Dubai l**u

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 22 Apr 2025 16:38Sa lihtsalt lahmid, ma kirjutasin et seal mõnedel naistel on õlad paljad ja mõned on ka miniseelikuga, aga see ei ole valdav nii nagu on see meil. Seda on videost näha, sa lihtsalt ei suuda mitte ühtegi mõtet tunnistada, mis ei tule sinu suust ja siis hakkad mingit jama vastu raiuma nagu teismeline. Sa ei ela siis Tallinnas kui pole näinud kui paljalt naised suvel Viru Keskuses käivad? Kindlasti külastad sa kõike tihti, ainult midagi sa ei tea nendest asjadest. Esimest korda nägid minu lisatud videost kuidas naised Dubais riides käivad. Kuidas su elu nii igav on?
Kuidas sa nii mustvalge mõtlemisega oled. Vaatad videot ja mõtiskled, miks valdav enamus naisi pole samamoodi riides nagu Viru keskuses. Need ei ole Tallinna naised su videos. Külasta näiteks Londonit või Pariisi suvisel ajal, samuti ei näe sa hordide kaupa naisi lühikestes pükstes või mikrominiseelikus. Stiil on teine. Ülinapid ja paljastavad riided on vähestel, või siis pannakse need õhtul välja minnes, ööklubisse või puhkusekuurorti selga. Sama kehtib ka Dubais. Sina pole naine ja pole Dubais käinud, kui ei mõista, miks igaüks ülinappides riietes šoppamas ei taha käia.
Külaline

See on üsna piiratud ala, kus lääneliku riietust tolereeritakse. Paar sammu kõrvale ja reeglid on hoopis teised.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Guest kirjutas: 22 Apr 2025 15:57
Guest kirjutas: 22 Apr 2025 15:52
Guest kirjutas: 22 Apr 2025 15:34 Kuidas peaksid külastavad naised riietuma avalikes kohtades (Dubai Mall, Dubai Marina, Madinat Jumeirah jne)?
Need on üldised soovitused internetist, mitte seadused. Tead ikka, mida seadus tähendab?

Tegelikkus on see, et turist kannab samu riideid nagu Euroopaski. Käi üks tiir Dubai Mallis, Dubai Marinas, turistikohtades. Naistel on tavaline suveriietus, muuhulgas paljad õlad, lühemad seelikud-kleidid. Keegi ei saa südamerabandust.
Sulle meeldib väga lahmida, aga tõestusmaterjali sa ei lisa. Teen seda sinu eest, vaata https://www.youtube.com/watch?v=WcKUxOoy8Is
Kus on seal sellised naised nagu meil suvel Tallinnas on? Mina nii paljaid naisi ei näe. Üksikutel naistel on mini ja õlad paljad, aga neid jääb silma vähe.
Tõsi ta on, kui seal peaks midagi kohalikus arusaamas muutuma, on need naised vahistatud ja trellide taga. Aga naistele meeldib alastusega alati riskida, no las nad siis riskivad.
See on mingi nali või? Su enda antud video ju lükkab ümber su enda jutu- see video kubiseb eelnevalt antud reeglite loetelu rikkumistest! Täiesti tavaline linnapilt, täpselt nagu Tallinnas- õigupoolest isegi paljastavam, Tallinnas paljas selg nii populaarne pole. Võksid ikka natuke ise ka enne vaadata neid "tõestusmaterjale", milledega kavatsed oma juttu kinnitada...
Külaline

kolja kirjutas: 23 Apr 2025 10:24
Guest kirjutas: 22 Apr 2025 15:57
Guest kirjutas: 22 Apr 2025 15:52

Need on üldised soovitused internetist, mitte seadused. Tead ikka, mida seadus tähendab?

