Väärikas eas
-
Külaline
Väärikas eas
Kui keegi räägib väärikas eas naisest, siis mis pilt teile silme ette tuleb? Mis vanuses on naine väärikasse ikka jõudnud?
-
Külaline
Pakuks, et seitsmekümnendates äkki? Noorem, kui see vanus minu jaoks küll nüüd teab-mis väärikusega ei seostu.
-
Külaline
Küsimus tekkis sellepärast, et täna sattus Selveris näppu selline toode nagu Menostop. Pakendi tagaküljelt lugesin, et see on toode naisterahvale, kes on jõudnud väärikasse ikka ja kes kannatab üleminekuea vaevuste käes.
Siis jäin mõtlema, et oot! Minu mõistes on väärikas vanuses proua hallipäine, soliidne naisterahva vanuses 70+.
Menopausi võib aga naine jõuda juba 45-aastaselt.
Siis jäin mõtlema, et oot! Minu mõistes on väärikas vanuses proua hallipäine, soliidne naisterahva vanuses 70+.
Menopausi võib aga naine jõuda juba 45-aastaselt.
-
Külaline
Minu jaoks 80+, seitsmekümnesed on veel üsna noored, värskelt pensionile jäänud. Üleminekuiga ja väärikas iga kindlasti sünonüümid pole, samas kui ma oli 20 siis tundusid ka neljakümnesed minu jaoks üsna vanad. Ehk on selle teksti ka mõni kahekümneaastane kirjutanud ja proovinud enda arvates viisakaid väljendeid kasutada.
-
Külaline
40+ on väärikas iga. Sellest ajast peale ei vaadata naist enam võimaliku partnerina, kellega pere luua ja lapsed saada.
-
Külaline
Aga ei käitu eale kohaselt. Väärikalt. Vaatamata väärikale ealeKülaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 11:52 40+ on väärikas iga. Sellest ajast peale ei vaadata naist enam võimaliku partnerina, kellega pere luua ja lapsed saada.
Mulle võiks keegi selgitada, mismoodi see vanus üksi kedagi väärikaks teeb? Mis kuradi vääirkas iga?
-
Külaline
See on selline turundusnõks. Noorus on ilus aeg, noorus ei tule iial tagsi, nagu ütleb laulusalm. Vananemises midagi head ei ole.
-
Külaline
See väärikas iga minuarust sõltub inimese enad vanusest.
Kui olin 30 aastane, siis tundus 40a juba vana. 50-60a vanused olid juba vanemad.
Praegu mulle tunduvad 40 aastased noored inimesed.
Ise ma üle 50 aasta ja onu kes üle 70a tema jaoks ma olen veel noor.
Kui olin 30 aastane, siis tundus 40a juba vana. 50-60a vanused olid juba vanemad.
Praegu mulle tunduvad 40 aastased noored inimesed.
Ise ma üle 50 aasta ja onu kes üle 70a tema jaoks ma olen veel noor.
-
Külaline
See oli vanasti Pikrites, lakekrantsid olid joonistatud ja aastavahetusel tavaliselt pidulaual, aasta läks ja noorus ei tule kunagi tagasi.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 21:46See on selline turundusnõks. Noorus on ilus aeg, noorus ei tule iial tagsi, nagu ütleb laulusalm. Vananemises midagi head ei ole.
-
Külaline
minu 16-aastane poeg ütles, et tema tassis koos igavesti vana onkliga diivanit. Igavesti vana onkel oli 21-aastane...Guest kirjutas: ↑20 Apr 2025 22:55 Minu jaoks 80+, seitsmekümnesed on veel üsna noored, värskelt pensionile jäänud. Üleminekuiga ja väärikas iga kindlasti sünonüümid pole, samas kui ma oli 20 siis tundusid ka neljakümnesed minu jaoks üsna vanad. Ehk on selle teksti ka mõni kahekümneaastane kirjutanud ja proovinud enda arvates viisakaid väljendeid kasutada.
