr 2025 14:27
Guest kirjutas: 24 Apr 2025 09:20
Mille järgi sa otsustasid, et ma olen üksik keskealine naine? Täitsa huvitab mis nendele kolmele kriteeriumile viitab?
Milles sa siis ei ole?
Külaline

taivopalm kirjutas: 24 Apr 2025 12:42Mulle on viimasel ajal külje alla ujunud Anneli. Joodab mulle napsi sisse ja ajab mingit filosoofilist juttu. Ma kardan seda, et tal on plaan minult korter välja petta.
Kohe läheb soojaks, saad telgiga pargis jälle olla.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: elke, Google [Bot], xqwerty ja 3 külalist