Liiga pikk vahekord
-
Külaline
Liiga pikk vahekord
Mida teha, kui mehel võtab lõppu jõudmine liiga kaua aega?
Asi on selles, et mees kasutab "sinist tabletikest", mis ilmselt pikendab ka orgasmini jõudmise aega.
Suhe on meil alles aasta. Kuna elame eraldi, siis väga sageli seksida ei saa. Kui ma varasemas kooselus nautisin seksi väga, siis praeguses suhtes tundub seks lausa piin. Algul ma isegi ei saanud aru, miks ma sellest tahan ära vingerdada, aga lõpuks panin pildi kokku - see seks on tõesti pigem nagu raske töö tegemine.
Mina ise jõuan orgasmini kergesti ja kiirelt. Mul ei ole vaja ka väga pikka eelmängu. Ja naudingi eelkõige just vaginaalset seksi. Aga pärast seda, kui ma olen juba lõppu jõudnud, hakkab mul enamasti valus, kui mees veel pikalt edasi trambib. Ja tal võtab pärast seda, kui mina olen juba lõpetanud, ikka väga kaua veel aega.
Kas ja kuidas saaks nii, et mees lõpetaks kiiremini?
Meest vahetada ei soovi.
Asi on selles, et mees kasutab "sinist tabletikest", mis ilmselt pikendab ka orgasmini jõudmise aega.
Suhe on meil alles aasta. Kuna elame eraldi, siis väga sageli seksida ei saa. Kui ma varasemas kooselus nautisin seksi väga, siis praeguses suhtes tundub seks lausa piin. Algul ma isegi ei saanud aru, miks ma sellest tahan ära vingerdada, aga lõpuks panin pildi kokku - see seks on tõesti pigem nagu raske töö tegemine.
Mina ise jõuan orgasmini kergesti ja kiirelt. Mul ei ole vaja ka väga pikka eelmängu. Ja naudingi eelkõige just vaginaalset seksi. Aga pärast seda, kui ma olen juba lõppu jõudnud, hakkab mul enamasti valus, kui mees veel pikalt edasi trambib. Ja tal võtab pärast seda, kui mina olen juba lõpetanud, ikka väga kaua veel aega.
Meest vahetada ei soovi.
-
Külaline
Kas käega ja suuga tehes ka ei jõua kiiremini?Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 10:03 Mida teha, kui mehel võtab lõppu jõudmine liiga kaua aega?
…,
-
Külaline
Impotentse mehega kahjuks ongi nii, võtku oma tablette või ärgu võtku. Minu mees on küll noor, aga kõige olulisem talle maailmas on trenn ja võttis kunagi steroide. Nüüd ongi voodis katastroof. Vahekord on minu jaoks nagu sunnitöö, võtab tunde aega. Oleme käinud arsti juures, seksuoloogi juures, ikka on nii.
-
Külaline
Ma õrritaks ta muude vahenditega pea viimase piirini üles, kui selline mure on. Ei tegeleks üldse mingi nühkimisega.
-
Külaline
Ja tee tal alguses kohe ära. Ja ära ainult silita. Natuke kiiremini ja tugevamalt.
-
Külaline
Kas ilma tabletita üldse ei tööta elund või? Kui töötab, siis jätku ometi see tablett ära. Ja kui ei tööta, siis jääbki pikalt nühkima.
-
Külaline
Kui pikk on pikk?
Tavaliselt, kui mehel on probleem just liiga ruttu tulemisega, soovitatakse mehel vastupidavust treenida.
Äkki siis nüüd peaks naine seda tegema. Aus nagu oleks.
Tavaliselt, kui mehel on probleem just liiga ruttu tulemisega, soovitatakse mehel vastupidavust treenida.
-
Külaline
Siin ei aita muud, kui vaseliin pihku ja lööd käega lahti. Suuga ei jõua, tõmbab lõuapärad krampi enne.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 10:18Kas käega ja suuga tehes ka ei jõua kiiremini?
-
Külaline
Nii ja naa! Oleme olnud mõned üksikud korrad ka ilma tabletita.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 13:27 Kas ilma tabletita üldse ei tööta elund või? Kui töötab, siis jätku ometi see tablett ära. Ja kui ei tööta, siis jääbki pikalt nühkima.
Ta polnud enne minuga olemist 9 aastat ühegi naisega seksinud. Ehk siis, mina ise arvan, et ta on "käsitööga" end ära rikkunud. Ma ei tea, kui me saaksime sagedamini seksida võib-olla siis see mure kaoks. Aga praegu saame seksida üsna harva ja siis on ta igaks juhuks alati tabletti võtnud, et ikka kindel oleks.
-
Külaline
Asi ei ole selles, et ma ei viitsi. Mul lihtsalt hakkab reaalselt väga valus, kui keegi pool tundi järjest mu sees trambib. Trambib ta sellepärast, et on tunne, nagu ta kohe-kohe saab, ja siis pingutab seda lõppu eriti võimsalt, aga millegipärast see lõpp venib ülipikaks.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 13:38 Kui pikk on pikk?