Tegelikkus on see, et turist kannab samu riideid nagu Euroopaski. Käi üks tiir Dubai Mallis, Dubai Marinas, turistikohtades. Naistel on tavaline suveriietus, muuhulgas paljad õlad, lühemad seelikud-kleidid. Keegi ei saa südamerabandust.
Sulle meeldib väga lahmida, aga tõestusmaterjali sa ei lisa. Teen seda sinu eest, vaata https://www.youtube.com/watch?v=WcKUxOoy8Is
Kus on seal sellised naised nagu meil suvel Tallinnas on? Mina nii paljaid naisi ei näe. Üksikutel naistel on mini ja õlad paljad, aga neid jääb silma vähe.
Tõsi ta on, kui seal peaks midagi kohalikus arusaamas muutuma, on need naised vahistatud ja trellide taga. Aga naistele meeldib alastusega alati riskida, no las nad siis riskivad.
See on mingi nali või? Su enda antud video ju lükkab ümber su enda jutu- see video kubiseb eelnevalt antud reeglite loetelu rikkumistest! Täiesti tavaline linnapilt, täpselt nagu Tallinnas- õigupoolest isegi paljastavam, Tallinnas paljas selg nii populaarne pole. Võksid ikka natuke ise ka enne vaadata neid "tõestusmaterjale", milledega kavatsed oma juttu kinnitada...
No näita siis ette need paljad naised, sama video saad panna pausile ja kopeerida lingi täpselt kellaajaliselt kus videos oli poolpaljas naine ja lingi siia. Näita enda tõestust. Tahan ka näha neid sinu paljaid naisi.
Külaline

Koljal jäigi tõestus panemata, nagu ikka, tüüpiline valetaja.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 22:45 Koljal jäigi tõestus panemata, nagu ikka, tüüpiline valetaja.
Mida ta peab tõestama, et sa oled loll? Kus sa Tallinnas neid paljaid naisi muudkui näed? Seal videos olid tavalised inimesed nagu meilgi. Tallinnas käivad sul Stockmannis naised rinnahoidja väel või? Oled üldse Dubai Mallis käinud? Ah õigus, sa pole ju Dubaiski käinud, ainult jaurad oma googeldatud jutukest.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Apr 2025 00:26
Guest kirjutas: 23 Apr 2025 22:45 Koljal jäigi tõestus panemata, nagu ikka, tüüpiline valetaja.
Mida ta peab tõestama, et sa oled loll? Kus sa Tallinnas neid paljaid naisi muudkui näed? Seal videos olid tavalised inimesed nagu meilgi. Tallinnas käivad sul Stockmannis naised rinnahoidja väel või? Oled üldse Dubai Mallis käinud? Ah õigus, sa pole ju Dubaiski käinud, ainult jaurad oma googeldatud jutukest.
Roppröökur aktiveerus.
Külaline

Võrdleme ikka rannapuhkuse sihtkohtadega, kuhu sõidetakse palava päikese ja sooja mere pärast: Havai, Florida, Bali, Tai, Ibiza
Külaline

Guest kirjutas: 24 Apr 2025 00:34
Võrdleme ikka rannapuhkuse sihtkohtadega, kuhu sõidetakse palava päikese ja sooja mere pärast: Havai, Florida, Bali, Tai, Ibiza
Päris lolliks läinud. Dubai pole rannapuhkuse sihtkoht. Ära rohkem peale võta.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Apr 2025 00:56
Vaid mis?
kolja
Kontakt:

Eriline kloun, arvad, et ma istun kogu aeg siin foorumis või? Mina ei tea mis paljastest naistest sa siin igatesed, mina pole sulle mingeid paljaid naisi lubanud, sa ise valetad siin. Mina vaatasin seda eelnevalt antud loetelu, kuidas ei tohi riietuda (muidu tulevad kepihoobid ja vanglakaristused ja mida veel!), ja siis sellessamas videos on püsivalt näha selle loetelu rikkumisi nagu katmata põlved, kus seelik on kõrgemal kui 2 tolli põlvedest ja katmata käsi jne jne. Traditsioonilise riietusega inimesi on palju ja ka tavalise euroopaliku riietusega inimesi on palju, ei paista kuskilt mingit ekstrapiirangut, mis ei laseks eurooplastel seal tavapäraselt ringi liikuda.
Sa oled ikka suht sassis tüüp, keri ise seda videot sekundikaupa ja võrdle oma loeteluga, tola, mina küll oma aega selle peale raiskama ei hakka.
kolja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 22 Apr 2025 16:38Sa lihtsalt lahmid, ma kirjutasin et seal mõnedel naistel on õlad paljad ja mõned on ka miniseelikuga, aga see ei ole valdav nii nagu on see meil.
Ahah, nüüd juba peab valdav olema? Enne oli rangelt karistatav, nüüd on halb juba see, kui ei vasta enamuse stiilile? Mis see "valdav" siia puutub, sa pajatasid ju midagi selles vaimus, et kui rangetele normidele ei vasta siis tulevad mingid räiged karistused? Korrigeerid oma juttu, kui sai ilmseks, et lollust kirjutasid, kuid tunnistamise asemel süüdistad teisi.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Apr 2025 00:56
Mille pärast sinna siis minna tasub? Pragu müüma? :lol: :lol: :lol:
Külaline

kolja kirjutas: 24 Apr 2025 10:25
Külaline kirjutas: 22 Apr 2025 16:38Sa lihtsalt lahmid, ma kirjutasin et seal mõnedel naistel on õlad paljad ja mõned on ka miniseelikuga, aga see ei ole valdav nii nagu on see meil.
Ahah, nüüd juba peab valdav olema? Enne oli rangelt karistatav, nüüd on halb juba see, kui ei vasta enamuse stiilile? Mis see "valdav" siia puutub, sa pajatasid ju midagi selles vaimus, et kui rangetele normidele ei vasta siis tulevad mingid räiged karistused? Korrigeerid oma juttu, kui sai ilmseks, et lollust kirjutasid, kuid tunnistamise asemel süüdistad teisi.
Tal ei olegi enam midagi öelda. Jutt on tal mitu korda muutunud ja trollib siin niisama. Mis tal tegelikult hambus on, on naised. Vaata, kui vastikult ta naistest räägib. Kepihoobid, pistetakse vangi jne. Jälk tegelane.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Apr 2025 11:19
Tal ei olegi enam midagi öelda. Jutt on tal mitu korda muutunud ja trollib siin niisama. Mis tal tegelikult hambus on, on naised. Vaata, kui vastikult ta naistest räägib. Kepihoobid, pistetakse vangi jne. Jälk tegelane.
Hetkel jaurab vägistamise teemas, et kui lähed mehe juutde koju, pead ikka temaga magama ka.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Apr 2025 12:10
Guest kirjutas: 24 Apr 2025 11:19

Hetkel jaurab vägistamise teemas, et kui lähed mehe juutde koju, pead ikka temaga magama ka.
Ei usu et seal und saad :lol:
Külaline

kolja kirjutas: 24 Apr 2025 10:19
Eriline kloun, arvad, et ma istun kogu aeg siin foorumis või? Mina ei tea mis paljastest naistest sa siin igatesed, mina pole sulle mingeid paljaid naisi lubanud, sa ise valetad siin. Mina vaatasin seda eelnevalt antud loetelu, kuidas ei tohi riietuda (muidu tulevad kepihoobid ja vanglakaristused ja mida veel!), ja siis sellessamas videos on püsivalt näha selle loetelu rikkumisi nagu katmata põlved, kus seelik on kõrgemal kui 2 tolli põlvedest ja katmata käsi jne jne. Traditsioonilise riietusega inimesi on palju ja ka tavalise euroopaliku riietusega inimesi on palju, ei paista kuskilt mingit ekstrapiirangut, mis ei laseks eurooplastel seal tavapäraselt ringi liikuda.
Sa oled ikka suht sassis tüüp, keri ise seda videot sekundikaupa ja võrdle oma loeteluga, tola, mina küll oma aega selle peale raiskama ei hakka.
Kus mina kepihoopidest ja vägistamistest olen kirjutanud? Kolja kas oled sassis, ei tee vahet kes mida kirjutab? Kloun oled ise, tavaline valetaja ja lahmija kes oma sõnade kinnituseks ei oska isegi linki viidata. Labane karjatalitaja kirjakeel on sul samuti. Kui sa ei hakka oma aega raiskama, siis pole mõtet ka valet lahmida, kas pole sedasi kolja?
Külaline

Ära võta enam peale, siis teemas mingi 10 inimest kirjutab läbisegi. Saan aru et viinauimase peaga on sulle kõik üks. Kuidas saab oma juttu siin korrigeerida? Lollust ka kirjutada, seda kirjutad ainult sina ise, roppröökur nagu sa oled.
Külaline

Miks siin kunagi kahte arvamust ei või olla nagu kultuursetes foorumites. Miks siin alati tapluseks läheb?
Külaline

Guest kirjutas: 24 Apr 2025 15:29 Miks siin kunagi kahte arvamust ei või olla nagu kultuursetes foorumites. Miks siin alati tapluseks läheb?
Sest need kaks meest taplevad iga teema all, sõimavad ning halvustavad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 10 külalist