-
Külaline
Olin ülikoolis 2. kursusel, kui meie gruppi tuli üks vanem naine. Ta oli 27...Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2025 20:08minu 16-aastane poeg ütles, et tema tassis koos igavesti vana onkliga diivanit. Igavesti vana onkel oli 21-aastane...Guest kirjutas: ↑20 Apr 2025 22:55 Minu jaoks 80+, seitsmekümnesed on veel üsna noored, värskelt pensionile jäänud. Üleminekuiga ja väärikas iga kindlasti sünonüümid pole, samas kui ma oli 20 siis tundusid ka neljakümnesed minu jaoks üsna vanad. Ehk on selle teksti ka mõni kahekümneaastane kirjutanud ja proovinud enda arvates viisakaid väljendeid kasutada.
-
Külaline
See "väärikas" tähistab tänapäeva kontekstis vana - et mitte naist vanaks nimetada, öeldakse väärikas. Minu jaoks tähistab see inimest vanuses 75+.
-
Külaline
No see on ka väheke imelik avaldus ühe 16-aastase suust. Saan aru, kui 12-aastane nii ütleks, aga 16-aastasel on tutvusringkonnas ikka mõni varastes 20ndates ininene ja see pole selles vanuses ju enam mingi vanusevahe.Guest kirjutas: ↑23 Apr 2025 20:08minu 16-aastane poeg ütles, et tema tassis koos igavesti vana onkliga diivanit. Igavesti vana onkel oli 21-aastane...Guest kirjutas: ↑20 Apr 2025 22:55 Minu jaoks 80+, seitsmekümnesed on veel üsna noored, värskelt pensionile jäänud. Üleminekuiga ja väärikas iga kindlasti sünonüümid pole, samas kui ma oli 20 siis tundusid ka neljakümnesed minu jaoks üsna vanad. Ehk on selle teksti ka mõni kahekümneaastane kirjutanud ja proovinud enda arvates viisakaid väljendeid kasutada.
-
Külaline
No alaealiste jaoks on täiskasvanud teistsugune klass.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2025 09:10No see on ka väheke imelik avaldus ühe 16-aastase suust. Saan aru, kui 12-aastane nii ütleks, aga 16-aastasel on tutvusringkonnas ikka mõni varastes 20ndates ininene ja see pole selles vanuses ju enam mingi vanusevahe.Guest kirjutas: ↑23 Apr 2025 20:08minu 16-aastane poeg ütles, et tema tassis koos igavesti vana onkliga diivanit. Igavesti vana onkel oli 21-aastane...Guest kirjutas: ↑20 Apr 2025 22:55 Minu jaoks 80+, seitsmekümnesed on veel üsna noored, värskelt pensionile jäänud. Üleminekuiga ja väärikas iga kindlasti sünonüümid pole, samas kui ma oli 20 siis tundusid ka neljakümnesed minu jaoks üsna vanad. Ehk on selle teksti ka mõni kahekümneaastane kirjutanud ja proovinud enda arvates viisakaid väljendeid kasutada.
-
Külaline
Eks meestega sama. 40+ ikka meheks enam ei võta ju, kui ise tahad veel lapsi ja peret.Guest kirjutas: ↑21 Apr 2025 11:52 40+ on väärikas iga. Sellest ajast peale ei vaadata naist enam võimaliku partnerina, kellega pere luua ja lapsed saada.
-
Külaline
Küll ja küll võetakse.
-
Külaline
Mõni meeleheitel naine võtab jah, pärast on pettumus suur. Kellel valikut on, see ei võta.
-
Külaline
Sellega mõni luuserist mees ennast lohutab, et näe, Sõõrumaa 60 ja jälle sai noore naise ja lapse. Aga ega kõik pole ju Sõõrumaad. Tavalise mehe jaoks on pereloomiseks hilja, kui alla 40 pole sellega hakkama saanud.
-
Külaline
Kui mees tahab saada lapsi ja luua peret, siis ta selle ka loob. Kui ei taha, siis ei oma mehe vanus mingit tähtsust. Lõpeta juba see meeste solvamine igas teemas kui mehed ei ole sinust huvitatud. Ju sa oled kole keskpärane naine ja mehed sind ei märka, üritad seda kompenseerida siin foorumis lõputute solvamistega, kuigi kedagi see ei huvita, lihtsalt muudad foorumi nagu mingiks peldikuks.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2025 14:17Sellega mõni luuserist mees ennast lohutab, et näe, Sõõrumaa 60 ja jälle sai noore naise ja lapse. Aga ega kõik pole ju Sõõrumaad. Tavalise mehe jaoks on pereloomiseks hilja, kui alla 40 pole sellega hakkama saanud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist