ÕS on juba veebis ammu olemas.Külaline kirjutas: ↑19 Apr 2025 14:28Vaata kui lahe ja kaasaegne inimene meil siin! Lausa paberist õs kodus ja puha! Breesnevi ajal said Loksa kaubamajast või?
Dubai l**u
-
Külaline
-
Külaline
Lahedad ja kaasaegsed abituriendid kasutasid ÕSi viimati esmaspäevasel riigieksamil.
-
Külaline
Olen kuulnud, et elukutseliste mõõganeelajate seas pidi Dubai popp koht olema puhkuseks.Külaline kirjutas: ↑19 Apr 2025 15:55Keegi ei käi seal "niisama puhkamas" ja seda juba alates aastast 1999.
-
Külaline
Ei oska ju.Külaline kirjutas: ↑19 Apr 2025 14:56Muideks, ma sündisin 12 aastat peale Brežnevi surma aga oskan ta nime sellegipoolest õigesti kirjutada erinevalt sinust seega sõida seenele oma Loksa kaubamajaga.
-
Külaline
Seda minagi. Mõni pole kuulnud...
-
Külaline
Tütarlapsest sirgub naine
-
Külaline
Tütarlapsest sirgub naine
-
Külaline
Kas sa oled siin foorumis uus?Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:02Sa ise oled mingi hälbega. Mis see sinu asi on???????Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 19:58Siin on mingi vaimse haiguse ja seksuaalse hälbega vanamees, kes iga kord peale Dubai mainimist aktiveerub ja kukub seletama, kuidas naised lausa hordide kaupa käivad Dubais, et olla araablastele madratsiks ja vetsupotiks. Sama mula on ta siin jahvatanud juba enne teistes teemades (yawn).Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 14:48
Jajah, üksikud naisterahvad käivad seal "puhkamas", kuude kaupa...ikka, ikka.
Mida sa kilkad iga asja peale, mis sulle ei meeldi, et selle kirjutas revolver ja mingi vanamees ja too on sihuke ja teistsugune????
Mis siis? Isegi kui on, siis kas ta ei tohi kirjutada või?
Reeglitega on teiste osalejate halvustamine keelatud.
-
Külaline
Mis uus, see on ju see vanamees ise. Kas ise oled uus, et ei tunne tema juttu ära.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 11:05Kas sa oled siin foorumis uus?Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:02Sa ise oled mingi hälbega. Mis see sinu asi on???????Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 19:58
Siin on mingi vaimse haiguse ja seksuaalse hälbega vanamees, kes iga kord peale Dubai mainimist aktiveerub ja kukub seletama, kuidas naised lausa hordide kaupa käivad Dubais, et olla araablastele madratsiks ja vetsupotiks. Sama mula on ta siin jahvatanud juba enne teistes teemades (yawn).
Mida sa kilkad iga asja peale, mis sulle ei meeldi, et selle kirjutas revolver ja mingi vanamees ja too on sihuke ja teistsugune????
-
Külaline
Idioot. Ma olen selle aja vältel lisaks Dubai ja muude sihtkohtade puhkustele ka 32 korda Hispaanias puhanud. Pole teised süüdi, et sa oma joodikuelust kaugemale ei näe, masendav päss.
-
Külaline
Sel vanamehel oli varem Juustupi näol ka toetaja.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 11:14Mis uus, see on ju see vanamees ise. Kas ise oled uus, et ei tunne tema juttu ära.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 11:05Kas sa oled siin foorumis uus?Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:02
Sa ise oled mingi hälbega. Mis see sinu asi on???????
-
Külaline
Kas sa oled seesama, kes kõik teemad kipub enda peale keerama ja koguaeg räägib, kui rikas ta on?Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 12:29Idioot. Ma olen selle aja vältel lisaks Dubai ja muude sihtkohtade puhkustele ka 32 korda Hispaanias puhanud. Pole teised süüdi, et sa oma joodikuelust kaugemale ei näe, masendav päss.
