Pole küll see, kelle poole pöördud, aga sinu silmakirjalikkus on muidugi tase!Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 09:42Ei ole uus, aga tõsiselt. See "kiljamine" käib tõesti närvidele. Lisaks ka labane sõim ja ja halvustamine. Kuidas ta ära tunbeb, et see on just seesama vanamees revolver. Mina ei tunne ja olen üpris veendunud, et kirjutavad erinevad inimesed. Aga tema "kiljatab" ikkagi revolver, vanamees.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 11:05Kas sa oled siin foorumis uus?Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:02
Sa ise oled mingi hälbega. Mis see sinu asi on???????
Mida sa kilkad iga asja peale, mis sulle ei meeldi, et selle kirjutas revolver ja mingi vanamees ja too on sihuke ja teistsugune????
Mis siis? Isegi kui on, siis kas ta ei tohi kirjutada või?
Reeglitega on teiste osalejate halvustamine keelatud.
Dubai l**u
-
Külaline
-
Külaline
Kuidas palun? Äkki selgitad.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 10:42Pole küll see, kelle poole pöördud, aga sinu silmakirjalikkus on muidugi tase!Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 09:42Ei ole uus, aga tõsiselt. See "kiljamine" käib tõesti närvidele. Lisaks ka labane sõim ja ja halvustamine. Kuidas ta ära tunbeb, et see on just seesama vanamees revolver. Mina ei tunne ja olen üpris veendunud, et kirjutavad erinevad inimesed. Aga tema "kiljatab" ikkagi revolver, vanamees.
-
Külaline
Siin pigem kommenteeriti seda, et iga kord Dubaid mainides tuleb mingi troll Porta Potty jama tootma, nagu katkine plaat. Vot see on kopa ette visanud.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 09:42 Ei ole uus, aga tõsiselt. See "kiljamine" käib tõesti närvidele. Lisaks ka labane sõim ja ja halvustamine. Kuidas ta ära tunbeb, et see on just seesama vanamees revolver. Mina ei tunne ja olen üpris veendunud, et kirjutavad erinevad inimesed. Aga tema "kiljatab" ikkagi revolver, vanamees.
Dubai on peaaegu juba maailma top 10 seas äri- ja finantskeskusena. Seal asub lennujaam, mis on reisijate arvu poolest maailmas teisel kohal. Lisaks veel miljonid turistid, kes Dubais/AÜEs puhkamas käivad.
Võiks juba üles ärgata sellest kujutelmast, et "paljud naised" käivad Dubais seksteenuseid osutamas. See peab mingi vanaaegse ja häiritud mõttemaailmaga tegelane olema, kes arvab, et aastal 2025 on naiste ainuke substants nende hargivahe. Ta ei hooma, et naistel KA saavad olla tööd ja ärid, mis viivad neid välismaale. Et naisted teenivad piisavalt raha, et reisida.
-
Külaline
Prostitutsioon oma erinevates variatsioonides on ka ettevõtlusvorm.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 11:42Siin pigem kommenteeriti seda, et iga kord Dubaid mainides tuleb mingi troll Porta Potty jama tootma, nagu katkine plaat. Vot see on kopa ette visanud.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 09:42 Ei ole uus, aga tõsiselt. See "kiljamine" käib tõesti närvidele. Lisaks ka labane sõim ja ja halvustamine. Kuidas ta ära tunbeb, et see on just seesama vanamees revolver. Mina ei tunne ja olen üpris veendunud, et kirjutavad erinevad inimesed. Aga tema "kiljatab" ikkagi revolver, vanamees.
Dubai on peaaegu juba maailma top 10 seas äri- ja finantskeskusena. Seal asub lennujaam, mis on reisijate arvu poolest maailmas teisel kohal. Lisaks veel miljonid turistid, kes Dubais/AÜEs puhkamas käivad.
