Pildilt näha, et naine pole õnnelik. Samas naine võidab ja õnnetu meest mängiv naine kaotab, sest naine saab lapse, aga meest mängiv naine kes on oma rinnad ära lõiganud, ei saa kunagi lapsi. Mul on kahju neist mõlemast, eriti naisest kes kulutab oma elu naiselaadsele olendile kuigi võiks olla päris naine, mitte bi seksuaalne olend.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 19:12Arvan sama, piltki selline. Naine on tal kena tüdruk.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 13:43Ma arvan, et I. Ta armastab neid pintsakuid kanda. Lohvakaid. Kunagi ammu mingis Ringvaates või Anu saates hakkas keerutama, kui küsiti, et kumb sa siis oled. Hakkas mingit ümarat juttu ajama.
![]()
Kumb on selles suhtes "mees"?
-
Külaline
-
Külaline
Minu arust pole häda midagi
https://mood.geenius.ee/teemad/naiste-ulikond/
https://kaup24.ee/et/jalanoud-riided-ja ... d=20529483
https://soulz.ee/et/p/rinascimento-nais ... 101?c=B101
-
Külaline
Oled mõnel mehel sellist "ülikonda" näinud või mida tõestada punnitad?

-
Külaline
Sa siis pole või? Selliseid ju meeste seljas maailm täis, ainult oska pilte otsida.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 23:53 Oled mõnel mehel sellist "ülikonda" näinud või mida tõestada punnitad?
![]()
Mitte et see üldse siinsesse teemasse puutuks.
-
Külaline
Kui on, eks siis sellisega on see naise osa täitja mehike. Ei ole otsinud, mina ei ole selles meeskonnas mängija.
-
Külaline
Ülikond ja kostüüm on kaks iseasja. Eks mõni naine kannaks ka päris ülikonna välja, aga suurem osa siiski mitte.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 22:30Naised võivad ka ülikondi kanda ning seejuures väga naiselikuks jääda.
-
Külaline
Linkidel, mis siia pandi, on just nimelt naiste ülikond.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 01:00Ülikond ja kostüüm on kaks iseasja. Eks mõni naine kannaks ka päris ülikonna välja, aga suurem osa siiski mitte.
-
Külaline
Ülikonda kannavad mu meelest ka maskisaates vaheklippides esinevad naised. Minu arust ei näe mehelikud välja.
-
Külaline
-
Külaline
Kas see on ebaviisakas küsimus, kumb on nende suhtes mees?
-
Külaline
Sulle endale tundub adekvaatne küsida kahe naise kohta, et kumb neist mees on?Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 09:07 Kas see on ebaviisakas küsimus, kumb on nende suhtes mees?
-
Külaline
Üks täidab mehe rolli.
-
Külaline
Kui homoseksuaalsus on normaalne asi, siis on ka täiesti ok sellest avameelselt ja igakülgselt rääkida.
Kui homoseksuaalsus on räpane ja rõve, siis selle kohta midagi täpsemalt küsida on ka sobimatu.
Otsustage ära, kumb on.
Kui homoseksuaalsus on räpane ja rõve, siis selle kohta midagi täpsemalt küsida on ka sobimatu.
Otsustage ära, kumb on.
-
Külaline
Miks sa arvad, et see ühes sellises suhtes üldse määratletud peaks olema?Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 13:37 Küsimus pealkirjas. Lugesin seda artiklit ja ei saanud aru, kes keda armastab või armastab kumbki iseennast? Kumb on selles suhtes mees ja kumb naine?
Lily-Rose Deppil ja tema tüdruksõbral on siin pildill suht neutraalsed riided. Olen aga näinud mõlemat küllaltli naiselikes riietes ja vastupidi. Seega ma ei usu, et dominantsust suhtes üldse riiete pealt saaks vaadata.

-
Külaline
Lesbipaaridel ju ikka üks pool riietub mehena, mitte kaks. Ju siis rollide jagamine on.
-
Külaline
Ma neid isikuid ei tunne, aga kohe selge, kumb on mees.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 10:56Miks sa arvad, et see ühes sellises suhtes üldse määratletud peaks olema?Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 13:37 Küsimus pealkirjas. Lugesin seda artiklit ja ei saanud aru, kes keda armastab või armastab kumbki iseennast? Kumb on selles suhtes mees ja kumb naine?
Lily-Rose Deppil ja tema tüdruksõbral on siin pildill suht neutraalsed riided. Olen aga näinud mõlemat küllaltli naiselikes riietes ja vastupidi. Seega ma ei usu, et dominantsust suhtes üldse riiete pealt saaks vaadata.
![]()
-
Külaline
Jeerum, need on kostüümid. Pane pildile allkirjaks kasvõi, et seal on pidžaama, tegelikult on ikkagi tegemist kostüümiga. Ja näiteks esimese lingi nimes on küll "ülikond", kuid linki avades on kirjas ikkagi, et tegu on pükskostüümiga.
-
Külaline
Ma ei ole suur asjatundja homosuhete alal ja võtsin appi AI ning küsisin. Vastus on siin.
See on levinud müüt, et lesbisuhtes on alati „mees” ja „naine”, kuid tegelikkuses ei ole see reegel. Mõned paarid võivad jagada rolle vastavalt isiksusele ja eelistustele, kuid paljud lesbisuhted toimivad ilma traditsiooniliste soorollideta – mõlemad partnerid võivad olla võrdselt naiselikud või maskuliinsed.
Seega on võimalik, et nende kahe noore inimese puhul ei olegi soorollid ära jagatud? Aga siis oleks ju nii nagu kaks sõbrannat elavad koos? Või on hoopis nii, et paaritutel kuupäevadel on üks neist "mees" ja paaris kuupäevadel teine?
See on levinud müüt, et lesbisuhtes on alati „mees” ja „naine”, kuid tegelikkuses ei ole see reegel. Mõned paarid võivad jagada rolle vastavalt isiksusele ja eelistustele, kuid paljud lesbisuhted toimivad ilma traditsiooniliste soorollideta – mõlemad partnerid võivad olla võrdselt naiselikud või maskuliinsed.
Seega on võimalik, et nende kahe noore inimese puhul ei olegi soorollid ära jagatud? Aga siis oleks ju nii nagu kaks sõbrannat elavad koos? Või on hoopis nii, et paaritutel kuupäevadel on üks neist "mees" ja paaris kuupäevadel teine?
-
Külaline
Sulle kohe ei mahu kuidagi pähe, et lesbisuhtes pole "meest" üldse vaja?Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 13:46 Seega on võimalik, et nende kahe noore inimese puhul ei olegi soorollid ära jagatud? Aga siis oleks ju nii nagu kaks sõbrannat elavad koos? Või on hoopis nii, et paaritutel kuupäevadel on üks neist "mees" ja paaris kuupäevadel teine?
-
Külaline
Üks näeb välja nagu mees ju.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 16:42Sulle kohe ei mahu kuidagi pähe, et lesbisuhtes pole "meest" üldse vaja?Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 13:46 Seega on võimalik, et nende kahe noore inimese puhul ei olegi soorollid ära jagatud? Aga siis oleks ju nii nagu kaks sõbrannat elavad koos? Või on hoopis nii, et paaritutel kuupäevadel on üks neist "mees" ja paaris kuupäevadel teine?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Panda ja 6 külalist