Mingi uskmatu valge libu on tähtsuselt lambast järgmine.
Dubai l**u
-
Külaline
Kõik on turvaline, kuni enam ei ole turvaline. Ja sind leitakse murtud luudega üksildaselt maanteelt, hambad kilekotiga kenasti kõrval
-
Külaline
Täpselt nii, Dubais pole prostitueerivaid influencereid rohkem kui Tais pedofiile, õigupoolest on neid vähemalt 1000 korda vähem. Ometigi ei ole Taisse minemise korral kellegi esimene mõte "pedofiil", kuid Dubaisse minemise korral paistab olevat "prostituut", vähemalt mõnes ajus.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 11:42Siin pigem kommenteeriti seda, et iga kord Dubaid mainides tuleb mingi troll Porta Potty jama tootma, nagu katkine plaat. Vot see on kopa ette visanud.
-
Külaline
Mitte kilekotiga, vaid Birkini kotiga, see on ikka teine asi. Selge viide teenusele, mille sisu osas kas tekkis arusaamatus kliendi ja teenusepakkuja vahel või lihtsalt "läks käest ära".Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 12:49 Kõik on turvaline, kuni enam ei ole turvaline. Ja sind leitakse murtud luudega üksildaselt maanteelt, hambad kilekotiga kenasti kõrval![]()
-
Külaline
Oled üle lugenud või?Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 12:57Täpselt nii, Dubais pole prostitueerivaid influencereid rohkem kui Tais pedofiile, õigupoolest on neid vähemalt 1000 korda vähem. Ometigi ei ole Taisse minemise korral kellegi esimene mõte "pedofiil", kuid Dubaisse minemise korral paistab olevat "prostituut", vähemalt mõnes ajus.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 11:42Siin pigem kommenteeriti seda, et iga kord Dubaid mainides tuleb mingi troll Porta Potty jama tootma, nagu katkine plaat. Vot see on kopa ette visanud.
-
Külaline
Ma saan aru, et sa käid siin teemas lihtsalt trollimas. Aga sellegipoolest vastan sulle ilusti.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 12:46 Kulla laps, karta on, et olen oluliselt rohkem kui sina reisinud ringi erinevates piirkondades.
Ma arvan, et on raske leida eestlast, kes reisiks minust rohkem, Euroopaväliselt. Ainuüksi Dubais olen viimase 12 kuu jooksul 5x käinud, mul on isegi AÜE ID-kaart ja pikaajaline viisa olemas.
Kepihoobid ja deporteerimine minikleidi eest - Afganistaanist räägid või? Dubais/AÜEs on riietumisega seoses väga lihtsad seadused: 1. Paljalt kooserdamine pole lubatud. 2. Cross-dressing pole lubatud. 3. Kui meedias või sotsiaalmeedis reklaame tegev inimene kannab Emirati rahvusriideid, peab tegu olema kohalikuga. See, millest sina räägid, oli soovituslik. Kõik turistid riietuvad juba ammu nii nagu suvisel ajal Euroopas.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 12:46 Vii ennast elementaarsete seadustega kurssi, mis Dubais kehtivad. Neid on lihtne leida guugeldamise teel, ma ei pea ju neid hakkama viitama? Naised peavad olema kaetud küünarnukist põlveni kogu aeg, keelatud on liibuv ja läbipaistev riietus. Karistus kuni 6 kuud vanglat.
Kui sul on ebaõnne sattuda mõne usutegelase, ametniku või, allah hoia, emiiri perekonna liikme (keda on üle 5000) pilgu alla napis riides, siis ei päästa sind ei appihüüd ega Kaja Kallas. Läheb käiku ka solvangu seadusepügal. Kuni 60 kepihoopi ja deporteerimine. Juhtumeid on olnud, guugeldamisega leiad.
Emiirid ja usutegelased ei käi rannas, lounge'ides ja ööklubides napilt riietatud turistide suunas näpuga vibutamas, ole nüüd ilusti. Kui nad sinna satuvad, siis panevad samamoodi pidu ja joovad alkoholi nagu iga teinegi külastaja
-
Külaline
Mine ja loe "violation of public decency in UAE" ja saa väheke targemaks. Vaata kui soovituslik see on.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 13:28Ma saan aru, et sa käid siin teemas lihtsalt trollimas. Aga sellegipoolest vastan sulle ilusti.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 12:46 Kulla laps, karta on, et olen oluliselt rohkem kui sina reisinud ringi erinevates piirkondades.
Ma arvan, et on raske leida eestlast, kes reisiks minust rohkem, Euroopaväliselt. Ainuüksi Dubais olen viimase 12 kuu jooksul 5x käinud, mul on isegi AÜE ID-kaart ja pikaajaline viisa olemas.
Kepihoobid ja deporteerimine minikleidi eest - Afganistaanist räägid või? Dubais/AÜEs on riietumisega seoses väga lihtsad seadused: 1. Paljalt kooserdamine pole lubatud. 2. Cross-dressing pole lubatud. 3. Kui meedias või sotsiaalmeedis reklaame tegev inimene kannab Emirati rahvusriideid, peab tegu olema kohalikuga. See, millest sina räägid, oli soovituslik. Kõik turistid riietuvad juba ammu nii nagu suvisel ajal Euroopas.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 12:46 Vii ennast elementaarsete seadustega kurssi, mis Dubais kehtivad. Neid on lihtne leida guugeldamise teel, ma ei pea ju neid hakkama viitama? Naised peavad olema kaetud küünarnukist põlveni kogu aeg, keelatud on liibuv ja läbipaistev riietus. Karistus kuni 6 kuud vanglat.
Kui sul on ebaõnne sattuda mõne usutegelase, ametniku või, allah hoia, emiiri perekonna liikme (keda on üle 5000) pilgu alla napis riides, siis ei päästa sind ei appihüüd ega Kaja Kallas. Läheb käiku ka solvangu seadusepügal. Kuni 60 kepihoopi ja deporteerimine. Juhtumeid on olnud, guugeldamisega leiad.
Emiirid ja usutegelased ei käi rannas, lounge'ides ja ööklubides napilt riietatud turistide suunas näpuga vibutamas, ole nüüd ilusti. Kui nad sinna satuvad, siis panevad samamoodi pidu ja joovad alkoholi nagu iga teinegi külastaja![]()
Jah, sulle võidakse teha erand. Aga võidakse ka mitte, kui vastaspoolele sattub mõni suurem käbi. Siis pole sul MINGEID õigusi. Asjad võivad muutuda väga kiiresti.
-
Külaline
Ah kui lahe, saab juua alkoholi!Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 13:28Ma saan aru, et sa käid siin teemas lihtsalt trollimas. Aga sellegipoolest vastan sulle ilusti.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 12:46 Kulla laps, karta on, et olen oluliselt rohkem kui sina reisinud ringi erinevates piirkondades.
Emiirid ja usutegelased ei käi rannas, lounge'ides ja ööklubides napilt riietatud turistide suunas näpuga vibutamas, ole nüüd ilusti. Kui nad sinna satuvad, siis panevad samamoodi pidu ja joovad alkoholi nagu iga teinegi külastaja![]()
No siis peab kindlasti minema
-
Külaline
Aga pane siia viide. Kuidas rannas bikiine kandev naine või suveriietes turist vangi pistetiKülaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 13:38Mine ja loe "violation of public decency in UAE" ja saa väheke targemaks. Vaata kui soovituslik see on.
Jah, sulle võidakse teha erand. Aga võidakse ka mitte, kui vastaspoolele sattub mõni suurem käbi. Siis pole sul MINGEID õigusi. Asjad võivad muutuda väga kiiresti.
Public decency reguleerib teatud käitumist. Kui sinu jaoks on oluline avalikus kohas amelemine ja vabadus naisi tülitada, siis sellele tõesti ei vaadata hea pilguga ja sul pole mõtet Dubaid külastada.
-
Külaline
Kus "seal"? Pane link siis.
Jutt käis riietusest, sina väitsid, et pistetakse lausa vangi. Pane siia link uudisteartiklile, kus räägitakse bikiinide või suvekleidi kandmise eest karistamisest.
-
Külaline
Kuidas peaksid külastavad naised riietuma avalikes kohtades (Dubai Mall, Dubai Marina, Madinat Jumeirah jne)?
Dubai Mallis – ja tegelikult kõigis Dubai peamistes kaubanduskeskustes – saate riietuda peaaegu igasuguste piiranguteta (kasutades oma tervet mõistust).
Arvestades asukohta ja asjaolu, et kaubanduskeskuse konditsioneer muudab sisetemperatuuri tavaliselt umbes 68 °F/20 °C, arvan, et külastamine tunneks end kõige mugavamalt ja sobivamalt:
Kandke Dubai avalikes ruumides...
pikad lahtised püksid
varrukatega särgid
Maxi kleidid
Nupud üles
lahtised materjalid
need kaubanduskeskused on tipptasemel, nii et te ei ole kohatu, kui kannate Guccit või GAP-i.
teksad
ÄRGE kandke Dubai avalikes kohtades...
varrukateta topid,
lühikesed püksid/seelikud üle 2 tolli üle põlvede
nihke- või võrkpealsed
Super madalad särgid
Tihedad crop-topid
ujumistrikood
nähtav aluspesu
Avalikes kohtades, nagu Dubai Mall, Dubai Marina Walk ja Madinat Jumeirah, on nii sise- kui ka välisalad, tipptasemel restoranid, soodsad söögikohad ja vaatamisväärsused igale eelarvele. Nii et teksade ja musta lipsu vahel näete hea välja, olenemata sellest, millisel põhjusel riietute, kui see on mõõdukalt tagasihoidlik.
Kas naised saavad Dubais avalikus kohas retuuse kanda?
Jah. Aga teate, mis on retuusidel ja t-särgil ning retuusidel ja spordirinnahoidjal? Kalduge esimese poole. Retuusid on täiesti korras, kui riietada terve mõistusega.
Mida saavad naised Dubai rannas kanda?
Lubage mul vastata teie põletavale küsimusele: jah, rannas võib bikiine kanda!
Ma ei suuda uskuda, et see vana kuulujutt "sa pead kandma burkiini" levib endiselt Dubais.
Tavaliselt eeldatakse, et rannad ja rannaklubid on täis väliskülastajaid ja turiste, seega oodatakse ujumisriideid. Kui see makse tunne? Kui see on "turistide" koht, on reeglid leebemad, kui see on "kohalik" asukoht, eeldatakse, et olete konservatiivsem.
Järgmisi peetakse aga avalikes randades, nagu Kite Beach või Jumeirah Beach, endiselt tooreks ja kulmu kortsutatakse:
alastus
rihmadega püksid
napp või läbipaistev
eriti nilbed ujumisriided
Dubai Mallis – ja tegelikult kõigis Dubai peamistes kaubanduskeskustes – saate riietuda peaaegu igasuguste piiranguteta (kasutades oma tervet mõistust).
Arvestades asukohta ja asjaolu, et kaubanduskeskuse konditsioneer muudab sisetemperatuuri tavaliselt umbes 68 °F/20 °C, arvan, et külastamine tunneks end kõige mugavamalt ja sobivamalt:
Kandke Dubai avalikes ruumides...
ÄRGE kandke Dubai avalikes kohtades...
Avalikes kohtades, nagu Dubai Mall, Dubai Marina Walk ja Madinat Jumeirah, on nii sise- kui ka välisalad, tipptasemel restoranid, soodsad söögikohad ja vaatamisväärsused igale eelarvele. Nii et teksade ja musta lipsu vahel näete hea välja, olenemata sellest, millisel põhjusel riietute, kui see on mõõdukalt tagasihoidlik.
Kas naised saavad Dubais avalikus kohas retuuse kanda?
Jah. Aga teate, mis on retuusidel ja t-särgil ning retuusidel ja spordirinnahoidjal? Kalduge esimese poole. Retuusid on täiesti korras, kui riietada terve mõistusega.
Mida saavad naised Dubai rannas kanda?
Lubage mul vastata teie põletavale küsimusele: jah, rannas võib bikiine kanda!
Ma ei suuda uskuda, et see vana kuulujutt "sa pead kandma burkiini" levib endiselt Dubais.
Tavaliselt eeldatakse, et rannad ja rannaklubid on täis väliskülastajaid ja turiste, seega oodatakse ujumisriideid. Kui see makse tunne? Kui see on "turistide" koht, on reeglid leebemad, kui see on "kohalik" asukoht, eeldatakse, et olete konservatiivsem.
Järgmisi peetakse aga avalikes randades, nagu Kite Beach või Jumeirah Beach, endiselt tooreks ja kulmu kortsutatakse:
-
Külaline
Need on üldised soovitused internetist, mitte seadused. Tead ikka, mida seadus tähendab?Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 15:34 Kuidas peaksid külastavad naised riietuma avalikes kohtades (Dubai Mall, Dubai Marina, Madinat Jumeirah jne)?
Tegelikkus on see, et turist kannab samu riideid nagu Euroopaski. Käi üks tiir Dubai Mallis, Dubai Marinas, turistikohtades. Naistel on tavaline suveriietus, muuhulgas paljad õlad, lühemad seelikud-kleidid. Keegi ei saa südamerabandust.
-
Külaline
Sulle meeldib väga lahmida, aga tõestusmaterjali sa ei lisa. Teen seda sinu eest, vaata https://www.youtube.com/watch?v=WcKUxOoy8IsGuest kirjutas: ↑22 Apr 2025 15:52Need on üldised soovitused internetist, mitte seadused. Tead ikka, mida seadus tähendab?Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 15:34 Kuidas peaksid külastavad naised riietuma avalikes kohtades (Dubai Mall, Dubai Marina, Madinat Jumeirah jne)?
Tegelikkus on see, et turist kannab samu riideid nagu Euroopaski. Käi üks tiir Dubai Mallis, Dubai Marinas, turistikohtades. Naistel on tavaline suveriietus, muuhulgas paljad õlad, lühemad seelikud-kleidid. Keegi ei saa südamerabandust.
Kus on seal sellised naised nagu meil suvel Tallinnas on? Mina nii paljaid naisi ei näe. Üksikutel naistel on mini ja õlad paljad, aga neid jääb silma vähe.
Tõsi ta on, kui seal peaks midagi kohalikus arusaamas muutuma, on need naised vahistatud ja trellide taga. Aga naistele meeldib alastusega alati riskida, no las nad siis riskivad.
-
Külaline
Jutt algas kellegi kiremisega, et naine pannakse bikiinide või suveriiete eest vangi. Aga pane siia link mõnele artiklile? Peaks ju lihtne olema? Kõik turistide seadusrikkumised Dubais on kenasti lääne meedias kajastatud.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 15:40 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Bikiinidega võib seal olla ainult rannas kus see on lubatud, Eestis võib naine bikiinides isegi Viru Keskusse minna ja keegi vangi ei pane, sama ei tohi Dubais teha. Võrdle ikka sisu ennast. Need naised kes Dubais on vahistatud, valgete riikide saatkonnad on pidanud päris palju vaeva nägema nende vabastamiseks. See pole mingi naljaasi.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 15:58Jutt algas kellegi kiremisega, et naine pannakse bikiinide või suveriiete eest vangi. Aga pane siia link mõnele artiklile? Peaks ju lihtne olema? Kõik turistide seadusrikkumised Dubais on kenasti lääne meedias kajastatud.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 15:40 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Esimese viie sekundiga näed: paljad õlad, paljad põlved, dekolteed? Millest sa räägid?Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 15:57 Sulle meeldib väga lahmida, aga tõestusmaterjali sa ei lisa. Teen seda sinu eest, vaata https://www.youtube.com/watch?v=WcKUxOoy8Is
Las ma avaldan sulle kaks saladust, miks niiiii tohutul hulgal poolpaljaid naisi ei näe. Esiteks, päevasel ajal väljas olles on intensiivne päike ja kuumus, pikemate riietega on mugavam olla. Teiseks, siseruumid on õhukonditsioneeriga külmaks tehtud.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 15:57 Kus on seal sellised naised nagu meil suvel Tallinnas on? Mina nii paljaid naisi ei näe. Üksikutel naistel on mini ja õlad paljad, aga neid jääb silma vähe.
-
Külaline
Seal on neid pühaalasid väga palju ja kombluspolitsei on kohe kohal trahve tegemas. Neid tehakse turistidele päris palju. Näiteks kellegi rumalaks nimetamise eest saab seal trahvi, sest see on kuritegu. Õnnetuspaika ei tohi filmida, kodutuid kasse toita, raha ei tohi koguda, autot avalikult pesta, teiste telefone ei või kontrollida, ka oma elukaaslase oma -trahvid trahvid trahvid.
