Platooniline armumine

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Tolmukübe
Kontakt:

Platooniline armumine

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kui olete kellegisse armunud, kas tahate siis temaga ilmtingimata seksida? Või saab ka nii, vastassoost isik meeldib, aga seksihuvi pole ega tule? Et kas eksisteerib platoonilist armumist?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tolmukübe kirjutas: 21 Apr 2025 15:06 Kui olete kellegisse armunud, kas tahate siis temaga ilmtingimata seksida? Või saab ka nii, vastassoost isik meeldib, aga seksihuvi pole ega tule? Et kas eksisteerib platoonilist armumist?
Miks vastassoost?
Külaline

Meil on aasta 2025, vaatame ikka asju avarama pilguga. kas samast soost inimesse võib platooniliselt armuda?
Külaline

Armumine on midagi muud, seal on seksuaalne tõmme siiski tavapärane element. Armastus aga saab loomulikult eksisteerida ka selleta, mõtle kasvõi armastusest oma laste/vanemate/lemmikloomade/südamesõprade jne vastu.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2025 15:17mõtle kasvõi armastusest oma laste/vanemate/lemmikloomade/südamesõprade jne vastu.
Armastusest kodumaa, Vladimir Iljits Lenini vastu.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 21 Apr 2025 15:06 Kui olete kellegisse armunud, kas tahate siis temaga ilmtingimata seksida? Või saab ka nii, vastassoost isik meeldib, aga seksihuvi pole ega tule? Et kas eksisteerib platoonilist armumist?
Mul on rohkem nii, et tahaks lihtsalt taha keerata. Seksi huvi tuleb aga armastus ei tule . Kas see läheb arvesse?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2025 15:26Mul on rohkem nii, et tahaks lihtsalt taha keerata.
Keeran taha, traktorile saha, nagu meil siin Tõstamaa kandis öeldakse.
Külaline

Ma ei tea kas olen armunud või armastan.
Minul on nii, et mul on teise vastu tugevad tunded ja kõigepealt ma tahaksin teda täiega sellisena nagu ta on. Igatsen teda, tahaksin näha, rääkida ja olla temaga. Näha tema naeratust, kallistada, olla tema kõrval, lähedust jne.
Ainult seksihuvi ei ole, st see oli varem.

Mul niimoodi pole olnud, et meeldib ja seksihuvi pole.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 7 külalist