-
Külaline
Kuidas siis õige on?Külaline kirjutas: ↑19 Apr 2025 18:32Ei oska ju.Külaline kirjutas: ↑19 Apr 2025 14:56Muideks, ma sündisin 12 aastat peale Brežnevi surma aga oskan ta nime sellegipoolest õigesti kirjutada erinevalt sinust seega sõida seenele oma Loksa kaubamajaga.Külaline kirjutas: ↑19 Apr 2025 14:28
Vaata kui lahe ja kaasaegne inimene meil siin! Lausa paberist õs kodus ja puha! Breesnevi ajal said Loksa kaubamajast või?
-
Külaline
Komad on puudu ja lauseehitus lonkab.
-
Külaline
Jutt käis ju ainult Brežnevi nime kirjutamisest.
-
Külaline
Kole lugu, aga seda kommentaari ei kirjutanudki too "masendav päss".Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 12:29Idioot. Ma olen selle aja vältel lisaks Dubai ja muude sihtkohtade puhkustele ka 32 korda Hispaanias puhanud. Pole teised süüdi, et sa oma joodikuelust kaugemale ei näe, masendav päss.
Miks sa neid kordi nii täpselt loed ja tead?
-
Külaline
Loll mis loll.
See on rahvusvaheliselt tuntud termin selliste naiste kohta, kes üks Dubais käivad ning ühtäkki hakkab hulgaliselt luksuslike pilte ilmuma. “Dubai Porta-potty” ei ole selle sinu tsiteeritu väljamõeldis.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 20:22See on üks tohman, kes neid kohtlaseid nägusid igale poole topib. Ja kui järjekordse kommentaari lõpetab, siis ltsub oma kommentaarile ka taolise alla. Aga no see on tema käitumises veel kõige vähem häiriv aspekt. Jutt on täiesti mööda.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 17:17 Miks mõned siin seda kohtlase näo emotikoni nii hirmsasti armastavad? Üldiselt saab nende kohtlusest juba nende teksti põhjal piisavalt aimu.
See, et siin on naisi, kes ei reisi sinna sel eesmärgil, ei välista seda, et see on suur probleem. Mina isiklikult ei toetaks oma rahaga sellist riiki.
-
Külaline
Ei ole uus, aga tõsiselt. See "kiljamine" käib tõesti närvidele. Lisaks ka labane sõim ja ja halvustamine. Kuidas ta ära tunbeb, et see on just seesama vanamees revolver. Mina ei tunne ja olen üpris veendunud, et kirjutavad erinevad inimesed. Aga tema "kiljatab" ikkagi revolver, vanamees.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 11:05Kas sa oled siin foorumis uus?Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:02Sa ise oled mingi hälbega. Mis see sinu asi on???????Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 19:58
Siin on mingi vaimse haiguse ja seksuaalse hälbega vanamees, kes iga kord peale Dubai mainimist aktiveerub ja kukub seletama, kuidas naised lausa hordide kaupa käivad Dubais, et olla araablastele madratsiks ja vetsupotiks. Sama mula on ta siin jahvatanud juba enne teistes teemades (yawn).
-
Külaline
Arvan sama, väga tüütu tõesti. Ka mind on paar korda revolveriks sõimatud. Enamasti siiski mitte, nii et midagi ta seal ei tunne, umbes kiljub iga arvamuse peale, mis ei meeldi.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 09:42Ei ole uus, aga tõsiselt. See "kiljamine" käib tõesti närvidele. Lisaks ka labane sõim ja ja halvustamine. Kuidas ta ära tunbeb, et see on just seesama vanamees revolver. Mina ei tunne ja olen üpris veendunud, et kirjutavad erinevad inimesed. Aga tema "kiljatab" ikkagi revolver, vanamees.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 11:05Kas sa oled siin foorumis uus?Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:02
Sa ise oled mingi hälbega. Mis see sinu asi on???????
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 9 külalist