Võiks juba üles ärgata sellest kujutelmast, et "paljud naised" käivad Dubais seksteenuseid osutamas. See peab mingi vanaaegse ja häiritud mõttemaailmaga tegelane olema, kes arvab, et aastal 2025 on naiste ainuke substants nende hargivahe. Ta ei hooma, et naistel KA saavad olla tööd ja ärid, mis viivad neid välismaale. Et naisted teenivad piisavalt raha, et reisida.
-
Külaline
Haige inimene.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 11:52Prostitutsioon oma erinevates variatsioonides on ka ettevõtlusvorm.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 11:42Siin pigem kommenteeriti seda, et iga kord Dubaid mainides tuleb mingi troll Porta Potty jama tootma, nagu katkine plaat. Vot see on kopa ette visanud.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 09:42 Ei ole uus, aga tõsiselt. See "kiljamine" käib tõesti närvidele. Lisaks ka labane sõim ja ja halvustamine. Kuidas ta ära tunbeb, et see on just seesama vanamees revolver. Mina ei tunne ja olen üpris veendunud, et kirjutavad erinevad inimesed. Aga tema "kiljatab" ikkagi revolver, vanamees.
-
Külaline
Varem või hiljem kahjuks selgub, et ikka need hargivahe ärid...Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 11:42Siin pigem kommenteeriti seda, et iga kord Dubaid mainides tuleb mingi troll Porta Potty jama tootma, nagu katkine plaat. Vot see on kopa ette visanud.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 09:42 Ei ole uus, aga tõsiselt. See "kiljamine" käib tõesti närvidele. Lisaks ka labane sõim ja ja halvustamine. Kuidas ta ära tunbeb, et see on just seesama vanamees revolver. Mina ei tunne ja olen üpris veendunud, et kirjutavad erinevad inimesed. Aga tema "kiljatab" ikkagi revolver, vanamees.
-
Külaline
Põhjenda!Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 11:55Haige inimene.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 11:52Prostitutsioon oma erinevates variatsioonides on ka ettevõtlusvorm.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 11:42
Siin pigem kommenteeriti seda, et iga kord Dubaid mainides tuleb mingi troll Porta Potty jama tootma, nagu katkine plaat. Vot see on kopa ette visanud.
Kas üks välistab teist? Kas sul on vaja abi või sinu olukorrale on vaja laiema publiku tähelepanu? Kas sinu valdkonnas on naisi, kes satuvad inimkaubanduse ohvriks? Kui jah, siis on sul õigus, et Me peaksime ka sind toetama.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 11:42Siin pigem kommenteeriti seda, et iga kord Dubaid mainides tuleb mingi troll Porta Potty jama tootma, nagu katkine plaat. Vot see on kopa ette visanud.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 09:42 Ei ole uus, aga tõsiselt. See "kiljamine" käib tõesti närvidele. Lisaks ka labane sõim ja ja halvustamine. Kuidas ta ära tunbeb, et see on just seesama vanamees revolver. Mina ei tunne ja olen üpris veendunud, et kirjutavad erinevad inimesed. Aga tema "kiljatab" ikkagi revolver, vanamees.
See, et naise ainuke substants on tema hargivahe, on ainult sinu peas. Siin teemas seda keegi väitnud pole.
-
Külaline
Asjaosaline ise ju kirjutas ka kohe, et "kes see on?" ju tundis muret...Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 13:48Ehk et siis tegu ongi labase, pliiatsist välja imetud kuulujutuga. Low.Ottotriin kirjutas: ↑17 Apr 2025 19:49 Kuulasin mina täna ühte podcasti, kus siis kuulujutu vallapäästja ise rääkis, et tema seda modelli isiklikult ei tunne üldse. Ning kuulujutu aluseks on temale saadetud screenshotid mingitest vestlustest, kus räägitakse, et see modellist naisterahvas olevat mingites riikides harrastanud eskorditeenuse pakkumist läbi vahendaja. Kusjuures Dubaid ei olevat vestlustes üldse mainitud!
-
Külaline
Vabandust, aga mida sa räägid? Sa ajad ju kasutajad omavahel sassi.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 19:00Asjaosaline ise ju kirjutas ka kohe, et "kes see on?" ju tundis muret...Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 13:48Ehk et siis tegu ongi labase, pliiatsist välja imetud kuulujutuga. Low.Ottotriin kirjutas: ↑17 Apr 2025 19:49 Kuulasin mina täna ühte podcasti, kus siis kuulujutu vallapäästja ise rääkis, et tema seda modelli isiklikult ei tunne üldse. Ning kuulujutu aluseks on temale saadetud screenshotid mingitest vestlustest, kus räägitakse, et see modellist naisterahvas olevat mingites riikides harrastanud eskorditeenuse pakkumist läbi vahendaja. Kusjuures Dubaid ei olevat vestlustes üldse mainitud!
-
Külaline
Ikka naised käivad oma hargivahet müümas, ise muidugi räägivad modellindusest jne. Netis on nii palju poolalasti naiste pilte Dubais tehtud ja piltidelt on kohe aru saada millega seal tegeletakse, sest Dubai on väga konservatiivne linn. Kuidas nendel 20 aastastel naistel nüüd suured ärid ja bisnisid on? Ega ei olegi. Sama hästi võta youtube lahti, kirjuta sinna "monaco women nightlife" ja näed tonnide viisi neid naisi sportautodega küll ööklubidesse ja küll poodidesse voorimas, aga näost näha millega nad tegelevad, prostituudid. Väga paljud on ida-euroopa naised, tutini minid seljas. Milline päris ettevõtet omav naisterahvas sedasi riietuks, ei riietugi. Iga selline naine on valmis minema kohe uue mehega kui to eelmisest rohkem raha välja käib. Prostitutsioon on väga suur.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 11:42
-
Külaline
Kade oled või? On alles asi, millega oma pead vaevata.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 23:00Ikka naised käivad oma hargivahet müümas, ise muidugi räägivad modellindusest jne. Netis on nii palju poolalasti naiste pilte Dubais tehtud ja piltidelt on kohe aru saada millega seal tegeletakse, sest Dubai on väga konservatiivne linn. Kuidas nendel 20 aastastel naistel nüüd suured ärid ja bisnisid on? Ega ei olegi. Sama hästi võta youtube lahti, kirjuta sinna "monaco women nightlife" ja näed tonnide viisi neid naisi sportautodega küll ööklubidesse ja küll poodidesse voorimas, aga näost näha millega nad tegelevad, prostituudid. Väga paljud on ida-euroopa naised, tutini minid seljas. Milline päris ettevõtet omav naisterahvas sedasi riietuks, ei riietugi. Iga selline naine on valmis minema kohe uue mehega kui to eelmisest rohkem raha välja käib. Prostitutsioon on väga suur.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 11:42
-
Külaline
Mina olen siin mõnikord Revolver "kiljatanud". Miks ma seda teen? Sellepärast, et kõik inimesed ei tunne ära, kui see vanamees hakkab jälle lämisema. Ja loodan, et kui on teada, kes jälle räägib, siis vähemalt osa inimesi loobub temaga dialoogi astumast ja järjekordset teemat sellega rikkumast.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 09:58Arvan sama, väga tüütu tõesti. Ka mind on paar korda revolveriks sõimatud. Enamasti siiski mitte, nii et midagi ta seal ei tunne, umbes kiljub iga arvamuse peale, mis ei meeldi.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 09:42Ei ole uus, aga tõsiselt. See "kiljamine" käib tõesti närvidele. Lisaks ka labane sõim ja ja halvustamine. Kuidas ta ära tunbeb, et see on just seesama vanamees revolver. Mina ei tunne ja olen üpris veendunud, et kirjutavad erinevad inimesed. Aga tema "kiljatab" ikkagi revolver, vanamees.
Praegu on pereelu all huvitav teema, mille lõpp on jälle kahe-kolme isikuvaheliseks, kellest üks revolver, nõmetsemiseks muutunud. Tehakse vastastikku "auh-auh-au!" häälitsusi ja räägitakse vanamuttide kortsus t...sidest jne.
Ma väga vabandan, et sind on temaga segamini aetud, aga ju siis sinu kommentaarid on mingil põhjusel tema mõtteviisiga kattunud.
Ja seda ei ole küll mina märganud, et iga arvamus, mis ei meeldi, on kindlasti Revolvri kirjutatud. Tema käekiri on ikka täiesti selgesti eristatav ja kaugelt äratuntav. Kui sind on isegi mitu korda temaks peetud, siis mõtle järgi, mida sa siis niisugust ütlesid, et teised sind temaks peavad.
-
Külaline
Kuidas see "rikkumata teema" sinu ettekujutuses välja näeb? Miks sa arvad, et mõni mõtteviis ei oma õigust oma arvamuse väljendamiseks? Miks nendega ei tohiks dialoogi pidada?Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 23:48Mina olen siin mõnikord Revolver "kiljatanud". Miks ma seda teen? Sellepärast, et kõik inimesed ei tunne ära, kui see vanamees hakkab jälle lämisema. Ja loodan, et kui on teada, kes jälle räägib, siis vähemalt osa inimesi loobub temaga dialoogi astumast ja järjekordset teemat sellega rikkumast.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 09:58Arvan sama, väga tüütu tõesti. Ka mind on paar korda revolveriks sõimatud. Enamasti siiski mitte, nii et midagi ta seal ei tunne, umbes kiljub iga arvamuse peale, mis ei meeldi.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 09:42
Ei ole uus, aga tõsiselt. See "kiljamine" käib tõesti närvidele. Lisaks ka labane sõim ja ja halvustamine. Kuidas ta ära tunbeb, et see on just seesama vanamees revolver. Mina ei tunne ja olen üpris veendunud, et kirjutavad erinevad inimesed. Aga tema "kiljatab" ikkagi revolver, vanamees.
Praegu on pereelu all huvitav teema, mille lõpp on jälle kahe-kolme isikuvaheliseks, kellest üks revolver, nõmetsemiseks muutunud. Tehakse vastastikku "auh-auh-au!" häälitsusi ja räägitakse vanamuttide kortsus t...sidest jne.
Ma väga vabandan, et sind on temaga segamini aetud, aga ju siis sinu kommentaarid on mingil põhjusel tema mõtteviisiga kattunud.
Ja seda ei ole küll mina märganud, et iga arvamus, mis ei meeldi, on kindlasti Revolvri kirjutatud. Tema käekiri on ikka täiesti selgesti eristatav ja kaugelt äratuntav. Kui sind on isegi mitu korda temaks peetud, siis mõtle järgi, mida sa siis niisugust ütlesid, et teised sind temaks peavad.
Minu arvates oma kiljumisega ei lahenda sa ühtegi probleemi, sa oled ise osa probleemist.
-
Külaline
Eks muidugi, kõik ju kadestavad libusid. Väga austusväärne elukutse!Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 23:01Kade oled või? On alles asi, millega oma pead vaevata.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 23:00Ikka naised käivad oma hargivahet müümas, ise muidugi räägivad modellindusest jne. Netis on nii palju poolalasti naiste pilte Dubais tehtud ja piltidelt on kohe aru saada millega seal tegeletakse, sest Dubai on väga konservatiivne linn. Kuidas nendel 20 aastastel naistel nüüd suured ärid ja bisnisid on? Ega ei olegi. Sama hästi võta youtube lahti, kirjuta sinna "monaco women nightlife" ja näed tonnide viisi neid naisi sportautodega küll ööklubidesse ja küll poodidesse voorimas, aga näost näha millega nad tegelevad, prostituudid. Väga paljud on ida-euroopa naised, tutini minid seljas. Milline päris ettevõtet omav naisterahvas sedasi riietuks, ei riietugi. Iga selline naine on valmis minema kohe uue mehega kui to eelmisest rohkem raha välja käib. Prostitutsioon on väga suur.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 11:42
-
Külaline
Prostitutsioon on absoluutselt igas riigis ja linnas. Müüdavad naised on nii Londonis, Pariisis kui ka Tallinnas. Miks seda Dubaid siin eraldi välja tuua? Eespool ju öeldigi, tsiteerin: "Mida muud seal Dubais tehakse?" ja "Üksikud naised käivad seal "puhkamas", jaa jaa". See tegelane (sina?) nagu ei hooma üldse, et Euroopa naised on seal kas soojamaareisil või tööasjus. Hargivahe müüjaid on ikka üliväike protsent. Dubai prostituudid on enamasti Filipiinidelt, Taist ja Aafrikast pärit.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 23:00Ikka naised käivad oma hargivahet müümas, ise muidugi räägivad modellindusest jne. Netis on nii palju poolalasti naiste pilte Dubais tehtud ja piltidelt on kohe aru saada millega seal tegeletakse, sest Dubai on väga konservatiivne linn. Kuidas nendel 20 aastastel naistel nüüd suured ärid ja bisnisid on? Ega ei olegi. Sama hästi võta youtube lahti, kirjuta sinna "monaco women nightlife" ja näed tonnide viisi neid naisi sportautodega küll ööklubidesse ja küll poodidesse voorimas, aga näost näha millega nad tegelevad, prostituudid. Väga paljud on ida-euroopa naised, tutini minid seljas. Milline päris ettevõtet omav naisterahvas sedasi riietuks, ei riietugi. Iga selline naine on valmis minema kohe uue mehega kui to eelmisest rohkem raha välja käib. Prostitutsioon on väga suur.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 11:42 Võiks juba üles ärgata sellest kujutelmast, et "paljud naised" käivad Dubais seksteenuseid osutamas. See peab mingi vanaaegse ja häiritud mõttemaailmaga tegelane olema, kes arvab, et aastal 2025 on naiste ainuke substants nende hargivahe. Ta ei hooma, et naistel KA saavad olla tööd ja ärid, mis viivad neid välismaale. Et naisted teenivad piisavalt raha, et reisida.
Dubai ei ole juba ammu konservatiivne linn - see oli 10 aastat tagasi, kui ei julgetud käest kinni hoida ja kallistada, kui Dubai Malli sisenemiseks pidid naistel õlad ja põlved kaetud olema. Praegu on ikka väga teine pilt, sest nad tahavad rohkem turiste ja uusi elanikke linna meelitada. Tutini minidega saavad seal kõik naised käia, sa pole vist näinud, kuidas puhkusel olevad britid end õhtuti riidesse panevad
-
Külaline
Kuidas ta saabki teada, ta ei ole ju seal ise käinud. Jaurab lihtsalt päevast päeva mingit soga, peaasi, et saaks naisi halvustada.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 11:54Prostitutsioon on absoluutselt igas riigis ja linnas. Müüdavad naised on nii Londonis, Pariisis kui ka Tallinnas. Miks seda Dubaid siin eraldi välja tuua? Eespool ju öeldigi, tsiteerin: "Mida muud seal Dubais tehakse?" ja "Üksikud naised käivad seal "puhkamas", jaa jaa". See tegelane (sina?) nagu ei hooma üldse, et Euroopa naised on seal kas soojamaareisil või tööasjus. Hargivahe müüjaid on ikka üliväike protsent. Dubai prostituudid on enamasti Filipiinidelt, Taist ja Aafrikast pärit.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 23:00Ikka naised käivad oma hargivahet müümas, ise muidugi räägivad modellindusest jne. Netis on nii palju poolalasti naiste pilte Dubais tehtud ja piltidelt on kohe aru saada millega seal tegeletakse, sest Dubai on väga konservatiivne linn. Kuidas nendel 20 aastastel naistel nüüd suured ärid ja bisnisid on? Ega ei olegi. Sama hästi võta youtube lahti, kirjuta sinna "monaco women nightlife" ja näed tonnide viisi neid naisi sportautodega küll ööklubidesse ja küll poodidesse voorimas, aga näost näha millega nad tegelevad, prostituudid. Väga paljud on ida-euroopa naised, tutini minid seljas. Milline päris ettevõtet omav naisterahvas sedasi riietuks, ei riietugi. Iga selline naine on valmis minema kohe uue mehega kui to eelmisest rohkem raha välja käib. Prostitutsioon on väga suur.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 11:42 Võiks juba üles ärgata sellest kujutelmast, et "paljud naised" käivad Dubais seksteenuseid osutamas. See peab mingi vanaaegse ja häiritud mõttemaailmaga tegelane olema, kes arvab, et aastal 2025 on naiste ainuke substants nende hargivahe. Ta ei hooma, et naistel KA saavad olla tööd ja ärid, mis viivad neid välismaale. Et naisted teenivad piisavalt raha, et reisida.
Dubai ei ole juba ammu konservatiivne linn - see oli 10 aastat tagasi, kui ei julgetud käest kinni hoida ja kallistada, kui Dubai Malli sisenemiseks pidid naistel õlad ja põlved kaetud olema. Praegu on ikka väga teine pilt, sest nad tahavad rohkem turiste ja uusi elanikke linna meelitada. Tutini minidega saavad seal kõik naised käia, sa pole vist näinud, kuidas puhkusel olevad britid end õhtuti riidesse panevad![]()
-
Külaline
Ei teeks paha seadust lugeda.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 11:54Prostitutsioon on absoluutselt igas riigis ja linnas. Müüdavad naised on nii Londonis, Pariisis kui ka Tallinnas. Miks seda Dubaid siin eraldi välja tuua? Eespool ju öeldigi, tsiteerin: "Mida muud seal Dubais tehakse?" ja "Üksikud naised käivad seal "puhkamas", jaa jaa". See tegelane (sina?) nagu ei hooma üldse, et Euroopa naised on seal kas soojamaareisil või tööasjus. Hargivahe müüjaid on ikka üliväike protsent. Dubai prostituudid on enamasti Filipiinidelt, Taist ja Aafrikast pärit.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 23:00Ikka naised käivad oma hargivahet müümas, ise muidugi räägivad modellindusest jne. Netis on nii palju poolalasti naiste pilte Dubais tehtud ja piltidelt on kohe aru saada millega seal tegeletakse, sest Dubai on väga konservatiivne linn. Kuidas nendel 20 aastastel naistel nüüd suured ärid ja bisnisid on? Ega ei olegi. Sama hästi võta youtube lahti, kirjuta sinna "monaco women nightlife" ja näed tonnide viisi neid naisi sportautodega küll ööklubidesse ja küll poodidesse voorimas, aga näost näha millega nad tegelevad, prostituudid. Väga paljud on ida-euroopa naised, tutini minid seljas. Milline päris ettevõtet omav naisterahvas sedasi riietuks, ei riietugi. Iga selline naine on valmis minema kohe uue mehega kui to eelmisest rohkem raha välja käib. Prostitutsioon on väga suur.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 11:42 Võiks juba üles ärgata sellest kujutelmast, et "paljud naised" käivad Dubais seksteenuseid osutamas. See peab mingi vanaaegse ja häiritud mõttemaailmaga tegelane olema, kes arvab, et aastal 2025 on naiste ainuke substants nende hargivahe. Ta ei hooma, et naistel KA saavad olla tööd ja ärid, mis viivad neid välismaale. Et naisted teenivad piisavalt raha, et reisida.
Dubai ei ole juba ammu konservatiivne linn - see oli 10 aastat tagasi, kui ei julgetud käest kinni hoida ja kallistada, kui Dubai Malli sisenemiseks pidid naistel õlad ja põlved kaetud olema. Praegu on ikka väga teine pilt, sest nad tahavad rohkem turiste ja uusi elanikke linna meelitada. Tutini minidega saavad seal kõik naised käia, sa pole vist näinud, kuidas puhkusel olevad britid end õhtuti riidesse panevad![]()
-
Külaline
Mängid taas juristi?Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 12:07Ei teeks paha seadust lugeda.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 11:54Prostitutsioon on absoluutselt igas riigis ja linnas. Müüdavad naised on nii Londonis, Pariisis kui ka Tallinnas. Miks seda Dubaid siin eraldi välja tuua? Eespool ju öeldigi, tsiteerin: "Mida muud seal Dubais tehakse?" ja "Üksikud naised käivad seal "puhkamas", jaa jaa". See tegelane (sina?) nagu ei hooma üldse, et Euroopa naised on seal kas soojamaareisil või tööasjus. Hargivahe müüjaid on ikka üliväike protsent. Dubai prostituudid on enamasti Filipiinidelt, Taist ja Aafrikast pärit.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 23:00
Ikka naised käivad oma hargivahet müümas, ise muidugi räägivad modellindusest jne. Netis on nii palju poolalasti naiste pilte Dubais tehtud ja piltidelt on kohe aru saada millega seal tegeletakse, sest Dubai on väga konservatiivne linn. Kuidas nendel 20 aastastel naistel nüüd suured ärid ja bisnisid on? Ega ei olegi. Sama hästi võta youtube lahti, kirjuta sinna "monaco women nightlife" ja näed tonnide viisi neid naisi sportautodega küll ööklubidesse ja küll poodidesse voorimas, aga näost näha millega nad tegelevad, prostituudid. Väga paljud on ida-euroopa naised, tutini minid seljas. Milline päris ettevõtet omav naisterahvas sedasi riietuks, ei riietugi. Iga selline naine on valmis minema kohe uue mehega kui to eelmisest rohkem raha välja käib. Prostitutsioon on väga suur.
-
Külaline
Kulla laps, karta on, et olen oluliselt rohkem kui sina reisinud ringi erinevates piirkondades.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 12:21Mängid taas juristi?Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 12:07Ei teeks paha seadust lugeda.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 11:54
Prostitutsioon on absoluutselt igas riigis ja linnas. Müüdavad naised on nii Londonis, Pariisis kui ka Tallinnas. Miks seda Dubaid siin eraldi välja tuua? Eespool ju öeldigi, tsiteerin: "Mida muud seal Dubais tehakse?" ja "Üksikud naised käivad seal "puhkamas", jaa jaa". See tegelane (sina?) nagu ei hooma üldse, et Euroopa naised on seal kas soojamaareisil või tööasjus. Hargivahe müüjaid on ikka üliväike protsent. Dubai prostituudid on enamasti Filipiinidelt, Taist ja Aafrikast pärit.
Mine reisi veits ringi, saad pilgu vähe avaramaks.
Vii ennast elementaarsete seadustega kurssi, mis Dubais kehtivad. Neid on lihtne leida guugeldamise teel, ma ei pea ju neid hakkama viitama? Naised peavad olema kaetud küünarnukist põlveni kogu aeg, keelatud on liibuv ja läbipaistev riietus. Karistus kuni 6 kuud vanglat.
Kui sul on ebaõnne sattuda mõne usutegelase, ametniku või, allah hoia, emiiri perekonna liikme (keda on üle 5000) pilgu alla napis riides, siis ei päästa sind ei appihüüd ega Kaja Kallas. Läheb käiku ka solvangu seadusepügal. Kuni 60 kepihoopi ja deporteerimine. Juhtumeid on olnud, guugeldamisega leiad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 9 külalist