-
Külaline
Sulle meeldib lahmida. Dubais pole sa kunagi käinud.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 16:04Esimese viie sekundiga näed: paljad õlad, paljad põlved, dekolteed? Millest sa räägid?Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 15:57 Sulle meeldib väga lahmida, aga tõestusmaterjali sa ei lisa. Teen seda sinu eest, vaata https://www.youtube.com/watch?v=WcKUxOoy8Is
Las ma avaldan sulle kaks saladust, miks niiiii tohutul hulgal poolpaljaid naisi ei näe. Esiteks, päevasel ajal väljas olles on intensiivne päike ja kuumus, pikemate riietega on mugavam olla. Teiseks, siseruumid on õhukonditsioneeriga külmaks tehtud.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 15:57 Kus on seal sellised naised nagu meil suvel Tallinnas on? Mina nii paljaid naisi ei näe. Üksikutel naistel on mini ja õlad paljad, aga neid jääb silma vähe.
-
Külaline
Kui sa bikiinides või ujumispükstes Dubai kaubanduskeskusi tahad külastada, siis nad pööravad sind ukse pealt tagasi ja paluvad paremad riided selga pannaGuest kirjutas: ↑22 Apr 2025 16:01 Bikiinidega võib seal olla ainult rannas kus see on lubatud, Eestis võib naine bikiinides isegi Viru Keskusse minna ja keegi vangi ei pane, sama ei tohi Dubais teha. Võrdle ikka sisu ennast. Need naised kes Dubais on vahistatud, valgete riikide saatkonnad on pidanud päris palju vaeva nägema nende vabastamiseks. See pole mingi naljaasi.
Keegi ei istu vangikongis ainuüksi suvekleidi kandmise eest, tule nüüd maa peale.
-
Külaline
Sinu enda videos on suveriietes naised. Õlad paljad. Minikleitides. Palja dekolteega. Isegi ilma rinnahoidjata. Sa üritasid midagi tõestada, aga ei suutnud.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 16:07Sulle meeldib lahmida. Dubais pole sa kunagi käinud.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 16:04Esimese viie sekundiga näed: paljad õlad, paljad põlved, dekolteed? Millest sa räägid?Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 15:57 Sulle meeldib väga lahmida, aga tõestusmaterjali sa ei lisa. Teen seda sinu eest, vaata https://www.youtube.com/watch?v=WcKUxOoy8Is
Küsisid, miks ei näe veel rohkem nappides riietes naisi nagu Tallinnas. Ma seletasin. Kus on lahmimine?
Sa ise toetud ainuüksi internetist leitud kildudele, lisaks oled mees ja ei hooma, kuidas naised suvisel ajal riideid valivad. Mina ütlesin selge sõnaga, et külastan Dubaid tihti ja tean, kuidas sealne eluolu tegelikult välja näeb.
-
Külaline
Sa lihtsalt lahmid, ma kirjutasin et seal mõnedel naistel on õlad paljad ja mõned on ka miniseelikuga, aga see ei ole valdav nii nagu on see meil. Seda on videost näha, sa lihtsalt ei suuda mitte ühtegi mõtet tunnistada, mis ei tule sinu suust ja siis hakkad mingit jama vastu raiuma nagu teismeline. Sa ei ela siis Tallinnas kui pole näinud kui paljalt naised suvel Viru Keskuses käivad? Kindlasti külastad sa kõike tihti, ainult midagi sa ei tea nendest asjadest. Esimest korda nägid minu lisatud videost kuidas naised Dubais riides käivad. Kuidas su elu nii igav on?Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 16:33Sinu enda videos on suveriietes naised. Õlad paljad. Minikleitides. Palja dekolteega. Isegi ilma rinnahoidjata. Sa üritasid midagi tõestada, aga ei suutnud.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 16:07Sulle meeldib lahmida. Dubais pole sa kunagi käinud.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 16:04
Esimese viie sekundiga näed: paljad õlad, paljad põlved, dekolteed? Millest sa räägid?
Las ma avaldan sulle kaks saladust, miks niiiii tohutul hulgal poolpaljaid naisi ei näe. Esiteks, päevasel ajal väljas olles on intensiivne päike ja kuumus, pikemate riietega on mugavam olla. Teiseks, siseruumid on õhukonditsioneeriga külmaks tehtud.
Küsisid, miks ei näe veel rohkem nappides riietes naisi nagu Tallinnas. Ma seletasin. Kus on lahmimine?
Sa ise toetud ainuüksi internetist leitud kildudele, lisaks oled mees ja ei hooma, kuidas naised suvisel ajal riideid valivad. Mina ütlesin selge sõnaga, et külastan Dubaid tihti ja tean, kuidas sealne eluolu tegelikult välja näeb.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 9 külalist