Ma eriti ei kujuta ette, kuidas treenida seda, et valus ei oleks. Isegi, kui ma enda lõppu edasi lükkaks (mida ma oskan loomulikult teha), siis võib minu jaoks asi lõppeda nii, et ma orgasmi ei saagi, sest enne on see kaadervärk valusaks nühitud.
Olime vahekorras üleeile. Ja ma nagu päriselt ei saa täna veel istuda ega astuda.
Ilmselt on võmbsikul sooritushäire. Võimalik, et ka mõlemal, kui peate penteratsiooni ainsaks võimaluseks. Krt, isegi elektrilise mootoriga saagi tuleb õli panna keti sujuvaks liikumiseks.
-
Külaline
Siis tuleb käega trampida, kui vaid see trampimine aitab mehe lõpuni viia. Ennast niimoodi piinata pole ka vaja lasta. Olgu see mees nii hea kui tahes. Ja kui muu ei aita, eks siis tuleb tõdeda fakti, et teie seksuaalelu ei klapiKülaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 13:58Asi ei ole selles, et ma ei viitsi. Mul lihtsalt hakkab reaalselt väga valus, kui keegi pool tundi järjest mu sees trambib. Trambib ta sellepärast, et on tunne, nagu ta kohe-kohe saab, ja siis pingutab seda lõppu eriti võimsalt, aga millegipärast see lõpp venib ülipikaks.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 13:38 Kui pikk on pikk?
Ma eriti ei kujuta ette, kuidas treenida seda, et valus ei oleks. Isegi, kui ma enda lõppu edasi lükkaks (mida ma oskan loomulikult teha), siis võib minu jaoks asi lõppeda nii, et ma orgasmi ei saagi, sest enne on see kaadervärk valusaks nühitud.
Olime vahekorras üleeile. Ja ma nagu päriselt ei saa täna veel istuda ega astuda.
-
Külaline
Las vii sinu orgasmini ja teeb endal ise käega lõpuni. Ma ei viitsiks midagi sellist kogeda, ükski mees pole seda väärt.
-
Külaline
Kõlab tõesti päris kohutavalt see valusaks rammimine. Kui ta midagi ei tunne, siis ta peaks loobuma enda rahuldamisest ja see asi läheb paari kuuga paremaks. Tundub, et ta taob ikka igapäevaselt pihku ja siis ei saagi pärisnaisega hakkama.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 14:49 Las vii sinu orgasmini ja teeb endal ise käega lõpuni. Ma ei viitsiks midagi sellist kogeda, ükski mees pole seda väärt.
Mõttetu vend. Kui sa meest vahetada ei soovi, siis jääbki sul alumine ots edaspidi ka valutama, kuna mees ei ole nõus tabletist loobuma. Ilma penetratsioonita saab ka asja ära aetud, tablett ei ole hädavajalik.
-
Külaline
Mul see tuttav olukord. Ka olin pikalt ilma, 5a kindlasti. Asi paranes kui käsitöö järgi jätsin. Praktiliselt ei tunnetanud midagi kui sees oli. Teadsin küll, et sees, aga ei tundnud eriti midagi. Võisingi panema jääda.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 13:58Trambib ta sellepärast, et on tunne, nagu ta kohe-kohe saab, ja siis pingutab seda lõppu eriti võimsalt, aga millegipärast see lõpp venib ülipikaks.
Nüüd kus ma enam ei muretse, et kas saan kätte ja ei mõtle selle peale, siis juba mõtlen, et kas liiga vara ei tule. Et kas naine äkki tahaks pikemalt.
-
Külaline
Seda ma tahtsingi teada, kas selline asi läheb ise mööda, kui ise ennast enam ei rahulda?Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 15:11Kõlab tõesti päris kohutavalt see valusaks rammimine. Kui ta midagi ei tunne, siis ta peaks loobuma enda rahuldamisest ja see asi läheb paari kuuga paremaks. Tundub, et ta taob ikka igapäevaselt pihku ja siis ei saagi pärisnaisega hakkama.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 14:49 Las vii sinu orgasmini ja teeb endal ise käega lõpuni. Ma ei viitsiks midagi sellist kogeda, ükski mees pole seda väärt.
-
Külaline
Jah, läheb küll paari kuuga mööda. Aga ilmselgelt ta rammib ise edasi, siis ei parane midagi.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 15:32Seda ma tahtsingi teada, kas selline asi läheb ise mööda, kui ise ennast enam ei rahulda?Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 15:11Kõlab tõesti päris kohutavalt see valusaks rammimine. Kui ta midagi ei tunne, siis ta peaks loobuma enda rahuldamisest ja see asi läheb paari kuuga paremaks. Tundub, et ta taob ikka igapäevaselt pihku ja siis ei saagi pärisnaisega hakkama.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 14:49 Las vii sinu orgasmini ja teeb endal ise käega lõpuni. Ma ei viitsiks midagi sellist kogeda, ükski mees pole seda väärt.
-
Külaline
Võib proovida anaalkanalisse siseneda, seal peaks tihedam hõõrdumise näitaja olema. Võib olla et vagiina on välja veninud, ei stimuleerib piisavalt.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline