Kumb on selles suhtes "mees"?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Kumb on selles suhtes "mees"?

Postitus Postitas Külaline »

Küsimus pealkirjas. Lugesin seda artiklit ja ei saanud aru, kes keda armastab või armastab kumbki iseennast? Kumb on selles suhtes mees ja kumb naine? Mis teie arvate. Artikkel ise siin.
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... eerib-sind

Kes linki avada ei viitsi, siin on artikli pealkiri
Inger oma elukaaslasest Karmenist: hea on tunda, kui on inimene kodus, kes päriselt inspireerib sind
Külaline

Lihtne. Mitte kumbki. Kui kaks naist on suhtes, siis ei saa ega ilmselt ka taheta olla suhtes mehega. Siis ei mängi ka keegi meest.
Külaline

Ma arvan, et I. Ta armastab neid pintsakuid kanda. Lohvakaid. Kunagi ammu mingis Ringvaates või Anu saates hakkas keerutama, kui küsiti, et kumb sa siis oled. Hakkas mingit ümarat juttu ajama.
Külaline

Kes ees, see mees, kes taga, see naise naba.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Apr 2025 13:37 Küsimus pealkirjas. Lugesin seda artiklit ja ei saanud aru, kes keda armastab või armastab kumbki iseennast? Kumb on selles suhtes mees ja kumb naine? Mis teie arvate. Artikkel ise siin.

Inger oma elukaaslasest Karmenist: hea on tunda, kui on inimene kodus, kes päriselt inspireerib sind
Ja kuidas see sinusse puutub?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Apr 2025 14:46
Külaline kirjutas: 20 Apr 2025 13:37 Küsimus pealkirjas. Lugesin seda artiklit ja ei saanud aru, kes keda armastab või armastab kumbki iseennast? Kumb on selles suhtes mees ja kumb naine? Mis teie arvate. Artikkel ise siin.

Kuidas üldse miski kellessegi puutub?
Külaline

Lesbidest räägitakse liiga vähe
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Apr 2025 14:46Ja kuidas see sinusse puutub?
Otseselt ei puutu, teema sai tehtud arutlemiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Apr 2025 13:43Ma arvan, et I. Ta armastab neid pintsakuid kanda. Lohvakaid. Kunagi ammu mingis Ringvaates või Anu saates hakkas keerutama, kui küsiti, et kumb sa siis oled. Hakkas mingit ümarat juttu ajama.
Arvan sama, piltki selline. Naine on tal kena tüdruk.
Pilt
Külaline

Mitte kumbki pole selles suhtes "mees". See, et sina üritad kõike oma isiklikust maailmapildist lähtuvalt heteronormatiivsetesse raamidesse suruda ei puutu antud juhul üldse asjasse, ammugi ei peegelda tegelikkust. Kui kumbki neist sooviks olla suhtes "mehega", siis nad ei oleks omavahel suhtes. Nii lihtne ongi. Arutada pole siin midagi.
Külaline

Miks siis mõni naine ennast nii mehelikult riietab?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Apr 2025 14:50

Lesbidest räägitakse liiga vähe
Ei olegi vaja rääkida.
Külaline

Miks mitte?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Apr 2025 19:47 Mitte kumbki pole selles suhtes "mees". See, et sina üritad kõike oma isiklikust maailmapildist lähtuvalt heteronormatiivsetesse raamidesse suruda ei puutu antud juhul üldse asjasse, ammugi ei peegelda tegelikkust. Kui kumbki neist sooviks olla suhtes "mehega", siis nad ei oleks omavahel suhtes. Nii lihtne ongi. Arutada pole siin midagi.
Minu teada on homoseksuaalidel paarisuhtes rollid siiski paigas.
Külaline

Mulle tundub et ka selles suhtes on rollid. Butch ja femme. I oma mehelikus pintsakus on "mees".
Külaline

Mind intrigeerib hoopis, kumb teemaalgataja suhtes mees on? Tema või tema kaaslane?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Apr 2025 19:49 Miks siis mõni naine ennast nii mehelikult riietab?
Mina eelistan iga kell pükse ning kadestan mehi, et mad ülikondi saavad kanda. Ometi olen igati naine ja ei sooviks olla suhtes see mehelikum pool.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Apr 2025 22:18
Külaline kirjutas: 20 Apr 2025 19:49 Miks siis mõni naine ennast nii mehelikult riietab?
Mina eelistan iga kell pükse ning kadestan mehi, et mad ülikondi saavad kanda. Ometi olen igati naine ja ei sooviks olla suhtes see mehelikum pool.
Naised võivad ka ülikondi kanda ning seejuures väga naiselikuks jääda.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Apr 2025 22:30
Külaline kirjutas: 20 Apr 2025 22:18
Naised võivad ka ülikondi kanda ning seejuures väga naiselikuks jääda.
Ei ütleks.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Apr 2025 22:30Naised võivad ka ülikondi kanda ning seejuures väga naiselikuks jääda.
Naine kannab naiselikku kostüümi, mitte ülikonda. Homodel on alati üks pool vastassoo poole kaldu, nii mees-kui naispaaridel.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline