Kuidas Facebookis anonüümselt kommenteerida?
-
Külaline
Kuidas Facebookis anonüümselt kommenteerida?
Siin lihtne, aga facebooki kohta mul kaks küsimust. Kuidas anonüümselt kommenteerida? Ehk siis seal kommenteerise kasti profiilipildi juures noolekest vajutades avaneb mul enda konto, aga mitte anonymus member võimalust. Ja teine küsimus: kui ise olen anonüümsena teema teinud, ei lase facebook samas teemas teiste kommentaaridele vastata? (Ennetamaks küsimust, miks ma oma nime all ei taha kommenteerida - need küsimused tekkisid mul seoses ühe tervisegrupiga, kus tõesti väga isiklikke asju oma nime alt jagada ei tahaks, aga kogemusest võiks teistel kasu olla.)
-
Külaline
Nii saad, et grupi moderaator paneb sind anonüümseks. Olen ise ühe grupi liige, kus mõned kasutajad postitavad anonüümselt ja olen aru saanud, et seda saab lubada vaid moderaator.
-
Külaline
Olen ka aru saanud, et see on modede otsustada. On gruppe, kus saab anonüümsena teema teha ja siis ka anonüümsena ise vastata. On gruppe, kus anonüümsena teema teinud inimene ise enam anonüümsena vastata ei saa.
Ja mõnes ei saa üldse anonüümne olla.
Ja mõnes ei saa üldse anonüümne olla.
Terve mõistusega inimene ei jaga FB-s "väga isiklikke asju".
-
Külaline
Seda TA ju küsiski, kuidas anonüümselt teemaga liituda.
-
Külaline
Kui grupis seda võimalikuks tehtud pole siis ei saagi. Aga kui on antud luba adminni poolt siis seda saab teha ainult äpis. Brauseri kaudu ei saa.
-
Külaline
Vaatan, et FB gruppides on moodi läinud, et teema algataja esitab mingi küsimuse või mure anonüümsena. Aga teised nüüd talle anonüümsena vastata ei saa?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 09:49 Kui grupis seda võimalikuks tehtud pole siis ei saagi. Aga kui on antud luba adminni poolt siis seda saab teha ainult äpis. Brauseri kaudu ei saa.
Et siis, kas igas teemas saab olla ainult üks anonüümne osaleja, kõik teised aga peavad olema oma nimega? Tõtt-öelda ebaaus, kui anonüümselt küsitakse mingi delikaatsema probleemi kohta ja siis teised peavad oma nime alt hakkama talle oma kogemusi jagama.
-
Külaline
Nojah, võiks siis olla kas kõigile anonüümsuse võimalus või üldse mitte kellegile. Õnneks pole see kommenteerimine ka eluküsimus.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 07:59Vaatan, et FB gruppides on moodi läinud, et teema algataja esitab mingi küsimuse või mure anonüümsena. Aga teised nüüd talle anonüümsena vastata ei saa?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 09:49 Kui grupis seda võimalikuks tehtud pole siis ei saagi. Aga kui on antud luba adminni poolt siis seda saab teha ainult äpis. Brauseri kaudu ei saa.
Et siis, kas igas teemas saab olla ainult üks anonüümne osaleja, kõik teised aga peavad olema oma nimega? Tõtt-öelda ebaaus, kui anonüümselt küsitakse mingi delikaatsema probleemi kohta ja siis teised peavad oma nime alt hakkama talle oma kogemusi jagama.
-
Külaline
No tegelikult ei pea, keegi ei käsi.teised peavad oma nime alt hakkama talle oma kogemusi jagama.
-
Külaline
Ma usun, et väga paljud küsimused jäävad lihtsalt vastuseta.
Näiteks, ilugrupis küsis keegi labiaplastika kohta. Mina olen selle läbi teinud, aga hakkan me jeee oma nime ja näoga seal sellest kirjutama.
Näiteks, ilugrupis küsis keegi labiaplastika kohta. Mina olen selle läbi teinud, aga hakkan me jeee oma nime ja näoga seal sellest kirjutama.
-
Külaline
Olen ka ilukirurgia grupis ja ega seal ka paljusid asju ei julge rääkida tõesti, sest seal on ka palju tuttavaid. Seda enam, et seal istuvad ka ilukirurgid, siis ei tahagi kriitikat oma näo ja nimega panna, kuigi tegelikult rahul pole.
-
Külaline
Saab ka anonüümselt vastata, kui see võimalus grupis aktiveeritud on.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 07:59Vaatan, et FB gruppides on moodi läinud, et teema algataja esitab mingi küsimuse või mure anonüümsena. Aga teised nüüd talle anonüümsena vastata ei saa?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 09:49 Kui grupis seda võimalikuks tehtud pole siis ei saagi. Aga kui on antud luba adminni poolt siis seda saab teha ainult äpis. Brauseri kaudu ei saa.
-
Külaline
No paistab, et ei ole nii lihtne - osades gruppides on mitu anonüümset kommentaari, aga minul seda võimalust valida ei avane.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 14:10Saab ka anonüümselt vastata, kui see võimalus grupis aktiveeritud on.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 07:59Vaatan, et FB gruppides on moodi läinud, et teema algataja esitab mingi küsimuse või mure anonüümsena. Aga teised nüüd talle anonüümsena vastata ei saa?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 09:49 Kui grupis seda võimalikuks tehtud pole siis ei saagi. Aga kui on antud luba adminni poolt siis seda saab teha ainult äpis. Brauseri kaudu ei saa.
-
Külaline
Kas kasutad FB äppi või brauserit?Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 16:53No paistab, et ei ole nii lihtne - osades gruppides on mitu anonüümset kommentaari, aga minul seda võimalust valida ei avane.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 14:10Saab ka anonüümselt vastata, kui see võimalus grupis aktiveeritud on.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 07:59
Vaatan, et FB gruppides on moodi läinud, et teema algataja esitab mingi küsimuse või mure anonüümsena. Aga teised nüüd talle anonüümsena vastata ei saa?
Ma juba üleval pool kirjutasin ka, et minu telefonis(android) näiteks läbi brauseri seda valikut pole aga kui äpi kaudu lähen fb on nii postituse tegemisel kui ka kommenteerimisel see valik olemas.
-
Külaline
Aga mis ta postitamise mõte siis on? Tegelikult oodatakse ju oma teema alla alati palju kommenteerijaid. Iseendale Muhvi mängida võib ka lauasahtlisse.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 11:16No tegelikult ei pea, keegi ei käsi.teised peavad oma nime alt hakkama talle oma kogemusi jagama.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kirile, Semrush [Bot], Tutiga Täi, xqwerty ja 8 külalist